- 23 Ocak 2016
- 35.183
- 51.112
- 598
Kız sorma bu ara borsa hissesi alan alana millet arabalarını satıyor borsadan hisse alıyor çok kişiden duydum iyi de kazandılar nasıl eğitimini alıcaz yahuborsayla ilgilen.eğitimini al vakit ayır.beni gündüzleri sitede kimse göremez hisse al sat peşindeyimdir
Sakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.başkent mezunuyum ben.efemm biz otelciler eski pilavdan ezogelin çorbaaa artık balıktan da balıkk çorbası yapıveririz .oda temizliği konusunda bilgi vermem meslek sırrıdır
Kız öyle deme bir tatlı reyonu vardı ağzım açık kaldı gerçi her gittiğimde ağzım açık kalıyor dabaşkent mezunuyum ben.efemm biz otelciler eski pilavdan ezogelin çorbaaa artık balıktan da balıkk çorbası yapıveririz .oda temizliği konusunda bilgi vermem meslek sırrıdır
işin uzmanı ben değilim eşim.onun yerine pc başında saatlerce takip ediyorum hisseleri günlük al sat yapıp çorba paramızı kazanıyoruz işteKız sorma bu ara borsa hissesi alan alana millet arabalarını satıyor borsadan hisse alıyor çok kişiden duydum iyi de kazandılar nasıl eğitimini alıcaz yahubenim çevremdekiler büyük firmalardan hisse alıyorlar iyi de kazanmışlar şaşırdım kent şeker bile kazandırmış düşün
Neden zor ki anaa gece gece şaşırdım benim yine en hayran olduğum hep çalışma sahasında bulunmak istediğim meslekler arasındaSakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.
Çorba mı iyi düşün çorba dükkanı olmasın oişin uzmanı ben değilim eşim.onun yerine pc başında saatlerce takip ediyorum hisseleri günlük al sat yapıp çorba paramızı kazanıyoruz işte
Annemin bir lafı var akraba ne olmanı ister ne olmeni . Hakket çoğunluk böyle.Valla sorma ya arkadaş dediklerimden akraba dediklerimden çok darbe yedim ben
ben seviyordum işimi sağlık sebebiyle bıraktım kat hizmetleri şefiydim ünlü bir otelin müdür de olurdum da kısmet olmadıSakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.
Aynen öyle aynennnn ne de güzel demiş anneciğinAnnemin bir lafı var akraba ne olmanı ister ne olmeni . Hakket çoğunluk böyle.
yok her zaman kazanılmıyor maalesef kayıbı da göğüslüyoruzÇorba mı iyi düşün çorba dükkanı olmasın o
Sağlık olsun canım ya korona geldi baksana şimdi insanlar çalışmaya bile korkar olduben seviyordum işimi sağlık sebebiyle bıraktım kat hizmetleri şefiydim ünlü bir otelin müdür de olurdum da kısmet olmadı
kendi ailemle toptan aram bozuktur.ama görümcelerimle abla kardeş gibiyiz maşallahAnnemin bir lafı var akraba ne olmanı ister ne olmeni . Hakket çoğunluk böyle.
Çevremde büyük firmalardan alıyorlar hisse genelde küçük firmalar Allah muhafaza evi arabayı yutar bi keredeyok her zaman kazanılmıyor maalesef kayıbı da göğüslüyoruz
Görümcelerle biz de öyleyiz ama şu süreçte olmuyor bea kahvaltıya gelelim sana dediler reddettim yazlığa gittim geldim zaten geziyorsun dediler yine gelmek istediler ama ben geziyorsam kurallara uyuyorum ki kalabalık olmayan yerlerde maske ile geziyorumkendi ailemle toptan aram bozuktur.ama görümcelerimle abla kardeş gibiyiz maşallah
yok daha öyle bir batma yaşamadık istişare yaparak alıyoruz uzmanlarla şirketlerin mikroorganizmalarına kadar biliyor onlar.ben pek anlamıyorum al diyorlar alıyorum sat diyorlar satıyorumÇevremde büyük firmalardan alıyorlar hisse genelde küçük firmalar Allah muhafaza evi arabayı yutar bi kerede
Bu ara herkes arabasını hisse için mi satıyor dersin az buz satan yok bi abim arabasını sattı hisse aldı dairesi parası çıkarmaya çalışıyoryok daha öyle bir batma yaşamadık istişare yaparak alıyoruz uzmanlarla şirketlerin mikroorganizmalarına kadar biliyor onlar.ben pek anlamıyorum al diyorlar alıyorum sat diyorlar satıyorum
ne güzel . hiç yazlık hevesim olmadı güle güle kullanın.turizmde çok arkadaş edindim 5 yıldızlı otellerde çok uyguna kalabiliyorum. otel sahibi arkadaşlarımda var okuldanGörümcelerle biz de öyleyiz ama şu süreçte olmuyor bea kahvaltıya gelelim sana dediler reddettim yazlığa gittim geldim zaten geziyorsun dediler yine gelmek istediler ama ben geziyorsam kurallara uyuyorum ki kalabalık olmayan yerlerde maske ile geziyorum
yok arabalar değerinin çok üstüne fiyatlandı.fırrsat bu fırsat deyip satmak istiyorlar.pandemi de 2. eller bile 2 katına çıktı neredeyseBu ara herkes arabasını hisse için mi satıyor dersin az buz satan yok bi abim arabasını sattı hisse aldı dairesi parası çıkarmaya çalışıyor
Eskisi gibi takmıyorum işte gidince anlatıyor hatta öz be öz en yakın akrabamı terapistim sayesinde sildim hayatımdan çok faydası oldue boşuna terapiste gitmiyorsun
Eskisi gibi takmıyorum işte gidince anlatıyor hatta öz be öz en yakın akrabamı terapistim sayesinde sildim hayatımdan çok faydası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?