bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
borsayla ilgilen.eğitimini al vakit ayır.beni gündüzleri sitede kimse göremez hisse al sat peşindeyimdir
Kız sorma bu ara borsa hissesi alan alana millet arabalarını satıyor borsadan hisse alıyor çok kişiden duydum iyi de kazandılar nasıl eğitimini alıcaz yahu benim çevremdekiler büyük firmalardan hisse alıyorlar iyi de kazanmışlar şaşırdım kent şeker bile kazandırmış düşün

başkent mezunuyum ben.efemm biz otelciler eski pilavdan ezogelin çorbaaa artık balıktan da balıkk çorbası yapıveririz .oda temizliği konusunda bilgi vermem meslek sırrıdır
Sakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.

başkent mezunuyum ben.efemm biz otelciler eski pilavdan ezogelin çorbaaa artık balıktan da balıkk çorbası yapıveririz .oda temizliği konusunda bilgi vermem meslek sırrıdır
Kız öyle deme bir tatlı reyonu vardı ağzım açık kaldı gerçi her gittiğimde ağzım açık kalıyor da onlar da kokmuş sütten de de tam olsun ben genelde yemeklerden çok tatlılar ile karnımı doyuruyorum

işin uzmanı ben değilim eşim.onun yerine pc başında saatlerce takip ediyorum hisseleri günlük al sat yapıp çorba paramızı kazanıyoruz işte

Sakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.
ben seviyordum işimi sağlık sebebiyle bıraktım kat hizmetleri şefiydim ünlü bir otelin müdür de olurdum da kısmet olmadı

kendi ailemle toptan aram bozuktur.ama görümcelerimle abla kardeş gibiyiz maşallah
Görümcelerle biz de öyleyiz ama şu süreçte olmuyor bea kahvaltıya gelelim sana dediler reddettim yazlığa gittim geldim zaten geziyorsun dediler yine gelmek istediler ama ben geziyorsam kurallara uyuyorum ki kalabalık olmayan yerlerde maske ile geziyorum

Çevremde büyük firmalardan alıyorlar hisse genelde küçük firmalar Allah muhafaza evi arabayı yutar bi kerede
yok daha öyle bir batma yaşamadık istişare yaparak alıyoruz uzmanlarla şirketlerin mikroorganizmalarına kadar biliyor onlar.ben pek anlamıyorum al diyorlar alıyorum sat diyorlar satıyorum

yok daha öyle bir batma yaşamadık istişare yaparak alıyoruz uzmanlarla şirketlerin mikroorganizmalarına kadar biliyor onlar.ben pek anlamıyorum al diyorlar alıyorum sat diyorlar satıyorum
Bu ara herkes arabasını hisse için mi satıyor dersin az buz satan yok bi abim arabasını sattı hisse aldı dairesi parası çıkarmaya çalışıyor

ne güzel . hiç yazlık hevesim olmadı güle güle kullanın.turizmde çok arkadaş edindim 5 yıldızlı otellerde çok uyguna kalabiliyorum. otel sahibi arkadaşlarımda var okuldan

Bu ara herkes arabasını hisse için mi satıyor dersin az buz satan yok bi abim arabasını sattı hisse aldı dairesi parası çıkarmaya çalışıyor
yok arabalar değerinin çok üstüne fiyatlandı.fırrsat bu fırsat deyip satmak istiyorlar.pandemi de 2. eller bile 2 katına çıktı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…