bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kendi ailemle toptan aram bozuktur.ama görümcelerimle abla kardeş gibiyiz maşallah
Nazar değmesin. Benim ailemle aram iyidir ama eşimin daha fazla ( hem benim aileme hem kendi ailesine karsi). Ben genelde uzak duruyorum aileme de başkalarına da. Zamanında yasadiklarimdan sanırım. Affetmem zaman alıyor.
Annem yıllardır eltisinden çok çekti. Bizim hayatımızı da etkileyecek boyuttaydi. Annem şuan 76 yaşında, teyzemle de çok iyi görüşmesine ragmen yengem özellikle babam öldükten sonra hayat arkadaşı oldu. Edi ile budu diyoruz hatta.

ne güzel . hiç yazlık hevesim olmadı güle güle kullanın.turizmde çok arkadaş edindim 5 yıldızlı otellerde çok uyguna kalabiliyorum. otel sahibi arkadaşlarımda var okuldan
Derme çatma var işte bişey çok şükür sağol en güzelleri sizin olsun inşallah
5 yıldızlı otellerde de dediğin şeyler var mı ya çok şaşırdım Çanakkalede bi butik otelde kalmıştık bir kez 4 yıldızlıydı çok şeker çok temizdi ya yorumlarına bakmadan araştırmadan kalmıyoruz biz ya çok otelde kaldık şu güne kadar pek memnun olmadığımız olmadı sadece birbiriyle kıyaslama yapıyor insan burda şu vardı orda bu yok gibi yalnız organizasyoncular çok eğleniyor ya işleri süper

Çektiği eltisiyle mi edü büdü gibi oldu
Ben de çok kolay affedemiyorum yaptıklarından dolayı tüm insanlara karşı gard alıyorum artık yalnız olmayı daha çok sevmeye başladım sahte dost olmasındansa yalnız olmak daha iyi ben de yaşadıklarımdan çok ders çıkardım eskisi gibi değer vermiyorum terapistimin bir sözü var ateşe yaklaşırsan yanarsın uzaklaşırsan üşürsün aynen öyle mesafe her zaman için iyi

Evet çektiği eltiyle edi budu oldu.
Bende mi sorun var diyordum yazdığınız iyi geldi , iyi geceler

İyi geceler hayır en doğru olanı yapıyorsunuz artık ben de bu yöntemi uyguluyorum çevrem bana bunu yapmamı öğretti
Yaşınız kaç bilmiyorum ben 40 yaşında bu yolu seçtim, cevremdekiler çok öğrettiler ama ben kabul etmedim sanırım. 44 yaşındayım şuan . İnsallah siz benden daha genç yaşınızda ogrenmisinizdir.

Altın döviz ve borsa da keriz silkeleme hareketleri var. Dikkatli ol.

Idrakyollariiltihabi sizi çok merak ettim bizi habersiz birakmayin. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.

Yazamadım çünkü hastaneye gitmemek için gıda zehirlenmesini evde geçirmeye Çalışıyordum :) ömrümden ömür gitti. Tuvaletten çıkamadığım için telefonu elime alamadım. Şu an iyiyim çok şükür ama ömrümde böyle mide ağrısı çekmedim diyeyim siz anlayın.

Babamın durumu çok şükür iyi. Kardeşim de dün test oldu sonucu bekliyoruz ama durumu iyi belirtisi yok şimdilik.

Ben de çılgın mide ağrısı ile acaba korona mı oldum diye korkarken dolapta kalmış üç günlük yarı pişmiş mısırı yediğimi hatırladım :)

Idrakyollariiltihabi bir haber var mı

girdim girdim sana baktım

Çok teşekkür ederim ilgin için. Çok şükür babam iyiye gidiyor. Ateşi düştü öksürük azaldı. Kardeşim de test sonucunu bekliyor. Ben mısırdan ya da bilmediğim başka bir şeyden zehirlendim onun için yazamadım. Daha yeni kendime geliyorum.

Merhaba, esimin 13 gun once testi pozitif cikti gunde 30 kez elini yıkamasına her yeri dezenfekte etmesine ragmen bir sekilde bulasti bu virus ben ve 5 aylik bebeğim evden cikip annemin evine geldik ( annemde kimse yok ) bugun 11 gunumuz ve bende 3 gundur koku kaybi var haliyle koku olmadigi icin tat da yok ama burun tikanikligida oldu ve ben cok kuvvetli bir sekilde tuzlu su cekmistim tat koku o tuzlu sudan sonra gitti diyebilirim dun saglikcilar gelip benden numune aldilar ve test sonucum negatif cikti sizce atlatmis olabilir miyim ? Ama suanda tat koku yok. 11 gündür evde izoleyim test negatif hatali olup baslangc olabilir mi ? Bunun disinda esimde oksuruk devam ediyor testi negatif çıkıp oksuruk devam edenler var mi? Tesekkur ederim.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin

İyi haber geçecek hepsi

Sana da geçmiş olsun

Aman dikkat

Geçmiş olsun baban ve kardeşinin iyi olmasına sevindim. İnşAllah iyileşip hastaneden de çıkarlar

Bu kadar erken sürede pozitifleşip negatiflesme olur mu bilemedim.ama sonrasında antikor baktırırsanız orda belli olur geçirip geçirmediğiniz

niloyacim senin terapistin online terapi yapıyor mu valla ekrandan cokniyi gorunuyisun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…