- 23 Ocak 2016
- 35.183
- 51.111
- 598
Ekranın arka yüzünü görsenniloyacim senin terapistin online terapi yapıyor muvalla ekrandan cokniyi gorunuyisun
Gözde puslu bakmışTünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaraları ile turuncu mine çiçekleri, bir murt çiçeği, bir kırmızı gül ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2688689 Eki Görüntüle 2688690 Eki Görüntüle 2688691 Eki Görüntüle 2688692 Eki Görüntüle 2688694 Eki Görüntüle 2688695 Eki Görüntüle 2688696
Bizde de böleAskerleri dizdim
İyi haber geçecek hepsi
Sana da geçmiş olsun
Aman dikkat
Geçmiş olsunbaban ve kardeşinin iyi olmasına sevindim. İnşAllah iyileşip hastaneden de çıkarlar
çok geçmiş olsun babanıza da size de. inşallah tez vakitte iyileşir. dualarım sizinleŞeker hastası olduğu için şekeri çok yükseliyor şu an sıkıntımız bu. İnsülin vermeye başlamışlar normalde kullanmıyordu ilaç içiyordu. Onun dışında durumu iyi.
Ben ise korona dolu acile gitmemek için beş kase yoğurt yiyip çeşitli yollarla çıkardım içimdekileri. Çok şükür bugün iyiyim ama dün ölüyorum sandım.
çok geçmiş olsun babanıza da size de. inşallah tez vakitte iyileşir. dualarım sizinle.
Babanın gölgesi yeter derler. Öyle Allah'ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz biz de burda. Her gün dua ediyorum. Öğrendiğimden beri. Belki tanımıyorum ama duam sizinle. Ve tüm hastalara şifa versin Rabbim.Inşallah babam negatif haberini vereceğim buraya, inanıyorum. Az kaldı. Çok teşekkür ederim.
Hayatım boyunca babamı sevmediğimi düşünüyordum. Sağolsun pek bağımız yoktu. Seviyormuşum. Hani sabaha kadar telefon başında bekleyip her telefon çaldığında kalbin ağzıma gelince anladım ben de. Seviliyormuş baba olunca. Anlamak için bir şey olması gerekiyormuş. Başka bir şey olmasın inşallah.
teşekkür ederim canım. Gözde bir alem. Işıktan öyle puslu çıkmış ama poza bakGözde puslu bakmışçiçekler manzara yine harika turuncu olan ile beyaz çiçek ne müthiş öyle
Mesela başım ağrıyor neden ağrıyor bu kadar internette belirtilerine baktığımda beyin kanaması ve diğer belirtileri de okuduğumda aynısını yaşıyorum ve direkt doktora gidiyorum. Korona belirtilerini öğrendikten sonra boğazlarım çok ağrıdı bigün koştura koştura test yaptırmaya gittim çünkü kesin pozitif olduğuma inandırmıştım kendimiNiloyatospikk bu anksiyete dediğiniz sey tam olarak nasıl hissettiriyor?
Biraz tombik Gözde iyi bakmışsınızteşekkür ederim canım. Gözde bir alem. Işıktan öyle puslu çıkmış ama poza bakEki Görüntüle 2688744
Allahım şifa versin inşallah benim babam da sevgisini gösteren biri değil bizi sevdiğini bilirim ama ben de seviyormuşumInşallah babam negatif haberini vereceğim buraya, inanıyorum. Az kaldı. Çok teşekkür ederim.
Hayatım boyunca babamı sevmediğimi düşünüyordum. Sağolsun pek bağımız yoktu. Seviyormuşum. Hani sabaha kadar telefon başında bekleyip her telefon çaldığında kalbin ağzıma gelince anladım ben de. Seviliyormuş baba olunca. Anlamak için bir şey olması gerekiyormuş. Başka bir şey olmasın inşallah.
ozaman bende yokMesela başım ağrıyor neden ağrıyor bu kadar internette belirtilerine baktığımda beyin kanaması ve diğer belirtileri de okuduğumda aynısını yaşıyorum ve direkt doktora gidiyorum. Korona belirtilerini öğrendikten sonra boğazlarım çok ağrıdı bigün koştura koştura test yaptırmaya gittim çünkü kesin pozitif olduğuma inandırmıştım kendimi
Tuhaf şeyler derken nasıl şeyler oluyor?ozaman bende yok ☺
bende de bazen tuhaf seyler oluyorda acaba anksiyetemi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?