bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
niloyacim senin terapistin online terapi yapıyor mu valla ekrandan cokniyi gorunuyisun
Ekranın arka yüzünü görsen şaka tabi ilk önce Allahın izniyle sonra doktorumun tedavisi ile çok şükür eskisine nazaran iyiyim diyebilirim. İlacımı dahi bırakmıştım ama bu korona korkusu ile yine başa sarıp dönmek zorunda kaldım ilaca
Pandemi sürecinde yapıyordu ama şuan yapıyor mu bilmiyorum ismi Okan Ufuk İpek arayıp bilgi alabilirsin.

Merhaba
Korona sebebiyle sıkıntıli gunler yasadik. Herkese acil şifalar dilerim. Oyle bir dert ki hasta olana ayri eziyet hasta yakinina ayri eziyet.
Bir sorum olacak.
Korona olup 21. Gunde de kendi isteğiyle pcr testi kan testi yaptirip sonucu pozitif gelen biri hala karantina surecine devam eder mi? Bulaşıcılık devam eder mi?

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaraları ile turuncu mine çiçekleri, bir murt çiçeği, bir kırmızı gül ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Gözde puslu bakmış çiçekler manzara yine harika turuncu olan ile beyaz çiçek ne müthiş öyle

İyi haber geçecek hepsi

Sana da geçmiş olsun

Aman dikkat

Şeker hastası olduğu için şekeri çok yükseliyor şu an sıkıntımız bu. İnsülin vermeye başlamışlar normalde kullanmıyordu ilaç içiyordu. Onun dışında durumu iyi.

Ben ise korona dolu acile gitmemek için beş kase yoğurt yiyip çeşitli yollarla çıkardım içimdekileri. Çok şükür bugün iyiyim ama dün ölüyorum sandım.

Geçmiş olsun baban ve kardeşinin iyi olmasına sevindim. İnşAllah iyileşip hastaneden de çıkarlar

Inşallah canım çok sağol. Hastaneye gitme ihtimali olmasın diye evdeki tüm sağlıksız gıdaları çöpe attım az önce. Şöyandan itibaren sağlıklı besleniyorum. Dersimi aldım :)

çok geçmiş olsun babanıza da size de. inşallah tez vakitte iyileşir. dualarım sizinle.

çok geçmiş olsun babanıza da size de. inşallah tez vakitte iyileşir. dualarım sizinle.

Inşallah babam negatif haberini vereceğim buraya, inanıyorum. Az kaldı. Çok teşekkür ederim.

Hayatım boyunca babamı sevmediğimi düşünüyordum. Sağolsun pek bağımız yoktu. Seviyormuşum. Hani sabaha kadar telefon başında bekleyip her telefon çaldığında kalbin ağzıma gelince anladım ben de. Seviliyormuş baba olunca. Anlamak için bir şey olması gerekiyormuş. Başka bir şey olmasın inşallah.

Babanın gölgesi yeter derler. Öyle Allah'ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz biz de burda. Her gün dua ediyorum. Öğrendiğimden beri. Belki tanımıyorum ama duam sizinle. Ve tüm hastalara şifa versin Rabbim.

Niloyatospikk bu anksiyete dediğiniz sey tam olarak nasıl hissettiriyor?
Mesela başım ağrıyor neden ağrıyor bu kadar internette belirtilerine baktığımda beyin kanaması ve diğer belirtileri de okuduğumda aynısını yaşıyorum ve direkt doktora gidiyorum. Korona belirtilerini öğrendikten sonra boğazlarım çok ağrıdı bigün koştura koştura test yaptırmaya gittim çünkü kesin pozitif olduğuma inandırmıştım kendimi

Allahım şifa versin inşallah benim babam da sevgisini gösteren biri değil bizi sevdiğini bilirim ama ben de seviyormuşum

ozaman bende yok
bende de bazen tuhaf seyler oluyorda acaba anksiyetemi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…