bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bence konu kapanmalı Mune
Tabi takdir sizin
ve bence bu konu burada kimseye birşey katmıyor aksine korku büyütüyor.

Son düzenleme:
Kimseyi korkutmak değildi amacım, kanunu da gayet iyi biliyorum. Hiç duyulmuyor vaka yok dendiği için yazdım şehir de belirtmedim fark ettiyseniz. Panik olmak kadar, rehavete düşmek de tehlikeli. Ama haklısınız tabi, yazmayacağım bir daha.

Bence konu kapanmalı Mune
Tabi takdir sizin
Gerek yok, herkes bu topikte deşarj oluyor sonuçta, biz sitede ne krizler yönettik, bu topiğin yönetimini de yaparız sonuçta ama sizlerde kurallara uymalı, kanunen sorun yaşayacak yorumlardan kaçınmalısınız, hiç kimsenin burnu kanasın istemem, ben yaparım tarçınlı karanfilli çayımı, gerekirse sabaha kadar başınıza ekşirim

Taze zencefil de eklemelisin bağışıklığın güçlü olsun.

Bende zencefilimi demledim, sana eşlik ederim

Bilgilenmeli ve bilgilendirmelıyız c vitamını onemlı diorlar kızlar .

Kızlar bilen yazabilir mi

Dün dünya çapında ölümler 7800 civarıydı bu saatlerde

Bugün 8800 civarı

Br gün içerisinde tüm dünyada 1000 ölüm değerlendirmesi nasıl yapılır.

Zor bir surec sizi bekliyor. Buhar makinaniz var mi? Varsa gelen kolileei bir odaya istifletip bozulmayan/etkilenmeyecek her esya, kutu vs ne varsa 100° lik bir buhardan gecirip oyle acmaya baslardim. Yerleride mutlaka gecerdim sonucta hastalikli birinin tukurdugune basmadigimiz ne malum sonrada camasir suyu ile ustunden gecersiniz.
Allah kolaylik versin.

Ekleyeyim o zaman..
Basit karbonhidratlar (şekerli ve ünlü besinler) bağışıklık sistemini zayıflatır.
Bu nedenle makarna en kötü stok malzemesi.
Ben bu aralar herşeyi glutensiz yiyorum makarnayı da glutensiz aldım.

Kızlar bilen yazabilir mi

Dün dünya çapında ölümler 7800 civarıydı bu saatlerde

Bugün 8800 civarı

Br gün içerisinde tüm dünyada 1000 ölüm değerlendirmesi nasıl yapılır.
Bu virüsun Allah belasını versin tükürdü hayatımızın içine..

Dünya çapında yaygınlaştığı için 1000 ölüm üzücü ama şaşırtıcı değil gibi duruyor

Ekleyeyim o zaman..
Basit karbonhidratlar (şekerli ve ünlü besinler) bağışıklık sistemini zayıflatır.
Bu nedenle makarna en kötü stok malzemesi.
Makarnayıda nasıl severım.Ögrencı olunca bıkarsın dedıler yine bıkmadım.Bide benım alerjik astımım var.Vay beni vay vayyy:)

Bu virüsun Allah belasını versin tükürdü hayatımızın içine..

Dünya çapında yaygınlaştığı için 1000 ölüm üzücü ama şaşırtıcı değil gibi duruyor
Bu virus yarasadanmı yılandanmı cıkmıs bılen varmı

Valla Corona yüzünden markette taze zencefil var mı bakamadım ki:))) elime toz zencefil geldi onu aldım, toz zencefil koyuyorum olur mu ki
Taze daha ıyı olur taze ya.olur niye olmasın

Ben bu aralar herşeyi glutensiz yiyorum makarnayı da glutensiz aldım.

Glutenin bir zararı yok eğer çölyak hastası değilseniz yada gluten hassasiyetiniz yoksa.. yani bir makarnayı glutensiz yemek size bir şey katmıyor aksine daha işlenmiş bir besin tüketmiş oluyorsunuz. bu firmalarınn pazarlama oyunları başımı ağrıtıyor

söylemeden geçemedimtakdir sizin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…