bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tuhaf şeyler derken nasıl şeyler oluyor?
bazen durduk yere kalbim birden iki gogsumun arasinda atiyomus gibi hissediyorum ama saniyeler suruyo.
mesela bur haber okuyayim ve ya bi haber alayim aslinda beni hic ilgilendirmeyen bir haber ama hani duyunca insanin siniri bozulur cinsten o gun gercekten cok aşırı gergin oluyorum.

Ozaman anksiyete sende de var sanırm

Zaten bu süreçte ya anksiyetesi tavan yapan kesim var, ya da aşırı rahat bir kesim var. Orta yolu bulan biraz az
Orta yolu benim kayınpederim bulmuş. Onu çok takdir ediyorum. Aslında o da OKB derecesinde titiz ama anksiyete yaşamıyor benim gibi. Kendisi emekli, eskiden lokalde hergün arkadaşları ile ok vs oynardı. kayınvalidem maalesef yine günlere gidiyor, yine arkadaşları ile buluşuyor. Kayınpederim de istese gider ama asla gitmiyor. 6 aydır arkadaşlarını görmüyor. Sadece alışveriş için evden çıkıyor, onda da maskesine ve sosyal mesafeye azami dikkat ediyor. Aldıklarını da 2 saat bekletip sonra paketli ürünleri temiz kaplara aktarıyor, bazılarını erzak dolabına kaldırıyor ve meyve sebzeyi de çok iyi yıkıyor. Ben virüsün yüzeyde yaşama süresi konusunda onu fazla iyimser buluyordum ama aslında abartan benmişim. O en makul olanı yapıyor. Kendisi şimdi felsefe çalışıyor. İnternette araştırma yapıyor youtube'dan video izliyor, kendi kendine notlar alıyor, bu şekilde evde kendini oyalıyor.

Kayınvalidenizin günleri iptal olmamış mı benim çevremde tüm günü olanlar benimkiler de dahil iptal etti herkes

Maaşallah, bu süreci kendisi için makul seviyede geçiriyor ne güzel.

arastiricam cok tesekkur ederim

cok canim sıkkın arkadaşlar anasını vev1. sınıf hariç diğer sınıfların okul tarihi ekime ertelendi 3 hafta daha yani
bizim çocuklarımızın cani can değil mi en dikkat edemeyecek yas grubu bir de
uzaktan yapamazmış evet hakli olabilirler ama su durumda açmak mantıklı mi Allah askina ya da onlata acmiyosun niye bunlara aciyosun vallahi icim cok dolu çok pis şeyler sotlemek istiyorum
bi de haftada 2 gün ve 5 er saat okulda kalacaklargondermemuzaktan eğitimle yaparız diyorum uzaktan eğitim dev resim müzik oyunu yapacaklarmış
matematik türkçe hayat bilgisi okulda olacakmış en cok buna canim sıkıldı ya neyin pesindesiniz çok sinirliyim bela okumamak için tutuyorum kendimi

Kayinvalideniz günlere gittiği sürece bu önlemlerin pek anlamı yok ki tabi onunla da sosyal mesafesini koruyorsa bilemem

Yavaş yavaş okulların açılmasının alt yapısını hazırlamaya çalışıyorlar gibi geldi bana isteyene online isteyene yüz yüze eğitim dendi başlayınca yüzyüze diğer anneler eksik hissedecek ve göndermeye başlayacak gibi bir düşünce var sanki bana öyle geldi yayılım hızına bakacaklar ona göre okullar yavaş yavaş ya açılacak ya da tamamen yeniden kapanacak şuan tedirgin olmayın bence Ekime daha var bakalım vaka sayıları nasıl seyredecek bilmiyoruz bi muamma şuanda ben geçen sene neler hayal etmiştim kızım için bu sene henüz küçük benim ki ama umarım bir an önce son bulur bu hastalık ama bununla yaşamaya alışılacak gibi duruyor aşı bulunana kadar

Çok geçmiş olsun, iyi olmasına sevindim
Şeker insülinle hallolur takmayın kafaya

Yarın çorba yapıp resim atarız artık aynen virüsten önce çok özgürmüşüz o özgür değiliz diyenlere tuvalet terliği ile vurucim ağızlarına
Şimdi tavuk suyu çorba falan diyorsunuz, imrendim. Eşim asla et, tavuk balık yemez. Bir de tavuğa karşı bir antipatisi var, iğrenir, yanında yiyemezsiniz, evde de pişiremem. iki üç kere "tavuk" deyin öğürmeye başlıyor hal böyle olunca ben yılardır tavuğa ete ve balığa hasretim. Pandemi öncesi arada bir kaçamak yapar yerdim o yokken, şimdi yiyemiyorum tabi. Sizlere afiyet olsun, benim için de yiyin. Ellerinize sağlık.

Kayinvalideniz günlere gittiği sürece bu önlemlerin pek anlamı yok ki tabi onunla da sosyal mesafesini koruyorsa bilemem
Çok haklısınız. Hele görümcem hiçbir tedbire uymaz (sonunda da covid kaptı) Kayınvalidemin günleri iptal olmadı arkadaşlar arasında buluşuyorlar yine. Eve de misafir kabul ediyor, tabi kayınpederim kendi odasından çıkmıyor evde misafir varken (kv ile odaları ayrı) ama sonuçta aynı evdeler. Kayınpederim herhalde kayınvalideme karışmak ve onu kısıtlamak istemiyor. Kayınvalidem kapı dışına çıktığı an hep maske takıyor ama arkadaşlarının yanında maskeyi indiriyorlar tabi börekleri ve çayları mideye indirirken.
Kayınvalidenizin günleri iptal olmamış mı benim çevremde tüm günü olanlar benimkiler de dahil iptal etti herkes

Et tavuk balık yemiyor geriye ne kaldı canım

Çok haklısınız. Hele görümcem hiçbir tedbire uymaz (sonunda da covid kaptı) Kayınvalidemin günleri iptal olmadı arkadaşlar arasında buluşuyorlar yine. Eve de misafir kabul ediyor, tabi kayınpederim kendi odasından çıkmıyor evde misafir varken (kv ile odaları ayrı) ama sonuçta aynı evdeler. Kayınpederim herhalde kayınvalideme karışmak ve onu kısıtlamak istemiyor. Kayınvalidem kapı dışına çıktığı an hep maske takıyor ama arkadaşlarının yanında maskeyi indiriyorlar tabi börekleri ve çayları mideye indirirken.

Et tavuk balık yemiyor geriye ne kaldı canım
makarna börek . Çok karbohidrat tüketiyor, sebze ile de çok arası yok, yer ama az yer. proteini peynirden alıyor, bazen de yumurta yer. Ben de onu gibi besleniyorum şimdi 6 ayda 4 kilo aldım

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de sizin gibiyimdir. Bizim burası çok tenha idi. Bir araba geçse "ne oluyor" diye dışarı çıkardık, kim geldi, biri yolunu mu kaybetti? diye. Şimdi E5'e çevirdiler burayı diye dalga geçiyoruz. Hele o sokağa çıkma yasaklarında piknik yapanlar mı ararsın, gezenler gani.

makarna börek . Çok karbohidrat tüketiyor, sebze ile de çok arası yok, yer ama az yer. proteini peynirden alıyor, bazen de yumurta yer. Ben de onu gibi besleniyorum şimdi 6 ayda 4 kilo aldım
Yemek seçildi mi çok zor oluyor benim eşim de etçi ben çok sevmem ama uymak durumunda kalıyor insan ama eşiniz gerçekten baya şey yemiyormuş eti sevmem ama balık çokk severim sevmeyenlere de hayret ederim tavuk da çorba olarak severim yemeğini çok sevmem siz ona bakmayın kendinize pişirin istediklerinizi ay balık dedik balık çekti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…