- 23 Ocak 2016
- 35.181
- 51.111
- 598
Eşimin köylerindeki yazlıkta öyle kimse geçmiyor benim orda çok canım sıkılıyor mesela pandemi sürecinde herkes oraya gitmiş ana yoldan sapma noktasını toprakla kapatmışlar herkes gelmesin diyeSizi çok iyi anlıyorum. Ben de sizin gibiyimdir. Bizim burası çok tenha idi. Bir araba geçse "ne oluyor" diye dışarı çıkardık, kim geldi, biri yolunu mu kaybetti? diye. Şimdi E5'e çevirdiler burayı diye dalga geçiyoruz. Hele o sokağa çıkma yasaklarında piknik yapanlar mı ararsın, gezenler gani.
kızınızla birlikte sabahları yürüyüş gibi ya da babasına emanet edip açık havada yürüyüş yapabilirsiniz. kalabalık değilse bir şey olmaz. önümüz kış. zaten evde olcaz. her gün çıkın mutlaka. artık bu virüs hayatımızda. sonsuza kadar evde duramayız. farklı hastalıklar çıkar. bir kulaklık müzik eşliğinde bir yürüyüş ömre bedel. bu kadar sıkmayın kendinizi.Canım çok sıkılıyor evde TV kızıma açık açtırmıyor başka bişey kitap oku temizlik yap müzik dinle komşum kızıyla birlikte fellik fellik geziyor story atıyor sinir oluyorum bitse şu korona da eski yaşantımıza geri dönsekya da evde yapılabilecek aktivite bulmak lazım nereye kadar bu böyle devam edecek belli değil
Çıktım bugün biraz ama akşamları da canım sıkılıyorkızınızla birlikte sabahları yürüyüş gibi ya da babasına emanet edip açık havada yürüyüş yapabilirsiniz. kalabalık değilse bir şey olmaz. önümüz kış. zaten evde olcaz. her gün çıkın mutlaka. artık bu virüs hayatımızda. sonsuza kadar evde duramayız. farklı hastalıklar çıkar. bir kulaklık müzik eşliğinde bir yürüyüş ömre bedel. bu kadar sıkmayın kendinizi.
haklısınız insan sosyaleşmrk de istiyor. valla zor bir süreç. hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Çıktım bugün biraz ama akşamları da canım sıkılıyor
Yapılabilecek çok şey var aslında ama kendi adıma konuşayım, vakit kalmıyor. Ben puzzle yapmayı severim mesela, sonra taş boyama için malzemeler almıştım, duruyor hala. İnternetten çok sayıda e-kitap indirdim onları da okumayı planlıyorum bir ara. Bir de netten araştırdın mı "kendin yap" videoları var, çok hoş fikirler çıkıyor.Canım çok sıkılıyor evde TV kızıma açık açtırmıyor başka bişey kitap oku temizlik yap müzik dinle komşum kızıyla birlikte fellik fellik geziyor story atıyor sinir oluyorum bitse şu korona da eski yaşantımıza geri dönsekya da evde yapılabilecek aktivite bulmak lazım nereye kadar bu böyle devam edecek belli değil
size afiyet şeker sağlık olsun ben vejeteryanımTavuklar hazır mı hanımlar
Amin dışarı çıksak diken üstünde ya korona bulaşırsa korkusu ile de rahat gezemiyor insanhaklısınız insan sosyaleşmrk de istiyor. valla zor bir süreç. hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.
Uzak bende gezmiyorum.Yürüme mesafesi bir kafe var.Altında da bim haftada bir iki çay içiyorum orda,bimden de eksikleri alıp geliyorum(Bim daha tenha oluyor)Yüklü alacakları alışveriş ettiğimiz marketten eve sipariş veriyoruz.Dolmuş vs sakıncalı mikrop yuvası diye binmiyorum bide(Arabam yok.Ehliyetimde)Amin dışarı çıksak diken üstünde ya korona bulaşırsa korkusu ile de rahat gezemiyor insan
Fikirlerin çok güzel canım teşekkür ederim taş boyama ile ilgili daha doğrusu fincan tarzı boyama kursu araştırdım gitmeye henüz karar vermedim konuştum o da tek başına başarabilecek bişey değil kardeşime gösterdim yapabilir miyim diye o okulunu okuyor diye abla çok uzun sürer öğrenmen dedi cayar gibi oldum e-kitap aldım ben ama bana hitap etmedi kitaba dokunarak okumayı seviyorum günlük aktivitelerim arasında kitap okumak var ama bikaç aktivite daha bulucam aslında hobi amaçlı bi işim var ama korona dolayısıyla onu şu sıra kısıtlı yapıyorum kendin yap videolarına bakayım bişeyler yapmak istiyorum gerçekten bugün biraz canım sıkıldıYapılabilecek çok şey var aslında ama kendi adıma konuşayım, vakit kalmıyor. Ben puzzle yapmayı severim mesela, sonra taş boyama için malzemeler almıştım, duruyor hala. İnternetten çok sayıda e-kitap indirdim onları da okumayı planlıyorum bir ara. Bir de netten araştırdın mı "kendin yap" videoları var, çok hoş fikirler çıkıyor.
Kafeye çok giderdim kızım da oynardı oyun alanında ama şu sıra onu tercih edememUzak bende gezmiyorum.Yürüme mesafesi bir kafe var.Altında da bim haftada bir iki çay içiyorum orda,bimden de eksikleri alıp geliyorum(Bim daha tenha oluyor)Yüklü alacakları alışveriş ettiğimiz marketten eve sipariş veriyoruz
biz bügün hiç arabadan inmeden Ankara turu yaptık önce kızılay ordan tunalı hilmi sonra tekrar kızılaya dönüş devamında ulus .orda ki ilk meclisi gösterdim kızıma virüs bitince beraber gideceğiz.Sonra da gidemediğimiz avm lerin önlerinden geçee geçe eve döndük.Ankara zaten AVM şehridir artık ona da gidemiyoruzAmin dışarı çıksak diken üstünde ya korona bulaşırsa korkusu ile de rahat gezemiyor insan
Aslında ben de vejeteryandım etçil bir eş sayesinde bazen kendimi tuhaf hissediyorum ben nasıl böyle oldum diyesize afiyet şeker sağlık olsun ben vejeteryanım
benim eşim etçilden de öte ama milyon dolar bağışlasalar kimse bana bir gram et yediremez tavuk ve balık ta dahilAslında ben de vejeteryandım etçil bir eş sayesinde bazen kendimi tuhaf hissediyorum ben nasıl böyle oldum diye
Geçen bir bey 500 küsur tl lik alışveriş yaptı bimden(Un,yağ vs)Baktım kasiyere virüs falan bişiler diyor.Virüs yüzündenmi toplu aldınız dedim.Tabii etkisi var diyor.Kafeye çok giderdim kızım da oynardı oyun alanında ama şu sıra onu tercih edemem
Bim e gittim bugün talan etmişlerbişey kalmamış yakınımıza bi Bim açıldı şaştım kaldım içesinin dekoru gri kırmızı maviydi ya ahşap yapmışlar dedim poşet paralarından Bim zenginlemiş
Ankara çok güzel şehir ya pek gezilecek yeri yok ama nezih bir şehir başkent olduğu çok belli Esenboğa Anadolu Termale geldim oraya bir yaz da kardeşimin yemin töreni için Etimesguta gelmiştim o zaman da Göksu parkı falan gezmiştik dağ kızağı falan harikaydı neyse ki Bursaya da yapıldıbiz bügün hiç arabadan inmeden Ankara turu yaptık önce kızılay ordan tunalı hilmi sonra tekrar kızılaya dönüş devamında ulus .orda ki ilk meclisi gösterdim kızıma virüs bitince beraber gideceğiz.Sonra da gidemediğimiz avm lerin önlerinden geçee geçe eve döndük.Ankara zaten AVM şehridir artık ona da gidemiyoruz
Sizlere birer etli ekmek ısmarlamak lazımAslında ben de vejeteryandım etçil bir eş sayesinde bazen kendimi tuhaf hissediyorum ben nasıl böyle oldum diye
Ya balık yemiyorsan çok şey kaybediyorsun söyliyimbenim eşim etçilden de öte ama milyon dolar bağışlasalar kimse bana bir gram et yediremez tavuk ve balık ta dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?