bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Oy ben avm gezmeyi özledim ya

Geçen bir bey 500 küsur tl lik alışveriş yaptı bimden(Un,yağ vs)Baktım kasiyere virüs falan bişiler diyor.Virüs yüzündenmi toplu aldınız dedim.Tabii etkisi var diyor.
Abla 500 TL de çok değil inan markete gidiyoruz 100 TL lik bişey alıyoruz acaba hesapta yanlış mı yaptılar ki diyorum aldığımız şeyleri görünce

Ahh bee tunalıda kızılayda ve de ankarada en sevdiğim noktalardan biri olan kurtuluş parkında aylak aylak yürümeyi öyle özledim ki

Abla 500 TL de çok değil inan markete gidiyoruz 100 TL lik bişey alıyoruz acaba hesapta yanlış mı yaptılar ki diyorum aldığımız şeyleri görünce
bizim mutfak masrafı 2 ye katladı pandemi de .çünkü devamlı evdeyiz devamlı yemek yapıp yiyoruz saat 03.00 e kadar.

Ahh bee tunalıda kızılayda ve de ankarada en sevdiğim noktalardan biri olan kurtuluş parkında aylak aylak yürümeyi öyle özledim ki
tunalı bayağı hareketliydi. ahh ahhh uzun uzun yürüyüp pasajlardan alışveriş yapmayı özledimmm .Dondurma yalamayı özledim beeee maskeli yenmiyor ki

Ama sizin bahçe falan var galiba vakit ondan mı kalmıyor?

Konya ya gelmedim orayı da merak ediyorum annem geldi gezdi oraları yemiş çok beğenmiş Bursada da bana yiyelim diyor geçen tutturdu yok dedim ben yemem ama güzel et sevmediğim için bana öyle geldi
Etliekmek için ruhumu satarım, biz bi mekanın pahalılığı/ucuzluğuna etliekmek endeksine göre karar veririz bişey porsiyonu 2 etliekmek parasından daha pahalıysa denemeye gerek yoktur etliekmek yemek daha mantıklıdır

Burada en etçil de benim herhalde kızlar, tavuk balık et hiç farketmez, işkembeyi paçayı da çok severim

tunalı bayağı hareketliydi. ahh ahhh uzun uzun yürüyüp pasajlardan alışveriş yapmayı özledimmm .Dondurma yalamayı özledim beeee maskeli yenmiyor ki
Cebecide lipanın yoğurtlu dondurmasını alır kurtuluş parkından geçer kızılaya yürüye yürüye giderdim aaah ne güzel günlerdi

Dün akşam da sendin dimi sosyete pazarını özledim diyen avm leri bile özledik hele çarşılar
itiraf edeyim kronik bir alışveriş bağımlısıyım.her hafta mutlaka avm ve sosyete pazarına giderim .ayrıca tüm kargocularda adımla beni tanır kod kimlik mimlik istemezler neden dersiniz?vahim bir bağımlılık

ben pişiriyorum devamlı evdekilere ama kendim yemem ayrı yemek yaparım

Cebecide lipanın yoğurtlu dondurmasını alır kurtuluş parkından geçer kızılaya yürüye yürüye giderdim aaah ne güzel günlerdi
20 li yaşlarda yolları arşınlardık valla.kızılaydan ulusa yürür geri de dönerdik te banamısın demezdi ayaklar.şimdi 400 metre uzaktaki markete arabasız gitmiyorum ben

Aynı ben ama sosyal medyada sadeleşenleri takip ediyorum o yüzden biraz dolabımı azalttım diyebilirim giymediklerimi uygulamada satıyorum bi ara çok alıyordum dicem yine aldım kargo geldi bir de kargodan korona gelecek korkusu var dün kızıma aldım internetten gelecek inşallah

yarın da cebeci taraflarına gidelim iyi akıl ettiniz .siz ykm nin ya da gama pasajının önünde buluşalım diyen nesilden miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…