- 10 Nisan 2014
- 43.783
- 116.435
- 798
ben satıyorum bolca aynen ama 2 katını da alıyorumAynı ben ama sosyal medyada sadeleşenleri takip ediyorum o yüzden biraz dolabımı azalttım diyebilirim giymediklerimi uygulamada satıyorum bi ara çok alıyordum dicem yine aldım kargo geldi bir de kargodan korona gelecek korkusu var dün kızıma aldım internetten gelecek inşallah
dostun önünde buluşurduk :)yarın da cebeci taraflarına gidelim iyi akıl ettiniz .siz ykm nin ya da gama pasajının önünde buluşalım diyen nesilden miydiniz?
İşkembe paça deme ya eşim de babam da çok severEtliekmek için ruhumu satarım, biz bi mekanın pahalılığı/ucuzluğuna etliekmek endeksine göre karar veririzbişey porsiyonu 2 etliekmek parasından daha pahalıysa denemeye gerek yoktur etliekmek yemek daha mantıklıdır
Burada en etçil de benim herhalde kızlar, tavuk balık et hiç farketmez, işkembeyi paçayı da çok severim
Ben de önceden çok alıyordum da şimdi sadeleşmeyi hedefliyorum başarabildiğim kadar bugün 3 tane kullanmadığım sırt çantasını elden çıkardım oh be dedim dolapta biraz yer açıldıben satıyorum bolca aynen ama 2 katını da alıyorum
işkembe paça falan biz de yapmayız evde kolay kolay, tamam hoş güzel de o koku günlerce çıkmıyor mutfaktan. paça sadece kurban bayramında işkembe de ayda yılda bir işte.İşkembe paça deme ya eşim de babam da çok severeşim dışarıda yer ben pişiremem öyle çok kokuyor derim babam da dışarıda yemez anneme yaptırır geçen denk geldi anam dedim mutfakta bu koku ne baban işkembe çorbası istedi ben etçil olduysam herkes olur
insanlar cep telefonsuz gayet te buluşuyorlardı birbirlerini o kalabalıkta buluyorlardı.Şimdi telefon yeni bir organımız gibi oldu maalesef.Ankara da oturmama rağmen ANKARA özlemimi behzat ç. nin eski bölümlerini malum yerden izleyerek gidermeye çalışıyorum.Ama onlar da ya cinayet işindeler ya da pavyondadostun önünde buluşurduk :)
Bursa'da da Heykel Kafkas önüykmnin orda hala buluşurum yaw ankaraya gittiğimde, orası 100 yıl geçse de başka gökdelen de dikilse mağara da yapılsa ykmin önüdür
nasıl kıydın?Ben de önceden çok alıyordum da şimdi sadeleşmeyi hedefliyorum başarabildiğim kadar bugün 3 tane kullanmadığım sırt çantasını elden çıkardım oh be dedim dolapta biraz yer açıldı
Babam getiriyor anneme pişirişkembe paça falan biz de yapmayız evde kolay kolay, tamam hoş güzel de o koku günlerce çıkmıyor mutfaktan. paça sadece kurban bayramında işkembe de ayda yılda bir işte.
Ooo çankırı caddesinin oralarda da çok sürttüm ben, yurt yakındı ama üninin ilk senesi kaldım allahtan, kötü yola düşmeden kendimi başka semte attım.insanlar cep telefonsuz gayet te buluşuyorlardı birbirlerini o kalabalıkta buluyorlardı.Şimdi telefon yeni bir organımız gibi oldu maalesef.Ankara da oturmama rağmen ANKARA özlemimi behzat ç. nin eski bölümlerini malum yerden izleyerek gidermeye çalışıyorum.Ama onlar da ya cinayet işindeler ya da pavyonda
Annem yeni bi tane hediye aldı ondannasıl kıydın?
ben tahsin banguoğlu yurdunda kaldım o zamanlar Ankara nın kız erkek karışık tek yurduyduOoo çankırı caddesinin oralarda da çok sürttüm ben, yurt yakındı ama üninin ilk senesi kaldım allahtan, kötü yola düşmeden kendimi başka semte attım.
Size de çok geçmiş olsun neyden zehirlenmiş peki?Idrakyollariiltihabi canım bu arada sana da geçmiş olsun çok, benim kardeşim de zehirlendi birkaç gündür serum vurup duruyor kendine. ishali kesilmemiş çok mutsuzdu :))
baban nasıl oldu habersiz bırakma bizi de canım
Saolasın canım tavuktan zehirlenmiş, işi gücü de yoğun bir iki gün yattı biraz ama o haliyle işe gitti yine mecbur.Size de çok geçmiş olsun neyden zehirlenmiş peki?
Ben de tavuk aldım duydum ya bunu şimdi bende panikatak başlarSaolasın canım tavuktan zehirlenmiş, işi gücü de yoğun bir iki gün yattı biraz ama o haliyle işe gitti yine mecbur.
çok geçmiş olsunSaolasın canım tavuktan zehirlenmiş, işi gücü de yoğun bir iki gün yattı biraz ama o haliyle işe gitti yine mecbur.
Ay yok bizimki dışarıda yemiş allah bilir nerede yedi :)) korkma sen yap tavuğunuBen de tavuk aldım duydum ya bunu şimdi bende panikatak başlaryarın yapıcam inşallah bugün yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?