bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ben satıyorum bolca aynen ama 2 katını da alıyorum

İşkembe paça deme ya eşim de babam da çok sever eşim dışarıda yer ben pişiremem öyle çok kokuyor derim babam da dışarıda yemez anneme yaptırır geçen denk geldi anam dedim mutfakta bu koku ne baban işkembe çorbası istedi ben etçil olduysam herkes olur

işkembe paça falan biz de yapmayız evde kolay kolay, tamam hoş güzel de o koku günlerce çıkmıyor mutfaktan. paça sadece kurban bayramında işkembe de ayda yılda bir işte.

dostun önünde buluşurduk :)
insanlar cep telefonsuz gayet te buluşuyorlardı birbirlerini o kalabalıkta buluyorlardı.Şimdi telefon yeni bir organımız gibi oldu maalesef.Ankara da oturmama rağmen ANKARA özlemimi behzat ç. nin eski bölümlerini malum yerden izleyerek gidermeye çalışıyorum.Ama onlar da ya cinayet işindeler ya da pavyonda

işkembe paça falan biz de yapmayız evde kolay kolay, tamam hoş güzel de o koku günlerce çıkmıyor mutfaktan. paça sadece kurban bayramında işkembe de ayda yılda bir işte.
Babam getiriyor anneme pişir eşim Allahtan istemiyor dışarıda yiyor dil çorbası da seviyorum de tamam olsun eltim kurbanın kafasını dil göz hallediyor al bizimkini ben istemem diyorum

Ooo çankırı caddesinin oralarda da çok sürttüm ben, yurt yakındı ama üninin ilk senesi kaldım allahtan, kötü yola düşmeden kendimi başka semte attım.

Ooo çankırı caddesinin oralarda da çok sürttüm ben, yurt yakındı ama üninin ilk senesi kaldım allahtan, kötü yola düşmeden kendimi başka semte attım.
ben tahsin banguoğlu yurdunda kaldım o zamanlar Ankara nın kız erkek karışık tek yurduydu

bugün tv de bir doktor konuştu.covid hastaları o kadar acı çekiyormuş ki kemiklerinin aşırı ağrısından bağırıyorlarmış iyice tırstım duyunca.hele yoğun bakıma kaldırılacaklar ailelerine telefon açıp vedalaşıyorlar resmen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…