- 23 Ocak 2016
- 35.181
- 51.111
- 598
Onu ben de duydum abla çok korktumbugün tv de bir doktor konuştu.covid hastaları o kadar acı çekiyormuş ki kemiklerinin aşırı ağrısından bağırıyorlarmışiyice tırstım duyunca.hele yoğun bakıma kaldırılacaklar ailelerine telefon açıp vedalaşıyorlar resmen dedi
Etliekmek için ruhumu satarım, biz bi mekanın pahalılığı/ucuzluğuna etliekmek endeksine göre karar veririzbişey porsiyonu 2 etliekmek parasından daha pahalıysa denemeye gerek yoktur etliekmek yemek daha mantıklıdır
Burada en etçil de benim herhalde kızlar, tavuk balık et hiç farketmez, işkembeyi paçayı da çok severim
İşkembe paça deme ya eşim de babam da çok severeşim dışarıda yer ben pişiremem öyle çok kokuyor derim babam da dışarıda yemez anneme yaptırır geçen denk geldi anam dedim mutfakta bu koku ne baban işkembe çorbası istedi ben etçil olduysam herkes olur
Ay bana işkembe,paça,kokoreç,dil falan demeyin.Hiç birini tatmadım,tatmakda istemem.Saolasın canım tavuktan zehirlenmiş, işi gücü de yoğun bir iki gün yattı biraz ama o haliyle işe gitti yine mecbur.
Dışarıda tavuk Allah korusun sıcak havalarda üstelikAy yok bizimki dışarıda yemiş allah bilir nerede yedi :)) korkma sen yap tavuğunu
Ya çoğunlukta o kadar olmuyor, benim tanıdığım üç kişi ciddi eklem ağrıları çektiler ama bağıracak kadar değildi. Benim de ağrıdı biraz böyle hafif iğne batar gibiydi. Allah korusun yoğun bakıma düştükten sonra zaten tek sorun eklem ağrısı değildir kibugün tv de bir doktor konuştu.covid hastaları o kadar acı çekiyormuş ki kemiklerinin aşırı ağrısından bağırıyorlarmışiyice tırstım duyunca.hele yoğun bakıma kaldırılacaklar ailelerine telefon açıp vedalaşıyorlar resmen dedi
Bak kokoreç de yemem et dürüm kuyruk yağlı olanından yerim çok severim kokoreçe eşim çok yalvardı ama onu yediremediAy bana işkembe,paça,kokoreç,dil falan demeyin.Hiç birini tatmadım,tatmakda istemem.
Mihail Zoscenko geçmiş olsun :)
Baharatlı tavuk tavsiye etmem.Ben birgün markette bakıyordum.Yanımdaki bey ben uğraştım bir ara tavuk işiyle bayatları baharatlayıp satıyorlar demişdiDışarıda tavuk Allah korusun sıcak havalarda üstelik
eskiden çeyrek o kadar değersizdi ki sadece arkadaşlara takardık akrabaya gremse ve bilezik.Gramın yarısını takıyorlar artık 0.5 gram ha ha haOnu ben de duydum abla çok korktumama sonra altta dün çeyrek altın fiyatının bugünki fiyatını görünce gözlerim pörtledi
Senin kaçıncı gün canım bugün Allah korusun ya işte insan onları duyunca çıkmaya korkuyorYa çoğunlukta o kadar olmuyor, benim tanıdığım üç kişi ciddi eklem ağrıları çektiler ama bağıracak kadar değildi. Benim de ağrıdı biraz böyle hafif iğne batar gibiydi. Allah korusun yoğun bakıma düştükten sonra zaten tek sorun eklem ağrısı değildir ki
Bizde düğünde ne takarlarsa sonra aynen iadeeskiden çeyrek o kadar değersizdi ki sadece arkadaşlara takardık akrabaya gremse ve bilezik.Gramın yarısını takıyorlar artık 0.5 gram ha ha ha
ben ve eşim yakalanmaktan çok korkuyoruz izole olmaktan da psikolojimiz bozuldu.kaparsanız virüsü yeriniz doğrruuuuu yoğun bakım dedi doktorlarımızYa çoğunlukta o kadar olmuyor, benim tanıdığım üç kişi ciddi eklem ağrıları çektiler ama bağıracak kadar değildi. Benim de ağrıdı biraz böyle hafif iğne batar gibiydi. Allah korusun yoğun bakıma düştükten sonra zaten tek sorun eklem ağrısı değildir ki
Biz güvendiğimiz tavukçu var baharatlı sosluları ordan alıyoruzBaharatlı tavuk tavsiye etmem.Ben birgün markette bakıyordum.Yanımdaki bey ben uğraştım bir ara tavuk işiyle bayatları baharatlayıp satıyorlar demişdi
Allah korusun abla insanların az olduğu yere gidinben ve eşim yakalanmaktan çok korkuyoruz izole olmaktan da psikolojimiz bozuldu.kaparsanız virüsü yeriniz doğrruuuuu yoğun bakım dedi doktorlarımız
o bizde de var hatta annelerimizin defteri vardır kim ne taktı kimden alacak var kime borçluyuz .ekonomi prof. ları gibiler vallaBizde düğünde ne takarlarsa sonra aynen iadedünden bugüne çeyrek 3 TL arttı çok şaşırdım
Yavaş yavaş okulların açılmasının alt yapısını hazırlamaya çalışıyorlar gibi geldi bana isteyene online isteyene yüz yüze eğitim dendi başlayınca yüzyüze diğer anneler eksik hissedecek ve göndermeye başlayacak gibi bir düşünce var sanki bana öyle geldi yayılım hızına bakacaklar ona göre okullar yavaş yavaş ya açılacak ya da tamamen yeniden kapanacak şuan tedirgin olmayın bence Ekime daha var bakalım vaka sayıları nasıl seyredecek bilmiyoruz bi muamma şuanda ben geçen sene neler hayal etmiştim kızım için bu sene henüz küçük benim ki ama umarım bir an önce son bulur bu hastalık ama bununla yaşamaya alışılacak gibi duruyor aşı bulunana kadar
Yok defter yok da kim ne taktı biliniyor işteo bizde de var hatta annelerimizin defteri vardır kim ne taktı kimden alacak var kime borçluyuz .ekonomi prof. ları gibiler valla
Canım sen çocuk için okul açılıyor diye mi keyifsizlendinmuhabbetiniz bol olsun arkadaslar keske moralim yerinde olsaydi da ben de katilsaydim
13. gündeyim canım ama bitince bir hafta daha uzatacağım karantinayı. allah korusun tabi ki kimse yaşamasın böyle şeyler ama gripteki kas ağrıları türünden bir ağrı. yani şöyle söyleyeyim, bağışıklığı düşük biri nasıl gribi ağır geçiriyorsa covidde de aynısı oluyor ağrılar daha çok olabiliyor. ama böyle durumlarda korkmak yerine istatistik bilimine yaslanma taraftarıyım :) virüsü kapanlar %90 ihtimalle hafif-orta semptomlarla geçiriyor hastalığı. çok şükür ben de çook hafif belirtilerle atlattım. bu tabi ki hafife almak ve tedbirsiz olalım demek değil ama yersiz korkular da stres yaratmaktan başka işe yaramaz. stres demek düşük bağışıklık demek.Senin kaçıncı gün canım bugün Allah korusun ya işte insan onları duyunca çıkmaya korkuyor
Abla deme kuzum yaşım 42 oldu ama o kadar hastalığa rağmen görünüş 33 en fazla.genetikten şanslıyız bir de çok bakarım kendime buna da takıntılıyımAllah korusun abla insanların az olduğu yere gidin
14 gün dolunca ne olacak tekrar test mi yapacaklar13. gündeyim canım ama bitince bir hafta daha uzatacağım karantinayı. allah korusun tabi ki kimse yaşamasın böyle şeyler ama gripteki kas ağrıları türünden bir ağrı. yani şöyle söyleyeyim, bağışıklığı düşük biri nasıl gribi ağır geçiriyorsa covidde de aynısı oluyor ağrılar daha çok olabiliyor. ama böyle durumlarda korkmak yerine istatistik bilimine yaslanma taraftarıyım :) virüsü kapanlar %90 ihtimalle hafif-orta semptomlarla geçiriyor hastalığı. çok şükür ben de çook hafif belirtilerle atlattım. bu tabi ki hafife almak ve tedbirsiz olalım demek değil ama yersiz korkular da stres yaratmaktan başka işe yaramaz. stres demek düşük bağışıklık demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?