bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Onu ben de duydum abla çok korktum ama sonra altta dün çeyrek altın fiyatının bugünki fiyatını görünce gözlerim pörtledi

Saolasın canım tavuktan zehirlenmiş, işi gücü de yoğun bir iki gün yattı biraz ama o haliyle işe gitti yine mecbur.
Ay bana işkembe,paça,kokoreç,dil falan demeyin.Hiç birini tatmadım,tatmakda istemem.
Mihail Zoscenko geçmiş olsun :)

Ya çoğunlukta o kadar olmuyor, benim tanıdığım üç kişi ciddi eklem ağrıları çektiler ama bağıracak kadar değildi. Benim de ağrıdı biraz böyle hafif iğne batar gibiydi. Allah korusun yoğun bakıma düştükten sonra zaten tek sorun eklem ağrısı değildir ki

Onu ben de duydum abla çok korktum ama sonra altta dün çeyrek altın fiyatının bugünki fiyatını görünce gözlerim pörtledi
eskiden çeyrek o kadar değersizdi ki sadece arkadaşlara takardık akrabaya gremse ve bilezik.Gramın yarısını takıyorlar artık 0.5 gram ha ha ha

Senin kaçıncı gün canım bugün Allah korusun ya işte insan onları duyunca çıkmaya korkuyor

ben ve eşim yakalanmaktan çok korkuyoruz izole olmaktan da psikolojimiz bozuldu.kaparsanız virüsü yeriniz doğrruuuuu yoğun bakım dedi doktorlarımız

canim ekim e çok ama 21 eylül e bir hafta kaldı 1. sınıfları 21 eylül de açıyorlar maalesef

Senin kaçıncı gün canım bugün Allah korusun ya işte insan onları duyunca çıkmaya korkuyor
13. gündeyim canım ama bitince bir hafta daha uzatacağım karantinayı. allah korusun tabi ki kimse yaşamasın böyle şeyler ama gripteki kas ağrıları türünden bir ağrı. yani şöyle söyleyeyim, bağışıklığı düşük biri nasıl gribi ağır geçiriyorsa covidde de aynısı oluyor ağrılar daha çok olabiliyor. ama böyle durumlarda korkmak yerine istatistik bilimine yaslanma taraftarıyım :) virüsü kapanlar %90 ihtimalle hafif-orta semptomlarla geçiriyor hastalığı. çok şükür ben de çook hafif belirtilerle atlattım. bu tabi ki hafife almak ve tedbirsiz olalım demek değil ama yersiz korkular da stres yaratmaktan başka işe yaramaz. stres demek düşük bağışıklık demek.

14 gün dolunca ne olacak tekrar test mi yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…