bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
canim ekim e çok ama 21 eylül e bir hafta kaldı 1. sınıfları 21 eylül de açıyorlar maalesef
Hayır üzülme ya yollamazsın ki çoğu kişi de yollamayı düşünmüyor sağlığımızdan daha önemli değil önceden çocuğunun yapı olarak küçük olduğunu düşünen anneler okula 1 yıl geç yollarlardı öyle düşün bence hiç tasalanma

Aynen öyle bizim burada komşumuz negatif olduklarını öğrenmek için karantina bittikten sonra semptomlarım devam ediyor deyip test yaptırmalarını sağlamışlar işe gidecek oldukları için çevrelerindekileri tehlikeye atmamak adına test yaptırtmışlar yeniden 3 ü de negatife dönmüş kendileriyle konuştum

Hemen su koyuverme canım :) ama dikkat etmen lazım sen ameliyat geçirdin zaten, bağışıklığın anca yerine gelir
arabalarımızı 2. 3. ev gibi dizaynladık.inmeden geziyoruz çok bunalınca.soğutucu içecek yiyecek film izleme imkanı kitap oyuncak boyama kalemleri portatif sandalye ne ararsan var.tatile gidemeyince tatili arabalara getirdik bir şezlong eksik

Abla deme kuzum yaşım 42 oldu ama o kadar hastalığa rağmen görünüş 33 en fazla.genetikten şanslıyız bir de çok bakarım kendime buna da takıntılıyım
Sorma ya yazdım tam sormadan abla dedin saf dedim kendi kendime hatta Elif ablaya da sordum nasıl hitap edeyim saygısızlık yapmak istemem demiştim sana da sorucaktım inan arada kaynadı

Sorma ya yazdım tam sormadan abla dedin saf dedim kendi kendime hatta Elif ablaya da sordum nasıl hitap edeyim saygısızlık yapmak istemem demiştim sana da sorucaktım inan arada kaynadı
benim kız bütün kuzenlerine adıyla seslenir ha en küçük kuzen 30 larda ve çocuklu

benim kız bütün kuzenlerine adıyla seslenir ha en küçük kuzen 30 larda ve çocuklu
Sana da sorucaktım nasıl hitap edeyim diye ben de çok yaş farkı yoksa karşımdaki de rahatsız olmayacaksa adıyla hitap ediyorum ama saygısızlık olarak algılanır diye de bazen çekiniyorum bazı kişilerin öyle takıntıları olabiliyor

ben yaş farkı 15 den fazlaysa abla daha da fazlaysa teyze derim samimi olduklarıma.onun dışındakilere ya adıyla ya da x hanım diye hitap ederim.kadınlar yaşlanmayı sevmez kabullenmez.kızım kuzenlere adıyla seslenince daha mutlu oluyorlar

Doğrudur sana şunu diyim şaşırırsın eşimin tarafta aynı yaşta olduklarımız bana yenge diyorlar defalarca uyardım aynı yaştayız bana yenge demeyin diye yine devam sinir oluyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum 30 yaşındayım ismimle hitap edin diyorum nikah büyüğümüzsün diyorlar bizde öyle şey yok çok şaşırmıştım

bana da hala hocam diyor eski öğrencilerim.yav öğretmen değilim demeyin diyorumm yokkk sevmişler beni galiba hala hocam hocam diye konuşurlar iş güç sahibi oldu evlendi bile keratalar 12 13 yaşlarındaydılar şimdi 23 24 oldularr

Önceden öğretmenlik mi yaptınız hocam derler ne güzel saygılı gençler bende eğitimli insanlara karşı saygım çok büyüktür her daim başımın üstündedirler

4 yıl yaptım 2 ayrı devlet ortaokulunda
Ne kadar güzel sizi sevmişler ve saygıyı öğrenmişler çok güzel bişey inşallah biizm yavrularımız da iyi öğretmenlere eğitmenlere denk gelirler kıızm 3 yaşında bu sene çok güzel planlarım vardı nasip artık seneye inşallah küçük yaşta eğitime başlamasını istiyorum yarı zamanlı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…