- 29 Aralık 2010
- 8.419
- 23.881
- 548
Hemen su koyuverme canım :) ama dikkat etmen lazım sen ameliyat geçirdin zaten, bağışıklığın anca yerine gelirben ve eşim yakalanmaktan çok korkuyoruz izole olmaktan da psikolojimiz bozuldu.kaparsanız virüsü yeriniz doğrruuuuu yoğun bakım dedi doktorlarımız
Hayır üzülme ya yollamazsın ki çoğu kişi de yollamayı düşünmüyor sağlığımızdan daha önemli değil önceden çocuğunun yapı olarak küçük olduğunu düşünen anneler okula 1 yıl geç yollarlardı öyle düşün bence hiç tasalanmacanim ekim e çok ama 21 eylül e bir hafta kaldı 1. sınıfları 21 eylül de açıyorlar maalesef
krem kozmetik merakın var mı kız :)))Abla deme kuzum yaşım 42 oldu ama o kadar hastalığa rağmen görünüş 33 en fazla.genetikten şanslıyız bir de çok bakarım kendime buna da takıntılıyım
zorlayacağım ama büyük ihtimalle yapmayacaklar14 gün dolunca ne olacak tekrar test mi yapacaklar
Aynen öyle bizim burada komşumuz negatif olduklarını öğrenmek için karantina bittikten sonra semptomlarım devam ediyor deyip test yaptırmalarını sağlamışlar işe gidecek oldukları için çevrelerindekileri tehlikeye atmamak adına test yaptırtmışlar yeniden 3 ü de negatife dönmüş kendileriyle konuştum13. gündeyim canım ama bitince bir hafta daha uzatacağım karantinayı. allah korusun tabi ki kimse yaşamasın böyle şeyler ama gripteki kas ağrıları türünden bir ağrı. yani şöyle söyleyeyim, bağışıklığı düşük biri nasıl gribi ağır geçiriyorsa covidde de aynısı oluyor ağrılar daha çok olabiliyor. ama böyle durumlarda korkmak yerine istatistik bilimine yaslanma taraftarıyım :) virüsü kapanlar %90 ihtimalle hafif-orta semptomlarla geçiriyor hastalığı. çok şükür ben de çook hafif belirtilerle atlattım. bu tabi ki hafife almak ve tedbirsiz olalım demek değil ama yersiz korkular da stres yaratmaktan başka işe yaramaz. stres demek düşük bağışıklık demek.
arabalarımızı 2. 3. ev gibi dizaynladık.inmeden geziyoruz çok bunalınca.soğutucu içecek yiyecek film izleme imkanı kitap oyuncak boyama kalemleri portatif sandalye ne ararsan var.tatile gidemeyince tatili arabalara getirdik bir şezlong eksikHemen su koyuverme canım :) ama dikkat etmen lazım sen ameliyat geçirdin zaten, bağışıklığın anca yerine gelir
Sorma ya yazdım tam sormadan abla dedin saf dedim kendi kendime hatta Elif ablaya da sordum nasıl hitap edeyim saygısızlık yapmak istemem demiştim sana da sorucaktım inan arada kaynadıAbla deme kuzum yaşım 42 oldu ama o kadar hastalığa rağmen görünüş 33 en fazla.genetikten şanslıyız bir de çok bakarım kendime buna da takıntılıyım
hangi şehir desiniz?Ankaradamısınızzorlayacağım ama büyük ihtimalle yapmayacaklar
benim kız bütün kuzenlerine adıyla seslenir ha en küçük kuzen 30 larda ve çocukluSorma ya yazdım tam sormadan abla dedin saf dedim kendi kendime hatta Elif ablaya da sordum nasıl hitap edeyim saygısızlık yapmak istemem demiştim sana da sorucaktım inan arada kaynadı
Sana da sorucaktım nasıl hitap edeyim diye ben de çok yaş farkı yoksa karşımdaki de rahatsız olmayacaksa adıyla hitap ediyorum ama saygısızlık olarak algılanır diye de bazen çekiniyorum bazı kişilerin öyle takıntıları olabiliyorbenim kız bütün kuzenlerine adıyla seslenir ha en küçük kuzen 30 larda ve çocuklu
konyadayım, 2016ya kadar ankaradaydımhangi şehir desiniz?Ankaradamısınız
ben yaş farkı 15 den fazlaysa abla daha da fazlaysa teyze derim samimi olduklarıma.onun dışındakilere ya adıyla ya da x hanım diye hitap ederim.kadınlar yaşlanmayı sevmez kabullenmez.kızım kuzenlere adıyla seslenince daha mutlu oluyorlarSana da sorucaktım nasıl hitap edeyim diye ben de çok yaş farkı yoksa karşımdaki de rahatsız olmayacaksa adıyla hitap ediyorum ama saygısızlık olarak algılanır diye de bazen çekiniyorum bazı kişilerin öyle takıntıları olabiliyor
karaman da virüs çok diyorlar.umarım düzelirsiniz tamamen ve bir daha virüs yüzü görmezsiniz.deneyimlediniz zaten maalesef bizden daha bilgili ve tedbirlisinizdir artık.tekrar çok geçmiş olsunkonyadayım, 2016ya kadar ankaradaydım
Doğrudur sana şunu diyim şaşırırsın eşimin tarafta aynı yaşta olduklarımız bana yenge diyorlarben yaş farkı 15 den fazlaysa abla daha da fazlaysa teyze derim samimi olduklarıma.onun dışındakilere ya adıyla ya da x hanım diye hitap ederim.kadınlar yaşlanmayı sevmez kabullenmez.kızım kuzenlere adıyla seslenince daha mutlu oluyorlar
bana da hala hocam diyor eski öğrencilerim.yav öğretmen değilim demeyin diyorumm yokkk sevmişler beni galiba hala hocam hocam diye konuşurlar iş güç sahibi oldu evlendi bile keratalar 12 13 yaşlarındaydılar şimdi 23 24 oldularrDoğrudur sana şunu diyim şaşırırsın eşimin tarafta aynı yaşta olduklarımız bana yenge diyorlardefalarca uyardım aynı yaştayız bana yenge demeyin diye yine devam sinir oluyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum 30 yaşındayım ismimle hitap edin diyorum nikah büyüğümüzsün diyorlar bizde öyle şey yok çok şaşırmıştım
sorman ayıpkrem kozmetik merakın var mı kız :)))
Önceden öğretmenlik mi yaptınız hocam derler ne güzel saygılı gençler bende eğitimli insanlara karşı saygım çok büyüktür her daim başımın üstündedirlerbana da hala hocam diyor eski öğrencilerim.yav öğretmen değilim demeyin diyorumm yokkk sevmişler beni galiba hala hocam hocam diye konuşurlar iş güç sahibi oldu evlendi bile keratalar 12 13 yaşlarındaydılar şimdi 23 24 oldularr
4 yıl yaptım 2 ayrı devlet ortaokulundaÖnceden öğretmenlik mi yaptınız hocam derler ne güzel saygılı gençler bende eğitimli insanlara karşı saygım çok büyüktür her daim başımın üstündedirler
Ben de çok severim cilt bakımı makyaj bu ay kaş için gidemedim kendimi bakımsız hissediyorumsorman ayıpTürkiye de pahalı ama kuzenim Amerikadan getiriyor sene de 2 kere
Ne kadar güzel sizi sevmişler ve saygıyı öğrenmişler çok güzel bişey4 yıl yaptım 2 ayrı devlet ortaokulunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?