- 10 Nisan 2014
- 43.783
- 116.433
- 798
marttan beri kaşa gitmiyorum ben .bakım o değil ki şu an cildiniz henüz diriyken korumaya çalışmak yüz yogası var mesela netten bulabilirsin.serum kullanırım ben devamlı ama saf serumlar .onlarda çok pahalı yurtdışından getirtiyorumBen de çok severim cilt bakımı makyaj bu ay kaş için gidemedim kendimi bakımsız hissediyorum
çocuklar beni çok severler .ama büyüklerle aram hoş değildirNe kadar güzel sizi sevmişler ve saygıyı öğrenmişler çok güzel bişeyinşallah biizm yavrularımız da iyi öğretmenlere eğitmenlere denk gelirler kıızm 3 yaşında bu sene çok güzel planlarım vardı nasip artık seneye inşallah küçük yaşta eğitime başlamasını istiyorum yarı zamanlı olarak
Günlük cildimi tonikle temizlerim kömür maskesi falan yaparım severim ama yüz yogası nasıl ki kızmarttan beri kaşa gitmiyorum ben .bakım o değil ki şu an cildiniz henüz diriyken korumaya çalışmak yüz yogası var mesela netten bulabilirsin.serum kullanırım ben devamlı ama saf serumlar .onlarda çok pahalı yurtdışından getirtiyorum
Ben de bu seneye kadar hayatımda taviz veriyordum insanların hoşuma gitmeyen davranışlarına karşı müsamaha gösteriyordum terapi almaya başlayınca hayatımda çok değişiklik yaptım çıkarcı insanları hayatımdan çıkardım bir kalemde sildimçocuklar beni çok severler .ama büyüklerle aram hoş değildirAz ve öz arkadaşlarım vardır.şimdi ki arkadaşlıklar oyun gibi sahte aslında sevmiyorlar birbirlerini.canımmmmm hayatımmm lar uçuşuyor sahte sahte.benim canım evladımdır annemdir eşimdir 2 günde tanıdığım neden canım olsun.sohbetinden hoşlandığım saygı duyduğum insan olurlar en fazla
Son iki senede çok arttı fiyatlarsorman ayıpTürkiye de pahalı ama kuzenim Amerikadan getiriyor sene de 2 kere
Melis kocalın egzersizlerini yapıyorum ben de, serum ne kullanıyon aymarttan beri kaşa gitmiyorum ben .bakım o değil ki şu an cildiniz henüz diriyken korumaya çalışmak yüz yogası var mesela netten bulabilirsin.serum kullanırım ben devamlı ama saf serumlar .onlarda çok pahalı yurtdışından getirtiyorum
Etkili bişey yaw yüz egzersizi ben de bakalım aslı var mı diye denedim alın kırışıklığım başlamıştı yok ettiGünlük cildimi tonikle temizlerim kömür maskesi falan yaparım severim ama yüz yogası nasıl ki kız
şampuaninizin icine biraz elma sirkesi katip yikamayi denediniz mi ?Cilt bakımı yaparım sadece.Cildim kızarık.Vichy kızarıklık bakımı sütüyle toniği iyi geldi.Bide saçları pırıl pırıl yapan şampuan biliyomunuz?.Saçlarım boyalı ama aylardır yapılmamış bir boya.Uzun süre yapmayınca matlaşıyor
Denerim:).Ne kadar koymam gerek?şampuaninizin icine biraz elma sirkesi katip yikamayi denediniz mi ?
Geçmiş 1-2 sayfadan konunun ilk sayfasına kadar korona.Haklısınız ama arada sohbette kayıyorCoronayla ilgili biseyler okumaya geldim. Masallah corona dışında her şey konuşuluyor. Cilt bakım başlığına geçmenizi tavsiye ederim.
the ordinary markası bunları ingiltereden getirtiyorum bazı kremlerimi de Amerikadan .burda 2 katı fiyatlarMelis kocalın egzersizlerini yapıyorum ben de, serum ne kullanıyon ay
acilen coronaya dönelim şikayet eden haklıGeçmiş 1-2 sayfadan konunun ilk sayfasına kadar korona.Haklısınız ama arada sohbette kayıyor
çok özür evde oturmaktan reel arkadaşlarımızla konuşamıyoruz burda sohbete dalmışız.hemennn corona konusuna dönüyoruzzCoronayla ilgili biseyler okumaya geldim. Masallah corona dışında her şey konuşuluyor. Cilt bakım başlığına geçmenizi tavsiye ederim.
Arada bir çeviri işleri geliyor o zaman bunlar tüm zamanımı alıyor. Bahçenin yanı sıra bu ara çatı ile uğraşıyoruz. Yağmurlar başlamadan yalıtım için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz çünkü akıtıyor. Pandemi nedeniyle usta çağıramadık kendimiz yapıyoruz.Ama sizin bahçe falan var galiba vakit ondan mı kalmıyor?
Corona da 1 numara olan şehirdeyim her yer kırmızı haritadaCoronayla ilgili biseyler okumaya geldim. Masallah corona dışında her şey konuşuluyor. Cilt bakım başlığına geçmenizi tavsiye ederim.
Senin yaş kaç kuzum ne kırışığı yahu durun bi bakalımEtkili bişey yaw yüz egzersizi ben de bakalım aslı var mı diye denedim alın kırışıklığım başlamıştı yok ettiama düzenli yapmak gerekiyor. Benim suratım nankör maalesef, sürekli bakım istiyor
buyuk kutu sampuana yarim cay bardagi koydum benDenerim:).Ne kadar koymam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?