bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de çok severim cilt bakımı makyaj bu ay kaş için gidemedim kendimi bakımsız hissediyorum
marttan beri kaşa gitmiyorum ben .bakım o değil ki şu an cildiniz henüz diriyken korumaya çalışmak yüz yogası var mesela netten bulabilirsin.serum kullanırım ben devamlı ama saf serumlar .onlarda çok pahalı yurtdışından getirtiyorum

çocuklar beni çok severler .ama büyüklerle aram hoş değildir Az ve öz arkadaşlarım vardır.şimdi ki arkadaşlıklar oyun gibi sahte aslında sevmiyorlar birbirlerini.canımmmmm hayatımmm lar uçuşuyor sahte sahte.benim canım evladımdır annemdir eşimdir 2 günde tanıdığım neden canım olsun.sohbetinden hoşlandığım saygı duyduğum insan olurlar en fazla

Günlük cildimi tonikle temizlerim kömür maskesi falan yaparım severim ama yüz yogası nasıl ki kız

Ben de bu seneye kadar hayatımda taviz veriyordum insanların hoşuma gitmeyen davranışlarına karşı müsamaha gösteriyordum terapi almaya başlayınca hayatımda çok değişiklik yaptım çıkarcı insanları hayatımdan çıkardım bir kalemde sildim en yakın akrabamı dahi sildim

Melis kocalın egzersizlerini yapıyorum ben de, serum ne kullanıyon ay

Günlük cildimi tonikle temizlerim kömür maskesi falan yaparım severim ama yüz yogası nasıl ki kız
Etkili bişey yaw yüz egzersizi ben de bakalım aslı var mı diye denedim alın kırışıklığım başlamıştı yok etti ama düzenli yapmak gerekiyor. Benim suratım nankör maalesef, sürekli bakım istiyor

Cilt bakımı yaparım sadece.Cildim kızarık.Vichy kızarıklık bakımı sütüyle toniği iyi geldi.Bide saçları pırıl pırıl yapan şampuan biliyomunuz?.Saçlarım boyalı ama aylardır yapılmamış bir boya.Uzun süre yapmayınca matlaşıyor

şampuaninizin icine biraz elma sirkesi katip yikamayi denediniz mi ?

Coronayla ilgili biseyler okumaya geldim. Masallah corona dışında her şey konuşuluyor. Cilt bakım başlığına geçmenizi tavsiye ederim.
çok özür evde oturmaktan reel arkadaşlarımızla konuşamıyoruz burda sohbete dalmışız.hemennn corona konusuna dönüyoruzz

Ama sizin bahçe falan var galiba vakit ondan mı kalmıyor?
Arada bir çeviri işleri geliyor o zaman bunlar tüm zamanımı alıyor. Bahçenin yanı sıra bu ara çatı ile uğraşıyoruz. Yağmurlar başlamadan yalıtım için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz çünkü akıtıyor. Pandemi nedeniyle usta çağıramadık kendimiz yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…