bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çeviri hangi dilden yapıyorsun Gülcüm

kızım yeni oda takımı istiyor nakliyede kurulumda virüsbulaşır bize diye alamadık.Çocuk çok üzülüyor .duvarrına boya da lazım çünkü bi sürü yapıştırılmış şey var daha küçüklüğünden kalma .elimizden boya işi de gelmiyor nasıl bir çözüm bulsak ki .uzaktan eğitimde ortam çok önemli sandalyesi bile küçüldü çocuk ne yapsın

İçmeye de başlayanlar olmuş sirkeyi duydunuz mu ben ev temizliği turşular için falan kullanırım bir de bir kez boğaz gargarası için önerilmişlerdi yaptım
elma sirkesini yıllardır içerim ben ılık suya karıştırıp sabahları .doktorum evi de sirkeli suyla sil dedi ona da devam

ben sebze meyve ne yıkarsam önce sirkeli suya koyuyorum 10 dakika .bütçeye bir de kilolarca sirke masrafı eklendi mecbur.
Ama öyle yapmamız gerekiyor aslında gıdaların üzerinde oldukça kimyasal var şöyle sana ispatını izah edeyim bi tanıdığımız tavuklarına pazardan aldığı kelemin dış yapraklarını yememek için tavuklara vermiş ertesi gün tavuklar ölmüş çok yakın tanıdığım biri bu

Annem de içiyor görümcem kendi yapıyor ben banyoların duşakabinin kirecini çabuk söküyor orada kullanıyorum üzüm sirkesi
görümcem kekik suyu demleyip termosla arabasına koyuyor ha bire içiyor o suyu gezerken.içinde ki virüsleri öldürüyormuş gezmesen olmaz mı diyemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…