- 23 Ocak 2016
- 35.177
- 51.108
- 598
Çeviri hangi dilden yapıyorsun GülcümArada bir çeviri işleri geliyor o zaman bunlar tüm zamanımı alıyor. Bahçenin yanı sıra bu ara çatı ile uğraşıyoruz. Yağmurlar başlamadan yalıtım için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz çünkü akıtıyor. Pandemi nedeniyle usta çağıramadık kendimiz yapıyoruz.
Hep korona korona diye diye panikatak tavan yaptı dedim başka konulardan da konuşsak malum evdeyiz muhabbet edelim dedikCoronayla ilgili biseyler okumaya geldim. Masallah corona dışında her şey konuşuluyor. Cilt bakım başlığına geçmenizi tavsiye ederim.
Ne koydunuz kaçırdım ben merak ettimbuyuk kutu sampuana yarim cay bardagi koydum ben
sirke yav sirke virüs öldüren elma olacak amaNe koydunuz kaçırdım ben merak ettim
Saçı parlatmak için şampuana elma sirkesiNe koydunuz kaçırdım ben merak ettim
Benim de bir ablam oğlu Amerikada yaşıyor marka çantalar getiriyorlar hediye annelerine burda o çantalar maşallah iyi para orda uygunmuşthe ordinary markası bunları ingiltereden getirtiyorum bazı kremlerimi de Amerikadan .burda 2 katı fiyatlar
ben sebze meyve ne yıkarsam önce sirkeli suya koyuyorum 10 dakika .bütçeye bir de kilolarca sirke masrafı eklendi mecbur.Saçı parlatmak için şampuana elma sirkesi
İçmeye de başlayanlar olmuş sirkeyi duydunuz mu ben ev temizliği turşular için falan kullanırım bir de bir kez boğaz gargarası için önerilmişlerdi yaptımsirke yav sirke virüs öldüren elma olacak ama
elma sirkesini yıllardır içerim ben ılık suya karıştırıp sabahları .doktorum evi de sirkeli suyla sil dedi ona da devamİçmeye de başlayanlar olmuş sirkeyi duydunuz mu ben ev temizliği turşular için falan kullanırım bir de bir kez boğaz gargarası için önerilmişlerdi yaptım
Ama öyle yapmamız gerekiyor aslında gıdaların üzerinde oldukça kimyasal var şöyle sana ispatını izah edeyim bi tanıdığımız tavuklarına pazardan aldığı kelemin dış yapraklarını yememek için tavuklara vermiş ertesi gün tavuklar ölmüş çok yakın tanıdığım biri buben sebze meyve ne yıkarsam önce sirkeli suya koyuyorum 10 dakika .bütçeye bir de kilolarca sirke masrafı eklendi mecbur.
Annem de içiyor görümcem kendi yapıyor ben banyoların duşakabinin kirecini çabuk söküyor orada kullanıyorum üzüm sirkesielma sirkesini yıllardır içerim ben ılık suya karıştırıp sabahları .doktorum evi de sirkeli suyla sil dedi ona da devam
the ordinary markası bunları ingiltereden getirtiyorum bazı kremlerimi de Amerikadan .burda 2 katı fiyatlar
Aa deneyim ben de ben duştan çıkarken başımdan aşağı dökerim durulanırken olur muSaçı parlatmak için şampuana elma sirkesi
görümcem kekik suyu demleyip termosla arabasına koyuyor ha bire içiyor o suyu gezerken.içinde ki virüsleri öldürüyormuşAnnem de içiyor görümcem kendi yapıyor ben banyoların duşakabinin kirecini çabuk söküyor orada kullanıyorum üzüm sirkesi
Ama sirke virüse değil bakteriye etkili diye duymuşdum.Virüse etki ediyorsa iyidirben sebze meyve ne yıkarsam önce sirkeli suya koyuyorum 10 dakika .bütçeye bir de kilolarca sirke masrafı eklendi mecbur.
İçemem ama geçen gargara yaptım boğaz yanmasına rahatlatmışdıİçmeye de başlayanlar olmuş sirkeyi duydunuz mu ben ev temizliği turşular için falan kullanırım bir de bir kez boğaz gargarası için önerilmişlerdi yaptım
şehir hastanesi doktoru arkadaş önerdi onlar her yerde sirke kullanıyormuş.yiyecek temizliğinde ev temizliğinde .Ama sirke virüse değil bakteriye etkili diye duymuşdum.Virüse etki ediyorsa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?