- 10 Nisan 2014
- 43.782
- 116.433
- 798
siteden öğrendim evin kötü enerjisini de alıyormuş bu sirke denen mucizeTamam ozaman.Ev temizliğinde bende kullanıyorum.Beyaz sirke koyuyorum yer sildiğim kovaya biraz
bize de bizzat pandemi tadavisi yapan doktor önerdi kullanmaya devam sirkeyiAy bak ben yanlış biliyormuşum.Tü benim sıfatıma
Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı daha önce 2 kez reddettim yarın gidicez nasipse umarım korona olmam geçen hafta düğündelerdigörümcem kekik suyu demleyip termosla arabasına koyuyor ha bire içiyor o suyu gezerken.içinde ki virüsleri öldürüyormuşgezmesen olmaz mı diyemedik
Yanımızda taşısak olur mu şişenin kapağını açık bıraksak belki virüsler yaklaşamazAy bak ben yanlış biliyormuşum.Tü benim sıfatıma
Oku oku yazma oldu mu bu şimdiElma sirkesini saçlarım için bende kullancamher gece okuyorum burayı. Ne güzel arkadaşlıklar var . Covid olan arkadaşlarada geçmiş olsun
Amaaan.Hadi inş olmaz bişiYarın görümcem kahvaltıya çağırdı daha önce 2 kez reddettim yarın gidicez nasipse umarım korona olmam geçen hafta düğündelerdi
MünasipdirYanımızda taşısak olur mu şişenin kapağını açık bıraksak belki virüsler yaklaşamaz
biz misafir kabul etmiyoruz kimseye de gitmiyoruz görüntülü konuşuyoruz sadece .Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı daha önce 2 kez reddettim yarın gidicez nasipse umarım korona olmam geçen hafta düğündelerdi
Bundan sonra yazarımOku oku yazma oldu mu bu şimdi
Sirke parkeleri matlastırıyor maalesef, yerleri silerken Arap sabunu deneyin, sirkeyi de fısfısla evde gezdirin benceTamam ozaman.Ev temizliğinde bende kullanıyorum.Beyaz sirke koyuyorum yer sildiğim kovaya biraz
İngilizceÇeviri hangi dilden yapıyorsun Gülcüm
Münasipdire güldüm yarın ben şişeyle gideyim 2.5 litre alayım yanımaAmaaan.Hadi inş olmaz bişi
Münasipdir
Ya ben de evime şu dönemde kimseyi kabul etmiyorum görüntülü de aradılar pek açmadım artık dicekler yeter daaa tatile git bize gelmebiz misafir kabul etmiyoruz kimseye de gitmiyoruz görüntülü konuşuyoruz sadece .
ev halkının iş hayatı var mı düğün gezme avm severler mi izole mi yaşarlar boşvermiş mi kafamda deli sorular.Kemal Doğulunun dediği gibi:gitme benceMünasipdire güldüm yarın ben şişeyle gideyim 2.5 litre alayım yanıma
Ben de lisede okulda yapılan İngilizce ortak sınavında birinci olmuştum boşladım devamını getirmedim unuttumİngilizce
Çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. İnşallah kardesiniz negatiftir. İyi olmalarına sevindim.Yazamadım çünkü hastaneye gitmemek için gıda zehirlenmesini evde geçirmeye Çalışıyordum :) ömrümden ömür gitti. Tuvaletten çıkamadığım için telefonu elime alamadım. Şu an iyiyim çok şükür ama ömrümde böyle mide ağrısı çekmedim diyeyim siz anlayın.
Babamın durumu çok şükür iyi. Kardeşim de dün test oldu sonucu bekliyoruz ama durumu iyi belirtisi yok şimdilik.
Ben de çılgın mide ağrısı ile acaba korona mı oldum diye korkarken dolapta kalmış üç günlük yarı pişmiş mısırı yediğimi hatırladım :)
Çevremdekilerin de kötü enerjisini alsa ne iyi olursiteden öğrendim evin kötü enerjisini de alıyormuş bu sirke denen mucize
Kendileri Covid geçirdiler efenimev halkının iş hayatı var mı düğün gezme avm severler mi izole mi yaşarlar boşvermiş mi kafamda deli sorular.Kemal Doğulunun dediği gibi:gitme bence
Diyorum ya çevremde bi ödlek ben varım diye herkes Cesur Yürekev halkının iş hayatı var mı düğün gezme avm severler mi izole mi yaşarlar boşvermiş mi kafamda deli sorular.Kemal Doğulunun dediği gibi:gitme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?