bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kazen de yazmadı bir kaç gün yada ben kaçırdım. Onları da merak ediyorum.
Lale arkadasimizin annesi de hastanedeydi onları da merak ediyorum.
Hastane nöbetinden kocaman günaydın.
Ne kadar incesiniz.
Cuma öğlen geldim buraya.
Pazar akşamı kardeşime devredeceğim.
Burada sizlere verebileceğim değişik bir haber yok.
Uykusuz geceler, uykulu gündüzler ve antibiyotik devam.
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere Selvi ağaçları arasından bu sabahki gün doğumunu, akşamki balık muhabbetlerinin ardından denizde bir balıkçı teknesi, turuncu güller, bir kana tespih çiçeği ile mavi yaseminler ve yine komikliği üstünde kedim Gözde Hanımı gönderiyorum, sevgilerimle

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Canım sen çocuk için okul açılıyor diye mi keyifsizlendin

evet canim çok kaygiliyim endişeliyim

siniftaki velileri yokluyorum yollayacak gibi görünüyorlar
gondermem diyordum ama is o raddeye gelince o kadar kararsız kaliyorsunuz ki, gondermem evde devam etsin dedim bu sefer mat. türkçe. hayat bilgisi gibi dersleri yüzyüze müzik beden onları uzaktan eğitimde yapacaklarmış. ben de öğretmenim ama çalışmıyorum atanamadim bir süre cabaladim sonra çocuğum olunca kendim buyutmek istediigim için biraktim
evden ben de destek verir çalıştıririm dedim ama sistem çok değişmiş seslerin söylenisi falan farklı harfleri gruplara ayırmışlar çok değişmiş yani sistem. iyi bişey yapayım derken sıkıntı yaşasın istemiyorum. ama sağlığı daha önemli tek çocuğum o kadar zor bir durum ki
zaten coronada sonra kaygı stres fazlasıyla zorluyo, okul isi iyice yıprattı

çok tesekkur ederim bu arada ilgilenip cevap yazdığınız icin

Bir akrabamiz gecen ay köye gezmeye gittiklerinde ayni suleladen 5 aile virüs kapmislar. Köyden geldikten 2 gün sonra apartmanin kadinlariyla bahcede salca menemen yapmislar. hepsi 14 gündür evdeydiler dün aradim biz iyilesmişiz alt komşular çaya çağırdı oraya gidiyorum dedi. Ama bariz hala öksürüyor .testleri negatif ciktigindan dişari cikabilirsiniz denmis. Ama milletde çok gevşek hala toplanip bir evde çay iciyorlar. Bu virüs BİTMEYECEK BİTMEYECEK

kurulum icin gelenlere eldiven maske ve galos verirseniz camlari falanda acik tutarsaniz pek sorun olmaz heralde.

Bu sene yollamayabilirsin çok dert etme en önemli şey sağlık unutma canım önceden annelerimiz biraz bünye olarak küçük gördükleri yavrularını 1 sene sonra okula yazdırırdı ne kaybetti ki o çocuklar hayatta önemli olan sağlık

Gözde Hanım da asil asil oturmuş düşünüyor bu korona ne zaman bitecek yahu diye tüyleri de çok güzel tülü tülü kabarık ya yıkıyorsun dimi kedileri ne kadar da bir yıkıyorsun çok temiz duruyor

Teşekkür ederim canım, hiç yıkamadım. Kediler mucizevi yaratıklar, onlar kendi kendilerini temizlerler yalanarak. Çok zorunlu olmadıkça kedileri yıkamak doğru değilmiş, tüy altı doğal deri floryasını bozuyormuş, bu da deri enfeksiyonlarına açık hale getiriyormuş onları. Gözde sürekli yalanıyor tertemiz yapıyor kendisini.

Maşallah canım çok temiz bembeyaz patileri

Babam yanıma geldi 5 günlük hes kodu aldım ama 1 gün daha yanımda kalmak istiyorum tekrar başka bi hes kodu mu almam lazım geri dönerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…