Instagram sayfanız var mi?Satış yapıyorum çeşit bol kullana kullana değişik bi hal oldusen bilirsin abla
Söyliyim de ban yiyimInstagram sayfanız var mi?
Hastane nöbetinden kocaman günaydın.Kazen de yazmadı bir kaç gün yada ben kaçırdım. Onları da merak ediyorum.
Lale arkadasimizin annesi de hastanedeydi onları da merak ediyorum.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinHastane nöbetinden kocaman günaydın.
Ne kadar incesiniz.
Cuma öğlen geldim buraya.
Pazar akşamı kardeşime devredeceğim.
Burada sizlere verebileceğim değişik bir haber yok.
Uykusuz geceler, uykulu gündüzler ve antibiyotik devam.
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Canım sen çocuk için okul açılıyor diye mi keyifsizlendin
Hayır üzülme ya yollamazsın ki çoğu kişi de yollamayı düşünmüyor sağlığımızdan daha önemli değil önceden çocuğunun yapı olarak küçük olduğunu düşünen anneler okula 1 yıl geç yollarlardı öyle düşün bence hiç tasalanma
Amin. Allahım her hastaya şifalar versin inşallah.Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
sirkeNe koydunuz kaçırdım ben merak ettim
kurulum icin gelenlere eldiven maske ve galos verirseniz camlari falanda acik tutarsaniz pek sorun olmaz heralde.kızım yeni oda takımı istiyor nakliyede kurulumda virüsbulaşır bize diye alamadık.Çocuk çok üzülüyor .duvarrına boya da lazım çünkü bi sürü yapıştırılmış şey var daha küçüklüğünden kalma .elimizden boya işi de gelmiyor nasıl bir çözüm bulsak ki .uzaktan eğitimde ortam çok önemli sandalyesi bile küçüldü çocuk ne yapsın
Bu sene yollamayabilirsin çok dert etme en önemli şey sağlık unutma canım önceden annelerimiz biraz bünye olarak küçük gördükleri yavrularını 1 sene sonra okula yazdırırdı ne kaybetti ki o çocuklar hayatta önemli olan sağlıkevet canim çok kaygiliyim endişeliyim
siniftaki velileri yokluyorum yollayacak gibi görünüyorlar
gondermem diyordum ama is o raddeye gelince o kadar kararsız kaliyorsunuz ki, gondermem evde devam etsin dedim bu sefer mat. türkçe. hayat bilgisi gibi dersleri yüzyüze müzik beden onları uzaktan eğitimde yapacaklarmış. ben de öğretmenim ama çalışmıyorum atanamadim bir süre cabaladim sonra çocuğum olunca kendim buyutmek istediigim için biraktim
evden ben de destek verir çalıştıririm dedim ama sistem çok değişmiş seslerin söylenisi falan farklı harfleri gruplara ayırmışlar çok değişmiş yani sistem. iyi bişey yapayım derken sıkıntı yaşasın istemiyorum. ama sağlığı daha önemli tek çocuğum o kadar zor bir durum ki
zaten coronada sonra kaygı stres fazlasıyla zorluyo, okul isi iyice yıprattı
çok tesekkur ederim bu arada ilgilenip cevap yazdığınız icin
Gözde Hanım da asil asil oturmuş düşünüyor bu korona ne zaman bitecek yahu diyeGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere Selvi ağaçları arasından bu sabahki gün doğumunu, akşamki balık muhabbetlerinin ardından denizde bir balıkçı teknesi, turuncu güller, bir kana tespih çiçeği ile mavi yaseminler ve yine komikliği üstünde kedim Gözde Hanımı gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2689143 Eki Görüntüle 2689144 Eki Görüntüle 2689145 Eki Görüntüle 2689146 Eki Görüntüle 2689147 Eki Görüntüle 2689148
Teşekkür ederim canım, hiç yıkamadım. Kediler mucizevi yaratıklar, onlar kendi kendilerini temizlerler yalanarak. Çok zorunlu olmadıkça kedileri yıkamak doğru değilmiş, tüy altı doğal deri floryasını bozuyormuş, bu da deri enfeksiyonlarına açık hale getiriyormuş onları. Gözde sürekli yalanıyor tertemiz yapıyor kendisini.Gözde Hanım da asil asil oturmuş düşünüyor bu korona ne zaman bitecek yahu diyetüyleri de çok güzel tülü tülü kabarık ya yıkıyorsun dimi kedileri ne kadar da bir yıkıyorsun çok temiz duruyor
Maşallah canım çok temiz bembeyaz patileriTeşekkür ederim canım, hiç yıkamadım. Kediler mucizevi yaratıklar, onlar kendi kendilerini temizlerler yalanarak. Çok zorunlu olmadıkça kedileri yıkamak doğru değilmiş, tüy altı doğal deri floryasını bozuyormuş, bu da deri enfeksiyonlarına açık hale getiriyormuş onları. Gözde sürekli yalanıyor tertemiz yapıyor kendisini.
Rabbim şifa versin annenize.Amin. Allahım her hastaya şifalar versin inşallah.
ben tarih belirtmeden almıştım. bir yıllık vermişti.Babam yanıma geldi 5 günlük hes kodu aldım ama 1 gün daha yanımda kalmak istiyorum tekrar başka bi hes kodu mu almam lazım geri dönerken
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Rabbim şifa versin annenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?