bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar crt test kiti satılmaya başlanmış kanla ölçüyor. Sonuca ait Bi yorum bulamadım sitede yeni bir test diye sanırım. Deneyen olursa paylaşsın lütfen.

Resmi olarak 72 ayliksa baslamak zorunda eger cocukta gelisim geriligi yoksa.Yani oyle bünyesi kötü daha büyüsün denmiyor artık.

Kızlar crt test kiti satılmaya başlanmış kanla ölçüyor. Sonuca ait Bi yorum bulamadım sitede yeni bir test diye sanırım. Deneyen olursa paylaşsın lütfen.
corona olup olmadığınımı gösteriyor bu test. aslında korkudan hastaneye gidemeyen bir sürü kişi için çok iyi olur. ama bir yandan da pozitif olsa devlet nasıl bilecek? şimdi bile öğrenip dışarda geziyorlar. o zaman nasıl önüne geçilir bilmem?

Evet geçirip geçirmediğini de gösteriyormuş. Burda dahi var belirtisi olup çok hasta olmadığı için hastaneye gitmek istemeyen insanlar onlar için iyi olur birde işyerinden isteyenler varmış onlarada. Korkan her halükarda gitmeyeceği için devletin haberi olmayacak pozitifliğinden böyle öğrenince belki vicdanen çıkmazlar ya da ilaç almak için mecbur devlete haber verecek. Devletin önüne geçmesi için yapması gereken maskesiz dolaşma yasağı ve en fazla altı yedi kişi üzeri grup şeklinde faaliyetleri yasaklamaktı onlarıda yapamıyor.
Sadece Sonuçların güvenirliği nasıl onu merek ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
Malesef dün test sonucun pozitif çıktı. Hiç bir belirtim yok şükürler olsun. Testi yurt dışına gidecegim icin yaptırdım. Şimdi karantinadayız. Bir de 1 yaşında kızım var. Onun için çok korkuyorum. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Geçiren arkadaşlardan bilgi rica etsem.

Geçmiş olsun, ayakta atlatacaksınız demek ki, ben de öyle atlattım. Emziriyor musunuz?

Geçmiş olsun.Belirtisiz atlatırsınız inş:)

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere zakkum çiçekleri arasından doğan güneşi ve pembe güller gönderiyorum. Dün beni çok sevindiren bir gelişme yaşandı. Bahçe kedimiz Helva uzun süredir görünmüyordu. Çok merak ettim çünkü normalde bahçemizden hiç ayrılmazdı. Dün ansızın çıktı geldi, biraz zayıflamış, yemeğini yedi, karnını doğurdu sonra da çıkıp geldiği tozlu yollardan gitti yine; canı sağ olsun. Sevgiler

Ben hiç bir belirti göstermeden pozitif çıkan testlere inanmıyorum. Bi tanıdığımıza işi dolayısı ile yapıldı pozitif çıktı. Bütün iş arkadaşları negatif çıktı. Ona bi daha test yapıldı negatif çıktı. Emin olmak için tekrar yapıldı o da negatif çıktı. İlk sonuç yanlış çıkmış

Sevdiğim bir arkadaşımın ricasıdır; şartları sağlayan ama o illerde yaşamayanlar da iletişime geçsin lütfen. Belki organizasyon konusunda bir çözüm bulunur.

Covid 19 sebebi ile Yozgat Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda yatmakta olan kayınvalidem Makbule Yılmaz için acil A rh+ donöre ihtiyacımız vardır. Bu hastalığı geçirip atlatmış ve negatif testi üzerinden 28 gün geçmiş kişilerden yardımlarını bekliyoruz.

Bu mesaj Kayseri, Kocaeli ve Yozgat'ta yaşayan üyelerimize yollanmış olup aşağıda ki numara ile iletişime geçmeniz durumunda tüm organizasyon tarafımızdan yapılacaktır.

Emrah

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Burda arada kaynamasın Siz daha iyi bilirsiniz ama yeni bir başlıkla konuyu belirtseniz belki daha çok kişiye ulaşır.

Çok geçmiş olsun. Burda arada kaynamasın Siz daha iyi bilirsiniz ama yeni bir başlıkla konuyu belirtseniz belki daha çok kişiye ulaşır.

Bu illerde yaşayan üyelere bildirim yolladım, bildirimden göreceklerdir.

teşekkürler

Geçmiş olsun, ayakta atlatacaksınız demek ki, ben de öyle atlattım. Emziriyor musunuz?
Sagolun arkadaşlar.
Evet emziriyorum. Belirtim yok ama bugün vücut isim biraz yüksek his ettim.
37.4 cıktı bir parol aldim simdi 37.0.
Eşimin test sonucu negatif çıktı. Ben ne zaman nerde kaptım bilmiyorum..
Kızım cok küçük maske yi sürekli çekiyor.
Kaç gün sonra tekrar test yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Etkileri bitmiş ise test maalesef yeniden yapılmıyor.

Sizi ziyarete gelmiş ablası belki başka yerde yuva kurmuş çoluk çocuğu olmuştur ya kıyamam yine size gelmiş ziyarete çok duygulandım yazdıklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…