Ben yurt dışında yaşıyorum. Testi de özel bir yerde yapmıştık. Mutlaka yaptırmam lazim. Test negatif olmazsa uçak almıyor. Anlayacağınız kızımla kaldık burada. Inşallah Bir an önce atlatırız. Sizde tam olarak kaç gün sürdüEtkileri bitmiş ise test maalesef yeniden yapılmıyor.
Rakamlar zaten doğru değil artık onu herkes biliyorAzalmıştır tamam da evelgün Çorum da açıklanan vefat sayısı 15,Türkiye geneli 56.Orantısızlık var
Burada bugün şakır şakır yağmur yağıyor ve gök gürültüsü varTünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere zakkum çiçekleri arasından doğan güneşi ve pembe güller gönderiyorum. Dün beni çok sevindiren bir gelişme yaşandı. Bahçe kedimiz Helva uzun süredir görünmüyordu. Çok merak ettim çünkü normalde bahçemizden hiç ayrılmazdı. Dün ansızın çıktı geldi, biraz zayıflamış, yemeğini yedi, karnını doğurdu sonra da çıkıp geldiği tozlu yollardan gitti yine; canı sağ olsun. Sevgiler
Eki Görüntüle 2689734 Eki Görüntüle 2689735 Eki Görüntüle 2689736 Eki Görüntüle 2689737 Eki Görüntüle 2689738 Eki Görüntüle 2689739 Eki Görüntüle 2689740 Eki Görüntüle 2689741
Bende memnum değilim ama insanlarda da vicdanı sorumluluk yok. Kurallar olsada uyulmuyor. Bir kesim var izole yaşıyor , tedirgin bir kesimde asla takmiyor. Ben yeni yeni disari çıkabiliyorum markete gidiyorum. Ama sorumsuz biri vicdani sorumluluğu olmayan biri tarafindan hasta olabilirim. Evet tedbirlerde sıkıntı var ama insanlari anlamakta zor. Üni sınavı olacaktı ertelensin diye taglar açtılar, şimdi de yüz yüze eğitim olsun diye açıyorlar. Bir yandan sokağa cikma yasağı olsun istiyorlar bir yandan olunca kiyamet kopuyor. Gerçketen idare etmesi cok zor.Ankete katılan şuan 4 kişi 4 ü de Covid 19 önlemlerinden memnun değil
Dediklerinize aynen katılıyorum hele düğünleri hiç anlamış değilim çok uzak tanıdıklarımın bile davetiye yollamasını anlamıyorum ne yapacak düğünümüz kalabalıktı diye mi övünecek devlette bi yere kadar evet önlemleri çok iyi alamıyor ama insanlar da dinlemiyor pozitif kaçan vakaları devlet yurtlarına zorla karantinaya sokmak nedir otur işte evinde değil mi 250 bin vakanın yaklaşık 150bin civarı yasakları çiğnemiş şimdi bu insanlar psikiyatriye gitmesi psikoloğa çıkması gereken insanlar değil de nedirBende memnum değilim ama insanlarda da vicdanı sorumluluk yok. Kurallar olsada uyulmuyor. Bir kesim var izole yaşıyor , tedirgin bir kesimde asla takmiyor. Ben yeni yeni disari çıkabiliyorum markete gidiyorum. Ama sorumsuz biri vicdani sorumluluğu olmayan biri tarafindan hasta olabilirim. Evet tedbirlerde sıkıntı var ama insanlari anlamakta zor. Üni sınavı olacaktı ertelensin diye taglar açtılar, şimdi de yüz yüze eğitim olsun diye açıyorlar. Bir yandan sokağa cikma yasağı olsun istiyorlar bir yandan olunca kiyamet kopuyor. Gerçketen idare etmesi cok zor.
Ben yurt dışında yaşıyorum. Testi de özel bir yerde yapmıştık. Mutlaka yaptırmam lazim. Test negatif olmazsa uçak almıyor. Anlayacağınız kızımla kaldık burada. Inşallah Bir an önce atlatırız. Sizde tam olarak kaç gün sürdü
Siz belirtiler gösterdikten sonra mi test oldunuz. Test ten sonra kaç gün daha şiddetli şikayetleriniz oldu?karantinam bitti ama hala sırt ağrılarım var. yani bence ben hala negatif olmadım ...
Ateşini mi ölçüyormuş çok iyi yaArkadaslar neden kahvehaneler kapanmiyor anlamiyorum. Hastaneyi marketi hatta magazalarida anliyorum ama kahvehanelerde hala dolu. Kayınpederim aksama kadar kahvehanede .baba gitme diyoruz. Aksam eve gelince ateşimi ölcüyorum diyor..
Ah buraya gelmesin biz hala çatı yalıtımı ile uğraşıyoruz. Covid nedeniyle hiç usta çağıramadık, kendimiz acemi acemi yapmaya çalışıyoruz 2 günlük işi 5 günde ancak yapıyoruz. İnşallah bugün ya da en geç yarın biter.Burada bugün şakır şakır yağmur yağıyor ve gök gürültüsü var
Biz bu evi daha almadan 2 yıl önce buralarda gezerken (hiç ev alma düşüncemiz de yoktu o sıralarda) Helva ile karşılaşmış ve ona mama vermiştik. O zaman bu evin sahibinin köpekleri vardı hiç kedi yoktu bahçede. Biz taşındığımız gün Helva geldi ve bir daha da ayrılmadı bahçeden. Yukarıdaki sitede yazlıkçılar gelince besliyor, yazın gider diye düşündük ama geçen yaz hiç gitmedi, ayrılmadı bizden. Kışın da yatak yaptık ona sundurmada, mama da koyduk. Galiba Tarçın gelince küstü, artık yukarıdaki sitede takılıyor sanırım. Belki kışın aç kalınca gelir...Sizi ziyarete gelmiş ablası belki başka yerde yuva kurmuş çoluk çocuğu olmuştur ya kıyamam yine size gelmiş ziyarete çok duygulandım yazdıklarından
Ateşini mi ölçüyormuş çok iyi ya
Kolay gelsin marifetlisiniz yani maşallahAh buraya gelmesin biz hala çatı yalıtımı ile uğraşıyoruz. Covid nedeniyle hiç usta çağıramadık, kendimiz acemi acemi yapmaya çalışıyoruz 2 günlük işi 5 günde ancak yapıyoruz. İnşallah bugün ya da en geç yarın biter.
Ben korona falan dinlemedim çıktım bugün evde çok bunaldımBugün taaa karşıdan birkaç metre mesafeden koronalıyla konuştum. Tat, koku alma sorunu varmış. Genel durumu iyi gözüküyordu. Balkondan bahce suluyordu
İnanır mısın ben de evden çıkarken eşim arabayı getirene kadar kızımla kapıda beklerken bi kedi geldi çok tatlıydı hatta içeri girmek istedi çok hoş bi poz verdi ben tlfnu çıkarıp çekene kadar gittiBiz bu evi daha almadan 2 yıl önce buralarda gezerken (hiç ev alma düşüncemiz de yoktu o sıralarda) Helva ile karşılaşmış ve ona mama vermiştik. O zaman bu evin sahibinin köpekleri vardı hiç kedi yoktu bahçede. Biz taşındığımız gün Helva geldi ve bir daha da ayrılmadı bahçeden. Yukarıdaki sitede yazlıkçılar gelince besliyor, yazın gider diye düşündük ama geçen yaz hiç gitmedi, ayrılmadı bizden. Kışın da yatak yaptık ona sundurmada, mama da koyduk. Galiba Tarçın gelince küstü, artık yukarıdaki sitede takılıyor sanırım. Belki kışın aç kalınca gelir...
Benim de abim öyle çay içmeye çok gider dışarı maske de kolda bugün eşime seslendi gel diye bugün pazar gelemez dedim benOkadar sinir oluyorumki adam kahveden cıkmıyor.hergünde eşimin işyerine uğruyor .
Tam dışarısı değil balkondan hortumla bahce suluyordu bende binanın dışındaydımBen korona falan dinlemedim çıktım bugün evde çok bunaldımsosyal mesafen vardiya korkma pozitif olarak niye dışarıdaymış o
O kadar mesafeden geçmez benceTam dışarısı değil balkondan hortumla bahce suluyordu bende binanın dışındaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?