- 23 Ocak 2016
- 35.175
- 51.106
- 598
bu kedi milleti çok artis oluyoBu da bugünlük benden sizlere gelsin Gülcüm bi kedi de ben buldum
Bana riskli geldi durum. Yarın siz gittiğinizde bir cenazeye de denk gelebilirsiniz. Belki ziyarete de kapalidir. Ben o riski alamazsın sanırım.iyi akşamlar hepinize hanımlar.
ben bir sey merak ediyorum
yarin çok sevdigim bir yakinimin ölum yildonumu ve ben hersene ziyaretine giderdim
ankarada covit hastalarinim defnedildigi mezarlikta kabiri.
acaba mezar ziyareti tehlikeli olurmu
ziyaretlere izin varmi onuda bilmiyorum gerçi
covit cenazelerini defnettikleri parsele yakinmi hic bilmiyorumBana riskli geldi durum. Yarın siz gittiğinizde bir cenazeye de denk gelebilirsiniz. Belki ziyarete de kapalidir. Ben o riski alamazsın sanırım.
Nasıl bir koku acaba şimdi eşime sordum ben Bursadaki covitlilerin gömüldüğü çok ayrı bir yerde değilmiş çok büyükçe bir mezarlık var bi bölümü ayırmışlar çok da uzak değil diğer mezarlarla dedi bi yakınımız covitten öldü ama şu dediğiniz koku ne anlayamadımcovit cenazelerini defnettikleri parsele yakinmi hic bilmiyorum
ama beni tereddutte birakan şu havalar sicak oldugundq ankara da mezarlarda aşırı bir koku oluyo ne kokusu oldugunu soylememe gerek yok sanirim.
bu şartlarda acaba mezarliktan virus bulasirmi korkusu yasiyorum
çokta gitmek istiyorum ama sanirim gidemeyecegim
kokunun covitle alakasi yok ankara da cenazeleri 2 tarafi beton olan kabire gomup uzerine beton bir kapak kapatip topragi o betonn kapagin uzerine atiyorlarNasıl bir koku acaba şimdi eşime sordum ben Bursadaki covitlilerin gömüldüğü çok ayrı bir yerde değilmiş çok büyükçe bir mezarlık var bi bölümü ayırmışlar çok da uzak değil diğer mezarlarla dedi bi yakınımız covitten öldü ama şu dediğiniz koku ne anlayamadım
Sizin şu beton dediğiniz sonradan kenar mermerleri yapılırken beton dökülüyor mermer yapıştırmak için onu mu diyorsunuz cenaze alta defnedildikten sonra oluyor o işlem yani Bursada ve benim gördüğüm çoğu yerde öyle çok büyük mezarlıklar var Bursada ben hiç koku duymadımkokunun covitle alakasi yok ankara da cenazeleri 2 tarafi beton olan kabire gomup uzerine beton bir kapak kapatip topragi o betonn kapagin uzerine atiyorlar
haliyle kokuyor cenazeler uzerine toprak atilmadigi icin
yok cenaze defnedilen yer var ya onun iki kenari beton oluyor bazilarinda o beton olmuyor direk topraga defin oluyor.Sizin şu beton dediğiniz sonradan kenar mermerleri yapılırken beton dökülüyor mermer yapıştırmak için onu mu diyorsunuz cenaze alta defnedildikten sonra oluyor o işlem yani Bursada ve benim gördüğüm çoğu yerde öyle çok büyük mezarlıklar var Bursada ben hiç koku duymadım
Hiç mi çıkmıyorsun?(Çöp dökmeye,yakın markete,ekmek almaya vs)Ben korona falan dinlemedim çıktım bugün evde çok bunaldımsosyal mesafen vardiya korkma pozitif olarak niye dışarıdaymış o
Yanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba kiyok cenaze defnedilen yer var ya onun iki kenari beton oluyor bazilarinda o beton olmuyor direk topraga defin oluyor.
kayma olan yerlerde kenarina beton cekiyorlar sanirim oda koku yapiyor yani mezar tasindan bahsetmiyorum
Çıkıyorum ama dışarı gezmeye az çıkıyorum arttığı için vakalarHiç mi çıkmıyorsun?(Çöp dökmeye,yakın markete,ekmek almaya vs)
Üçler mezarlığına gomuyorlarmis konyadakileriBiz bayramda Konya da gittik koku vs yokdu.Ama kovidli varmı bilmiyorum o mezarlıkda
Yaz başı az az gezmeye çıkmaya başlamışdım(Dolmuşla yakın mesafe bir avm ye 2 kere gittim)Vakalar artınca oturdum gene.Çıkıyorum ama dışarı gezmeye az çıkıyorum arttığı için vakalar
bazi bolmelerine beton atiliyor yani karsiyaka mesela cok dik gordunuz mu bilmiyorum kat kat ve cok fazla kayma olan bir mezarlik onu engellemek icin mi bilmiyorum benimde kafam karisti suan yanlismi hatirliyorum babamin definini acaba diyeYanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba ki
Yok biz musallaya gittikÜçler mezarlığına gomuyorlarmis konyadakileri
kokunun kovitle alakasi yok yani bu koku olayi 10 sene oncede vardi 5 sene oncedeBiz bayramda Konya da gittik koku vs yokdu.Ama kovidli varmı bilmiyorum o mezarlıkda
Bilmiyorum inankokunun kovitle alakasi yok yani bu koku olayi 10 sene oncede vardi 5 sene oncede
benim tedirginligim kokuya sebep olan defin seklinden kaynakli bir bulas olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?