bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu da bugünlük benden sizlere gelsin Gülcüm bi kedi de ben buldum

Eklentiler

• IMG_20200913_185910.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200913_185726.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200913_185557.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200913_185705.webp
    124,9 KB · Görüntüleme: 70
iyi akşamlar hepinize hanımlar.
ben bir sey merak ediyorum
yarin çok sevdigim bir yakinimin ölum yildonumu ve ben hersene ziyaretine giderdim
ankarada covit hastalarinim defnedildigi mezarlikta kabiri.
acaba mezar ziyareti tehlikeli olurmu
ziyaretlere izin varmi onuda bilmiyorum gerçi

Bana riskli geldi durum. Yarın siz gittiğinizde bir cenazeye de denk gelebilirsiniz. Belki ziyarete de kapalidir. Ben o riski alamazsın sanırım.

Bana riskli geldi durum. Yarın siz gittiğinizde bir cenazeye de denk gelebilirsiniz. Belki ziyarete de kapalidir. Ben o riski alamazsın sanırım.
covit cenazelerini defnettikleri parsele yakinmi hic bilmiyorum
ama beni tereddutte birakan şu havalar sicak oldugundq ankara da mezarlarda aşırı bir koku oluyo ne kokusu oldugunu soylememe gerek yok sanirim.
bu şartlarda acaba mezarliktan virus bulasirmi korkusu yasiyorum
çokta gitmek istiyorum ama sanirim gidemeyecegim

Nasıl bir koku acaba şimdi eşime sordum ben Bursadaki covitlilerin gömüldüğü çok ayrı bir yerde değilmiş çok büyükçe bir mezarlık var bi bölümü ayırmışlar çok da uzak değil diğer mezarlarla dedi bi yakınımız covitten öldü ama şu dediğiniz koku ne anlayamadım

kokunun covitle alakasi yok ankara da cenazeleri 2 tarafi beton olan kabire gomup uzerine beton bir kapak kapatip topragi o betonn kapagin uzerine atiyorlar
haliyle kokuyor cenazeler uzerine toprak atilmadigi icin

kokunun covitle alakasi yok ankara da cenazeleri 2 tarafi beton olan kabire gomup uzerine beton bir kapak kapatip topragi o betonn kapagin uzerine atiyorlar
haliyle kokuyor cenazeler uzerine toprak atilmadigi icin
Sizin şu beton dediğiniz sonradan kenar mermerleri yapılırken beton dökülüyor mermer yapıştırmak için onu mu diyorsunuz cenaze alta defnedildikten sonra oluyor o işlem yani Bursada ve benim gördüğüm çoğu yerde öyle çok büyük mezarlıklar var Bursada ben hiç koku duymadım

yok cenaze defnedilen yer var ya onun iki kenari beton oluyor bazilarinda o beton olmuyor direk topraga defin oluyor.
kayma olan yerlerde kenarina beton cekiyorlar sanirim oda koku yapiyor yani mezar tasindan bahsetmiyorum

yok cenaze defnedilen yer var ya onun iki kenari beton oluyor bazilarinda o beton olmuyor direk topraga defin oluyor.
kayma olan yerlerde kenarina beton cekiyorlar sanirim oda koku yapiyor yani mezar tasindan bahsetmiyorum
Yanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba ki

Yanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba ki
bazi bolmelerine beton atiliyor yani karsiyaka mesela cok dik gordunuz mu bilmiyorum kat kat ve cok fazla kayma olan bir mezarlik onu engellemek icin mi bilmiyorum benimde kafam karisti suan yanlismi hatirliyorum babamin definini acaba diye
ama acayip koku oluyor ve bu koku beni korkutuyor acaba cenazeden bi sekilde bulas olurmu diye kafam karisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…