bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok Ankarada mezarlık görmedim o yüzden bilmiyor olabilirim. Ondan dolayı koku çok artsa bu işleme son verilir bence farklı bişeydir ama bilemedim. Bursada da dik bayır mezarlıklar var oldukça bayır ama hiç beton duymadım ben bilenler yazsın. Şimdi eşime de sordum öyle bişey hiç duymadım ben dedi.

Kızlar kovidliler le olmayanlar aynı mezarlıga gömülüyor ama aralarında 3 4 metre mesafe var üstlerine beton dökülmüyor

kokunun covitle alakasi yok ankara da cenazeleri 2 tarafi beton olan kabire gomup uzerine beton bir kapak kapatip topragi o betonn kapagin uzerine atiyorlar
haliyle kokuyor cenazeler uzerine toprak atilmadigi icin

İlk defa duydum ama dini açıdan cenazenin toprakla temas etmesi lazım diğer türlü lahit gibi bişey olur çok şaşırdım

Karşıyaka mezarlığı betondur,gömü yapıldıktan sonra üzerine kapağı kapanıp toprak dökülür.

Sadece yan tarafta beton vardır,lahit mezar deniyor ona.
Normal mezarlarda yan yatırıp tahta koyarlar orada yok öyle bişey.
Dediğin gibi oluyor.
evet iki yaninda beton oluyor alti toprak ustune kapak ortuyorlar tahta falan koymuyorlar
oda maalesef cok koku yapiyor acaba oetaköydemi böyle beton mezar onu merak ettim eger oyleyse 1 2 sene ugramamayi dusunuyorum kabir ziyareti icin

evet iki yaninda beton oluyor alti toprak ustune kapak ortuyorlar tahta falan koymuyorlar
oda maalesef cok koku yapiyor acaba oetaköydemi böyle beton mezar onu merak ettim eger oyleyse 1 2 sene ugramamayi dusunuyorum kabir ziyareti icin

Beton mezarlar düzgün olsun diyede yapılmış olabilir bence.
Annemi defnettiğimiz zaman öyle bir koku filan hiç almadık bizde.
Belkide o koku başka bir şeyden de kaynaklı olabilir herhalde.

Beton mezarlar düzgün olsun diyede yapılmış olabilir bence.
Annemi defnettiğimiz zaman öyle bir koku filan hiç almadık bizde.
Belkide o koku başka bir şeyden de kaynaklı olabilir herhalde.
kışın koku hic olmuyor ama yaz aylari gelince yani nasil anlatayim moralde bozmak istemiyorum ama yeni defin yapilan mezar taraflarindan aşırı yoğun ceset kokusu geliyor

Merhaba arkadaşlar,
Karantinanın 3. Günün deyiz. Elhamdülillah belirtimiz yok. Kızımla birlikte vakit geçiriyoruz. Kayinvalideme de bugün test yapacaklar. 12. Gündür ayni evdeyiz. Onun da hamd olsun rahatsızlığı yok.
Dualarınızı bekliyoruz.
Bu arada biz de konya dayiz

kışın koku hic olmuyor ama yaz aylari gelince yani nasil anlatayim moralde bozmak istemiyorum ama yeni defin yapilan mezar taraflarindan aşırı yoğun ceset kokusu geliyor

Gerçektenmi temmuzda biz gittik ziyarete hiç almadık öyle bir konu,bayağı derin bir kazı yapılıyor orada.
Bence o kokunun sebebi başka olabilir,üstte kalın kapak var sonrada toprak bende şaşırdım şimdi.

Çok geçmiş olsun sizlerede.

neden karantinadasiniz temaslimisiniz

benim burnun keskin kokular dısında koku almaz normalde ama o koku boyle insanin burnuna burnuna siniyor.
hatta ben bu kokuyu ilk aldigimda arabadaydik klima bozuk oldugu icin camlar acikti öfff kedi ölmus ya heralde diyince annem kedi degil o kokan demişti yani ayni kokuyu onlarda aliyorlar.
su var birde babamin defin yerine giderken son acilan kapidan gidiyoruz suan definler t 15 tarafina yapiliyor ve biz ordan gecmek zorunda kaliyoruz 5.kapi yani yeni caminin karsisina dusen defin alaninda cok yogun

Babamda U kısmında annemde D kısımda,o bölümler çok yukarda kalıyor artık o kadar büyümüş ki mezarlık yakında yer kalmayacak artık.
Bir gittiğimda dikkat ederim bende o kokuyu bende alacakmıyım,bence başka birşeyde olabilir koku yönünden.
Bahsettiğin gibiyse mutlaka oranın haberi olur bu durumdan diye düşünüyorum.

benimde babaannem u da babam d de

burdada ayni seyden bahsetmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…