bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah yoğunluktan yine fotoğraf atmakta geciktim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, mor duranda çiçekleri, beyaz güller ve hatmi çiçekleri gönderiyorum. Kedilerim Gözde ve Tarçın da sizlere günaydın diyorlar. Sevgiler

Mezarın yan tarafı betondur,cenaze direk toprakta zaten üstüne kapağı kapanıyor toprak atılıyor.
Ben fotoğraflarda görünce çok şaşırdım kapakları kapatmadan toprak atılmıyor mu kapakların üzerine mi toprak atılıyor arkadaşın dediği gibi kokması çok normal ilk defa böyle bişey duydum para veriyorlarmış bir de o şekilde gömülmek için

Ne güzel Gülcüm hergün erken kalkıp gün doğumuna şahit oluyorsun ben öğlene kadar uyu

benimde babaannem u da babam d de

burdada ayni seyden bahsetmisler
Eki Görüntüle 2690192
20 yıllık başkan derken Gökçek miymiş ki
Koku konusunda akşam konuştuğumuz gibi kapaklar konmadan toprak atılmıyorsa cidden koku olur sanırım bu mezarların yapılma amacı da direkt üzerine toprak atılmadan gömülmesi özel parayla alınan mezarlık yeri bizim burda da var ama bu şekilde değil hadi eski mevtalar çürüdü yeniler çürüyene kadar ciddi bir koku olur oldukça da büyük mezarlıktan bahsediliyor

Mezarlık açık hava ve tenha bir yer olduğu için riskli olmaz, virüs de toprak altından çıkıp havaya karışıp sizi enfekte etmez diye düşünüyorum ama bir cenazeye denk gelirseniz kalabalık olabilir.

sadece ozeller degil hepsi boyleymis
aynen orda gökcekten bahsediyor sanirim

Dün akşam annemde de tat ve koku kaybı oluşmuş. Ambulansla alıp götürdüler hastaneye ancak hastaneye gittiğinde testin bittiğini, bir sürü koronalı olan hasta ile sabaha kadar beklemesi gerektiğini söylemişler. O da kabul etmemiş. Pandemi hastanesinde test nasıl bitiyor o da ayrı muamma. Taksiye atlayıp eve dönmüş. Bugün özel hastaneye gidip test yaptıracak.

Kardeşim negatif çıktı şükür. Babamın da şeker ve enfeksiyon sorunu dışında bir şikayeti kalmadı. Ancak şeker ve enfeksiyon tedavisi için hastanede hala. Bende henüz belirti yok. Teşekkür ederim sorduğunuz için.

Egede vs toprağa gömüyorlar ve sonra üzerine o söz ettiğiniz mermerleri yapıyorlar ama mesela İstanbulda bazı mezarlıklarda yere kazdıkları çukurların kenarları da beton; yani zemini toprak bildiğiniz dikdörtgen oda gibi oluyor, tavanını beton levhalar ile kapatıp o betonların üstüne toprak atıyorlar.

neden karantinadasiniz temaslimisiniz
Cumartesi günü yurt dışına çıkacağım icin zorunlu test yaptık. Herkes negatif ben pozitif ciktim. Belirti yoktu. Nerden geldi nasil geldi hiçbir fikrim yok. Kalabalık ortamlara girmedim. Düğün sünnet akraba ziyareti yapmadım. Sadece iki kez avm ye kule site e bebek. Birde kent plaza birkaç mağazaya girdim. 4 kez de dışarda temiz olan mekanlarda yemek yedik. Orda da mesafeye dikkat etmeye çalıştım. Maske dezenfekte v.s

İlk defa duydum ama dini açıdan cenazenin toprakla temas etmesi lazım diğer türlü lahit gibi bişey olur çok şaşırdım
Bir tek zemini toprak oluyor, tabutla gömülenlerin defin işlemi sırasında tabutu açılıp içine bir miktar toprak konuluyor. Covid'den ölenler de tabut ile gömülüyormuş ama onlarda bu işlem yapılmıyordur sanırım.

çok geçmiş olsun
avmlerde hava perdeleri caliştigi icin cok riskli.
alişverislerinizi cok mecbur kalirsaniz cadde magazalardan yapmaya calisin kapiyi acık tutabildikleri icin klima ve hava perdesi calistirmamaya özen gösteriyorlar.
mekanlar temiz olabilir ama belkide aşçıda yada servisinizi yapan personelde vardi ve yediklerinile yada tabaginizla falan temas etmiş olabilirler.
hafif atlatiyor olmaniza sevindim

sadece ozeller degil hepsi boyleymis ☺
aynen orda gökcekten bahsediyor sanirim
Evet şimdi ekşiye baktım özeller değil hepsi böyleymiş kokudan başkaları da bahsetmiş Ankaraya olan sempatim birden gidiverdi ilk defa böyle birşey duydum çünkü Bursada da çok büyük mezarlıklar var ama bu şekilde bir sistem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…