bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bizim bir akrabamizi sivasta bir koye defnettiler orada covitten vefat etti köyden hic kimsenin evinden cikmasina izin vermemisler sadece oglu baya uzaktan katilim saglayabilmis oda sey demisti tabuttan iple cıkarip el degmeden iple indiriyorlarmış.
cocuk cok uzulmustu karga tulumba indirdiler o sekilde kaldi duzeltemedik bile demisti

Bizim çok yakınımızdan biri covitten öldü eşim gitti cenaze definine tamutla gömülmemiş

ben sivasta mersinde kayseride cenaze torenlerine katildim bu uygulamayi bir tek ankarada gördüm.
kayseridede cekmece sistem gibi bir sistemleri var degisik onlarda o sekilde defnediyorlar her mezar aile mezari gibi orda da

Bursada çok büyük mezarlıkları biliyorum eşim de defalarca gitti hatta akşam anlattım resimleri gösterdim ben böyle birşey Bursada hiç görmedim dedi

ben sivasta mersinde kayseride cenaze torenlerine katildim bu uygulamayi bir tek ankarada gördüm.
kayseridede cekmece sistem gibi bir sistemleri var degisik onlarda o sekilde defnediyorlar her mezar aile mezari gibi orda da
Hadi diyelim bayır yokuş diye bu sistemi tercih ettiler Bursadakiler de oldukça yokuş bence yokuşluktan kaynaklı değil çok defin yapıldığı için yerleri hazır ediliyor anladım ama Bursada da şuan çok defin yapılan Hamitler mezarlığı var hatta sürekli artık doldu artık doldu diyorlar eşim de gitti böyle değil dedi gösterdim akşam resimleri lahit gibi bu dedi

1.derece yakınları bile cenaze yasak olduğu günlerde katıldılar neden öyle yapmışlar ki covitten ölen yakınımıza oğulları eşim de dahil birlikte defnettiler

Nasıl kaptınız acaba testte yanlışlık olabilir mi herkes negatif siz pozitif bazı testler bozuk çıkabiliyor diye duydum şikayetleriniz var mı bi kez dışarıda yemek yedim dün korktum açıkçası

1.derece yakınları bile cenaze yasak olduğu günlerde katıldılar neden öyle yapmışlar ki covitten ölen yakınımıza oğulları eşim de dahil birlikte defnettiler
hic bilmiyorum jandarma köye gitmis kapinin önlerine bile cikmalarina izin vermemis defin islemi bitene kadar

Bildiğim kadarı ile Kayseri de de böyle yapılıyor. Yer tasarrufu içindi sanırım
.

dualarım sizinle ayakta atlatcakdınız inşallah.

Herkese merhaba, kuzenim şikayetleri sonucu test yaptırmış pozitif çıkmış. Kardeşim onlarla çalışıyor. Annemler de pazar günü bana geleceklerdi epeydir görüşmedik (şehir dışındayım ben) Biraz önce telefonda konuştum, annem pazar gününe kadar herhangi bir şikayetleri olmazsa geleceklerini söyledi.

Bende korktuğumu semptomların geç çıkabileceğini söyledim. Biraz sesi bozulmuş gibime geldi. Arada 7 gün var ama yine de tehlikeli değil mi

Nasıl kaptınız acaba testte yanlışlık olabilir mi herkes negatif siz pozitif bazı testler bozuk çıkabiliyor diye duydum şikayetleriniz var mı bi kez dışarıda yemek yedim dün korktum açıkçası
Hiç bilmiyorum keşke yemez ve çıkmaz olsaydım. Elhamdülillah iyiyiz ama belirsizlik insani sürekli düşündürüyorlar. Bugün eve gelip Kayinvalidem e test yaptılar. Oda iyi belirti yok. Devletimizi Allah korusun. Insallah bugun testi negatif cikar. Dualarınızı bekliyorum

Ederiz inşallah korkmayın bak ağır semptomlar yok şuan o önemli bişey biz dün ilk defa dışarıda yemek yedik eşime ısrar ettim yemek istemiyorum alalım evde yiyelim dedim ben fabrikada bir sürü insanla temas etmek zorunda kalıyorum burası ne ki dedi sanırım artık bulaşmayan kimse kalmayacak artık korkmayı da geçtim ben eninde sonunda gelecek gibi çevremde çok olan var az önce markete gittim kız parayı verirken elime değdi nasıl kaçılır ki bundan bi çözüm de bulamıyorum kalabalık ortamlara girmemek en iyisi dicem ama kalabalık ortama girmedim diyen bile oluyor nasıl bir virüs bilemiyoruz

Uzak dur en az 14 gün. Bu işin şakası yok malesef

Hanımlar covid testinin sonucunu internetten öğrenebilir miyiz ya da aile hekimliğinden yani hastaneye(devlet hastanesinde yapıldı) gitmemiz şart mı?

Burada benim baya hemşehrim varmış. Ne güzel. Size geçmiş olsun dualarım sizinle.

Bizim Konya da ne kadar çok vaka var şaşırıyorum. Duyduklarıma göre insanlar Konya da çok rahatlarmış. Tedbirlere hiç uymuyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…