bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Dün aklıma geldikçe babanıza kardeşinize bütün ailenize dua ettim.

Bu Korana için verilen ilaçlar şekeri çok yükseltiyormuş. Kan şekeri 200 e çıkıp insülinle 140 a düşürülen bir şeker hastası Korana ilaçlarına başladıktan sonra şekeri 250 ye çıkıyormuş. Bu nedenle şeker hastalarında dikkat gerekiyor.

Annenizin kaç gün sonra tat alma hissi gitti?
Ne zamandır karantinadalar

Mevta toprakla temas etmediği için koku oluyor demek ki
Mezarlık açık hava ve tenha bir yer olduğu için riskli olmaz, virüs de toprak altından çıkıp havaya karışıp sizi enfekte etmez diye düşünüyorum ama bir cenazeye denk gelirseniz kalabalık olabilir.
Bizim kızlar da mezarlık koku tütü ; içimizi ne kkadar açtılar öyle.

Burda kimse benden önce vefat etmesin. Benden önce ölen hiç kimseyi cennetteki bana verilen köşküme kabul etmem.

Merkezmi?
Allahım ne mutluyum 6 ay sonra çift maske,dezenfekdan eşliğşnde zafere indim dönüyorum. Bu bana epey gider artık

Eğer evinizin tamir, bakıma, boyaya vs ihtiyacı varsa halledin bence. Daha ne kadar süre bu derece izole yaşayabilirsiniz? Sürecin sonu belli değil ki. Evde usta varken maskenizi takıp evi havalandieavaksiniz bu kadar. Bu işleri yapan insanların da para kazanmaya ihtiyacı var. Ben de tedbirlerimi alarak evin gerekli tadilatını yaptırdım.

elinizde açık yara yoksa elinize degmesi sorun degil kolonyalarsaniz problem kalmaz.
bizim bakkal amcada surekli maskesi cenesinde hic gitmek istemiyorum ama 2 bakkal var digerinin esi pozitif cikmis bakkallari kapali 5 gundur.
amcayada bisey diyemiyorum normalde herkese soylerim ama dedem yasinda bisey diyemiyorum niyeyse ona

Bizim kızlar da mezarlık koku tütü ; içimizi ne kkadar açtılar öyle.

Burda kimse benden önce vefat etmesin. Benden önce ölen hiç kimseyi cennetteki bana verilen köşküme kabul etmem.
hepsi benim yüzümden oldu
kimse ölmesin bu ara mümkünse herkes kendine mukayyet olsun bu hastalik bittiginden burda hep birlikte bayrak acacagiz insallah eksiksiz

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Evde usta varken maskenizi takıp evi havalandieavaksiniz bu kadar. Bu işleri yapan insanların da para kazanmaya ihtiyacı var. Ben de tedbirlerimi alarak evin gerekli tadilatını yaptırdım.

belki haklısınız onlar işsiz kaldı da

evimde bu yaz badana boya yaptıracaktım

geçen yaz yaptırmadığım bir işi bu yaz da erteledim neden riske girip riske sokayım belki bende var virüs ona bulaşacak

ama bulaşık makinem bozuldu tabii ki servis çağırdım o acil ama boyasız otururum bir yıl daha

Dün bildirim yaptık maalesef aynı gece anneyi kaybettiler. Yardımcı olan, olamayan herkese teşekkür ederiz

Covid19 geçiren arkadaşlarım sizlere sorum olacak. Karantina süreniz bittikten sonra tekrar hastaneye gidilmesi ve test yapılması gerekiyor mu? Bu soruya hayır yanıtını çok aldım o yüzden sizlere sormak istedim mantıken gidilmesi gerekiyor çünkü

Geldiğim gibi elimi yıkadım bundan kaçış yok gibi duruyor kuzenimin işyerinde çalışma arkadaşı pozitif çıkmış ikisi de eve yollanmış kuzenimin eşi de test yapılmamış ama evde karantinada 14 gün

Boya elbette çok gerekli degilse yaptirilmayabilir ama zaten iş yapilirken ustaların yanıbaşında beklemiyoruz ki. Bunu daha önce de yazmıştım ama binlerce insan hergun işe topu taşıma ile gidiyor, topluma karışmak zorunda kalıyor. 3 ay sonra bu bitecek denilse tamam herkes kapısını kilitleyip otursun ama tedbirleri alarak yaşama devam etmemiz gerekli. Ekonomik sirkülasyon durma noktasına gelmemeli.

Kore son vaka bitene kadar önlemleri sıkı almıştı tam son vaka da bitti dediler normal hayata geri dönüş yaptılar grip belirtileri gösteren bir genç o gece civarda bulunan tüm eğlence mekanlarını gezmiş ertesi gün ateşi yükselince hastaneye gittiğinde pozitif olduğunu öğrenmiş tüm yetkililer o civarda oturan o mekanlara o gece giden hatta giden kişilerle temas edenleri açıkçası birçok insanı hastaneye test yaptırmaya çağırmış yani bunun sonu şuan yok gibi belli kısıtlamalar dışında iş hayatı devam etmeli yoksa ilerisi de ekonomi açısından vahim gibi duruyor

Konya kıpkırmızı şu an :)) Maske tedbirine uyuyor çoğunluk, göstermelik bile olsa takıyor insanlar. Dikkat ediyorum da en azından kendi mahallemde maskesiz insan pek görmüyorum. Ama düğün dernek gezme tozma gırla tabi.

Çok teşekkür ederim. Evet normalde babamın şekeri bu kadar yükselmezdi ama tedaviden sonra çok fazla yükseldi. Şimdi de şeker ve enfeksiyon tedavisi sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…