Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Dün akşam annemde de tat ve koku kaybı oluşmuş. Ambulansla alıp götürdüler hastaneye ancak hastaneye gittiğinde testin bittiğini, bir sürü koronalı olan hasta ile sabaha kadar beklemesi gerektiğini söylemişler. O da kabul etmemiş. Pandemi hastanesinde test nasıl bitiyor o da ayrı muamma. Taksiye atlayıp eve dönmüş. Bugün özel hastaneye gidip test yaptıracak.
Kardeşim negatif çıktı şükür. Babamın da şeker ve enfeksiyon sorunu dışında bir şikayeti kalmadı. Ancak şeker ve enfeksiyon tedavisi için hastanede hala. Bende henüz belirti yok. Teşekkür ederim sorduğunuz için.
Annenizin kaç gün sonra tat alma hissi gitti?Dün akşam annemde de tat ve koku kaybı oluşmuş. Ambulansla alıp götürdüler hastaneye ancak hastaneye gittiğinde testin bittiğini, bir sürü koronalı olan hasta ile sabaha kadar beklemesi gerektiğini söylemişler. O da kabul etmemiş. Pandemi hastanesinde test nasıl bitiyor o da ayrı muamma. Taksiye atlayıp eve dönmüş. Bugün özel hastaneye gidip test yaptıracak.
Kardeşim negatif çıktı şükür. Babamın da şeker ve enfeksiyon sorunu dışında bir şikayeti kalmadı. Ancak şeker ve enfeksiyon tedavisi için hastanede hala. Bende henüz belirti yok. Teşekkür ederim sorduğunuz için.
Mevta toprakla temas etmediği için koku oluyor demek ki
Bizim kızlar da mezarlık koku tütü ; içimizi ne kkadar açtılar öyle.Mezarlık açık hava ve tenha bir yer olduğu için riskli olmaz, virüs de toprak altından çıkıp havaya karışıp sizi enfekte etmez diye düşünüyorum ama bir cenazeye denk gelirseniz kalabalık olabilir.
Merkezmi?Merhaba arkadaşlar,
Karantinanın 3. Günün deyiz. Elhamdülillah belirtimiz yok. Kızımla birlikte vakit geçiriyoruz. Kayinvalideme de bugün test yapacaklar. 12. Gündür ayni evdeyiz. Onun da hamd olsun rahatsızlığı yok.
Dualarınızı bekliyoruz.
Bu arada biz de konya dayiz
E nabızdan tahlil sonuçlarından bakabilirsinizHanımlar covid testinin sonucunu internetten öğrenebilir miyiz ya da aile hekimliğinden yani hastaneye(devlet hastanesinde yapıldı) gitmemiz şart mı?
elinizde açık yara yoksa elinize degmesi sorun degil kolonyalarsaniz problem kalmaz.Ederiz inşallah korkmayın bak ağır semptomlar yok şuan o önemli bişey biz dün ilk defa dışarıda yemek yedik eşime ısrar ettim yemek istemiyorum alalım evde yiyelim dedim ben fabrikada bir sürü insanla temas etmek zorunda kalıyorum burası ne ki dedi sanırım artık bulaşmayan kimse kalmayacak artık korkmayı da geçtim ben eninde sonunda gelecek gibi çevremde çok olan var az önce markete gittim kız parayı verirken elime değdi nasıl kaçılır ki bundan bi çözüm de bulamıyorum kalabalık ortamlara girmemek en iyisi dicem ama kalabalık ortama girmedim diyen bile oluyor nasıl bir virüs bilemiyoruz
hepsi benim yüzümden olduBizim kızlar da mezarlık koku tütü ; içimizi ne kkadar açtılar öyle.
Burda kimse benden önce vefat etmesin. Benden önce ölen hiç kimseyi cennetteki bana verilen köşküme kabul etmem.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Merhaba arkadaşlar ,
Malesef dün test sonucun pozitif çıktı. Hiç bir belirtim yok şükürler olsun. Testi yurt dışına gidecegim icin yaptırdım. Şimdi karantinadayız. Bir de 1 yaşında kızım var. Onun için çok korkuyorum. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Geçiren arkadaşlardan bilgi rica etsem.
Evde usta varken maskenizi takıp evi havalandieavaksiniz bu kadar. Bu işleri yapan insanların da para kazanmaya ihtiyacı var. Ben de tedbirlerimi alarak evin gerekli tadilatını yaptırdım.
Sevdiğim bir arkadaşımın ricasıdır; şartları sağlayan ama o illerde yaşamayanlar da iletişime geçsin lütfen. Belki organizasyon konusunda bir çözüm bulunur.
Covid 19 sebebi ile Yozgat Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda yatmakta olan kayınvalidem Makbule Yılmaz için acil A rh+ donöre ihtiyacımız vardır. Bu hastalığı geçirip atlatmış ve negatif testi üzerinden 28 gün geçmiş kişilerden yardımlarını bekliyoruz.
Bu mesaj Kayseri, Kocaeli ve Yozgat'ta yaşayan üyelerimize yollanmış olup aşağıda ki numara ile iletişime geçmeniz durumunda tüm organizasyon tarafımızdan yapılacaktır.
Emrah
Başınız sağolsunDün bildirim yaptık maalesef aynı gece anneyi kaybettiler. Yardımcı olan, olamayan herkese teşekkür ederiz
Geldiğim gibi elimi yıkadım bundan kaçış yok gibi duruyor kuzenimin işyerinde çalışma arkadaşı pozitif çıkmış ikisi de eve yollanmış kuzenimin eşi de test yapılmamış ama evde karantinada 14 günelinizde açık yara yoksa elinize degmesi sorun degil kolonyalarsaniz problem kalmaz.
bizim bakkal amcada surekli maskesi cenesinde hic gitmek istemiyorum ama 2 bakkal var digerinin esi pozitif cikmis bakkallari kapali 5 gundur.
amcayada bisey diyemiyorum normalde herkese soylerim ama dedem yasinda bisey diyemiyorum niyeyse ona
Boya elbette çok gerekli degilse yaptirilmayabilir ama zaten iş yapilirken ustaların yanıbaşında beklemiyoruz ki. Bunu daha önce de yazmıştım ama binlerce insan hergun işe topu taşıma ile gidiyor, topluma karışmak zorunda kalıyor. 3 ay sonra bu bitecek denilse tamam herkes kapısını kilitleyip otursun ama tedbirleri alarak yaşama devam etmemiz gerekli. Ekonomik sirkülasyon durma noktasına gelmemeli.belki haklısınız onlar işsiz kaldı da
evimde bu yaz badana boya yaptıracaktım
geçen yaz yaptırmadığım bir işi bu yaz da erteledim neden riske girip riske sokayım belki bende var virüs ona bulaşacak
ama bulaşık makinem bozuldu tabii ki servis çağırdım o acil ama boyasız otururum bir yıl daha
Kore son vaka bitene kadar önlemleri sıkı almıştı tam son vaka da bitti dediler normal hayata geri dönüş yaptılar grip belirtileri gösteren bir genç o gece civarda bulunan tüm eğlence mekanlarını gezmiş ertesi gün ateşi yükselince hastaneye gittiğinde pozitif olduğunu öğrenmiş tüm yetkililer o civarda oturan o mekanlara o gece giden hatta giden kişilerle temas edenleri açıkçası birçok insanı hastaneye test yaptırmaya çağırmış yani bunun sonu şuan yok gibi belli kısıtlamalar dışında iş hayatı devam etmeli yoksa ilerisi de ekonomi açısından vahim gibi duruyorBoya elbette çok gerekli degilse yaptirilmayabilir ama zaten iş yapilirken ustaların yanıbaşında beklemiyoruz ki. Bunu daha önce de yazmıştım ama binlerce insan hergun işe topu taşıma ile gidiyor, topluma karışmak zorunda kalıyor. 3 ay sonra bu bitecek denilse tamam herkes kapısını kilitleyip otursun ama tedbirleri alarak yaşama devam etmemiz gerekli. Ekonomik sirkülasyon durma noktasına gelmemeli.
Konya kıpkırmızı şu an :)) Maske tedbirine uyuyor çoğunluk, göstermelik bile olsa takıyor insanlar. Dikkat ediyorum da en azından kendi mahallemde maskesiz insan pek görmüyorum. Ama düğün dernek gezme tozma gırla tabi.Burada benim baya hemşehrim varmış. Ne güzel. Size geçmiş olsun dualarım sizinle.
Bizim Konya da ne kadar çok vaka var şaşırıyorum. Duyduklarıma göre insanlar Konya da çok rahatlarmış. Tedbirlere hiç uymuyorlarmış.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Dün aklıma geldikçe babanıza kardeşinize bütün ailenize dua ettim.
Bu Korana için verilen ilaçlar şekeri çok yükseltiyormuş. Kan şekeri 200 e çıkıp insülinle 140 a düşürülen bir şeker hastası Korana ilaçlarına başladıktan sonra şekeri 250 ye çıkıyormuş. Bu nedenle şeker hastalarında dikkat gerekiyor.
Annenizin kaç gün sonra tat alma hissi gitti?
Ne zamandır karantinadalar
Geçmiş olsun idrak, inşallah tez zamanda sıkıntısız atlatırlar.10 gün sonra ortaya çıktı bu belirti. Test yapıldı bugün, henüz sonucu çıkmadı. 10 gündür karantinadalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?