Amiiiiinhepsi benim yüzümden oldu
kimse ölmesin bu ara mümkünse herkes kendine mukayyet olsun bu hastalik bittiginden burda hep birlikte bayrak acacagiz insallah eksiksiz
belki haklısınız onlar işsiz kaldı da
evimde bu yaz badana boya yaptıracaktım
geçen yaz yaptırmadığım bir işi bu yaz da erteledim neden riske girip riske sokayım belki bende var virüs ona bulaşacak
ama bulaşık makinem bozuldu tabii ki servis çağırdım o acil ama boyasız otururum bir yıl daha
Evet kıpkırmızı.Bizim oturduğumuz yer az bi açılır gibi oldu ama inanmalımıyım bilmiyorumKonya kıpkırmızı şu an :)) Maske tedbirine uyuyor çoğunluk, göstermelik bile olsa takıyor insanlar. Dikkat ediyorum da en azından kendi mahallemde maskesiz insan pek görmüyorum. Ama düğün dernek gezme tozma gırla tabi.
Yok abla inanma bence :))Evet kıpkırmızı.Bizim oturduğumuz yer az bi açılır gibi oldu ama inanmalımıyım bilmiyorum
Arkadaşlar bir de evde hayat var uygulamasının tam adresi nedir benim yüklemeye calistiklarim direk şifre istiyor o yüzden bakamıyorum rica etsem adres isim veya link atabilir misiniz
Hiç inanma akşam baktım sarı hatta sevindim ertesi gün bi baktım kırmızıEvet kıpkırmızı.Bizim oturduğumuz yer az bi açılır gibi oldu ama inanmalımıyım bilmiyorum
14 gün sonra sistemden düşüyormuş teste gerek olmadan. Geçirmedim ama benim bildiğim öyle.Covid19 geçiren arkadaşlarım sizlere sorum olacak. Karantina süreniz bittikten sonra tekrar hastaneye gidilmesi ve test yapılması gerekiyor mu? Bu soruya hayır yanıtını çok aldım o yüzden sizlere sormak istedim mantıken gidilmesi gerekiyor çünkü
Ben sistemden düştüm mesela direk, test yapmayacağız dediler. Bu test işi anladığım ve tecrübe ettiğim kadarıyla şehre hatta hastaneye göre değişiyor. Konya çok yoğun test yaptırmak zor nitekim kendim de ikinci gidişimde yaptırabildim ilkinde kabul etmediler. Ama az vakalı küçük şehirde yaşayan bir akrabam hemen yaptırdı testi, negatif çıktı.14 gün sonra sistemden düşüyormuş teste gerek olmadan. Geçirmedim ama benim bildiğim öyle.
Bizim de kıpkırmızı idi şimdi baktım yemyeşil çıkıp o yeşilliklere oturasım geldi. Bu nasıl sistem kafa gidip geliyor gün aşırıHiç inanma akşam baktım sarı hatta sevindim ertesi gün bi baktım kırmızı
Burdan denermisinHayat Eve SıÄar - Google Play'de Uygulamalar
T.C. SaÄlık BakanlıÄı Hayat Eve SıÄar Mobil Uygulamasıplay.google.com
Migros sanal uygulamayı kullanabilirsiniz. Kredi kartı ile ödüyorsunuz, temassız teslim yapıyorlar, kapınıza bırakıyorlar. Araçlarında derin dondurucu var, yani donmuş ürünleri de gönül rahatlığı ile sipariş edebilirsiniz. Geleceği günü ve saati de siz belirliyorsunuz seçenekler arasından. Bu arada ben ekmeği evde kendim yapıyorum, o kadar güzel oluyor ki artık bir daha dışarıdan ekmek almam.Karantinadayken market ekmek alışverişinizi kim yaptı. Komşulara güvenemiyoruz virüs var almazlar temas olucak diye düşünüyoruz sizler nasıl yaptınız
Çok ekmek yaptım evde sıcakken iyide sonra yenmiyor. Sizinkinin tarifini alabilirmiyim?Migros sanal uygulamayı kullanabilirsiniz. Kredi kartı ile ödüyorsunuz, temassız teslim yapıyorlar, kapınıza bırakıyorlar. Geleceği günü ve saati siz belirliyorsunuz seçenekler arasından. Bu arada ben ekmeği evde kendim yapıyorum, o kadar güzel oluyor ki artık bir daha dışarıdan ekmek almam.
Migros sanal marketten aldım, direk kapıya asıyorlar. Bir kez de kardeşim yaptı alışveriş eve getirdi (aynı evde değiliz). Aslında böyle zamanlarda komşuların kendilerinin teklif etmesi lazım bir ihtiyacınız var mı diye, yardımlaşmak böyle zamanlarda önemli ama her zaman böyle insanlara denk gelinmiyor tabi. Alışverişinizi yapıp kapınıza sizle temas etmeden asabilirler, virüs bulaşmaz ki böyle. Çevrenizdeki marketlerden eve servis yapan yok mu hiç?Karantinadayken market ekmek alışverişinizi kim yaptı. Komşulara güvenemiyoruz virüs var almazlar temas olucak diye düşünüyoruz sizler nasıl yaptınız
Aynı şehirde olsaydık ben yapardım sizin market alışverişinizi, yine de çevre marketleri bir arayıp rica etseniz? Bu dönemde çoğu market eve servis yapmaya başladı aslında. Anlıyorum sizi ben de böyle şeyleri rica etmeyi kimseye yük olmayı sevmem. Ama komşuluk arkadaşlık akrabalık da böyle zamanlar için, kapıya iki poşet asmakla virüs nasıl bulaşabilir ki, ama siz de haklısınız böyle zamanlarda kimseden rica edilemiyor yanlış şeyler düşünülür diye.Açıkçası şuan komşularım daha bilmiyor ve herkes takıntılı yani yardımdan ziyade bulaşır korkusu olacak onlarda
İletişim bilgileri bırakmıssınızdır, sizi arar saglıkcılar, karantınanızın basladıgı gunu bildirirler, negatifse temaslı iseniz de bildirim yaparlar.. Sonra da aile hekiminiz aramaya başlıyor süreci takip etmek için.Hanımlar covid testinin sonucunu internetten öğrenebilir miyiz ya da aile hekimliğinden yani hastaneye(devlet hastanesinde yapıldı) gitmemiz şart mı?
Ay ben sizi hatırladım konuda, test yaptırmıştınız negatif çıkmıştı. Sonradan pozitif olmuşsunuz sanırım geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsınız inşallah. Siz bilirsiniz ama bence komşularınıza haber edin bilgileri olsun, belki apartmanı dezenfekte etmek isterler.Açıkçası şuan komşularım daha bilmiyor ve herkes takıntılı yani yardımdan ziyade bulaşır korkusu olacak onlarda
teşekkür ederimİletişim bilgileri bırakmıssınızdır, sizi arar saglıkcılar, karantınanızın basladıgı gunu bildirirler, negatifse temaslı iseniz de bildirim yaparlar.. Sonra da aile hekiminiz aramaya başlıyor süreci takip etmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?