bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hepsi benim yüzümden oldu
kimse ölmesin bu ara mümkünse herkes kendine mukayyet olsun bu hastalik bittiginden burda hep birlikte bayrak acacagiz insallah eksiksiz
Amiiiiin

Benim de b. Makinenin bozuk uzunca bir süredir tamirci gelmemesi için idare ediyorum ama çok zorlar oldu özellikle kışın daha zor olur diye çağırma fikrine ısınmaya başladım ama hala adım atamadım. Servis nasıl hareket etti geldiğinde siz neler yaptınız servis gelip gittikten sonra bahseder misiniz

Arkadaşlar bir de evde hayat var uygulamasının tam adresi nedir benim yüklemeye calistiklarim direk şifre istiyor o yüzden bakamıyorum rica etsem adres isim veya link atabilir misiniz

Evet kıpkırmızı.Bizim oturduğumuz yer az bi açılır gibi oldu ama inanmalımıyım bilmiyorum

14 gün sonra sistemden düşüyormuş teste gerek olmadan. Geçirmedim ama benim bildiğim öyle.

14 gün sonra sistemden düşüyormuş teste gerek olmadan. Geçirmedim ama benim bildiğim öyle.
Ben sistemden düştüm mesela direk, test yapmayacağız dediler. Bu test işi anladığım ve tecrübe ettiğim kadarıyla şehre hatta hastaneye göre değişiyor. Konya çok yoğun test yaptırmak zor nitekim kendim de ikinci gidişimde yaptırabildim ilkinde kabul etmediler. Ama az vakalı küçük şehirde yaşayan bir akrabam hemen yaptırdı testi, negatif çıktı.

Karantinadayken market ekmek alışverişinizi kim yaptı. Komşulara güvenemiyoruz virüs var almazlar temas olucak diye düşünüyoruz sizler nasıl yaptınız

Karantinadayken market ekmek alışverişinizi kim yaptı. Komşulara güvenemiyoruz virüs var almazlar temas olucak diye düşünüyoruz sizler nasıl yaptınız
Migros sanal uygulamayı kullanabilirsiniz. Kredi kartı ile ödüyorsunuz, temassız teslim yapıyorlar, kapınıza bırakıyorlar. Araçlarında derin dondurucu var, yani donmuş ürünleri de gönül rahatlığı ile sipariş edebilirsiniz. Geleceği günü ve saati de siz belirliyorsunuz seçenekler arasından. Bu arada ben ekmeği evde kendim yapıyorum, o kadar güzel oluyor ki artık bir daha dışarıdan ekmek almam.

Çok ekmek yaptım evde sıcakken iyide sonra yenmiyor. Sizinkinin tarifini alabilirmiyim?

Migros sanal marketten aldım, direk kapıya asıyorlar. Bir kez de kardeşim yaptı alışveriş eve getirdi (aynı evde değiliz). Aslında böyle zamanlarda komşuların kendilerinin teklif etmesi lazım bir ihtiyacınız var mı diye, yardımlaşmak böyle zamanlarda önemli ama her zaman böyle insanlara denk gelinmiyor tabi. Alışverişinizi yapıp kapınıza sizle temas etmeden asabilirler, virüs bulaşmaz ki böyle. Çevrenizdeki marketlerden eve servis yapan yok mu hiç?

Açıkçası şuan komşularım daha bilmiyor ve herkes takıntılı yani yardımdan ziyade bulaşır korkusu olacak onlarda

Arkadaşlar hani 10 gün önce oğlumun kitaplarını aldım , terledim ve dalgınlık la kitapların değdiği kolumla alnımdaki terleri sildim, sonra yine terleyince alnindaki terler gözüme girdi bişey olur mu diye sormuştum hatırlayanınız olur belki
Bugün 10. Gün , dün biraz boğazım ağrıdı ama geçmişti. Bugün akşama doğru yöne başladı çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Yutkunurken de boğazımin sol tarafı bosmus gibi hissediyorum.sabah da bı ara hani deriz ya elimden ayağımdan can kesildi diye öyle bir halsizlestim biraz dinlenince toparladım sayılır ama...
aslında aklımdan çıkmıştı ama bugün Idrakyollariiltihabi annesinde belirtinin 10 gün sonra çıktığını söyleyince korktum. Bugün de o olaydan sonra 10. Gun..
Covid geçirenler ya da bilenler söyleyebilir mi boğaz ağrısı çekenler nasıl bir agri

Açıkçası şuan komşularım daha bilmiyor ve herkes takıntılı yani yardımdan ziyade bulaşır korkusu olacak onlarda
Aynı şehirde olsaydık ben yapardım sizin market alışverişinizi, yine de çevre marketleri bir arayıp rica etseniz? Bu dönemde çoğu market eve servis yapmaya başladı aslında. Anlıyorum sizi ben de böyle şeyleri rica etmeyi kimseye yük olmayı sevmem. Ama komşuluk arkadaşlık akrabalık da böyle zamanlar için, kapıya iki poşet asmakla virüs nasıl bulaşabilir ki, ama siz de haklısınız böyle zamanlarda kimseden rica edilemiyor yanlış şeyler düşünülür diye.

Hanımlar covid testinin sonucunu internetten öğrenebilir miyiz ya da aile hekimliğinden yani hastaneye(devlet hastanesinde yapıldı) gitmemiz şart mı?
İletişim bilgileri bırakmıssınızdır, sizi arar saglıkcılar, karantınanızın basladıgı gunu bildirirler, negatifse temaslı iseniz de bildirim yaparlar.. Sonra da aile hekiminiz aramaya başlıyor süreci takip etmek için.

Ay ben sizi hatırladım konuda, test yaptırmıştınız negatif çıkmıştı. Sonradan pozitif olmuşsunuz sanırım geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsınız inşallah. Siz bilirsiniz ama bence komşularınıza haber edin bilgileri olsun, belki apartmanı dezenfekte etmek isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…