bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün az kaldı niyeti bozup şehir tarafa iniyordum.6 aydır yakın çevredeyim.Bunalmadım desem yalan olur.Şehir tarafa tamire çanta vermişdim.6 aydır bekler.Temmuzda mesaj geldi,gidip alacak adam lazım
Ben gidip alayim diyecektim ki gec kalmisim, aldin galiba

Geçmiş olsun, kıyamet gibi. İnsanlar insanlardan kaçıyor. Başımıza gelse biz de alışveriş işini nasıl yapabiliriz bilmem. Bulunduğum yerde sanal market de yok.

Çok şükür merkezi bir yerdeyim o konuda rahatım. Bekledim aslında bir ihtiyacınız olursa haber verin demelerini

Kapalı olan market mi kaç yaşındaydı ay Allah korusun ya insan bunları duyunca hem kendisi hem yakınları için korkuyor ee şimdi bu insan dün akşam bahsettiğimiz mezara mı defnedilecek
yasini bilmiyorum ama 60 65 falandir heralde
hayir ankarada covitliler ortaköye defnediliyor karsiyakaya degil

yazmaya unutmuşum 3.5 su bardağı un kullanıyorum hamur için Drderdimderin

Vaka sayısı bence 10 000 ler de. Çevremde hiç duymazdım önceden. Bir de iş yerim kapanmasın diye test yaptırmayan grup da var.
Bence de vakalar kesinlikle doğru değil ben ona inanıyorum pandemi sürecinde bile çevremde eniştemiz dışında 1 kişi bile yoktu duyduğum o da fabrika üretimi durdurmadığı için pozitif vakalar çok artınca üretime ara vermişti şuan çevremde bir sürü pozitif vaka var

Ben de kokorecciye gittim esimle cocugumla, yemek yoktu o gün, esim çıkalım dedi, çıktık. Dezenfektan, zaten açık hava.

Aa doğru evet o da vardı unuttum ben, gelen filyasyon ekibi demişti bana market ihtiyacınızı karşılayacak biri var mı yoksa vefa grubu numarasını verelim diye. Ben ihtiyaç yok diye almamıştım.
Nerde yaşıyorsunuz? Ankarada haskom numaraları verdık biz de, ben de mahalle denetim ekibindeydim dün bitti görevim, evinde tıbbı atık biriken hastalar oldu, onları almaya da geldiler, alıverisleri hasta kendı larsılamak suretiyle 112 155 156 yı arayıp ihtiyacı talebinde bulanabılırsınz

Geçmiş olsun, kıyamet gibi. İnsanlar insanlardan kaçıyor. Başımıza gelse biz de alışveriş işini nasıl yapabiliriz bilmem. Bulunduğum yerde sanal market de yok.
Biz de yok diye biliyorduk ama varmış. 27 km öteden getiriyorlar bizimkini 60 tl ve yukarı alışverişi getiriyorlar. Migrosun sanal uygulamasına girin, adresinizi yazın sanal uygulaması olan size en yakın migros çıkıyor.

Malesef denedim ama yok. Aslında bulunduğum ilçede migros da var. En fazla 7 km var arası. Ama bu migrosun öyle bir uygulamaso yok sanırım

Konyadayım, karantinam bitti benim, şükür sıkıntı yaşamadım alışveriş vs konusunda. Teşekkür ederim yine de öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…