- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sadece kiloyla kurtarsak ben raziyim.Bu coranadan kilo alıp çıkmamak için ne yapmak lazım acaba?
Elim boş durmuyor ha bire ya bir şeyler içiyor ya yiyorum
Aslında Yediklerimde sorun yok sorun çok yiyip içmekteBen bu aralar herşeyi buharda yağsız pişiriyorum.
Bir iki gün daha eve tıkılı kalırsam içmeye başlayacağım, o sıkıntıBu coranadan kilo alıp çıkmamak için ne yapmak lazım acaba?
Elim boş durmuyor ha bire ya bir şeyler içiyor ya yiyorum
Zaten zar zor kilo almadan duruyordumSadece kiloyla kurtarsak ben raziyim.
Eşimin sık sık telde görüştüğü bir abi var, yalnız yaşıyor, karantinaya almış kendisiyle anasonlu içecekleriniBir iki gün daha eve tıkılı kalırsam içmeye başlayacağım, o sıkıntı
Ayık kafayla çekilecek gibi değil daha kimbilir kaç hafta
Çalışma hayatım olmasa bende sen gibi olurdumAy ben hep evdeyimyıllardır insansız hava sahasında gibi yaşıyorum, biraz nalet bir tipim de az insan öz insan olsun diyorum, bir yürüyüşlerim ve bisiklet turlarım sekteye uğradı o kadar:)))
Off İtalya ve yemek deyince durduk yere ağzım sulanıyor yapmayın bunuAslında İtalyanlar Akdeniz diyeti türü beslenir en sağlıklı yaşam biçimlerinden
Ama full makarna pizza yiyen var mıdır bilmem
Onlarda bu kadar çok olmasının sebebi karantina şartlarına uymamaları
Makarna direnci artırsa İtalyanlar bu kadar kırılmazdı bence.
Belki de bu kadar etkilenmelerinin sebebi makarnayı çok tüketip bağışıklığı düşürmeleridir.
Ekleyeyim o zaman..
Basit karbonhidratlar (şekerli ve ünlü besinler) bağışıklık sistemini zayıflatır.
Bu nedenle makarna en kötü stok malzemesi.
Valla bu ne zaman dışarı rahatça çıkabileceğimizin belli olmaması, ne zaman sosyal hayata karışabileceğimi bilmiyor olmak çok sinir bozucu. Hayır içkilerimi de keyifli zamanda, eğlenerek içmek istiyorum bir yandan, şimdi ziyan olacaklar gibi geliyor. Kolonya falan mı koklasam napsamEşimin sık sık telde görüştüğü bir abi var, yalnız yaşıyor, karantinaya almış kendisiyle anasonlu içeceklerini
Her akşam iç dış dezenfekte ediyormuş kendini:)))
Aklıma girmeyin, bunca sene sonra olmaz olmaaazzz :)))
Ben de çok severim ama faydası olmadığı ve zararı olduğu için ayda bir defa yaparım, hatta çocuklar istemese onuda yapmamBen makarnayı çok seviyorum
SebzelerPeki bağışıklık sistemini nasıl guclendirebiliriz? Ben yemek seçen biriyim
Daha içmedin mi? Bende olsa o stok bir haftadır içiyor olurdumBir iki gün daha eve tıkılı kalırsam içmeye başlayacağım, o sıkıntı
Ayık kafayla çekilecek gibi değil daha kimbilir kaç hafta
Her akşam hepsinin kapağını açıp koklayıp kapatsanızValla bu ne zaman dışarı rahatça çıkabileceğimizin belli olmaması, ne zaman sosyal hayata karışabileceğimi bilmiyor olmak çok sinir bozucu. Hayır içkilerimi de keyifli zamanda, eğlenerek içmek istiyorum bir yandan, şimdi ziyan olacaklar gibi geliyor. Kolonya falan mı koklasam napsam
Cubuk makarnayi eskiden cok severdim sonra lazanya ama et yemeyi birakinca cok cekmedi beni.Bizde makarna olur ama yeteri kadar çok tüketmiyoruz çünkü, makarna alma sebeplerinden biri dört patili kızım, o çok seviyor etinin yanında annesinin yaptığı makarna pilavları yemeyi
Eşimle ben çoğunlukla otçuyuz, arada takılıyoruz yakında süt vereceğiz diye hahahahaha
Ben evliliğimin sezon finaline girmesinden korkuyorumSadece kiloyla kurtarsak ben raziyim.
Neleri pisiriyorsun mesela ogrenelm ya evde biseyler bulmam lazimBen bu aralar herşeyi buharda yağsız pişiriyorum.
Buradaki marketlerde de makarna yok, sürekli tel. aracılığıyla iletişimde olduğumuz akraba ve arkadaşlarımız var, onlarda marketlerde makarna kalmadı diyorlar, saklanabilir bir gıda olduğu, ekmek bulamasalarda hamur işi olduğundan doyurucu olduğu için tercih ediyorlar ama sağlıklı değil aslında, onun yerine en azından kuru gıda kategorisinden saklanabilir olan mercimek türlerini alsalar çok daha iyi, bazı salata çeşitleri de ekmek kadar doyurucu oluyor, misal mercimek çorbası yapmışsam yanına mutlaka brokoli ya da kereviz salatası yaparım, ekmek bile aramadan yeriz biz, ki ben ciddi manada ekmek tüketen biriyimdir, tatlı alışkanlığımda var ama onu da ev yapımı tatlılarla veya tarçınlı salep içerek bastırmaya çalışıyorum.Cubuk makarnayi eskiden cok severdim sonra lazanya ama et yemeyi birakinca cok cekmedi beni.
Sebze candir. Yaninda pilavla. Zaten dengelemeyi seversin sen.
Dun markette makarna yoktu. Kiz annesine telefonda bitirmisler diyordu. Ablam İngiltere'den makarna alin talimatı verdi:) . Ben de tuketmiyoruz dedim. Sanirim cabuk oluyor ondan. Cin makarnasini seviyorum ama yine de pilav daha iyi. Yas aldikca aliskanliklar değişiyor ama benim su tatli isteğim hala kivaminda
Arkadaşımın abisi doktor, hastanedeki kadın doğumcu 1-2 aya bizim işler artar diyormuşBen evliliğimin sezon finaline girmesinden korkuyorum
Neden yağsız?Ben bu aralar herşeyi buharda yağsız pişiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?