bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu coranadan kilo alıp çıkmamak için ne yapmak lazım acaba?
Elim boş durmuyor ha bire ya bir şeyler içiyor ya yiyorum
Bir iki gün daha eve tıkılı kalırsam içmeye başlayacağım, o sıkıntı
Ayık kafayla çekilecek gibi değil daha kimbilir kaç hafta

Bir iki gün daha eve tıkılı kalırsam içmeye başlayacağım, o sıkıntı
Ayık kafayla çekilecek gibi değil daha kimbilir kaç hafta
Eşimin sık sık telde görüştüğü bir abi var, yalnız yaşıyor, karantinaya almış kendisiyle anasonlu içeceklerini
Her akşam iç dış dezenfekte ediyormuş kendini:)))
Aklıma girmeyin, bunca sene sonra olmaz olmaaazzz :)))

Ay ben hep evdeyimyıllardır insansız hava sahasında gibi yaşıyorum, biraz nalet bir tipim de az insan öz insan olsun diyorum, bir yürüyüşlerim ve bisiklet turlarım sekteye uğradı o kadar:)))
Çalışma hayatım olmasa bende sen gibi olurdum
Evden çıkmama olayına hiç itirazım yok o nedenle.

Aslında İtalyanlar Akdeniz diyeti türü beslenir en sağlıklı yaşam biçimlerinden
Ama full makarna pizza yiyen var mıdır bilmem
Onlarda bu kadar çok olmasının sebebi karantina şartlarına uymamaları
Off İtalya ve yemek deyince durduk yere ağzım sulanıyor yapmayın bunu
Şu an gözümün önünden ravioli uçuyor, az ileride tortellini var, şu bruschetta mı, tavuk mantar tagliatelli kokusu alıyorum

Ekleyeyim o zaman..
Basit karbonhidratlar (şekerli ve ünlü besinler) bağışıklık sistemini zayıflatır.
Bu nedenle makarna en kötü stok malzemesi.

Peki bağışıklık sistemini nasıl guclendirebiliriz? Ben yemek seçen biriyim

Valla bu ne zaman dışarı rahatça çıkabileceğimizin belli olmaması, ne zaman sosyal hayata karışabileceğimi bilmiyor olmak çok sinir bozucu. Hayır içkilerimi de keyifli zamanda, eğlenerek içmek istiyorum bir yandan, şimdi ziyan olacaklar gibi geliyor. Kolonya falan mı koklasam napsam

Peki bağışıklık sistemini nasıl guclendirebiliriz? Ben yemek seçen biriyim
Sebzeler
Meyveler
Kavrulmamış kuruyemişler
Yoğurt, kefir
Et, tavuk, balık

Bitki çayı olarakta zencefil, zerdeçal, kekik, Mersin yaprağı virüslere etkili olan çaylar

Her akşam hepsinin kapağını açıp koklayıp kapatsanız

Cubuk makarnayi eskiden cok severdim sonra lazanya ama et yemeyi birakinca cok cekmedi beni.

Sebze candir. Yaninda pilavla. Zaten dengelemeyi seversin sen.

Dun markette makarna yoktu. Kiz annesine telefonda bitirmisler diyordu. Ablam İngiltere'den makarna alin talimatı verdi:) . Ben de tuketmiyoruz dedim. Sanirim cabuk oluyor ondan. Cin makarnasini seviyorum ama yine de pilav daha iyi. Yas aldikca aliskanliklar değişiyor ama benim su tatli isteğim hala kivaminda

Buradaki marketlerde de makarna yok, sürekli tel. aracılığıyla iletişimde olduğumuz akraba ve arkadaşlarımız var, onlarda marketlerde makarna kalmadı diyorlar, saklanabilir bir gıda olduğu, ekmek bulamasalarda hamur işi olduğundan doyurucu olduğu için tercih ediyorlar ama sağlıklı değil aslında, onun yerine en azından kuru gıda kategorisinden saklanabilir olan mercimek türlerini alsalar çok daha iyi, bazı salata çeşitleri de ekmek kadar doyurucu oluyor, misal mercimek çorbası yapmışsam yanına mutlaka brokoli ya da kereviz salatası yaparım, ekmek bile aramadan yeriz biz, ki ben ciddi manada ekmek tüketen biriyimdir, tatlı alışkanlığımda var ama onu da ev yapımı tatlılarla veya tarçınlı salep içerek bastırmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…