bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen. Kalabalık ve insan sevmezdim ama artik ben bile sıkıldım evden.
Benim de gözüme kestirdigim, kimsenin haberinin bile olmadigi tenha yerler kesfedildi...

Malesef denedim ama yok. Aslında bulunduğum ilçede migros da var. En fazla 7 km var arası. Ama bu migrosun öyle bir uygulamaso yok sanırım
hmmm üzgünüm. Adresinizi girerek mi denediniz? bizim yakınımızdaki migrosun da sanal uygulaması yok, bizden 27 km ötedeki beldenin migrosundan geliyor.

E-devlet şifresi olmayanlar test sonucunu nasıl öğrenirler birde karantinada olan biri yani aile hekimine gidemez bir çözümü var mı

Yanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba ki
Karsiyaka Mezarligi'nda beton olayi var, gecen bi tanıdığı öyle defnettiler. Koku durumunu duyunca şu an şaşkınım chamallows

Gecmis olsun, Allah acil şifalar versin.
Size de canim Idrakyollariiltihabi

Evet, omuzda taşınma olayi yokmus, normal definler bile öyle yapiliyormus burda, kimsenin eli degmesin diye. Ne kötü. Geldigimiz hâle bak...

Evet, omuzda taşınma olayi yokmus, normal definler bile öyle yapiliyormus burda, kimsenin eli degmesin diye. Ne kötü. Geldigimiz hâle bak...
çok üzücu ya
insanlar doğum yapiyor yaninda kimse yok
ameliyat oluyor yaninda kimse yok
ölüyor yaninda kimse yok
yapayalnız öylece çekip gitmek çok aci
geride kalanlara dahada acı.

eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşi pozitif çıkmış iş arkadaşı şuan negatif ama belirtiler yokken yapildi testi belkide pozitif yani.
esimle carsambadan beri hic yan yana gelmemisler ama is yerinde kimlerle gorustu o gorustugu kisiler esimle ne kadar görüştü her şey muallak şuan.
6 aydir kendimi izole edeceğim diye yapmadığım kalmadı sonunda benimde burnumun dibine geldi bu hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…