Çok sevindim atlatmanızaKonyadayım, karantinam bitti benim, şükür sıkıntı yaşamadım alışveriş vs konusunda. Teşekkür ederim yine de öneriniz için.
oo konyalılar çokmuş, topiği virüsle yıkamış gibi olduk :))Siz de mi konyadasiniz harikaelif ile yakın sayılırız ben Torku arenanın ordayım aslında çok yakın değil ama uzak da değil
Aynen. Kalabalık ve insan sevmezdim ama artik ben bile sıkıldım evden.Of valla çok sıkıldım ki ben çevreme göre asosyal bir insandım. Ama hafta sonları dağ yürüyüşü yapardım. Balığa giderdim, ot toplamaya giderdim sadece insanlarla olmayı sevmezdim. Eskiden gittiğim yerler insan doldu. Kıymete bindi oralar. Benim özgürlüğümü çaldılar.
hmmm üzgünüm. Adresinizi girerek mi denediniz? bizim yakınımızdaki migrosun da sanal uygulaması yok, bizden 27 km ötedeki beldenin migrosundan geliyor.Malesef denedim ama yok. Aslında bulunduğum ilçede migros da var. En fazla 7 km var arası. Ama bu migrosun öyle bir uygulamaso yok sanırım
Gecmis olsun canimoo konyalılar çokmuş, topiği virüsle yıkamış gibi olduk :))
Hehehe hayalimdi benim de. Tutmadi :)Sakarya ben. Turizm okuyupta mesleğini yapan kimseyi görmedim . Dışardan bakınca çok güzel içerden çok zor.
O zaman hepiniz bana da yakınsınız :)) sancaktayım ben deGecmis olsun canimMihail Zoscenko
Ben de Stad'a da yakinim, Elif ablaya da yakin sayilirimJawlensky Konya sayfasinda ayni anda giren bu kadar online kisi olmuyordu
Üçler'de bir alanı koronalılara ayırmışlar.Biz bayramda Konya da gittik koku vs yokdu.Ama kovidli varmı bilmiyorum o mezarlıkda
Çok teşekkür ederimyazmaya unutmuşum 3.5 su bardağı un kullanıyorum hamur içinDrderdimderin
Karsiyaka Mezarligi'nda beton olayi var, gecen bi tanıdığı öyle defnettiler. Koku durumunu duyunca şu an şaşkınımYanlış biliyor olabilir misiniz toprağın yani mevtanın gömüldüğü yere beton dökülmüyor ama Ankarada farklı bir uygulama mı var acaba ki
Pozitifse arıyorlar zaten, yine de aile hekimini telefonla arayabilirsiniz.E-devlet şifresi olmayanlar test sonucunu nasıl öğrenirler birde karantinada olan biri yani aile hekimine gidemez bir çözümü var mı
Gecmis olsun, Allah acil şifalar versin.Merhaba arkadaşlar,
Karantinanın 3. Günün deyiz. Elhamdülillah belirtimiz yok. Kızımla birlikte vakit geçiriyoruz. Kayinvalideme de bugün test yapacaklar. 12. Gündür ayni evdeyiz. Onun da hamd olsun rahatsızlığı yok.
Dualarınızı bekliyoruz.
Bu arada biz de konya dayiz
Evet ben de şaşırdım varmisiz birazoo konyalılar çokmuş, topiği virüsle yıkamış gibi olduk :))
Çektik birbirimizi ve yakın noktalardayiz anlaşılanGecmis olsun canimMihail Zoscenko
Ben de Stad'a da yakinim, Elif ablaya da yakin sayilirimJawlensky Konya sayfasinda ayni anda giren bu kadar online kisi olmuyordu
evet var maalesefKarsiyaka Mezarligi'nda beton olayi var, gecen bi tanıdığı öyle defnettiler. Koku durumunu duyunca şu an şaşkınımchamallows
Evet, omuzda taşınma olayi yokmus, normal definler bile öyle yapiliyormus burda, kimsenin eli degmesin diye. Ne kötü. Geldigimiz hâle bak...bizim bir akrabamizi sivasta bir koye defnettiler orada covitten vefat etti köyden hic kimsenin evinden cikmasina izin vermemisler sadece oglu baya uzaktan katilim saglayabilmis oda sey demisti tabuttan iple cıkarip el degmeden iple indiriyorlarmış.
cocuk cok uzulmustu karga tulumba indirdiler o sekilde kaldi duzeltemedik bile demisti
çok üzücu yaEvet, omuzda taşınma olayi yokmus, normal definler bile öyle yapiliyormus burda, kimsenin eli degmesin diye. Ne kötü. Geldigimiz hâle bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?