Gecmis olsun. Acil sifalar canimE-devlet şifresi olmayanlar test sonucunu nasıl öğrenirler birde karantinada olan biri yani aile hekimine gidemez bir çözümü var mı
Evet adres girerek denedim. Aslında çok da turistik bir ilçedeyim olmaması şaşırtıcıhmmm üzgünüm. Adresinizi girerek mi denediniz? bizim yakınımızdaki migrosun da sanal uygulaması yok, bizden 27 km ötedeki beldenin migrosundan geliyor.
Belki de böylesi iyi. Tabii ki herkesin fikri farklı.çok üzücu ya
insanlar doğum yapiyor yaninda kimse yok
ameliyat oluyor yaninda kimse yok
ölüyor yaninda kimse yok
yapayalnız öylece çekip gitmek çok aci
geride kalanlara dahada acı.
Şok uygulamasi var kapıya getiriyor şimdi a101var migros var hangisini istersenizKarantinadayken market ekmek alışverişinizi kim yaptı. Komşulara güvenemiyoruz virüs var almazlar temas olucak diye düşünüyoruz sizler nasıl yaptınız
kalabaliga gerek yok ama şu durumda çogu zaman eşler cocuklar bile katilamiyor karantinadalarsa eğer yani eniste amca annemin yengesinjn torunun torunundan vs bahsetmemistim en yakinlarindan bahsetmistimBelki de böylesi iyi. Tabii ki herkesin fikri farklı.
Ben sadece kendi adıma konuşuyorum. Kimseye de fikirlerimi empoze etme gibi bir amacım da yok.
Mesela ben kendi cenazeme kimsenin gelmesini istemem. 2 tane yevmiyesi ödenmiş amele işçisi; beni çukura sallayıp toprağı kapatıversinler isterim. Neden mi? Arkamdan konuşup, yüzüme bir sürü iltifatlar yapan insanların cenazeme gelip timsah gözyaşları dökmesi bana saçma geliyor. Haram yemiş ağızlarıyla dedikodu yapmış ağızlarıyla yaptıkları dua ya da ihtiyacım yok.
Düğünler ve sosyal mesafesiz yaşam konusunu da daha sonra anlatırım isterseniz tabii.
Arkadaşlar hani 10 gün önce oğlumun kitaplarını aldım , terledim ve dalgınlık la kitapların değdiği kolumla alnımdaki terleri sildim, sonra yine terleyince alnindaki terler gözüme girdi bişey olur mu diye sormuştum hatırlayanınız olur belki
Bugün 10. Gün , dün biraz boğazım ağrıdı ama geçmişti. Bugün akşama doğru yöne başladı çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Yutkunurken de boğazımin sol tarafı bosmus gibi hissediyorum.sabah da bı ara hani deriz ya elimden ayağımdan can kesildi diye öyle bir halsizlestim biraz dinlenince toparladım sayılır ama...
aslında aklımdan çıkmıştı ama bugünIdrakyollariiltihabi annesinde belirtinin 10 gün sonra çıktığını söyleyince korktum. Bugün de o olaydan sonra 10. Gun..
Covid geçirenler ya da bilenler söyleyebilir mi boğaz ağrısı çekenler nasıl bir agri
telefon ettiğimde direkt eğer yurtdışından geldiniz mi vs diye sordular
servis gelmeden mekanı 2 saat havalandırın dediler
servis geldi taktım maskemi balkon kapısı açıktı
sonra adam da geldi maskeli galoşlu
baktı etti sonra tezgahı vs sildim
havalandırdım
Arkadaşlar sanırım muhabbetin arasında farketmediniz niye bir kişi cevap vermiyor , alınganlık yapicam nerdeyse ,
Çok teşekkür ederim mecbur cagirocam artık şu yukarda anlattığım durum sağlıkla atlstirsam inşaallah
Karantinanın 4 günün den Hayirli sabahlar.
Sağlık durumumuz hamd olsun iyi. Belirti yok masallah.
Dua eder dua bekleriz
Canım ben covid geçirmediğim için bilmiyorum o boğaz ağrısını ama bu corona başladığından beri benim sık sık boğazım ağrıyor ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Özellikle birileri ile karşılaştığımda ve o kişi maske takmamış ise veya tanıdığım birinin Covid olduğu haberini aldığım zaman 2-3 gün süren boğaz ağrım ve halsizlik hissim oluyor. Belki sizin de psikolojiktir, etkilendiniz okuduklarınızdan. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar sanırım muhabbetin arasında farketmediniz niye bir kişi cevap vermiyor , alınganlık yapicam nerdeyse ,
Arkadaşlar sanırım muhabbetin arasında farketmediniz niye bir kişi cevap vermiyor , alınganlık yapicam nerdeyse ,
Çok teşekkür ederim mecbur cagirocam artık şu yukarda anlattığım durum sağlıkla atlstirsam inşaallah
Korkunun ecele faydasi yokmus. Sonucta pandemi hastanesinde test icin sira bekliyorum.
Idrakyollariiltihabi baban nasıl oldu?
o kadardan bir şey olacağını sanmıyorum. psikolojik olarak da ağrıyor olabilir. ben artık marketten aldıklarımı bekletip kullanıyorum. şükür bir şey olmadı. sanmıyorum yani. öyle olsa bütün öğrenciler kitap aldı. korkmayın. korktukça tüm belirtileri gösterirsiniz. beyninizi kodlamış oluyorsunuz. beyin de hastalık olmasa bile belirtileri bir bir gösteriyor.
kendinizi dinlememeye çalışın.
Canım ben covid geçirmediğim için bilmiyorum o boğaz ağrısını ama bu corona başladığından beri benim sık sık boğazım ağrıyor ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Özellikle birileri ile karşılaştığımda ve o kişi maske takmamış ise veya tanıdığım birinin Covid olduğu haberini aldığım zaman 2-3 gün süren boğaz ağrım ve halsizlik hissim oluyor. Belki sizin de psikolojiktir, etkilendiniz okuduklarınızdan. Çok geçmiş olsun.
Kitaplardan geçer mi bilmiyorum. Doktorlar market poşetlerinden geçmesi zor diyor yani kitapta ona bakarak ayni mantiktir. Sonuçta kitaplarin üstüne öksürüp, hapsirmasi lazim. Öğretmen hasta mi? Yani bunlarla alakali degildir. Benimde sag kulağım ve boğazım agriyor ama dişimde de ağrı var. Panik yapmayın. Siz okula gönderecek misniz çocuğunuzu? Ben göndermeyeceğim ama sinifin nerdeyse hepsi gönderecek. Cok üzülüyorum böyle beklemiyordum 1. Sınıfı, onlineden devam edeceğiz, özel ders aldıracaktım ama mantiksiz geldi ha bir kişi ha 15 kişi, ilkbaharda ya da ne zaman azalirsa 2. Sinifa geçmeden ders aldıracağım
Korkunun ecele faydasi yokmus. Sonucta pandemi hastanesinde test icin sira bekliyorum.
Dünden beri solunum sıkıntısı yaşıyormuş. Doktorlar normal bu süreçte bunun yaşanması diyormuş ama endişe Ediyoruz haliyle. Oksijen veriliyor şu an. Normal düzeyde tutabilmek için. Annemlerin de test sonuçları hala çıkmadı.
Ne bileyim hala keyfi gezenler varsa böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Mevzu sadece ölüm değil, bu endişe ile yaşayamıyorsun mevzu bu. Her gün birkaç kez arıyorum ama negatif olana dek içim rahatlamayacak. 11 gün oldu babam hastanede. Kalbimiz ağzımızda bekliyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?