bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
çok üzücu ya
insanlar doğum yapiyor yaninda kimse yok
ameliyat oluyor yaninda kimse yok
ölüyor yaninda kimse yok
yapayalnız öylece çekip gitmek çok aci
geride kalanlara dahada acı.
Belki de böylesi iyi. Tabii ki herkesin fikri farklı.
Ben sadece kendi adıma konuşuyorum. Kimseye de fikirlerimi empoze etme gibi bir amacım da yok.

Mesela ben kendi cenazeme kimsenin gelmesini istemem. 2 tane yevmiyesi ödenmiş amele işçisi; beni çukura sallayıp toprağı kapatıversinler isterim. Neden mi? Arkamdan konuşup, yüzüme bir sürü iltifatlar yapan insanların cenazeme gelip timsah gözyaşları dökmesi bana saçma geliyor. Haram yemiş ağızlarıyla dedikodu yapmış ağızlarıyla yaptıkları dua ya da ihtiyacım yok.

Düğünler ve sosyal mesafesiz yaşam konusunu da daha sonra anlatırım isterseniz tabii.

kalabaliga gerek yok ama şu durumda çogu zaman eşler cocuklar bile katilamiyor karantinadalarsa eğer yani eniste amca annemin yengesinjn torunun torunundan vs bahsetmemistim en yakinlarindan bahsetmistim

Arkadaşlar sanırım muhabbetin arasında farketmediniz niye bir kişi cevap vermiyor , alınganlık yapicam nerdeyse ,

Çok teşekkür ederim mecbur cagirocam artık şu yukarda anlattığım durum sağlıkla atlstirsam inşaallah

o kadardan bir şey olacağını sanmıyorum. psikolojik olarak da ağrıyor olabilir. ben artık marketten aldıklarımı bekletip kullanıyorum. şükür bir şey olmadı. sanmıyorum yani. öyle olsa bütün öğrenciler kitap aldı. korkmayın. korktukça tüm belirtileri gösterirsiniz. beyninizi kodlamış oluyorsunuz. beyin de hastalık olmasa bile belirtileri bir bir gösteriyor.
kendinizi dinlememeye çalışın.

Günaydın sevgili dostlarım, yazın hiç olmayan sivrisinekler nedense sonbaharda ortaya çıktılar ve dün gece beni haşat ettiler :) Hal böyle olunca sabah uyanamadım. Dolayısıyla bugün sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, beyaz güller, bir Japon gülü, yakından fotoğrafladığım bir yasemin çiçeği ve açık lila rengi bir gül ile kedim Tarçını gönderiyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler

Arkadaşlar sanırım muhabbetin arasında farketmediniz niye bir kişi cevap vermiyor , alınganlık yapicam nerdeyse ,
Canım ben covid geçirmediğim için bilmiyorum o boğaz ağrısını ama bu corona başladığından beri benim sık sık boğazım ağrıyor ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Özellikle birileri ile karşılaştığımda ve o kişi maske takmamış ise veya tanıdığım birinin Covid olduğu haberini aldığım zaman 2-3 gün süren boğaz ağrım ve halsizlik hissim oluyor. Belki sizin de psikolojiktir, etkilendiniz okuduklarınızdan. Çok geçmiş olsun.

Kitaplardan geçer mi bilmiyorum. Doktorlar market poşetlerinden geçmesi zor diyor yani kitapta ona bakarak ayni mantiktir. Sonuçta kitaplarin üstüne öksürüp, hapsirmasi lazim. Öğretmen hasta mi? Yani bunlarla alakali degildir. Benimde sag kulağım ve boğazım agriyor ama dişimde de ağrı var. Panik yapmayın. Siz okula gönderecek misniz çocuğunuzu? Ben göndermeyeceğim ama sinifin nerdeyse hepsi gönderecek. Cok üzülüyorum böyle beklemiyordum 1. Sınıfı, onlineden devam edeceğiz, özel ders aldıracaktım ama mantiksiz geldi ha bir kişi ha 15 kişi, ilkbaharda ya da ne zaman azalirsa 2. Sinifa geçmeden ders aldıracağım

Dünden beri solunum sıkıntısı yaşıyormuş. Doktorlar normal bu süreçte bunun yaşanması diyormuş ama endişe Ediyoruz haliyle. Oksijen veriliyor şu an. Normal düzeyde tutabilmek için. Annemlerin de test sonuçları hala çıkmadı.

Ne bileyim hala keyfi gezenler varsa böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Mevzu sadece ölüm değil, bu endişe ile yaşayamıyorsun mevzu bu. Her gün birkaç kez arıyorum ama negatif olana dek içim rahatlamayacak. 11 gün oldu babam hastanede. Kalbimiz ağzımızda bekliyoruz işte.

Teşekkür ederim, ya aslında unutmuştu m ben ama boğazım agriyip 10.gun olayını duyunca endişelendim.

Hocam size başka bişey sorabilir miyim. Siz de okuldan kitap almissinizdir diye düşünüyorum sınıfta kullanmak için bı işlem uygulandı iz mi kitaplara. Ben de öğretmenin hocam ama atanma şansım olmadı oğlum doğduktan sonra da kpss olayını kapattım şimdi diyorum ki çalışıyor olsam bu yüksek endişe seviyesiyle ne yapardım bilmiyorum. İlk defa calsimadogima değineceğim nerdeyse .. o yüzden Allah yardımcıniz olsun inşaallah

İnşaallah öyledir canım yoksa eşimin dışarı çıkıp gelmesi haricinde evdeyim ve maalesef hala aldıklarını yıkayıp boşaltıyorum maalesef diyorum çünkü çoğu uzman ve sizler yıkamaya gerek olmadığını ve böyle kullandıkları yönünde söylüyorlar bunları bilmeme rağmen yapmayı birakamiyorum

Öğretmen vermedi kitapları okuldaki bir görevli hasta olup olmadığını bilmiyorum ya öyleyse diye
ben de ne hayaller kurmustum 1.sinif sırasında göreceğim an için ama olmadı maalesef. Büyük ihtimalle gosndermeyecegiz en azından ilk iki hafta ondan sonra Ekim geliyor ki o zamanlar ortalık iyice karışacak diyolar. İki hafta için riske atmak istemiyoruz. Bı taraftan da diğer çocuklar gidecek ve ister istemez uzaktan eğitime göre bir adım ilerde olacaklar öğretmenlerini tanıtayaklar oğlum bunları yaşamayacak gitmediği için o yüzden çok üzgünüm inşaallah bu dezavantaj olmaz bu.

Bem de uzaktan eğitim var nasılsa diyordum ama mat Türkçe ve hayat bilgisi okulda verilecek beden resim gibi derler uzaktan verilcwkmis o yüzden çok canım sıkkın ama yapacak bişey yok bir şekilde arayı kapatmaya çalışacağız

Siz aldınız mı kitapları okuldan

İdrakcım çok geçmiş olsun babacığına,inşallah bir an sağlığına kavuşur.
Yaşananlar elbette kolay değil,geçecek bu günlerde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…