Birisi üzerine hapşırır hapşırmaz alıp sonra da ellerinizi yıkamadan yüzünüze dokunmadıkça bulaş olamayacağını bilin, rahatlayın. Aldıklarınızı 2 saat bekletin .Ondan sonra ister kullanın, ister daha çok bekletin, ister yıkayın nasıl rahat ediyorsanız, Ben de yıkamayı bırakamadım henüz ama artık çok daha rahatım.İnşaallah öyledir canım yoksa eşimin dışarı çıkıp gelmesi haricinde evdeyim ve maalesef hala aldıklarını yıkayıp boşaltıyorum maalesef diyorum çünkü çoğu uzman ve sizler yıkamaya gerek olmadığını ve böyle kullandıkları yönünde söylüyorlar bunları bilmeme rağmen yapmayı birakamiyorum
İdrakcım çok geçmiş olsun babacığına,inşallah bir an sağlığına kavuşur.
Yaşananlar elbette kolay değil,geçecek bu günlerde inşallah.
Amiin inşallah abla çok sağol. 4 yıl önce anksiyete ve panik bozukluk lanetini kendi çabamla ilaçsız yenmiştim emziriyorum diye. Günlerdir nefes almakta zorluk çekiyorum yine. Telkin, açık hava, nefes kontrolü fayda etmiyor. Yine aynı boku yaşamak istemiyorum ama umarım tekrar etmez.
İs yerlerinde, fabrikalarda hep çıktı. Normalleşen düğünlerden beri esimin çalıştığı fabrikada da her gün birkac kisi pozitif çıkıyor. Baska kimseye test yapmıyorlar, bulasti mi bulasmadi mi bilmiyoruz ama esim bulastigini farz ederek 2 hafta karantina yaptı bizi, cok bunalticiydi, anne-babayi bile görememek.eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşi pozitif çıkmış iş arkadaşı şuan negatif ama belirtiler yokken yapildi testi belkide pozitif yani.
esimle carsambadan beri hic yan yana gelmemisler ama is yerinde kimlerle gorustu o gorustugu kisiler esimle ne kadar görüştü her şey muallak şuan.
6 aydir kendimi izole edeceğim diye yapmadığım kalmadı sonunda benimde burnumun dibine geldi bu hastalık
ne demek canım. ama biraz evden çıkınca markete pazara vs gidince ve okul için de çıkıyorum kaygım eskisi gibi değil. ben cansız nesnelerden bulaşacağına pek inanmıyorum. hasta kişi ellemiş bile olsa bir kaç saat içinde etkililiğini kaybediyor bu virüs. biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya çalışın. bu virüs artık hayatımızda kabul etmemiz gerek. ona göre yaşayacağız. tedbirliyim bir şey olmayacak ben elimden geleni yapıyorum diyerek kendinizi rahatlatın. stres de bağışıklığınızı baskılarsınız bu şekilde.Teşekkür ederim, ya aslında unutmuştu m ben ama boğazım agriyip 10.gun olayını duyunca endişelendim.
Hocam size başka bişey sorabilir miyim. Siz de okuldan kitap almissinizdir diye düşünüyorum sınıfta kullanmak için bı işlem uygulandı iz mi kitaplara. Ben de öğretmenin hocam ama atanma şansım olmadı oğlum doğduktan sonra da kpss olayını kapattım şimdi diyorum ki çalışıyor olsam bu yüksek endişe seviyesiyle ne yapardım bilmiyorum. İlk defa calsimadogima değineceğim nerdeyse .. o yüzden Allah yardımcıniz olsun inşaallah
İnşaallah öyledir canım yoksa eşimin dışarı çıkıp gelmesi haricinde evdeyim ve maalesef hala aldıklarını yıkayıp boşaltıyorum maalesef diyorum çünkü çoğu uzman ve sizler yıkamaya gerek olmadığını ve böyle kullandıkları yönünde söylüyorlar bunları bilmeme rağmen yapmayı birakamiyorum
Öğretmen vermedi kitapları okuldaki bir görevli hasta olup olmadığını bilmiyorum ya öyleyse diye
ben de ne hayaller kurmustum 1.sinif sırasında göreceğim an için ama olmadı maalesef. Büyük ihtimalle gosndermeyecegiz en azından ilk iki hafta ondan sonra Ekim geliyor ki o zamanlar ortalık iyice karışacak diyolar. İki hafta için riske atmak istemiyoruz. Bı taraftan da diğer çocuklar gidecek ve ister istemez uzaktan eğitime göre bir adım ilerde olacaklar öğretmenlerini tanıtayaklar oğlum bunları yaşamayacak gitmediği için o yüzden çok üzgünüm inşaallah bu dezavantaj olmaz bu.
Bem de uzaktan eğitim var nasılsa diyordum ama mat Türkçe ve hayat bilgisi okulda verilecek beden resim gibi derler uzaktan verilcwkmis o yüzden çok canım sıkkın ama yapacak bişey yok bir şekilde arayı kapatmaya çalışacağız
Siz aldınız mı kitapları okuldan
Sivrisinekler dün gece beni ve kizimi da hasat etmisler. 2 tane öldürdüm, 1'ini de vurdum ama kacti mi yere mi düştü bilemedim.Günaydın sevgili dostlarım, yazın hiç olmayan sivrisinekler nedense sonbaharda ortaya çıktılar ve dün gece beni haşat ettiler :) Hal böyle olunca sabah uyanamadım. Dolayısıyla bugün sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, beyaz güller, bir Japon gülü, yakından fotoğrafladığım bir yasemin çiçeği ve açık lila rengi bir gül ile kedim Tarçını gönderiyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler
Eki Görüntüle 2690685 Eki Görüntüle 2690686 Eki Görüntüle 2690687 Eki Görüntüle 2690688 Eki Görüntüle 2690689 Eki Görüntüle 2690690
Evet aldik, öğretmen tanışmak için gitmiştik eşinin is yerine, oraya getirdi. Okula hic gitmedim daha. Bugünde online toplantı yapacakTeşekkür ederim, ya aslında unutmuştu m ben ama boğazım agriyip 10.gun olayını duyunca endişelendim.
Hocam size başka bişey sorabilir miyim. Siz de okuldan kitap almissinizdir diye düşünüyorum sınıfta kullanmak için bı işlem uygulandı iz mi kitaplara. Ben de öğretmenin hocam ama atanma şansım olmadı oğlum doğduktan sonra da kpss olayını kapattım şimdi diyorum ki çalışıyor olsam bu yüksek endişe seviyesiyle ne yapardım bilmiyorum. İlk defa calsimadogima değineceğim nerdeyse .. o yüzden Allah yardımcıniz olsun inşaallah
İnşaallah öyledir canım yoksa eşimin dışarı çıkıp gelmesi haricinde evdeyim ve maalesef hala aldıklarını yıkayıp boşaltıyorum maalesef diyorum çünkü çoğu uzman ve sizler yıkamaya gerek olmadığını ve böyle kullandıkları yönünde söylüyorlar bunları bilmeme rağmen yapmayı birakamiyorum
Öğretmen vermedi kitapları okuldaki bir görevli hasta olup olmadığını bilmiyorum ya öyleyse diye
ben de ne hayaller kurmustum 1.sinif sırasında göreceğim an için ama olmadı maalesef. Büyük ihtimalle gosndermeyecegiz en azından ilk iki hafta ondan sonra Ekim geliyor ki o zamanlar ortalık iyice karışacak diyolar. İki hafta için riske atmak istemiyoruz. Bı taraftan da diğer çocuklar gidecek ve ister istemez uzaktan eğitime göre bir adım ilerde olacaklar öğretmenlerini tanıtayaklar oğlum bunları yaşamayacak gitmediği için o yüzden çok üzgünüm inşaallah bu dezavantaj olmaz bu.
Bem de uzaktan eğitim var nasılsa diyordum ama mat Türkçe ve hayat bilgisi okulda verilecek beden resim gibi derler uzaktan verilcwkmis o yüzden çok canım sıkkın ama yapacak bişey yok bir şekilde arayı kapatmaya çalışacağız
biz zaten pek disari cikmiyoruz ama ne oldugumuzu da bilmiyoruz suan muallakta yasamak kötü bisey.İs yerlerinde, fabrikalarda hep çıktı. Normalleşen düğünlerden beri esimin çalıştığı fabrikada da her gün birkac kisi pozitif çıkıyor. Baska kimseye test yapmıyorlar, bulasti mi bulasmadi mi bilmiyoruz ama esim bulastigini farz ederek 2 hafta karantina yaptı bizi, cok bunalticiydi, anne-babayi bile görememek.
Korkunun ecele faydasi yokmus. Sonucta pandemi hastanesinde test icin sira bekliyorum.
Bizde de normal sinekler mevcut sinekliksiz camı açamaz oldum balkon kapısından geliyorlar sabah 1 taneyi öldürdüm diye sevinirken tam yattım hopp bi tane daha bu sene sivri çok yok şükür ama vızır vızır sineklerGünaydın sevgili dostlarım, yazın hiç olmayan sivrisinekler nedense sonbaharda ortaya çıktılar ve dün gece beni haşat ettiler :) Hal böyle olunca sabah uyanamadım. Dolayısıyla bugün sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, beyaz güller, bir Japon gülü, yakından fotoğrafladığım bir yasemin çiçeği ve açık lila rengi bir gül ile kedim Tarçını gönderiyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler
Eki Görüntüle 2690685 Eki Görüntüle 2690686 Eki Görüntüle 2690687 Eki Görüntüle 2690688 Eki Görüntüle 2690689 Eki Görüntüle 2690690
Sonuçları alınca habersiz bırakma olurmu,negatif çıkacak sonuçların bak gör ..
Ben hastayim. Bebegin keyfi yerinde. Her sey cok muamma korkutan da bu. Umarim beni de sadece klima carpmistir.Çok üzüldüm umarım negatif çıkar. Bebek nasıl sen nasılsın
Siz kitapları okuldan alalı çok uzun zaman oldu kitaplarda hiçbirsey yok, varsa da kalması İMKANSIZTeşekkür ederim, ya aslında unutmuştu m ben ama boğazım agriyip 10.gun olayını duyunca endişelendim.
umuyorum.
ekg cektiler iyi. Kandaki oksijen iyi. Klima carptigini dusunuyorum ama sonucta klima degilse bir suru insanin ahini almak var.
asiri halsizlik eklem agrisi bogaz acisi ve bugun oksuruk de eklendi. Amacim saglikocagindan rapor almak dinlenmekti ama korona olabilirsin diye pandemi hastanesine gonderdi. Doktor on teshise su an koyazdi.
Plaquenil verdiler. Bu ilac emzirme de kullanilmiyormus. İste bu noktada rutin mi veriyorlar ben hastayim diye mi verdiler. Kullanirsam bebek nolacak? Kafamda milyon tane soru var.
korkumda kendim icin degil.Annem ve bebegim icin. Annem kronik bir cok hastaliga sahip, bebegim 11 aylik cok kucuk.
Tum bunlarin disinda evraklari elime tutusturup izole olmam soylendi. Su an evden ciksam kimse engelleyrmez. Bu virusun yayilmasi bu sekilde durdurulmaz ki? Gercekten herkes evde mi duruyor?
Sonuc bekliyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?