bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Birisi üzerine hapşırır hapşırmaz alıp sonra da ellerinizi yıkamadan yüzünüze dokunmadıkça bulaş olamayacağını bilin, rahatlayın. Aldıklarınızı 2 saat bekletin .Ondan sonra ister kullanın, ister daha çok bekletin, ister yıkayın nasıl rahat ediyorsanız, Ben de yıkamayı bırakamadım henüz ama artık çok daha rahatım.

İdrakcım çok geçmiş olsun babacığına,inşallah bir an sağlığına kavuşur.
Yaşananlar elbette kolay değil,geçecek bu günlerde inşallah.

Amiin inşallah abla çok sağol. 4 yıl önce anksiyete ve panik bozukluk lanetini kendi çabamla ilaçsız yenmiştim emziriyorum diye. Günlerdir nefes almakta zorluk çekiyorum yine. Telkin, açık hava, nefes kontrolü fayda etmiyor. Yine aynı boku yaşamak istemiyorum ama umarım tekrar etmez.

Zaten oğlun seni yoruyordu demi öyle biliyorum,birde üstüne bu sorunların gelmesi mutlaka üzüyor senide.
Sen yeterki biraz sakin ol,telkin et kendini geçecek bunalr diye,emin ol daha iyi hissedeceksin kendini.

İs yerlerinde, fabrikalarda hep çıktı. Normalleşen düğünlerden beri esimin çalıştığı fabrikada da her gün birkac kisi pozitif çıkıyor. Baska kimseye test yapmıyorlar, bulasti mi bulasmadi mi bilmiyoruz ama esim bulastigini farz ederek 2 hafta karantina yaptı bizi, cok bunalticiydi, anne-babayi bile görememek.

ne demek canım. ama biraz evden çıkınca markete pazara vs gidince ve okul için de çıkıyorum kaygım eskisi gibi değil. ben cansız nesnelerden bulaşacağına pek inanmıyorum. hasta kişi ellemiş bile olsa bir kaç saat içinde etkililiğini kaybediyor bu virüs. biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya çalışın. bu virüs artık hayatımızda kabul etmemiz gerek. ona göre yaşayacağız. tedbirliyim bir şey olmayacak ben elimden geleni yapıyorum diyerek kendinizi rahatlatın. stres de bağışıklığınızı baskılarsınız bu şekilde.

Sivrisinekler dün gece beni ve kizimi da hasat etmisler. 2 tane öldürdüm, 1'ini de vurdum ama kacti mi yere mi düştü bilemedim.
Kedişlere hastayım

Evet aldik, öğretmen tanışmak için gitmiştik eşinin is yerine, oraya getirdi. Okula hic gitmedim daha. Bugünde online toplantı yapacak

Öğretmen aradi biraz önce devamsizlik yazılacak diye yazi gelmis. Sadece sınıfta ben gönderemeyecem çocuğun senesi gitmesin dedi. Iff kafam karışık.

biz zaten pek disari cikmiyoruz ama ne oldugumuzu da bilmiyoruz suan muallakta yasamak kötü bisey.
ben zatennl annemi aylardir gormuyorum 6 aylik surecte koyde birlikte 1 ay gecirdik onun disinda kapisindan bile gecmedim
kimseye gidip gelmiyorum da zaten
bakkala cikmak bile tereddutte birakti suan

Bizde de normal sinekler mevcut sinekliksiz camı açamaz oldum balkon kapısından geliyorlar sabah 1 taneyi öldürdüm diye sevinirken tam yattım hopp bi tane daha bu sene sivri çok yok şükür ama vızır vızır sinekler

Merhaba esimin 14. Gunluk sureci doldu test yaptiracak yine bendeki koku ve tat kaybina istinaden yaptırdığım testte negatif cikmisti ve tat koku yavas yavas gelmeye basladi sanirim ama emin olamiyorum bu surecten sonra evi nasil temizlemeliyiz ? Ben suan ayri evde olduğum ve bebek oldugu icin eve gitmeye çekiniyorum halilari yikamaya verip heryeri camasir suyuyla silmek mi gerekir birde bebek var of disardan adam tutmaya kalksan virus varmi yok mu onuda bilemiyoruz kocaman ev kafayi yicem

Sonuçları alınca habersiz bırakma olurmu,negatif çıkacak sonuçların bak gör ..

umuyorum.

ekg cektiler iyi. Kandaki oksijen iyi. Klima carptigini dusunuyorum ama sonucta klima degilse bir suru insanin ahini almak var.

asiri halsizlik eklem agrisi bogaz acisi ve bugun oksuruk de eklendi. Amacim saglikocagindan rapor almak dinlenmekti ama korona olabilirsin diye pandemi hastanesine gonderdi. Doktor on teshise su an koyazdi.

Plaquenil verdiler. Bu ilac emzirme de kullanilmiyormus. İste bu noktada rutin mi veriyorlar ben hastayim diye mi verdiler. Kullanirsam bebek nolacak? Kafamda milyon tane soru var.

korkumda kendim icin degil.Annem ve bebegim icin. Annem kronik bir cok hastaliga sahip, bebegim 11 aylik cok kucuk.

Tum bunlarin disinda evraklari elime tutusturup izole olmam soylendi. Su an evden ciksam kimse engelleyrmez. Bu virusun yayilmasi bu sekilde durdurulmaz ki? Gercekten herkes evde mi duruyor?

Siz kitapları okuldan alalı çok uzun zaman oldu kitaplarda hiçbirsey yok, varsa da kalması İMKANSIZ

Yapılan test negatif mi çıktı şimdi.
Olmazsa bir süre sonra tekrar test yaptırsan olmaz mı.
Evdemi olacaksın artık,aetık evde olanlar bile dışardaymış artık.
Takip edilemyor herhalde bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…