bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sonuçlar kaç günde çıkıyor? Test dün yapıldı, hastane bugün öğlen sonuç çıkar demiş fakat e nabızdan baktığımda kayıt bilginiz bulunmamaktadır diyor.

Şimdi yüzeylerden gelecek diye endişe ediyorsun eşin dışarıdan getirir diye endişen var mı?

Bak bu konuda için rahat olsun o şekilde bulaş olsaydı biz şimdiye komple ailecek korona olmuştuk pandemi sürecinde eve çok kargo geldi keza aileme de aynı şekilde o şekilde bir bulaş olsaydı en başta biz olurduk emin olabilirsin. Ama önleyemiyorsun farkındayım takıntıya dönmüş durumda bir kez dışarıdan paket geldiğinde yıkamıcam de ve risk al bişey olmadığında biraz rahatlayacaksın sadece getiren kişiyle mesafeni koru maskeni tak ellerini yıka ekstra da dezenfektan kullanabilirsin yapman gereken bu korkuyoruz evet ama bu gidişle eninde sonunda buna yakalanacağız gibi duruyor şuan duyduğum vakalar kışın hani herkes grip oluyordu resmen ona dönüştü okullar konusunda evet endişelenmen çok normal bu konuda anlamamak mümkün değil devamsızlık olmucak isteyen online ders alacak dediler ama sanırım okulları açacaklar üniversiteler bildiğim kadarıyla şuan kardeşimin üniversitesi online çalışacaklar devlet yurtlarına da vakalar yerleştirildi şuan kimse ne olup biteceğini bilmiyor için rahat etmezse yollama senin ve ailenin sağlığı herşeyden daha önemli

Sonuçlar kaç günde çıkıyor? Test dün yapıldı, hastane bugün öğlen sonuç çıkar demiş fakat e nabızdan baktığımda kayıt bilginiz bulunmamaktadır diyor.
Benim de sisteme geç düştü 2 gün olmuştu sonucum çıkmıyordu sağlık ocağındaki hemşiremizle iletişime geçtim onlar takip ediyor çünkü sanırım hastaneyi aradı ardından baktığımda sisteme düşmüştü

Kuzenimin eşi de şuan karantinada sebebi işyerinde çalışma arkadaşı pozitif çıkmış belirti göstermediği için onu da eve yollamışlar kuzenimin de boğazları ağrıdığı için grip belirtileri var diye eşi karantinada diye o da evden çalışacak şuan

Siz kitapları okuldan alalı çok uzun zaman oldu kitaplarda hiçbirsey yok, varsa da kalması İMKANSIZ

Çok iyisiniz anla artık yüz kişi söyledik diyorsunuz haklısınız valla inşaallah rahatlatabilir im

Çok teşekkür ederim niloyacim sabırla rahatlatmaya çalışıyorsun Allah razı olsun evet sanırım takintiya dönüştü hergün tekrar ediyorum kendine bişey yok o kadar gün oldu yüzeylerden bulaş yok diye ama iş yapmaya gelince rahat edemiyorum inşaallah sizler gibi normal davranabilirim
Tabiki sağlığınızdan önemli değil ama insan yine de stres yapıyor çocuğu eksik kalsın istemiyor ama ne olursa olsun göndermeyecegiz sanirim

Canım seni hep şu şrank diye attığın mezar fotoğraflarıyla hatırlıyorum aklıma geldikçe gülüyorum ya

Aile hekimliğini aradım onlar da sisteme düşerse zaten ilk e nabızdan görürsünüz dedi. Henüz çıkmamış demek ki.

Estağfirullah ne demek canım bak sen 1 kez dene bu sefer yıkamıcam de arkası gelecek zaten bir müddet beklet için rahat etmiyorsa öyle dokun önemli olan aldığımız kişilerle olan temasımız maske mesafe elleri yıkamak yüz bölgemize yıkamadan temas etmemek gelen kişinin maskeli olup olmaması da önemli mesela burda bi kargo görevlisi var sürekli görüyorum maske takmadan geziyor o geldiğinde apartman girişine kargoyu bıraktırıyorum ve kargoyu hemen almıyorum

çok geçmiş olsun. normal grip bile olsa temkinli yaklaşıyorlar demek ki. siz yine de izole olun. test yapıldı mı? inşallah negatif çıkar. yani herkes durmuyor mantığı ile çıkmayın lütfen. Rabbim size, annenize ve bebeğinize şifa versin. Çorba, bitkisel çaylar için isterseniz. Sıcakta zorla da olsa için. İlacı keşke sorsaydınız bebeğiniz içinz Burda bir üye ilaç kullandığjnda kesmişti sütten. Bdv de yazmıştı. Rabbim şifa versin.

çok üzücu ya
insanlar doğum yapiyor yaninda kimse yok
ameliyat oluyor yaninda kimse yok
ölüyor yaninda kimse yok
yapayalnız öylece çekip gitmek çok aci
geride kalanlara dahada acı.
Pandemi sürecinde dedem öldü benim haftasonu yasağına denk geldi ben gidemedim çok üzülmüştüm ağırlaştığını duyduğumda arabaya atlayıp gidemedim evde ağladım durdum yanında olanlara resmini atmalarını istedim inanmadım görmeden sadece 1.derece yakınları evlatları gidebildi e-devletten izin çıkarılabiliyormuş bilmiyorduk da polisi arayıp bilgi aldığımızda bize böyle bilgi vermediler gerçekten çok üzücü bir durumdu

Estağfurullah, ben ansksiyetenin ne demek olduğunu iyi bilirim, merak etme bin kere de olsa söylerim birşey olmaaaz diye ilk zamanlar ben de birkaç kez panik atak geçirdim hatta dedim eyvah geri geldi anksiyetem tamam artık cehennem günler başlıyor, ilaç da alamam hamileyim diye ama sonra bir rahatlama geldi uzun bir süre dışarıdan gelen herşeyi yıkadım, paketleri değiştirdim ama artık marketten alinanlari 1-2 saat bekletip yikamadan yerleştiriyorum . Damacanayi kolonya veya sabunlu bezle silerdim artık onu da yapmıyorum. Fırından aldığımız ekmeği evde fırında ısıtmadan yemezdim, onu da biraktim.
Markete, hastaneye, açık hava avm'ye gidiyorum ihtiyaç oldukça. Eşim zaten çalışıyor. Uzuuun bir aradan sonra Pazar günü eşimle dışarı çıktık nasıl iyi geldi anlatamam. Sahilde bir cafede çay içtik, ilk kez açık dondurma yedim.
Tedbirleri alarak hayata devam ediyoruz.

Bence boğaz ağrısı mevsimsel diye düşünüyorum eşimle ikimizin de boğazları acıyor 1 bardak suya bir limon sıkıp içiyoruz geçiyor tavsiye ederim bugün yine ağrıyor limon sıkıp içicem

Ben de korona korkumu yendim ama siz geçmişte genel olarak anksiyetenizi nasıl yendiniz terapi de alıyorum ben ama en ufak streste tekrarlıyor

Ben de korona korkumu yendim ama siz geçmişte genel olarak anksiyetenizi nasıl yendiniz terapi de alıyorum ben ama en ufak streste tekrarlıyor
benim atlatmam 3 yılı buldu. Hem terapi hem de ilaç tedavisi ile çok şükür büyük oranda yendim. %100 diyemiyorum arada yokluyor ama eski kabus günleri hatırladıkça çok şükür diyorum bugünüme çok şükür...

İlacı bıraktınız mı terapi ne kadar süre gördünüz 10 ay oldu terapiye başlayalı ben hamile iken çok iyiydim doğum yaptıktan sonra kaygılarım çok arttı

Çok üzüldüm inşAllah iyileşir ve sadece kötü bi anı olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…