bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İlacı bıraktınız mı terapi ne kadar süre gördünüz 10 ay oldu terapiye başlayalı ben hamile iken çok iyiydim doğum yaptıktan sonra kaygılarım çok arttı
3 yıl boyunca ilaç kullandım, son aylar doktor kontrolünde azaltarak tamamen bıraktım. Bunun son 1 yılı terapi+ilaç şeklindeydi. Ben tedavi göreli epey oluyor şuan ilaç kullanmıyorum.

Canim sağolasın, Son zamanlarda çok niyet ediyorum bu sefer yıkamadan diye baya da kararlı oluyorum güya ama o noktaya gelince yapamıyorum

Biz de çok uzun zamandır çıkamıyoruz çok özledim
Ya aetikbo kadar yoruldum ki aldiklarimizi yıkamak sonra elimi kolumu sıçradı diye tekrar tekrar yıkamak deli ediyor beni, mutlaka üstüme de değiştiriyorum sıçrıyor ya yıkarken off, balkona cikamaz olduk bizim yerimize ürünler balkon keyfi yapiyo ihtiyaç da bitmiyor peynir falan bitmek üzere eşime dedim halihazırda yıkanacakları bitireyim 1 hafta bişey almayalım nolur peynir falan diye söyleyip durma dedim

Oğlumun kitapları falan derken iyice çığrından çıktım hatta sana komik gelir ama yazıcı aldık öğretmen fotokopi bırakıyor kırtasiye ye onları silme durumum olmadığından rahat rahat vereyim çocuğumun eline diye

Ekmeği hep kendim yaptım ama artık çok yorulmustum annemlerin yanındayken alıştım galiba ki eve döndükten sonra ani bir kararla ekmek almaya başladık hatta simit eşim ve oğlum çok mutlu oldular kahvaltıdan sonra illaki eller yıkanır ama biz ekmek yediğimiz için özellikle yıkıyoruz çaydanlığı falan kolonyayla siliyorum kahvaltıdan sonra çok zor hayatım cooook zoor

Bence boğaz ağrısı mevsimsel diye düşünüyorum eşimle ikimizin de boğazları acıyor 1 bardak suya bir limon sıkıp içiyoruz geçiyor tavsiye ederim bugün yine ağrıyor limon sıkıp içicem

Canım sumak bilir misiniz bilmiyorum ama dün ben 1tk kaşığı sumagin üzerine 1 SB sıcak su koydum biraz dinlendi içtim bugün iyiyim sumak hem bağışıklık için hem de bogaz için çok iyi eksik etme

Canım okudum ben yazdıklarının hepsi bu şekilde çok yıpratırsın kendini bir uzmandan destek almalısın her paketi yıkamak gerçekten işkence gibi markete gidiyorum gelince de yıkamıyorum tek yıkadığım ellerim eşimin işyerinden getirme olasılığı paketlerden geçme olasılığından daha yüksek

Tebrik ederim sizi sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah darısı bana
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Anksiyete ve panik atak gerçekten hayatı cehenneme çeviren bir hastalık. Ben o 3 yılda neler çektim bir ben, bir eşim, bir de Allah bilir. Nerdeyse hergun farklı bir hastalık taşıdığımı düşünerek kahrolmak, evde yalnız kalamamak ama dışarı çıkmak veya kimseyle görüşmeyi de istememek. Sürekli tansiyon, nabız ölçme, nefes alamamak, geceleri kalp krizi geçiriyorum diye acilde sabahlamak, evin bütün isiklari açık olarak belki 1-2 saat ancak uyumak, her yağmur yagdiginda korkudan titreyerek ağlamak, namaz bile kilamamak, tek başına banyo yapamamak ... Daha da sayamadigim şeyler var yani. Allah kimsenin başına vermesin, olana da bir an önce kurtulmayı nasip etsin inşaallah

Bu takıntılı durumlar ilerlemeden bence yardım almanız lazım, yukarıda anlattığım gibi ilerleyince daha zor oluyor. İnşaallah bir an önce eski günlerimize döneriz

belediyeyi arayin evi ilaclasinlar en iyi yol bu

Yazdıklarının çoğunu yaşadım canım evet gerçekten çok zor tansiyonumu 17 10 yapıyordum kalp atışı 130ları görüyordu kolum uyuşuyordu nefes alamıyordum acillere çok gittim neyse ki o dönem geçti çok şükür ama illa bi yerim ağrısa bir hastalığa yoruyorum maalesef inşallah ben de atlatırım anksiyete panikatak çok zor bişey

Canim sağolasın, Son zamanlarda çok niyet ediyorum bu sefer yıkamadan diye baya da kararlı oluyorum güya ama o noktaya gelince yapamıyorum
Yıkamayacağım diye kendinizi zorlamayın. 2 saat bekledikten sonra bulaş riskinin olmadığını bilin ve biraz rahatlayın yeter. Yıka yıka yıka yıka bıkıyor ve yoruluyor insan "amaan bunu da yıkamayıvereyim artık 4 gündür bekliyor zaten" deyip yavaş yavaş yıkamayı bırakıyorsunuz.

17 tansiyon çok fazla.Benim 1 kere 16 ya çıktı.Babamın vefat ettiği hastaneye gitmişdim.İlk orda hastalandım.Çok şiddetliydi.Acili inletmişdim ölmek istemiyorum diye.Yanımda trafik kazası geçirmiş,belinde kırık olan bir bey vardı,o falan teselliye kalkmışdı sakin olmam için.Sonra bir diazemi yedim bitti:)

Benim testim negatif ama karin agrim devam ediyor. İshal gibiydim ama su an ishalim kesinlikle. Teste guvenip ogluma sarilip optum ama hala acaba fiyorum?

Bu sureci yasayanlar anlatabilir mi?

Benim testim negatif ama karin agrim devam ediyor. İshal gibiydim ama su an ishalim kesinlikle. Teste guvenip ogluma sarilip optum ama hala acaba fiyorum?

Bu sureci yasayanlar anlatabilir mi?
Ben yasamadim fakat bir akrabamiz covid olduğunu bilmeyen kardesiyle ozel araçta birlikte seyahat ediyorlar ertesi gün kardeşi test veriyor ve sonuç pozitif. Beraber seyahat edenler karantinadayken şüphelenip 7. Gün test veren abla negatif ama aynı abla 11. Gün pozitif çıkıyor. Ilk etapta bogaz agrisi öksürük oluyor bu sıralarda negatif çıkarken tat ve kpku kaybiyla test verdiğinde pozitif çıkıyor. Sizde koku ve tat kaybı var mi?

su an yok. Son 5 gun icinde bulasmis olma ihtimali var zaten. Cunku home office tim persembe sanirim ofise gitmeye basladim. Toplu tasima kullandim

Evet canım fazla limon içiyordum daha düşmezse tansiyon ilacı alıyordum panikatak anında bi ara çok yükselttim kafam öyle kötü oluyordu ki

İki gündür karın ağrısı çekiyorum Psikolojim berbat durumda bi yediğimden tat alıyorum bi almıyorum test yaptırmaya gitmeyi düşünüyorum ama eşim ateşin yok bekle hastanede daha çok virüs kaparsın diyo. Ankara berbat durumda Allah yardımcımız olsun .

bugun ben saglik ocagina gittim ilk, cogunlukla ates olmuyor dedi. Keza bende atesli degilim

29 mayis hastanesi sakin sistemleride güzel çok kalabalikta olmuyor ora.
tedirginseniz orada yaptirabilirsiniz
bağısikliginizi destekleyin karin agrisi ishal kusma bagisiklik sistemi zayif olanlarda oluyormuş
insallah bir seyiniz yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…