bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhabaa kızlar.
Zor bir dönemden geçiyoruz bilincli insanlar haklı olarak tedirgin ve mutsuz. Bilincinde olmayanlar asiri rahat. Benim onerim bu dikkatsiz insanları taniyin yada tanimayin gördugunuz gibi kaçın. :) bünyenizi kuvvetlendirin olabildigince doğal takviyeler kullanmaya çalışın. Ben her gun propolis kullaniyorum mesela. Dün aksam öksürük krizi geldi, bitki caylariyla kestim olayı. Mecbur kalmadikca ilac dahi kullanmamaya calisiyorum. Mecbur kalindigi takdirde tabiki tibbi tedavi ve ilaclar sart.. amac mecbur kalmayacak onlemleri kendimizce saglamak :)
Insallah yakin zamanda etkili bir aşı bulurlar ve daha fazla zarar gormeden bitiririz bu donemi..

dualarım sizinle. bir şey çıkmayacak inşallah kayınvalidenizde de. siz de belirtisiz atlatın inşallah

Covid testi pozitif çıktığını öğrendik. Karantinadayız, aile hekimliğine ulaşamıyorum, dün pozitif olduğunda ilaç getireceklerini söylemişlerdi. Siz de pozitif çıktığında ne yaptınız?

ben test yapmadim hic ama az once enistemizin pozitif ciktigini ogrendik direk ambulansla gelip aldilar

Benim testim pozi

Az önce yolladiklarim nedense eksik çıktı.
Testim pozitif çıktı 5. Gün önce.
Belirtimiz yok şükürler olsun.
Aile hekimi hergün arıyor aslında yurt dışında yaşıyorum ben. Sağolsunlar yalniz bırakmadılar. Ilaç verilmedi ama ben yine hergün bir parol ve folikasit ve vitamin alıyorum.

Babanız nasil oldu. Annenizin test sonucu çıktı mi,?

arkadaşlar virüs hayatın gerçeği ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz, herşeyi köpükle yıkamak elime köpük sıçradı deyip üst baş değiştirmek ne bileyim abartı geliyor bana , virüs yüzeylerden çok düşük oranda bulaşabilir asıl pozitif biri ile aynı ortamda yakın temas kurarsanız bulaşıyor. ki aynı evde yaşayıp negatif ve pozitif olan eşler de var ve herkes ağır atlatmıyor bu hastalığı...
bence el hijyenine dikkat etmek, kalabalık alanlarda maske takmak ve grup halinde sosyal etkileşim yapmadan günlük hayata devam etmek yeterli.
bulaşacaksa her türlü bulaşacak zaten bu kadar kasmayın kendinizi psikolojinize yazık.

size de çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun öncelikle, pozitif çıkınca eve gelip bilgilendirme yaptılar ama ilaç getirmediler, ilacı veren birim çok yoğunmuş o yüzden kardeşim gidip aldı. onun dışında aile hekimi telefonla aradı raporu yazdı vs. eğer önemli şikayetleriniz oksa ertesi günü bekleyin sizi arayacaklardır.

Pazartesi sabah test yapıldı, hala sonuç yok.

Adliyede çalışıyorum, amirim pek anlayışlı değil. Dün raporum bitti, sonuç çıkmadığı için bugün yine gidip almak zorunda kaldım.

Oğlum anaokuluna gidiyor, işe gidersem onu okula bırakmak zorundayım. Pozitif değilsem diye iş açısından suçluluk duyuyorum, yoğun bir kurumda çalıştığım için. Ama ya pozitifsem nasıl riske girebilirim, öyle bir vebali kaldıramam.
Bu kadar zamanda niye çıkmıyor ya sonuç?

Bugün doktor sonucun negatif çıksa bile gel, testini yenileyelim ve akciğer filmi çektirelim dedi, beklentisi pozitif herhalde.

Kan tahlili yapılmıştı bir de, ferritin yüksek çıktı bende, pozitif olanlardan var mı böyle bir sonucu olan?

Yani insanlar ağrılar içinde ölürken böyle şeylerle dertlenmekten utanıyorum ama hasta oldum diye suçluluk duymama neden oluyorlar. Amma yazmışım

tüm hastalara acil şifalar dilerim

Biz nisam ayinda gecirdigimizde bile ilaçlar hemen gelmemişti. 3 .gun gelmisti

Eve gelip bilgilendirme yaptılar. Ama aile hekimliği veya başka bir yer aramadı. Belki yoüunluktandır, yarın ararlar. Size de çok geçmiş olsun.

çok sevdiğim bir yakınım aktarmalı uçuş yapmak zorunda kaldı Ankara Esenboğa havalimanında inecek ve Ankara'da bu kadar virüs varken

Arada kaynadı, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…