Kandaki hemoglobin oksijen taşıma yeteneğini kaybettiği için daha çok demir üretmeye başlıyor serbest kalan demirde ferritin düzeyinin artmasına neden oluyorAa gerçekten mi, sebebini biliyor musunuz?
Sizde crp yüksekse muhtemelen bakteriyel bir enfeksiyon geçiriyosunuzdur.Hatta idrar yollarından kaynaklı olabilir lökosit varsa.Bende mesela cep yüksek değil o yüzden doktor bakteriyel birşey yok gibi dedi cep düşük dedi.Ama kanda wbc yani lökositdüşmüş dedi bu virüsten kaynaklı olabilir dedi.Corona pozitiflerde lökosit düşermiş.Umarim griptendir.Size de geçmiş olsun. Benim de hala sonucum çıkmadı maalesef. Çıksa rahatlıcam. Benim de crp ve ferritin yüksek çıktı. İdrarda lökosit bol vs. Ama işte neyden kaynaklanıyor bilemiyorum.
lökosit ile ilgili yorumlamayı hiç bilmiyordum. Evet belki de idrar yolları enfeksiyonu geçirdim kim bilir, gerçi yanma vs olmadı ama artık çıksa sonuç her ne ise. Çok yordu bu durum beni zihnenSizde crp yüksekse muhtemelen bakteriyel bir enfeksiyon geçiriyosunuzdur.Hatta idrar yollarından kaynaklı olabilir lökosit varsa.Bende mesela cep yüksek değil o yüzden doktor bakteriyel birşey yok gibi dedi cep düşük dedi.Ama kanda wbc yani lökositdüşmüş dedi bu virüsten kaynaklı olabilir dedi.Corona pozitiflerde lökosit düşermiş.Umarim griptendir.
Bu arada ferritin biraz bende de yukselmiâ ama çok değil.
Sizin muhtemelen yarın çıkar sonuç.İdrar yollarında bazen yanma olmaksızın enfeksiyon olabiliyor.Ben çok yaşadım.O yanma durumunu ilk enfeksiyonda yaşadım sonrakilerde yanma olmadı.Umarim negatifsinizdir.lökosit ile ilgili yorumlamayı hiç bilmiyordum. Evet belki de idrar yolları enfeksiyonu geçirdim kim bilir, gerçi yanma vs olmadı ama artık çıksa sonuç her ne ise. Çok yordu bu durum beni zihnen
Ferritin bende max 150 olması gerekirken 261 çıkmış
Teşekkür ederim. Umarım siz de negatifsinizdir. Çok geçmiş olsun tekrardanSizin muhtemelen yarın çıkar sonuç.İdrar yollarında bazen yanma olmaksızın enfeksiyon olabiliyor.Ben çok yaşadım.O yanma durumunu ilk enfeksiyonda yaşadım sonrakilerde yanma olmadı.Umarim negatifsinizdir.
Lenfositler corona da yükseliyor mu acaba gripte ki gibi.Kandaki hemoglobin oksijen taşıma yeteneğini kaybettiği için daha çok demir üretmeye başlıyor serbest kalan demirde ferritin düzeyinin artmasına neden oluyor
Tabi her türlü enfeksiyonda yükselebilir,coronaya özel bi durum değilLenfositler corona da yükseliyor mu acaba gripte ki gibi.
Merhaba
Ben de gecen haftadan bari bagirsak enfeksiyonu geçiriyorum sanki. Ishal, kusma, mide bulantisi, halsizlik... Cok stresli geçmişli gecen hafta bazi olaylardan dolayi. Bir de regl olmak uzereyim. Insallah ondandir diyesim var. Siz şimdi iyi misiniz?
o yasemin mis gibidir şimdiGünaydın Sevgili dostlarım. Dün gece geç yattığım için sabah güneşin doğuşunu kaçırdım. Dolayısıyla bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşin ışıklarını ve suyun üstündeki yansımasını, birer kırmızı ve pembe gül, bir yasemin çiçeği, bir kana tespih çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2691711 Eki Görüntüle 2691712 Eki Görüntüle 2691713 Eki Görüntüle 2691714 Eki Görüntüle 2691715 Eki Görüntüle 2691717
ne dedi ben dinleyemedimDun bakan kocanın dediklerinden sene sonuna kadar baya bitmeye yakın olucak gibi anladim ben salgını ve umut oldu biraz ❤ İnsallah tedavisi aşısı bulunsunda bitsin artik
Hic bi salgın sonsuza kadar sürmez bu salgınında sonu gelmeye yakın,sene sonuna kadar bitmeye yakin olabilir gibi konustune dedi ben dinleyemedim
böyle bilinçsiz insanlar olunca zor ama hayırlısıHic bi salgın sonsuza kadar sürmez bu salgınında sonu gelmeye yakın,sene sonuna kadar bitmeye yakin olabilir gibi konustu
kurutup çayını yapıyorum :)o yasemin mis gibidir şimdi
en sevdiğim çiçektir :) şifa olsunkurutup çayını yapıyorum :)
Çin'den getirilen aşı Hacettepe Üniversitesinde 3 gönüllü sağlık çalışanında denenmiş 2 çeşit aşı üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi ben de heyecanlandım inşallah olurne dedi ben dinleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?