bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geldi geldi bizim apartmanada geldi. Kim olduğuda belli değil. Naapıyoduk eller 3 kere yüze ay yok sabuna ayyy asansör
Bizim apartmanda diğer 2 girişde var.Bizim girişde de yukarı komşunun babası vefat etti birkaç gün önce 20 gün yoğun bakımın ardından

Geldi geldi bizim apartmanada geldi. Kim olduğuda belli değil. Naapıyoduk eller 3 kere yüze ay yok sabuna ayyy asansör
Bu zamana kadar gelmediyse şanslısınız zaten, maalesef artık böyle bir safhadayız. Bence bu saatten sonra enfekte olacakmış gibi düşünüp hastalığı kolay atlatmaya odaklanmak faydalı olacak hepimiz için. D, B12 vitamini, omega 3 alımı önemli. C vitamini keza. Temiz hava almak, spor yapmak bunlar hem moralimize iyi gelir hem bedenimize.

Arada kaynadı, bilgisi olan var mı?
Benim kayinvalidemin de hala sonucu gelmedi. Pazartesi yapılmıştı. Bence negatif . Pozitif cikti benim sabah verdim aksam olmadan zabita hes görevlileri ne varsa kapıdalar di. Belirtiniz yoksa bence sakin sakin evde bekleyin. Yarim 4. Gün olacak inşaallah. 7. Güne kadar birsey olmazsa Allah'ın izni ile bir şeyiniz yoktur inşallah

Bende daha erken bekliyordum güya kendimi alıştırmıştım ama duyunca panik yaptım öyle uzaktan alıştırmakla olmuyormuş demek. vitamin önemli evet şimdi elimde meyve yazıyorum . Haplarıda yarın aldırayım teşekkür ederim.

Annem nasıl oldu diye beni soranlara (karantinam yeni bitti ama daha gitmedim bizimkilere), o zaten istiyordu yakalanmayı merak etmeyin onu diyormuş Ben de işim dolayısıyla çok bile bekledim açıkçası, hepimiz için geçerli bu artık küçük kasabalara kadar yayıldı virüs.

Ben hayata pozitif bakma taraftarıyımdır genelde, ölümse eğer zaten her an ölebiliriz. Şimdi güncel verilere göre dünyada covidden ölüm oranını hesapladım %3.14 (pi sayısı ), türkiyede %2.44. Yani dünyada %96.86, ülkemizde ise %97.56 oranında atlatılan bir rahatsızlık. makul tedbirlerimizi aldıktan sonra kendimize stres yükleyerek eziyet etmemeliyiz, hayat kısa 6 ay geçmiş bile Marttan beri, zaman da bize sayılı veriliyor güzel kullanmalıyız. Allah takdir ettiyse de %3 oranda ölürüz en fazla ve dünya dönmeye devam eder. Sizin için demiyorum elbette ama yeri geldi yazmak istedim, meslek hastalığı rakamlarla konuşmayı seviyorum istatistik ne güzel bilim, tehlike oranına göre endişe endeksini hesaplayabiliyorsun.

Edit: bu söylediklerimin boşverelim sokağa dökülelim anlamına gelmediğini söylememe gerek yok sanırım :)) sadece bilinçli insanımızın haklı stres yükünü biraz olsun azaltmaya yönelik yazmak istemiştim.

Son düzenleme:
Babanız nasil oldu. Annenizin test sonucu çıktı mi,?

Babam iyiye gidiyor ama hala hastanede. Annemlerin sonucu hala çıkmadı bekliyoruz. Şu an tüm hastaneler rezalet halde. Devlet hastanesi zaten yetemiyor. Test yok diyor, bekleyin diyor vs. Özelde de böyle sonuç bekliyoruz iki gündür.

Açıkçası benim belirtilerim iyice azaldı. Benim derdim pozitif olup da insan içine karışma ihtimalim olması, çalışıyorum çünkü. Pozitifsem karantinada kalayım, kimseyi riske atmayım derdindeyim.
Evet ferritin yüksek çıkıyor covitte.
Öyleymiş herhalde

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Benim testimde dün yapıldı.Benden sonra yaptıran arkadasimin testi çıktı.Benimkide hala açıklanmamış.E-nabizda çıkmıyor.
Sizinki çıktımı?Doktor bana lökositlerimin düştüğünü söyledi yani virüs lehine olabilirmiş.Crp normal dedi bakteriyel bir durum yok dedi.Bende kendimi grip diye avutuyorum..

Benim testlerim negatif ama sonucta hastayim. İshal olduguma gore virutik. Ne yapmam lazim bebege bulasir mi bilmiyorum? Normal poliklinige gitsem bakar mi?
Merhaba
Ben de gecen haftadan bari bagirsak enfeksiyonu geçiriyorum sanki. Ishal, kusma, mide bulantisi, halsizlik... Cok stresli geçmişli gecen hafta bazi olaylardan dolayi. Bir de regl olmak uzereyim. Insallah ondandir diyesim var. Siz şimdi iyi misiniz?

Tabiki..Başka şeylerde olabilir bu sadece ihtimal.Kişinin bilmediği başka bir hastalığında olabilir bu yükselişin sebebi..Hani bir nevi iltahap göstergesi Crp gibi.
Size de geçmiş olsun. Benim de hala sonucum çıkmadı maalesef. Çıksa rahatlıcam. Benim de crp ve ferritin yüksek çıktı. İdrarda lökosit bol vs. Ama işte neyden kaynaklanıyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…