Bizim apartmanda diğer 2 girişde var.Bizim girişde de yukarı komşunun babası vefat etti birkaç gün önce 20 gün yoğun bakımın ardındanGeldi geldi bizim apartmanada geldi. Kim olduğuda belli değil. Naapıyoduk eller 3 kere yüze ay yok sabuna ayyy asansör
Bu zamana kadar gelmediyse şanslısınız zaten, maalesef artık böyle bir safhadayız. Bence bu saatten sonra enfekte olacakmış gibi düşünüp hastalığı kolay atlatmaya odaklanmak faydalı olacak hepimiz için. D, B12 vitamini, omega 3 alımı önemli. C vitamini keza. Temiz hava almak, spor yapmak bunlar hem moralimize iyi gelir hem bedenimize.Geldi geldi bizim apartmanada geldi. Kim olduğuda belli değil. Naapıyoduk eller 3 kere yüze ay yok sabuna ayyy asansör
Benim kayinvalidemin de hala sonucu gelmedi. Pazartesi yapılmıştı. Bence negatif . Pozitif cikti benim sabah verdim aksam olmadan zabita hes görevlileri ne varsa kapıdalar di. Belirtiniz yoksa bence sakin sakin evde bekleyin. Yarim 4. Gün olacak inşaallah. 7. Güne kadar birsey olmazsa Allah'ın izni ile bir şeyiniz yoktur inşallahArada kaynadı, bilgisi olan var mı?
Bende daha erken bekliyordum güya kendimi alıştırmıştım ama duyunca panik yaptım öyle uzaktan alıştırmakla olmuyormuş demek. vitamin önemli evet şimdi elimde meyve yazıyorumBu zamana kadar gelmediyse şanslısınız zaten, maalesef artık böyle bir safhadayız. Bence bu saatten sonra enfekte olacakmış gibi düşünüp hastalığı kolay atlatmaya odaklanmak faydalı olacak hepimiz için. D, B12 vitamini, omega 3 alımı önemli. C vitamini keza. Temiz hava almak, spor yapmak bunlar hem moralimize iyi gelir hem bedenimize.
Annem nasıl oldu diye beni soranlara (karantinam yeni bitti ama daha gitmedim bizimkilere), o zaten istiyordu yakalanmayı merak etmeyin onu diyormuşBende daha erken bekliyordum güya kendimi alıştırmıştım ama duyunca panik yaptım öyle uzaktan alıştırmakla olmuyormuş demek. vitamin önemli evet şimdi elimde meyve yazıyorum. Haplarıda yarın aldırayım teşekkür ederim.
Aa gerçekten mi, sebebini biliyor musunuz?Evet ferritin yüksek çıkıyor covitte.
Babanız nasil oldu. Annenizin test sonucu çıktı mi,?
Açıkçası benim belirtilerim iyice azaldı. Benim derdim pozitif olup da insan içine karışma ihtimalim olması, çalışıyorum çünkü. Pozitifsem karantinada kalayım, kimseyi riske atmayım derdindeyim.Benim kayinvalidemin de hala sonucu gelmedi. Pazartesi yapılmıştı. Bence negatif . Pozitif cikti benim sabah verdim aksam olmadan zabita hes görevlileri ne varsa kapıdalar di. Belirtiniz yoksa bence sakin sakin evde bekleyin. Yarim 4. Gün olacak inşaallah. 7. Güne kadar birsey olmazsa Allah'ın izni ile bir şeyiniz yoktur inşallah
Öyleymiş herhaldeEvet ferritin yüksek çıkıyor covitte.
Sebebi akut faz rektani olması.Yani şöyle söyleyeyim vücutta bir iltihap hastalık vs durumunda yükselebilir.Sanilanin aksine sadece kansizlikla alakalı değil.Aa gerçekten mi, sebebini biliyor musunuz?
O zaman direkt covidle alakalı diyemeyiz değil mi? İltihaplı herhangi bir hastalık sebebiyle olabilir.Sebebi akut faz rektani olması.Yani şöyle söyleyeyim vücutta bir iltihap hastalık vs durumunda yükselebilir.Sanilanin aksine sadece kansizlikla alakalı değil.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Benim testimde dün yapıldı.Benden sonra yaptıran arkadasimin testi çıktı.Benimkide hala açıklanmamış.E-nabizda çıkmıyor.Pazartesi sabah test yapıldı, hala sonuç yok.
Adliyede çalışıyorum, amirim pek anlayışlı değil. Dün raporum bitti, sonuç çıkmadığı için bugün yine gidip almak zorunda kaldım.
Oğlum anaokuluna gidiyor, işe gidersem onu okula bırakmak zorundayım. Pozitif değilsem diye iş açısından suçluluk duyuyorum, yoğun bir kurumda çalıştığım için. Ama ya pozitifsem nasıl riske girebilirim, öyle bir vebali kaldıramam.
Bu kadar zamanda niye çıkmıyor ya sonuç?
Bugün doktor sonucun negatif çıksa bile gel, testini yenileyelim ve akciğer filmi çektirelim dedi, beklentisi pozitif herhalde.
Kan tahlili yapılmıştı bir de, ferritin yüksek çıktı bende, pozitif olanlardan var mı böyle bir sonucu olan?
Yani insanlar ağrılar içinde ölürken böyle şeylerle dertlenmekten utanıyorum ama hasta oldum diye suçluluk duymama neden oluyorlar. Amma yazmışım
tüm hastalara acil şifalar dilerim
Tabiki..Başka şeylerde olabilir bu sadece ihtimal.Kişinin bilmediği başka bir hastalığında olabilir bu yükselişin sebebi..Hani bir nevi iltahap göstergesi Crp gibi.O zaman direkt covidle alakalı diyemeyiz değil mi? İltihaplı herhangi bir hastalık sebebiyle olabilir.
MerhabaBenim testlerim negatif ama sonucta hastayim. İshal olduguma gore virutik. Ne yapmam lazim bebege bulasir mi bilmiyorum? Normal poliklinige gitsem bakar mi?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Benim testimde dün yapıldı.Benden sonra yaptıran arkadasimin testi çıktı.Benimkide hala açıklanmamış.E-nabizda çıkmıyor.
Sizinki çıktımı?Doktor bana lökositlerimin düştüğünü söyledi yani virüs lehine olabilirmiş.Crp normal dedi bakteriyel bir durum yok dedi.Bende kendimi grip diye avutuyorum..
Size de geçmiş olsun. Benim de hala sonucum çıkmadı maalesef. Çıksa rahatlıcam. Benim de crp ve ferritin yüksek çıktı. İdrarda lökosit bol vs. Ama işte neyden kaynaklanıyor bilemiyorum.Tabiki..Başka şeylerde olabilir bu sadece ihtimal.Kişinin bilmediği başka bir hastalığında olabilir bu yükselişin sebebi..Hani bir nevi iltahap göstergesi Crp gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?