bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gözde Hanım boğazına düşkün belli maşallah tombik Helva falan öyle değil zayıf

Ben henüz araştırmadım da cevap çok komikmiş. Yani tabii ki yaşlılarımız da sağlıklı yaşasın da gence yatırım yapmak doğru olan değil miydi? Bu işin bir adı vardı da unuttum, bana da bir doktor söylemişti.
Neyse...

benim annem 65 yas alti kronik hastaliklari var ucretsiz yapti saglik ocagi ilk dozu ama ikinci doz ucretliymis grip asisini da ucretsiz yapacaklar bir yanlışlık olmali her saglik ocagi farkli bir prosedur uygulayamaz sonucta

Lalecim aynen böyle söyledi görevli,yaşın ufaksa parayla oluyormuşsun aşıyı.

benim annem 65 yas alti kronik hastaliklari var ucretsiz yapti saglik ocagi ilk dozu ama ikinci doz ucretliymis grip asisini da ucretsiz yapacaklar bir yanlışlık olmali her saglik ocagi farkli bir prosedur uygulayamaz sonucta

İlk doz için bişey demedi de,bencede prosedür neyse o uygulanmalı her yerde.

Ben ücretsiz yaptırdım ama usul değişmiş olabilir.1 ay oldu herhalde

therewillbeaday Niloyatospikk Mihail Zoscenko
bu aparatı söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim.. 3luydu uçlarından kestim birer tane yüzüm küçük çünkü şimdi cuk oturdu
çok rahatmis kesinlikle internetten almıştım 10lu geldi

Eklentiler

• P00917-155850.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 39
Ben paket lastiğine devam edeyim evde de hazır stok varken aşı da bulunmaya yaklaşmışken yazık günahtır evdeki paket lastiklerine ojeyle boyucam ben onları
ojeyle boya hatta minik boncuklar yapıştır üstüne yakışır
Bende buna benzer bi tane var ama maske düşüyor bir süre sonra artik.
ben bunla bir süre gezdim hiç düşmedi inşallah bir sorun olmaz ya 8 saat maske takmam gerekecek haftaya onun için aldım sırf

ojeyle boya hatta minik boncuklar yapıştır üstüne yakışır

ben bunla bir süre gezdim hiç düşmedi inşallah bir sorun olmaz ya 8 saat maske takmam gerekecek haftaya onun için aldım sırf
Ayy boncuk dizip de aksesuar yapabilirim bir daha hep onu kullanırım hani şu gözlük ipleri gibi kız aklınla bin yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…