- 23 Ocak 2016
- 35.160
- 51.097
- 598
Gözde Hanım boğazına düşkün belli maşallah tombikGünaydın Sevgili dostlarım. Dün gece geç yattığım için sabah güneşin doğuşunu kaçırdım. Dolayısıyla bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşin ışıklarını ve suyun üstündeki yansımasını, birer kırmızı ve pembe gül, bir yasemin çiçeği, bir kana tespih çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2691711 Eki Görüntüle 2691712 Eki Görüntüle 2691713 Eki Görüntüle 2691714 Eki Görüntüle 2691715 Eki Görüntüle 2691717
hadi inşallah ya.. helal olsun sağlık çalışanlarına hepsineÇin'den getirilen aşı Hacettepe Üniversitesinde 3 gönüllü sağlık çalışanında denenmiş 2 çeşit aşı üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi ben de heyecanlandım inşallah olur
çok sevindimKayinvalidemin sonucu geldi sonunda.
Şükürler olsun negatif.
Çok şükür.Kayinvalidemin sonucu geldi sonunda.
Şükürler olsun negatif.
Ben henüz araştırmadım da cevap çok komikmiş. Yani tabii ki yaşlılarımız da sağlıklı yaşasın da gence yatırım yapmak doğru olan değil miydi? Bu işin bir adı vardı da unuttum, bana da bir doktor söylemişti.Zatürre aşısı için sağlık ocağını aradım 65 yaş üstü kronik hastalara ücretrsiz aşı yapılıyor.
65 yaş altı kronik hastayada parasını verip aşı yaptırılıyormuş.
Ne saçma ya,ortada kronik bir durum varsa niye ücret alınıyor ki..
benim annem 65 yas alti kronik hastaliklari var ucretsiz yapti saglik ocagi ilk dozu ama ikinci doz ucretliymis grip asisini da ucretsiz yapacaklar bir yanlışlık olmali her saglik ocagi farkli bir prosedur uygulayamaz sonuctaZatürre aşısı için sağlık ocağını aradım 65 yaş üstü kronik hastalara ücretrsiz aşı yapılıyor.
Ben henüz araştırmadım da cevap çok komikmiş. Yani tabii ki yaşlılarımız da sağlıklı yaşasın da gence yatırım yapmak doğru olan değil miydi? Bu işin bir adı vardı da unuttum, bana da bir doktor söylemişti.
Neyse...
benim annem 65 yas alti kronik hastaliklari var ucretsiz yapti saglik ocagi ilk dozu ama ikinci doz ucretliymis grip asisini da ucretsiz yapacaklar bir yanlışlık olmali her saglik ocagi farkli bir prosedur uygulayamaz sonucta
Ben ücretsiz yaptırdım ama usul değişmiş olabilir.1 ay oldu herhaldeZatürre aşısı için sağlık ocağını aradım 65 yaş üstü kronik hastalara ücretrsiz aşı yapılıyor.
Ben ücretsiz yaptırdım ama usul değişmiş olabilir.1 ay oldu herhalde
Benimkinin ucu böyle değil bak aradaki fark belli ondan benimki çıkıyortherewillbeaday Niloyatospikk Mihail Zoscenko
bu aparatı söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim.. 3luydu uçlarından kestim birer tane yüzüm küçük çünkü şimdi cuk oturdu
çok rahatmis kesinlikle internetten almıştım 10lu geldi
Canım benim.Lalecim aynen böyle söyledi görevli,yaşın ufaksa parayla oluyormuşsun aşıyı.
İlk doz için bişey demedi de,bencede prosedür neyse o uygulanmalı her yerde.
Canım benim.
Çok da ufak değilim sonuçta +40
Neyse...
Fırsat bulursam ilgilenirim.
aynen ilkinde de demiştim ya sana ucu c gibi.olmali diye özellikle dikkat edip öyle aldımBenimkinin ucu böyle değil bak aradaki fark belli ondan benimki çıkıyor
Ben paket lastiğine devam edeyim evde de hazır stok varkenaynen ilkinde de demiştim ya sana ucu c gibi.olmali diye özellikle dikkat edip öyle aldım
Bende buna benzer bi tane var ama maske düşüyor bir süre sonra artik.therewillbeaday Niloyatospikk Mihail Zoscenko
bu aparatı söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim.. 3luydu uçlarından kestim birer tane yüzüm küçük çünkü şimdi cuk oturdu
çok rahatmis kesinlikle internetten almıştım 10lu geldi
ojeyle boya hatta minik boncuklar yapıştır üstüne yakışırBen paket lastiğine devam edeyim evde de hazır stok varkenaşı da bulunmaya yaklaşmışken yazık günahtır evdeki paket lastiklerine ojeyle boyucam ben onları
ben bunla bir süre gezdim hiç düşmedi inşallah bir sorun olmaz ya 8 saat maske takmam gerekecek haftaya onun için aldım sırfBende buna benzer bi tane var ama maske düşüyor bir süre sonra artik.
Ayy boncuk dizip de aksesuar yapabilirim bir daha hep onu kullanırım hani şu gözlük ipleri gibi kız aklınla bin yaşaojeyle boya hatta minik boncuklar yapıştır üstüne yakışır
ben bunla bir süre gezdim hiç düşmedi inşallah bir sorun olmaz ya 8 saat maske takmam gerekecek haftaya onun için aldım sırf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?