- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
aynenAyy boncuk dizip de aksesuar yapabilirim bir daha hep onu kullanırım hani şu gözlük ipleri gibi kız aklınla bin yaşa
Aşının yan etkisiyle mi?Zatürre aşısı covidden korumuyor covidin yaptığı zatürreden de korumuyor
Neden aşılama yapıyorlar ben anlamıyorum daha pandemi başladığında zatürre aşısı covidde işe yaramaz diyen kendileri değil miydi
Köyde işinde gücünde sağlıklı bi şekilde yaşayan adam sabah olduğu aşıdan sonra öksürükten halsizlikten akşamına yürüyemez hale gelmiş
Bazı bağışıklığı düşük, belli yaş üstü bireylerde hastanede yatma durumunda özellikle yoğun bakımda pnömoni yani zatürre çok görülür. Bu aşı da olası bir hastanede yatma durumunda pnömoniden korunmak için yapılması tavsiye edilen bir aşı. Zaten yıllardır kalp ve koah hastalarına bu ihtimal için öneriliyordu. Yani covid olmasa da her kronik hastanın aslında bunu yaptırması gerekiyordu bazı doktorlara göre.Zatürre aşısı covidden korumuyor covidin yaptığı zatürreden de korumuyor
Neden aşılama yapıyorlar ben anlamıyorum daha pandemi başladığında zatürre aşısı covidde işe yaramaz diyen kendileri değil miydi
Köyde işinde gücünde sağlıklı bi şekilde yaşayan adam sabah olduğu aşıdan sonra öksürükten halsizlikten akşamına yürüyemez hale gelmiş
Zatürre aşısının 5 yaşından itibaren yapılması gerekiyor ama elimizde yeterli sayıda yok yapılanları şanslı adlediyoruz ama maalesef kötü bir yan etkimi ya da vatandaşımızın bilmediği kontrol altında olmayan bir hastalığınımı tetikledi sanırım ki vefat olmuş çok üzücü. Ama işe yaramıyor diyemeyizZatürre aşısı covidden korumuyor covidin yaptığı zatürreden de korumuyor
cidden mi? annem içinde kararsızım. yaptırmayayım bari ya. ablam grip aşısı olduğunda yatak döşek yatırdı. ben allerji aşısı yaptırdım bir dönem bağışıklığımı baskıladı hastanelik oldum. böyle de olunca bir de ateşi olmuş birinin forumda çok korkarım öyle bir durumda.Zatürre aşısı covidden korumuyor covidin yaptığı zatürreden de korumuyor
Bugün babası vefat eden komşuyla konuştum.Musallada 50-60 kişiyle normal defnedildiğini söylediÜçler mezarlığına gomuyorlarmis konyadakileri
Aaa çok ilginç ,Bugün babası vefat eden komşuyla konuştum.Musallada 50-60 kişiyle normal defnedildiğini söyledi
Ben seni yanlış anlar mıyım hiç güzelim?Canımcım ben yanlış yazdım yaşın ufaksa diye senin için değil bi tanem yanlış anladın sen onu.
65 yaş altı ise ücretle aşı olunuyormuş,
Yanlış anlaşıldım kusura bakma olurmu.
İki ay oldu mu bilmiyorum eşimin akrabasindan biri vefat etti. Hastanede çalışan tanidiklardan öğrendik coronadanmis. Önce cenaze töreni olmayacaktı, sonra cenaze töreni olacak dendi ( eşim gitmeyecekti ama annesi ayıp git dedi, ben gitmesine izin vermedim diye eşim bana tavır yapmıştı ) o zamandan beri ölen kişilerin yakınları isyan ediyor cenazeye gelmediniz, su bu diye. Oysa aradık sürekli. O zaman da şaşırmıştım bu cenazeye nasıl izin verildi diye hala devam demekkiBugün babası vefat eden komşuyla konuştum.Musallada 50-60 kişiyle normal defnedildiğini söyledi
Aile hekiminizi arayın ilçe sağlık müdürlüğü de olabilir.Arkadaşlar merhaba..
Salı günü test yaptırdım hala sonuçlarim çıkmıyor.
4günlük rapor almıştım.Rapor bugün bitiyor sonucunda çıkmadı.Bazılarının aynı günde çıkıyor bazılarının 2günde.
Benim hala yok gunlerdir odaya yıkılıp kaldım biraz daha kalırsam bunalıma giricem bu belirsizlikle.İş yerimde mağdur ediyorum.Eşimde benden dolayı işe gidemiyor gelme demişler sonuç çıkana kadar ama her günde arıyorlar çıktımı diye..
E-nabizdaj başka öğrenebileceğiniz yer var mı?
Aile hekimi aradım önce e-nabiza düşüyor sonra bize geliyor dedi uyarı.Aile hekiminizi arayın ilçe sağlık müdürlüğü de olabilir.
Aile hekimini arayin. Ama muhtemeln negatifsiniz. Yoksa coktan kapiya gelirlerdi.Arkadaşlar merhaba..
Salı günü test yaptırdım hala sonuçlarim çıkmıyor.
4günlük rapor almıştım.Rapor bugün bitiyor sonucunda çıkmadı.Bazılarının aynı günde çıkıyor bazılarının 2günde.
Benim hala yok gunlerdir odaya yıkılıp kaldım biraz daha kalırsam bunalıma giricem bu belirsizlikle.İş yerimde mağdur ediyorum.Eşimde benden dolayı işe gidemiyor gelme demişler sonuç çıkana kadar ama her günde arıyorlar çıktımı diye..
E-nabizdaj başka öğrenebileceğiniz yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?