bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah öyledir..Aile hekimi önce e-nabiza düşüyor dedi..Her dakika bakıyorum ama yok.Bakalim yarın 5.gün.
Bendeki burun tıkanıklığı ve koku alamama ile başladı..Aslında ben nezle olduğumu düşünüyordum hapşurnayada başladım.Ama.yakin zamanda beraber aynı masada kahvaltı yaptığım bir arkadaşımın da koku almama ile başlayan sürecinde aynı günün de testi pozitif çıkınca korktum açıkçası.Umarim negatifizdirSize test yapıldı mı?

Müjde kamu çalışanlarının maaşından karantina süresinde almış oldukları rapordan dolayı kesinti yapılıyor. Normalde senede 7 günü aşan raporlar için yan hizmet ve özel hizmet tutarları %25 eksik hesaplanarak maaştan kesinti yapılıyor ama bu raporlar mücbir nedenden alınıyor, kesinti yapılmaması lazım. Maaşımdan günlük 13 tl kesilmiş ;(((

Evt ben testi yurt dışına çıkacağım icin yaptirmistim yani bir rahatsızlık yoktu. Aileden herkes negatif ben pozitif ciktim malesef. Bugün 7. Gün. Kızımla birlikte vakit geçiriyoruz.

Erkek kardeşim test yaptırdı bugün. Annem ve babamla yaşıyor. Bir süredir kendini izole ederek yaşıyordu. İş yerinde çıktığı için. İnşallah bulaşmamıştır

Erkek kardeşim test yaptırdı bugün. Annem ve babamla yaşıyor. Bir süredir kendini izole ederek yaşıyordu. İş yerinde çıktığı için. İnşallah bulaşmamıştır

Benim de eşimin iş arkadaşında çıkmış, gece 12'de mesaj attı. Odaları ayrı ama ortak tuvalet falan kullanılıyor o yüzden bulaşmış olma ihtimali var. Çok üşüdü gece. Az önce test yaptırdı şimdi onu izole edeceğiz. Evde koah hastası annem var ondan çok korkuyorum. İnşallah sizinki de bizimki de negatif çıkar. Evde büyüklerimiz olunca korkmamak elde değil..

İyi haberler gelir inşallah.

Tünaydın sevgili dostlar, yetiştirmek zorunda olduğum işler olunca fotoğrafları paylaşmakta geciktim ama bugün şerbet gibi bir hava var sabahtan beri.. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki ender güzellikteki gün doğumunu, hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, mor sardunya çiçekleri ve kırmızı sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim Tarçın da size çok güzel bir gün diliyor. Sevgiler

hanımlar apartman görevlimiz covit çıktı
ne yapmamiz gerekiyor acaba sonucta her yere girip cikan ve dokunan bir insan
siteyimi ilaclatmamiz lazim
bir yeri aramamiz bilgi vermemiz gerekirmi

hanımlar apartman görevlimiz covit çıktı
ne yapmamiz gerekiyor acaba sonucta her yere girip cikan ve dokunan bir insan
siteyimi ilaclatmamiz lazim
bir yeri aramamiz bilgi vermemiz gerekirmi
Ah çok geçmiş olsun kendisine.

Kardeşim de halsizlik,, ara ara sırt ağrısı varmış. Stresten mi yüksa korona dan mı bilmiyoruz. Aslında bir kaç gündür varmış ama test vermeye korktuğu için gitmemiş. Odasında kalıyordu. Gece de istifra edince test vermiş bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…