- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Çok geçmiş olsun, iyisiniz şu an değil miŞuan öğrendim maalesef pozitif çıkmışım
Covid pozitif olduğumuz için verilen 14 günlük zorunlu raporda da geçerli mi yoksa pandemi sürecinde alınan her türlü rapor için mi? Öyleyse benden epey kesinti yapılır :))Müjde kamu çalışanlarının maaşından karantina süresinde almış oldukları rapordan dolayı kesinti yapılıyor. Normalde senede 7 günü aşan raporlar için yan hizmet ve özel hizmet tutarları %25 eksik hesaplanarak maaştan kesinti yapılıyor ama bu raporlar mücbir nedenden alınıyor, kesinti yapılmaması lazım. Maaşımdan günlük 13 tl kesilmiş ;(((
insallah oyle olurHiç umutsuz düşünmeyelim lütfen benim teyzem 70 yasinda aklinaza gelen her kronik hastalık var. Atlattı şükürler olsun
Sizin karantina bitti mi.Covid pozitif olduğumuz için verilen 14 günlük zorunlu raporda da geçerli mi yoksa pandemi sürecinde alınan her türlü rapor için mi? Öyleyse benden epey kesinti yapılır :))
Rabbim şifa versin çok üzüldüminsallah
hastalarida vardi evde oksijene bagliydi onun kurtulabilecegini sanmiyorum
Benim 6 gün önce bitti ama ben (belki hala bulaşıcıyımdır diye) bir hafta daha uzattım karantinayı. Normalde evet çıkabilirsiniz 15. gün, konyada maalesef tekrar test yapmıyorlar. Özel hastanelerde de parasını vereyim yaptırayım durumu pek yok gibi, muayene ediyorlar doktor uygun görürse test yapıyorlar bildiğim kadarıyla, aradığımda böyle söylemişlerdi en azından.Sizin karanti
Sizin karantina bitti mi.
Ben geçen cumartesinden beri karantinadayım.
Haftaya cumartesi bitiyor dimi?
Cumartesi çıkabiliyor muyum?
Sizce cumartesi test yaptirsam negatife dönmüş müdür?
Özel hastaneler eve test yapmaya gelirler mi acaba? Konyada yim. Bilgisi olan var mi?
Sonucun çıktığı gün ilk gün sayılıyor.Testi yaptırdığımız günü mü 1.gün kabul ediyoruz yoksa sonuçların çıktığı günü mü, bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim, geçmiş olsun bu arada size deSonucun çıktığı gün ilk gün sayılıyor.
Şaşkinim doğrusu.Çok geçmiş olsun, iyisiniz şu an değil mi
vurabilir. bir tanıdığımız da emekli bir hemşireye vurdurdu. 350 tl ye almışlar eczaneden. o da vurmuş. sonuçta sağlık ocağına gitmek de risk.Sevgili arkadaşlar bu zature aşısını herhangi bir kişi vurabilir mi? Annesi Hemşire olan bir arkadaşımız ben vururum sizin aşınızı dedi. Eşim de "koldan olduğu için herkes vurabilir" diyor. Güvenebilir miyiz?
normalde yıl içinde aldığınız rapor toplamı 7 günü geçince akabindeki tüm günler için belirli bir kesinti oluyor. yani 8. günden itibaren maaştan para kesiyorlar (heyet raporu alırsanız kesinti olmuyor)Covid pozitif olduğumuz için verilen 14 günlük zorunlu raporda da geçerli mi yoksa pandemi sürecinde alınan her türlü rapor için mi? Öyleyse benden epey kesinti yapılır :))
çok geçmiş olsun. İnşallah belirtisiz rahatça atlatırsınız. Dualarım sizinleŞaşkinim doğrusu.
Hemen arandım zaten e-nabizda çıktıktan sonra.Suan ilaçlarm geldi.. Şiddetli Belirtilerim şuan için yok sükür zaten genel belirtilerim kolu almama,şiddetli bel ağrısı,omuz ağrısı,sirt ağrısı vs.
teşekkür ederim. Buradaki hastanede ve sağlık ocağında 65 yaş üstüne yapıyorlar sadece, sırada 400 kişi varmış. Aşı da eczanede bulunmuyor. Bizim o annesi hemşire olan tanıdık bir eczaneden bulmuş. Ama büyükşehirde ve aşının saklama koşulları sıkıntılı. Araya hafta sonu giriyor. Buraya getirsek yetişmeyecek. Biz gideceğiz sanırım bir saat sonra çıkıp akşama oradayız, arkadaşa vurdurup dönelim diyoruz en az risk ile. Teşekkür ederim tekrar, içime su serptin.vurabilir. bir tanıdığımız da emekli bir hemşireye vurdurdu. 350 tl ye almışlar eczaneden. o da vurmuş. sonuçta sağlık ocağına gitmek de risk.
Şimdi enabızdan baktım, karantina döneminde toplam 15 gün raporum var, 12si pozitif çıktığım için, 3 gün de karantinayı uzatmak için. Heyet değildir sonuçta aile hekiminin yazdığı rapor. 7 gün olayını bilmiyordum, ondan önce zaten son raporum 3 yıl öncesine ait pek hastaneye yolum düşmezdi şükürnormalde yıl içinde aldığınız rapor toplamı 7 günü geçince akabindeki tüm günler için belirli bir kesinti oluyor. yani 8. günden itibaren maaştan para kesiyorlar (heyet raporu alırsanız kesinti olmuyor)
bende 7 günlük sağlık raporu hakkımı doldurmuştum.
Akabinde karantinadan dolayı rapor almıştım ve o rapor nedeniyle maaşımdan kesinti yapıldı bu ay.
Hayırlarla olun gelin inşallah. Evet herkes sıradaymış. Ama annem hiç istemiyorteşekkür ederim. Buradaki hastanede ve sağlık ocağında 65 yaş üstüne yapıyorlar sadece, sırada 400 kişi varmış. Aşı da eczanede bulunmuyor. Bizim o annesi hemşire olan tanıdık bir eczaneden bulmuş. Ama büyükşehirde ve aşının saklama koşulları sıkıntılı. Araya hafta sonu giriyor. Buraya getirsek yetişmeyecek. Biz gideceğiz sanırım bir saat sonra çıkıp akşama oradayız, arkadaşa vurdurup dönelim diyoruz en az risk ile. Teşekkür ederim tekrar, içime su serptin.
sizin raporlar e nabız da ne diye geçiyor. bana aile hekimi şüpheli hastalık tanı kodu ile ıstırahat raporu vermişti, bende testim negatif olmasına rağmen karantinaya alındım 14 gün. ilk günler izinli idim kalanı için rapor yazdırdıydım bir güzel kesmişler valla 8 güne 104 tl kesilmiş. şu da var maaş arttıkça kesinti de artıyorŞimdi enabızdan baktım, karantina döneminde toplam 15 gün raporum var, 12si pozitif çıktığım için, 3 gün de karantinayı uzatmak için. Heyet değildir sonuçta aile hekiminin yazdığı rapor. 7 gün olayını bilmiyordum, ondan önce zaten son raporum 3 yıl öncesine ait pek hastaneye yolum düşmezdi şükürbenden de kesilecek o zaman gelecek ay, covidin bir kazığı da bu oldu neyse sağlık olsun :)) karantina döneminde işleri de bekletmeksizin devam ettirmiştim sadece ofiste fiziksel olarak yoktum sonuç virüs kapmak sonucu maaştan kesinti eyvallah neyse ağlak memura bağlamadan bitireyim mevzuyu
İyi haberler gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?