teşekkür ederim. Ben de korkuyorum. Daha önce yazacaktım ama yazamadım kriz yaşadık. Şimdi de uyandım henüz güneş doğmadı. Saat 11 gibi çıkacağız. Bugüne kaldı, aşı eczanede, parası ödendi, oraya vardığımızda eczane yakınmış, alacağız. Oradan söz ettiğim arkadaşın evine gideceğiz annesi vuracakmış. Eczacı tanıdık, "eczacı vurabilir mi ayaküstü?" diye soruverdiğim için kriz yaşandı. Arkadaş alındı, Eşim de "Gül apartmana girmek istemiyor" diye ekleme yapınca "Ne varmış bizim apartmanda? Siz kafayı yemişsiniz. Test satılıyor biliyor musunuz, size test de alalım bir sürü,, şüphelendiğiniz insanlara test yapın öyle görüşün" diye kinaye konuştu, kapattı telefonu. Eşim bahçeye çıktı telefonla, konuştu, zor aldı gönlünü. Eşimle de kavga ettik çünkü eşim "kadın bizim için eczane eczane dolaştı aşı buldu, insanlar hem hayatla mücadele ediyor hem korona ile mücadele ediyor,sen bu insanlara virüslü muamelesi yapıyorsun. Benim de hayatımı söndürdün 6 aydır, yok oraya dokunma, bunu elleme, şuraya çıkma, şey ederim böyle sevginin içine, Covid olmayım diye beni kanser edip öldüreceksin" dedi. Söylediklerinde haklı ama korkuyorum çünkü evde kadının annesi, iki kızı ve damadı var, damadı, bir kızı ve kendisi çalışıyorlar hergün bir sürü insanla haşır neşirler öteki kızı da fıldır fıldır geziyor. Annesi yaşlı kalçasını kırmıştı o yüzden evine gitmek zorundayız. Gidince de cumartesi hepsi evde olacak, yeni taşındıkları için evi gezdirmek isteyecekler illa oturun bir şeyler yiyelim içelim diyecekler diye düşünüp "eczacı vurabilir mi_" diye soruverme gafletinde bulundum. Covid'den koruyuculuğu olmayan bir zature aşısı için covid olup geleceğiz diye korkuyorum.Hayırlarla olun gelin inşallah. Evet herkes sıradaymış. Ama annem hiç istemiyor. Napcam bilmem? Sağlık ocağından kaparım diyor. Ben de cesaret edemedim . Israr da edemedim bir şey olursa diye hayırlısı.
Nasıl yani hem pozitif çıkıyorsunuz hem de karantina süresince maaşınızdan kesinti mi yapılyor? Bu kadar da hainlik olmaz. Ben serbest çalışanlara zorunlu karantina da destek verilmeli derken, emekliliğinden kesilsin gerekirse ama bir destek olmayınca bir sürü borcun harcın alına girmiş insanlar benim görümcem gibi covid olduğu halde test yaptırmayıp işe gitmeye devam eder, herkese bulaştırır.Müjde kamu çalışanlarının maaşından karantina süresinde almış oldukları rapordan dolayı kesinti yapılıyor. Normalde senede 7 günü aşan raporlar için yan hizmet ve özel hizmet tutarları %25 eksik hesaplanarak maaştan kesinti yapılıyor ama bu raporlar mücbir nedenden alınıyor, kesinti yapılmaması lazım. Maaşımdan günlük 13 tl kesilmiş ;(((
sizi çok iyi anlıyorum. bazen annem de çok bunalıp bana kızıyor çok daraltıyorsun diye. işte koruyalım derken bunaltıyoruz sanırım biraz. bir şey olmadan gidip gelirsiniz inşallah.teşekkür ederim. Ben de korkuyorum. Daha önce yazacaktım ama yazamadım kriz yaşadık. Şimdi de uyandım henüz güneş doğmadı. Saat 11 gibi çıkacağız. Bugüne kaldı, aşı eczanede, parası ödendi, oraya vardığımızda eczane yakınmış, alacağız. Oradan söz ettiğim arkadaşın evine gideceğiz annesi vuracakmış. Eczacı tanıdık, "eczacı vurabilir mi ayaküstü?" diye soruverdiğim için kriz yaşandı. Arkadaş alındı, Eşim de "Gül apartmana girmek istemiyor" diye ekleme yapınca "Ne varmış bizim apartmanda? Siz kafayı yemişsiniz. Test satılıyor biliyor musunuz, size test de alalım bir sürü,, şüphelendiğiniz insanlara test yapın öyle görüşün" diye kinaye konuştu, kapattı telefonu. Eşim bahçeye çıktı telefonla, konuştu, zor aldı gönlünü. Eşimle de kavga ettik çünkü eşim "kadın bizim için eczane eczane dolaştı aşı buldu, insanlar hem hayatla mücadele ediyor hem korona ile mücadele ediyor,sen bu insanlara virüslü muamelesi yapıyorsun. Benim de hayatımı söndürdün 6 aydır, yok oraya dokunma, bunu elleme, şuraya çıkma, şey ederim böyle sevginin içine, Covid olmayım diye beni kanser edip öldüreceksin" dedi. Söylediklerinde haklı ama korkuyorum çünkü evde kadının annesi, iki kızı ve damadı var, damadı, bir kızı ve kendisi çalışıyorlar hergün bir sürü insanla haşır neşirler öteki kızı da fıldır fıldır geziyor. Annesi yaşlı kalçasını kırmıştı o yüzden evine gitmek zorundayız. Gidince de cumartesi hepsi evde olacak, yeni taşındıkları için evi gezdirmek isteyecekler illa oturun bir şeyler yiyelim içelim diyecekler diye düşünüp "eczacı vurabilir mi_" diye soruverme gafletinde bulundum. Covid'den koruyuculuğu olmayan bir zature aşısı için covid olup geleceğiz diye korkuyorum.
Anneniz haklı ama ya sağlık ocağında vurrduracaksınız ya da parayla alıp eczanede ya da tanıdık bir hemşireye vurduracaksınız evde. Biz gideceğiz şimdi arkadaşın annesine vurduracağız, o da bir sürü risk...
Saçma sapan yazmış olabilirim kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar biraz abartı olmuş 13 tl.Nasıl yani hem pozitif çıkıyorsunuz hem de karantina süresince maaşınızdan kesinti mi yapılyor? Bu kadar da hainlik olmaz. Ben serbest çalışanlara zorunlu karantina da destek verilmeli derken, emekliliğinden kesilsin gerekirse ama bir destek olmayınca bir sürü borcun harcın alına girmiş insanlar benim görümcem gibi covid olduğu halde test yaptırmayıp işe gitmeye devam eder, herkese bulaştırır.
muhalefet için sormuyorum öyle anlaşılmasın ama orada da "borcum harcım var, taş mı yiyim?" deyip covid olduğu halde test yaptırmayıp, karantinada olması gerekirken işe gitmeye devam edenler oluyor mu yoksa bu Türk halkına özgü bir şey mi?Arkadaşlar biraz abartı olmuş 13 tl.
Ben almanya da yaşıyorum. Ve mart ayindan beri bir çok işyeri kısa mesai ile çalışıyor. Yani haftanın 3 ve yada 4 günü sadece ise gidiyorlar. Ona göre de kesinti oluyor.
Ve virüs kapınca kapına gelip ilaç bırakan veya seni hergun arayan biride yok.
Lütfen halimize şükür edelim.
Zaten sürekli şikayet eden halk olduk.
Allah 'ta alın size bir virüs uğraşın dedi.
Teşekkür ederim. İnşallah bir şey olmaz ne size ne bize, ne kimseye. Bu zatürre aşısını tanıdığım bir aile hekimi "kesin yaptırın" falan dedi diye yaptırıyoruz. Aslında covid ile ilgili, hatta covid ile ilişkili zatürre ile de hiç bir alakası yok, ama Allah göstermesin hastaneye düşersek oradan zatürre kapmamıza engel oluyormuş (ki bu çok sık görülen bir durummuş hastanelerde risk grubundaki hastalarda). Ben ikilemdeyim çünkü şu an çok izole yaşadığımız için covid kapma riskimiz neredeyse yok gibi bir şey ama şimdi aşı için gidince riske gireceğiz. Eşime şu tüm yüzü kaplayan deniz gözlüğünü taktırayım diyorum; gittiğimizde arkadaşlar çok makara geçecek biliyorum eşim de isterse boşasın beni sonra önemli diilsizi çok iyi anlıyorum. bazen annem de çok bunalıp bana kızıyor çok daraltıyorsun diye. işte koruyalım derken bunaltıyoruz sanırım biraz. bir şey olmadan gidip gelirsiniz inşallah.
takarsa iyimişTeşekkür ederim. İnşallah bir şey olmaz ne size ne bize, ne kimseye. Bu zatürre aşısını tanıdığım bir aile hekimi "kesin yaptırın" falan dedi diye yaptırıyoruz. Aslında covid ile ilgili, hatta covid ile ilişkili zatürre ile de hiç bir alakası yok, ama Allah göstermesin hastaneye düşersek oradan zatürre kapmamıza engel oluyormuş (ki bu çok sık görülen bir durummuş hastanelerde risk grubundaki hastalarda). Ben ikilemdeyim çünkü şu an çok izole yaşadığımız için covid kapma riskimiz neredeyse yok gibi bir şey ama şimdi aşı için gidince riske gireceğiz. Eşime şu tüm yüzü kaplayan deniz gözlüğünü taktırayım diyorum; gittiğimizde arkadaşlar çok makara geçecek biliyorum eşim de isterse boşasın beni sonra önemli diil
Eki Görüntüle 2692966
Öyle öküzler af edersiniz heryerde var. Ama bizim insanlarınız malesef hic kural tanimiyormuhalefet için sormuyorum öyle anlaşılmasın ama orada da "borcum harcım var, taş mı yiyim?" deyip covid olduğu halde test yaptırmayıp, karantinada olması gerekirken işe gitmeye devam edenler oluyor mu yoksa bu Türk halkına özgü bir şey mi?
Tesekkur edrrim. Koku aliyorum hic gitmedi. Ama hapsurukla burun tikanikligi gorulmuyor saniyordum. Hemen test yaptirmaliyim. Sizede cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsinizBende kendimi grip yada nezle oldum saniyordum.Burun tıkanıklığı,koku alamama ve akabinde hapşırma ile başladı.Oncesinde de şiddetli kuyruk sokumu agrisi vardı.Halada var.Bugün pozitif olduğumu öğrendim lütfen ihmal etmeyin.
Evet var. Kuru oksuruk yaziyordu o yuzden ben surekli balgam cikarmaya baslayinca umursamadim hemen yaptiricam testBende üşüttüğümü düşünüyodum ama pozitif cıktı öksürük te ne böle cok kuruydu nede balgamlı ama balgamlı öksürük te korona belirtisidir bilginiz olsun virüsün akciğer hücrelerini öldürdüğü için balgam geliyor diye bilgiler vardı bnce grip belirtileriniz varda hemen test yaptırın yani Bi kaç sendrom birden oldugunu söylüyorsunuz
teşekkür ederim, ne kadar iyisiniz beni yargılamıyor, beni anlıyorsunuz.takarsa iyimiş. tam koruma. tabi dalga geçerler onu önleyemezsiniz . bir şey olmayacak bence. ben artık market pazar çıkıyorum. ama işte erken saatlerde. okula da gittim. siz şimdi hiç çıkmadığınızdan her şeyi risk olarak görüyorsunuz ben de öyleydim. çıktıkça alışıyor insan. dualarım sizinle .
neden yargılayım ki sizi. sevdiğinizi korumaya çalışıyorsunuz. ben de annem için aynı şekilde davranıyorum. ilk dışarı çıktığımızda annemle kadıncağız maske siperlik eldiven derken nefessizlikten gidecekti. geçen bankaya gitcektik yine aynı şekil götürdüm. kızdı falan bana bir ara sinirlendi bir normal olamadın falan diye. sonra banka koronadan kapatılınca neyse ki öyle gitmişiz diyorteşekkür ederim, ne kadar iyisiniz beni yargılamıyor, beni anlıyorsunuz.
takmam diyotakarsa iyimiş. tam koruma. tabi dalga geçerler onu önleyemezsiniz . bir şey olmayacak bence. ben artık market pazar çıkıyorum. ama işte erken saatlerde. okula da gittim. siz şimdi hiç çıkmadığınızdan her şeyi risk olarak görüyorsunuz ben de öyleydim. çıktıkça alışıyor insan. dualarım sizinle .
Ben de sizi etiketleyecektim, bir türlü bulamadım isminizi. Çok sevindim gerçektennotdefteri2_
Eşimin pozitif olduğunu öğrendiğimizde çok telaşa kapılmıştım, sen bana buradan öyle güzel moral verdin ki Allah senden razı olsun.
Eşim ayakta atlattı, ne ben de ne de çocuklarımda bir sıkıntı olmadı.
İnşallah bu illet virüsü kapan herkes için durum iyi sonuçlansın.
Bu bir gerçek ki çember çok daraldı artık, sağımızda solumuzda muhakkak bir pozitif vaka duyuyoruz maalesef
Geçmiş olsun, benim eşim de pozitif çıktı, ben de ve çocuklarımda hiçbir belirti olmadı.
Eşim ayakta geçirdi şükür, 10 günlük karantina süresi bitti.
Biz de sizin gibi verdikleri ilaç konusunda tereddüte düştük fakat kullanmasının daha iyi olacağını düşündük, uyku harici bir yan etki yapmadı eşimde.
çift maske ve siperlik iş görür bencetakmam diyo
Sakin olun gerçekten abartmişsiniz afedersiniz ama şeyi merak ettim alti aydır eşiniz ve siz çalişmiyormusunuz,nasil geciniyorsunuz eşinizin işe gitmesinidemi yasakladiniz yoksateşekkür ederim. Ben de korkuyorum. Daha önce yazacaktım ama yazamadım kriz yaşadık. Şimdi de uyandım henüz güneş doğmadı. Saat 11 gibi çıkacağız. Bugüne kaldı, aşı eczanede, parası ödendi, oraya vardığımızda eczane yakınmış, alacağız. Oradan söz ettiğim arkadaşın evine gideceğiz annesi vuracakmış. Eczacı tanıdık, "eczacı vurabilir mi ayaküstü?" diye soruverdiğim için kriz yaşandı. Arkadaş alındı, Eşim de "Gül apartmana girmek istemiyor" diye ekleme yapınca "Ne varmış bizim apartmanda? Siz kafayı yemişsiniz. Test satılıyor biliyor musunuz, size test de alalım bir sürü,, şüphelendiğiniz insanlara test yapın öyle görüşün" diye kinaye konuştu, kapattı telefonu. Eşim bahçeye çıktı telefonla, konuştu, zor aldı gönlünü. Eşimle de kavga ettik çünkü eşim "kadın bizim için eczane eczane dolaştı aşı buldu, insanlar hem hayatla mücadele ediyor hem korona ile mücadele ediyor,sen bu insanlara virüslü muamelesi yapıyorsun. Benim de hayatımı söndürdün 6 aydır, yok oraya dokunma, bunu elleme, şuraya çıkma, şey ederim böyle sevginin içine, Covid olmayım diye beni kanser edip öldüreceksin" dedi. Söylediklerinde haklı ama korkuyorum çünkü evde kadının annesi, iki kızı ve damadı var, damadı, bir kızı ve kendisi çalışıyorlar hergün bir sürü insanla haşır neşirler öteki kızı da fıldır fıldır geziyor. Annesi yaşlı kalçasını kırmıştı o yüzden evine gitmek zorundayız. Gidince de cumartesi hepsi evde olacak, yeni taşındıkları için evi gezdirmek isteyecekler illa oturun bir şeyler yiyelim içelim diyecekler diye düşünüp "eczacı vurabilir mi_" diye soruverme gafletinde bulundum. Covid'den koruyuculuğu olmayan bir zature aşısı için covid olup geleceğiz diye korkuyorum.
Anneniz haklı ama ya sağlık ocağında vurrduracaksınız ya da parayla alıp eczanede ya da tanıdık bir hemşireye vurduracaksınız evde. Biz gideceğiz şimdi arkadaşın annesine vurduracağız, o da bir sürü risk...
Gülcüm eşin baya kızmış haklı da canım adam baya bunalmış gittiğiniz evde aşınızı olur çıkardınız oturmazdınız eczacı vursun demek yanlış olmuş eczacı nasıl vursun eczacı vurabilirse siz de eşinizle birbirinize vurabilirsiniz eczacıdan ne farkınız var ki istediğiniz kadar kaçın ama buna çoğu insan yakalanacak gibi duruyor aşı ile bir çözüm bulunmazsa kaçmak da nereye kadarteşekkür ederim. Ben de korkuyorum. Daha önce yazacaktım ama yazamadım kriz yaşadık. Şimdi de uyandım henüz güneş doğmadı. Saat 11 gibi çıkacağız. Bugüne kaldı, aşı eczanede, parası ödendi, oraya vardığımızda eczane yakınmış, alacağız. Oradan söz ettiğim arkadaşın evine gideceğiz annesi vuracakmış. Eczacı tanıdık, "eczacı vurabilir mi ayaküstü?" diye soruverdiğim için kriz yaşandı. Arkadaş alındı, Eşim de "Gül apartmana girmek istemiyor" diye ekleme yapınca "Ne varmış bizim apartmanda? Siz kafayı yemişsiniz. Test satılıyor biliyor musunuz, size test de alalım bir sürü,, şüphelendiğiniz insanlara test yapın öyle görüşün" diye kinaye konuştu, kapattı telefonu. Eşim bahçeye çıktı telefonla, konuştu, zor aldı gönlünü. Eşimle de kavga ettik çünkü eşim "kadın bizim için eczane eczane dolaştı aşı buldu, insanlar hem hayatla mücadele ediyor hem korona ile mücadele ediyor,sen bu insanlara virüslü muamelesi yapıyorsun. Benim de hayatımı söndürdün 6 aydır, yok oraya dokunma, bunu elleme, şuraya çıkma, şey ederim böyle sevginin içine, Covid olmayım diye beni kanser edip öldüreceksin" dedi. Söylediklerinde haklı ama korkuyorum çünkü evde kadının annesi, iki kızı ve damadı var, damadı, bir kızı ve kendisi çalışıyorlar hergün bir sürü insanla haşır neşirler öteki kızı da fıldır fıldır geziyor. Annesi yaşlı kalçasını kırmıştı o yüzden evine gitmek zorundayız. Gidince de cumartesi hepsi evde olacak, yeni taşındıkları için evi gezdirmek isteyecekler illa oturun bir şeyler yiyelim içelim diyecekler diye düşünüp "eczacı vurabilir mi_" diye soruverme gafletinde bulundum. Covid'den koruyuculuğu olmayan bir zature aşısı için covid olup geleceğiz diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?