bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Semptomlara göre değişiyormuş benim 14 günmüş, gerekli görülseydi 21 de olabilirdi dedi. Beni ilk gün aradılar bir daha arayan yok

8 saat içinde eşimin testi belli oldu, pozitif malesef. filyasyon ekibi gelecekmiş birazdan. bizim de tc'lerimizi aldılar. dün eşime sarıldım bilmiyorduk gece öğrendik iş arkadaşının pozitif olduğunu. yüksek ihtimalle ben de pozitifim. Allah hepimize şifa versin.

Çok geçmiş olsun ciddi bir durum var mı sizde yada eşinizde

Öncelikle geçmiş olsun kardeş.
Bence hemen kötü düşünme. Ben pozitif eşim negatif. Ve biz sarilmakla da kalmamıştık. Bu mikrop cok tuhaf aynı bardaktan su bile içtik.
Önemli olan sağ salim atlatalim. Gecem cumartesi benim de dünyam basima yıkılmıştı. Bebeğim icin cok korkmuştum. Ama cok şükür 7. Günü sağ salim bitirmek üzereyim. Inşallah dua ve sabırla geçecek bu mikroplu günler.

Çok geçmiş olsun ciddi bir durum var mı sizde yada eşinizde

Bende hiçbir şey yok. Eşim gece çok üşüdü. Şimdi de halsizlik var sadece. Başka bir belirti yok. İlaç getirdiler günde 8 tane alması gerekiyormuş çok fazla değil mi.. Bünyesi nasıl kaldıracak. Gelen ekip belirti olmazsa alma ilaçları dedi ama.. bilemedik.

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Kendim için korkmuyorum annem yanımızda koah hastası, ondan çok korkuyorum. evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen. dediğiniz gibi belki bana bulaşmamıştır. eşimle annemin hiç teması olmadı ama annemle benim temasım oldu, sarılıp öpüyordum uyurken falan. İnşallah şu 14 gün sağ salim geçer. siz neler yediniz içtiniz? kimi diyor et yemesin kimi diyor yesin. kafam karıştı. bol sarımsak soğan tüketmeli diye düşünüyorum.

Ben sadece her gün vitamin ve parol aldim. Ve şimdi Belki şaşıracaksınız ama geçenlerde biri whatsapp ten atmıştı anne sütü iyi geliyor diye valla denemekten zarar gelmez dedim kendi sütümü şifa niyetine içtim

İlaçlar kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ben sabah akşam olarak günde 2 tane içiyorum sadece.

Katılıyorum size her ilaca atlayan her aşıya koşan sorgusuz sualsiz kabul eden bir milletiz.ölümlerin çoğu verilen ilaclardan bana göre cogu insan taburcu olup evde kalp krizi gecirdi duyduk şahit olduk.Evde grip gibi telas korku olmadan dayanmak daha mantikli aşının kısır bir toplum yapacağı da duydugum soylentilerden amaç zaten dünya nüfusunu azaltmak kolay yönetmek degil miydi?oydu.

8 ilaç mi füze atsalarmış. Yan etkiler nedir okudunuz mu detaylarini?
Limonlu su,c vitamini,yesil biber,bol su,harnup pekmezi propolis d vitamini bunlar daha mantıklı bi de bol sirkeli liminlu sumakli salata.

8 ilaç mi füze atsalarmış. Yan etkiler nedir okudunuz mu detaylarini?
Limonlu su,c vitamini,yesil biber,bol su,harnup pekmezi propolis d vitamini bunlar daha mantıklı bi de bol sirkeli liminlu sumakli salata.

Hatta sanırım sabah 8 tane akşam 8 tane dedi. Yani günde 16 tane?? İlk gün böyle, 2. gün sabah 4 akşam 4 diyor. Sonraki gün 2ye düşüyor. Daha okumadım eşim aldı masaya bıraktı, bence almasın ya midesini deler adamın o kadar ilaç. Bugün limonlu su verdim, harnup pekmezi de verdim yarın eczaneye gidip d vitamini alacağım.

Bende üşüttüğümü düşünüyodum ama pozitif cıktı öksürük te ne böle cok kuruydu nede balgamlı ama balgamlı öksürük te korona belirtisidir bilginiz olsun virüsün akciğer hücrelerini öldürdüğü için balgam geliyor diye bilgiler vardı bnce grip belirtileriniz varda hemen test yaptırın yani Bi kaç sendrom birden oldugunu söylüyorsunuz

Ben ctesi den beri hastayım salı günü pozitif oldugumu öğrendim ctesi den salıya kdr eşimle birlikte uyuduk sarıldık filan ama onda hala Bi sıkıntı yok şükür belli olmuyor sanırım korkmayın hemen ayırın yatakları filan herseyi

...

Onu izole ettik zaten. Odasına bile girme dedi doktor arkadaş. Size de geçmiş olsun, nasıl geçiyor? Çok şikayetiniz oldu mu?

...

Onu izole ettik zaten. Odasına bile girme dedi doktor arkadaş. Size de geçmiş olsun, nasıl geçiyor? Çok şikayetiniz oldu mu?
Benm 7 günüm ilk 3 4 gün zordu tabi grip gibiydi ama hamile oldugum için bide son zamanlarım oldugu için zorlandım yoksa gribinde ağır geciririrm yani normalde öksürük nurun tıkanıklığı koku kaybı terleme halsizlik vardı bende genel olarak ökğsğrkte cok yogun ve uzun sürmedi

Çok sevindim sizin adınıza geçmiş olsun inşallah biz de hafif atlatırız

Çok sevindim sizin adınıza geçmiş olsun inşallah biz de hafif atlatırız
Geçmiş olsun, benim eşim de pozitif çıktı, ben de ve çocuklarımda hiçbir belirti olmadı.
Eşim ayakta geçirdi şükür, 10 günlük karantina süresi bitti.
Biz de sizin gibi verdikleri ilaç konusunda tereddüte düştük fakat kullanmasının daha iyi olacağını düşündük, uyku harici bir yan etki yapmadı eşimde.

notdefteri2_
Eşimin pozitif olduğunu öğrendiğimizde çok telaşa kapılmıştım, sen bana buradan öyle güzel moral verdin ki Allah senden razı olsun.
Eşim ayakta atlattı, ne ben de ne de çocuklarımda bir sıkıntı olmadı.
İnşallah bu illet virüsü kapan herkes için durum iyi sonuçlansın.

Bu bir gerçek ki çember çok daraldı artık, sağımızda solumuzda muhakkak bir pozitif vaka duyuyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…