- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
KK deki takımların bana cok yarari oldu. Kendi yarisma grubum bile vardi. Annemin hastalığından beri girmiyorum.Zaten zar zor kilo almadan duruyordum
Kiloluyum birde dışarı çıkmama artan iştah öff
Benim anlamadm sokaga cikma yasagina ragmen nasil.azalmadi ya Hala cok.fazlaBenim için sayilar cok onemli degil. 1"i de can, 475i de. 21 yuzyilda boyle olmamaliydi.
Bahse girerim, cogumuz kendine bulaştığını ve hafif atlattigini bilse disarda gezmekten cekinmez. Bulastirma korkusu yok cunku... Burada insanlık devreye giriyor.
:)))Bulgur pilavi yanina salata bile makarnadan daha iyi. Zayıfsın zaten neden korkuyorsun saleple bastirma :)
Gerci seker zehir tavsiye etmem ama benim bu ara seçim şansım yok gibi.
Ben artik bastirmaya calismiyorum. Gecen gun baktım bir kilo dondurmayi bitirmişim. En iyisi almamak.
Psikolojik olarak cokus döneminde olduğum icin su ara bunlari yapamam ama tavsiyen guzel.Muzu dondurup buzluğa atıyorum ben sonra saf kakao ile blenderdan geçirip dondurma gibi yiyorum. Bir nebze ihtiyacımı gideriyor.
Sizdede Ara Ara hic olmuyormu peki Merak ettim gercektenBağışıklık, sağlıklı beslenme ve psikolojik dayanıklılık üzerine konuşmaya başlamamız
çok olumlu bir gelişme.
Aksi takdirde bazılarımızda, depresyon belirtileri başlayacağından endişe ediyorum.
:)))
Bastırma sebebim hazır şeylere yöneliyorum, onlarda sağlıklı olmuyor, yaş 48 oluyor vücutta olmadık şeyler biriksin istemiyorum, yaşarsam eğer mümkün olduğunca sağlıklı yaşlanmayı istiyorum, malum yazmıştım annemde tansiyon ve diyabet var, çok şükür annemin bu hastalıkları henüz bizlerde görünmedi ama diyabet olursam ben tatlısızlıktan ölürüm resmen, herşeyi frenliyorum tatlıyı asla
Bizde de aynı şekilde.Evet alışkın olana sorun olmuyor gerçekten, baba sülalem zeytinci, zeytin ve zeytinyağının içine doğdum, herkese ağır kokan zeytinyağı bana kokmaz, annem zeytinci gelini ama o yiyemiyor ağır geliyor diyor.
Eşim benimle birlikte alıştı zeytinyağına ama z.yağı dedektörü gibi oldu, bir yemek zeytinyağıyla pişmemişse kokusundan anlıyor, ayçiçek bize çok kokuyor çünkü :)))
Seni elinde karmenle dusunemiyorum:) Bizim jenerasyon karmenle didoyla cokoprensle buyudu.:)))
Bastırma sebebim hazır şeylere yöneliyorum, onlarda sağlıklı olmuyor, yaş 48 oluyor vücutta olmadık şeyler biriksin istemiyorum, yaşarsam eğer mümkün olduğunca sağlıklı yaşlanmayı istiyorum, malum yazmıştım annemde tansiyon ve diyabet var, çok şükür annemin bu hastalıkları henüz bizlerde görünmedi ama diyabet olursam ben tatlısızlıktan ölürüm resmen, herşeyi frenliyorum tatlıyı asla
Şu an aynen böyle gözüküyorum şişko oldum
Ben makarna kusacağım artık!Bende makarnayi çok seviyorum fakat kizim sevmedigi için fazla yapamiyoruz. Evet 3 yasindaki çoçuk makarnayi sevmiyor. Varsa yoksa et yemek istiyor. Et ve sebze.
Yani anlayacaginiz stressim ve korkum tavan yapiyor, karbonhidrat ihtiyaci his ediyorum fakat kizimdan dolayi yiyemiyorum. Iyi birseymi kötü birseymi bilmiyorum
Ya yanlis anlamayin ama dondurma yemsyin bu virus soguk ortami sever dondurma ozellikle yemeyn bommsicak. Seyler tuketmek faydaliBulgur pilavi yanina salata bile makarnadan daha iyi. Zayıfsın zaten neden korkuyorsun saleple bastirma :)
Gerci seker zehir tavsiye etmem ama benim bu ara seçim şansım yok gibi.
Ben artik bastirmaya calismiyorum. Gecen gun baktım bir kilo dondurmayi bitirmişim. En iyisi almamak.
Olmuyor hayır.Sizdede Ara Ara hic olmuyormu peki Merak ettim gercekten
Hastalıklardan arınma programı var:)))
Bende zeytinli açma yaptım, çocukları bahane edip en çok kendim yiyorumOhh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
Benim anlamadm sokaga cikma yasagina ragmen nasil.azalmadi ya Hala cok.fazla
Ispanaklı börek ile yanında yer alıyorum kuzumOhh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
Masallah yaOlmuyor hayır.
Elbette zaman zaman üzüldüğüm, moralimin bozulduğu kişiler, olay ve durumlar oluyor bununla birlikte üzüntümü depresif boyuta taşımıyorum.
Biraz mizacımın, biraz da mesleki bilgimin etkisi var sanırım.
Bir de evliliğimde ciddi sorunlar yaşamıyorum, onun da olumlu etkisi var.
Dışarı çıkamıyorum madem bisiklete evde binmeye başlasam iyi olacak
Eşlerimiz bizlere uymuş demek ki, zeytinyağ ve çaya benim yüzümden alıştı adam :)))Bizde de aynı şekilde.
Dedemin zeytinlikleri vardı.
Annemde başka memleketten
Çok zor alışmış zeytinyağına.
Hala bazı yemeklere ayçiçek yağı kullanır mesela.
Bende eve almadan eksikliğini hissetmem.
Eşimi de kendi damak tadıma alıştırdım
Evet maalesefSeni elinde karmenle dusunemiyorum:) Bizim jenerasyon karmenle didoyla cokoprensle buyudu.
Diyabet olacak kadar yemiyorsun eminim ama sigarayi birakman gerek Munecim. Zararını en iyi sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?