- 20 Kasım 2018
- 15.025
- 56.689
- 598
- 35
KıyamıyorumDaha içmedin mi? Bende olsa o stok bir haftadır içiyor olurdum
Katı yağ değilse, hele de saf zeytinyağı ya da doğal tereyağ yiyorsanız of of ofNeden yağsız?
Yağ vücudun mazotudur, kesmemek lazım
Bir kaç yorum aşağıda yazmıştım "9 ay sonra nüfus patlaması bekliyorum" diye...Arkadaşımın abisi doktor, hastanedeki kadın doğumcu 1 2 aya bizim işler artar diyormuş
Benim için sayilar cok onemli degil. 1"i de can, 475i de. 21 yuzyilda boyle olmamaliydi.İtalyada 475 kişi öldü bugün
4 bin dr yeni vaka var
Çok üzgünüm
Tencerenin içine konulan bir parça aldım az su ile patates, mantar, kereviz, havuç, bezelye, karnabahar, soğa... pişiriyorum. Pirinç pilavını veya karabuğdayı da buharlı makinada pişiriyorum, yağsız ama tadı çok güzel geliyor banaNeleri pisiriyorsun mesela ogrenelm ya evde biseyler bulmam lazim
Ben savaşmaya karşıyımBir kaç yorum aşağıda yazmıştım "9 ay sonra nüfus patlaması bekliyorum" diye...
Millet evde can sıkıntısından ya savaşacak ya sevişecek
Doktorum bu aralar yağı da az tüketmem gerektiğini söyledi.Neden yağsız?
Yağ vücudun mazotudur, kesmemek lazım
Margarin, ve ayçiçek yağı hariç tüm yağlar çok faydalı.Katı yağ değilse, hele de saf zeytinyağı ya da doğal tereyağ yiyorsanız of of of
Tercihim savaşmaktan yanaBen savaşmaya karşıyım
Bendede o tencerenin icine konulam aparat var ondan sordm tsk edermTencerenin içine konulan bir parça aldım az su ile patates, mantar, kereviz, havuç, bezelye, karnabahar, soğa... pişiriyorum. Pirinç pilavını veya karabuğdayı da buharlı makinada pişiriyorum, yağsız ama tadı çok güzel geliyor bana
Aynen, bende herşeyi zeytinyağıyla yapıyorum, senelerin alışkanlığı başka yağ kullanamıyorum.Margarin, ve ayçiçek yağı hariç tüm yağlar çok faydalı.
Terayagi ve hayvansal yağlarda dahil..
Bizde zeytinyağı bol olduğu için herşeye zeytinyağı kullanıyorum, kekte bile oluyor valla
Öyle alıştığımız için bize güzel geliyor ama sonradan zeytinyağına başlayanlar kullanamıyor maalesef.Aynen, bende herşeyi zeytinyağıyla yapıyorum, senelerin alışkanlığı başka yağ kullanamıyorum.
Buradaki marketlerde de makarna yok, sürekli tel. aracılığıyla iletişimde olduğumuz akraba ve arkadaşlarımız var, onlarda marketlerde makarna kalmadı diyorlar, saklanabilir bir gıda olduğu, ekmek bulamasalarda hamur işi olduğundan doyurucu olduğu için tercih ediyorlar ama sağlıklı değil aslında, onun yerine en azından kuru gıda kategorisinden saklanabilir olan mercimek türlerini alsalar çok daha iyi, bazı salata çeşitleri de ekmek kadar doyurucu oluyor, misal mercimek çorbası yapmışsam yanına mutlaka brokoli ya da kereviz salatası yaparım, ekmek bile aramadan yeriz biz, ki ben ciddi manada ekmek tüketen biriyimdir, tatlı alışkanlığımda var ama onu da ev yapımı tatlılarla veya tarçınlı salep içerek bastırmaya çalışıyorum.
Neden yağı az tüketmeni istedi doktorun, kafama takıldıBen tereyağını sade yağ haline getirip ev halkı için bir şeyler pişiriyorum. Zeytinyağı soğuk sıkım mı kullanıyorsunuz ?
Evet alışkın olana sorun olmuyor gerçekten, baba sülalem zeytinci, zeytin ve zeytinyağının içine doğdum, herkese ağır kokan zeytinyağı bana kokmaz, annem zeytinci gelini ama o yiyemiyor ağır geliyor diyor.Öyle alıştığımız için bize güzel geliyor ama sonradan zeytinyağına başlayanlar kullanamıyor maalesef.
Pirinç pilavını ayçiçekle yapsam yiyemem mesela
Bana da o ağır geliyor
Muzu dondurup buzluğa atıyorum ben sonra saf kakao ile blenderdan geçirip dondurma gibi yiyorum. Bir nebze ihtiyacımı gideriyor.Bulgur pilavi yanina salata bile makarnadan daha iyi. Zayıfsın zaten neden korkuyorsun saleple bastirma :)
Gerci seker zehir tavsiye etmem ama benim bu ara seçim şansım yok gibi.
Ben artik bastirmaya calismiyorum. Gecen gun baktım bir kilo dondurmayi bitirmişim. En iyisi almamak.
Hamilelikte sıkıntılarım var özel bir diyet uyguluyor.Neden yağı az tüketmeni istedi doktorun, kafama takıldı
Soğuk sıkım çok zor, sıcak sıkım olur genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?