bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşımın abisi doktor, hastanedeki kadın doğumcu 1 2 aya bizim işler artar diyormuş
Bir kaç yorum aşağıda yazmıştım "9 ay sonra nüfus patlaması bekliyorum" diye...

Millet evde can sıkıntısından ya savaşacak ya sevişecek

Ekmeği dışarıdan almamak için ekmek yapma makinesi bakayım dedim netten, 1000 liranın altında yok, normalde mi böyle yoksa zam mı yapmışlar bilen var mı?

İtalyada 475 kişi öldü bugün
4 bin dr yeni vaka var
Çok üzgünüm
Benim için sayilar cok onemli degil. 1"i de can, 475i de. 21 yuzyilda boyle olmamaliydi.

Bahse girerim, cogumuz kendine bulaştığını ve hafif atlattigini bilse disarda gezmekten cekinmez. Bulastirma korkusu yok cunku... Burada insanlık devreye giriyor.

Neleri pisiriyorsun mesela ogrenelm ya evde biseyler bulmam lazim
Tencerenin içine konulan bir parça aldım az su ile patates, mantar, kereviz, havuç, bezelye, karnabahar, soğa... pişiriyorum. Pirinç pilavını veya karabuğdayı da buharlı makinada pişiriyorum, yağsız ama tadı çok güzel geliyor bana

Katı yağ değilse, hele de saf zeytinyağı ya da doğal tereyağ yiyorsanız of of of
Margarin, ve ayçiçek yağı hariç tüm yağlar çok faydalı.
Terayagi ve hayvansal yağlarda dahil..
Bizde zeytinyağı bol olduğu için herşeye zeytinyağı kullanıyorum, kekte bile oluyor valla

Bende makarnayi çok seviyorum fakat kizim sevmedigi için fazla yapamiyoruz. Evet 3 yasindaki çoçuk makarnayi sevmiyor. Varsa yoksa et yemek istiyor. Et ve sebze.

Yani anlayacaginiz stressim ve korkum tavan yapiyor, karbonhidrat ihtiyaci his ediyorum fakat kizimdan dolayi yiyemiyorum. Iyi birseymi kötü birseymi bilmiyorum

Bendede o tencerenin icine konulam aparat var ondan sordm tsk ederm

Margarin, ve ayçiçek yağı hariç tüm yağlar çok faydalı.
Terayagi ve hayvansal yağlarda dahil..
Bizde zeytinyağı bol olduğu için herşeye zeytinyağı kullanıyorum, kekte bile oluyor valla
Aynen, bende herşeyi zeytinyağıyla yapıyorum, senelerin alışkanlığı başka yağ kullanamıyorum.

Aynen, bende herşeyi zeytinyağıyla yapıyorum, senelerin alışkanlığı başka yağ kullanamıyorum.
Öyle alıştığımız için bize güzel geliyor ama sonradan zeytinyağına başlayanlar kullanamıyor maalesef.
Pirinç pilavını ayçiçekle yapsam yiyemem mesela
Bana da o ağır geliyor

Ben tereyağını sade yağ haline getirip ev halkı için bir şeyler pişiriyorum. Zeytinyağı soğuk sıkım mı kullanıyorsunuz ?

Bulgur pilavi yanina salata bile makarnadan daha iyi. Zayıfsın zaten neden korkuyorsun saleple bastirma :)
Gerci seker zehir tavsiye etmem ama benim bu ara seçim şansım yok gibi.

Ben artik bastirmaya calismiyorum. Gecen gun baktım bir kilo dondurmayi bitirmişim. En iyisi almamak.

Ben tereyağını sade yağ haline getirip ev halkı için bir şeyler pişiriyorum. Zeytinyağı soğuk sıkım mı kullanıyorsunuz ?
Neden yağı az tüketmeni istedi doktorun, kafama takıldı
Soğuk sıkım çok zor, sıcak sıkım olur genellikle

Öyle alıştığımız için bize güzel geliyor ama sonradan zeytinyağına başlayanlar kullanamıyor maalesef.
Pirinç pilavını ayçiçekle yapsam yiyemem mesela
Bana da o ağır geliyor
Evet alışkın olana sorun olmuyor gerçekten, baba sülalem zeytinci, zeytin ve zeytinyağının içine doğdum, herkese ağır kokan zeytinyağı bana kokmaz, annem zeytinci gelini ama o yiyemiyor ağır geliyor diyor.
Eşim benimle birlikte alıştı zeytinyağına ama z.yağı dedektörü gibi oldu, bir yemek zeytinyağıyla pişmemişse kokusundan anlıyor, ayçiçek bize çok kokuyor çünkü :)))

Muzu dondurup buzluğa atıyorum ben sonra saf kakao ile blenderdan geçirip dondurma gibi yiyorum. Bir nebze ihtiyacımı gideriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…