bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ramada otelin karşısında zeki altındağ polikliniği var, devlet hastanesi orası yani pcr testini ücretsiz yapmış olmanız lazımdı Şimdi okudum yazdıklarını çok üzücü nasıl böyle birşey olabilir, edevlet kullanıyor musunuz, yani enabızda sonucunuzu kontrol etmiş miydiniz? Büyük sorumsuzluk hastanenin yaptığı.

Yanlız bu çok ciddi bir ihmal, belki uğraşmak istemezsiniz almanyaya döneceğiniz için ama şikayet ederseniz işlem yapabilirler aslında.

Ben yaptım eve geldikden 4 saat falan geçmişdi

E devlet kullanıyorum e nabizda sonucun geldi. Evt ordaki poliklinik ama test 250 tl. Ilkini de orda yaptırdım oda 250 tl.
Resmen kabus dolu bir hafta atlattım. Bence sizde antikorunuza baktirin belirtisiz geçirenler baktirsin

E devlet kullanıyorum e nabizda sonucun geldi. Evt ordaki poliklinik ama test 250 tl. Ilkini de orda yaptırdım oda 250 tl.
Resmen kabus dolu bir hafta atlattım. Bence sizde antikorunuza baktirin belirtisiz geçirenler baktirsin
Devlette test ücretsiz ama yani para almamaları gerekir, hiç duymamıştım böyle birşey. Özelde ücretli sadece, üstelik testleri de kaybetmişler antikora bir iki hafta geçsin ben de baktıracağım özelde, acaba şimdi baktırsam antikor oluşmuş mudur acaba?

Bir şey danisacagim sizlere
Eşimin amcası test yaptirmis covit belirtileri varmis suphelendigi icin hastahaneye gitmis. Agizdan burundan alinan testte anlasilmamis degilsin demisler ama kötü hissettigi icin akciger film çekilmiş ve cigerlerine inmiş bu hastalık heryerim agriyo boğazim cok kötü grip gbiyim migdem kötü diyor atesi yokmus. Oglu da yaninda bulunmus o yzden test yapmıştı o da pozitif çıkmış evde izole oluyorlar ilac tedavisi yapılıyor.
Sizce cigere inince hastaligi atlatma şansı var mi.?

Antikoru araştırdım 1-3 hafta arası çıkıyormuş.
Kanımı alan özel sağlık kabini dediki abla sen 8. Gün de covid olsan tavan yapmıştı dedi. Sen git test yaptir yanlislik olmuştur kesin dedi. Ben de ona güvenerek kendimi sokağa attım elimde çift eldiven çift maske. Sonra birde zabıta ile uğraştım. Idari işlem başlatacakmış. Hastane ye gidiyorum test e dedim.
Aslında gitmeden önce hergün eve kontrole gelen zabıtadan izin almistim.
Bu arada sonradan öğrendim zabıta hastaneye gitmene engel olamazmış.

optik gözlük takanlarda bile virüs bulaşma ihtimali 5 kat azmış gözlüğe devam edin kim gülerse gülsünn

Yani test negatif çıkmış anladığım kadarıyla röntgende yahut emarda ciğerlere indiği mi anlaşılmış

Şok oldum ya aileniz negatif çıkıp bir tek siz pozitiftiniz değil mi Kemal Sunal'ın bir filmi vardı tahliller karışıyordu resmen onun gibi 1 hafta kimbilir nasıl üzüldünüz nereden aklınıza geldi yeniden test yaptırmak ne iyi edip baktırmışsınız çok şaşırdım ya

Ya Gül ciddi misin bankaya da gittin mi o gözlükle
Yes. Bankadaki memur yazık bir bana bakıyor, bir kimliğe bakıyor, bir bilgisayarına bakıyor, yine bana bakıyor, sonra "şeyi yüzünüzü hiç göremiyorum acaba biraz çıkartabilir misiniz?" dedi, Altında da maske var. Ama en komiği de kapıda ateş ölçen memurdu, nereden ölçeceğini bilemedi, "çıkartmam mı gerekiyor?" dedim "Yok rahatsız olmayın, ben şuradan ölçerim" dedi kafamın arkasından ölçtü

kızlar cok hastaydım tat koku kaybı kemik agrısı baş bogaz agrısı mide bulantısı halsızlık burun sızısı bütün belirtiler vardı 13gun oldu bugun testte negatif cıktı çok şaşrdım ya iyleştim 13 gun olunca yada testlere anlam veremiyorum

Hay Allah seni ne güldüm Gül ya ama yüzünü görmek istemişlerdir dolandırıcılık oluyor ya

Geçmiş olsun.Arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun yazamıyorum,kusura bakmayın

Çok teşekkür ederim

Arkadaşım benim halam oldu evdekilerde oldu gelinine de yaptılar pozitif dediler hicbir belirti yoktu ilac vs almadi. Ama çocuğu 5 aylik ,alci vardi bacaklarinda kalca cikikligindan bu sürede alçıyi almadilar ve normalde 45 gün olmasi lâzımdı cocudk tam 60 gün kaldı alçıda. Sonra öğreniyorlar ki negatifmis, hayır onlar evden cikmadi tamam ama o çocuk yavrum perisan oldu. Bacaklari güçsüzlesebilir, incelebilir dediler ama böyle süreç uzadı.

Sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız Allahın izniyle, içinizi ferah tutun.

Eşimin korona olduğunu öğrenmeden önce eşim kızlarımıza bolca öptü, sarıldı fakat onlara bir şey olmadı çok şükür, bulaşıcı bir hastalık ama neye göre bulaşıyor acaba, çok garip değil mi?

Tabi bize test yapmadılar, belki de biz de pozitif tik, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Belirsizliklerle dolu bir hastalık bu, adı bile insanı tedirgin ediyor.

Belli ki siz çok temkinli ve bilinçli bir insansınız, her türlü önlemi alarak sıkıntısız geçireceğiniz emimim

Tabi ki var. Hastaneye yatırmadıklarına göre de kötü değil. Oksijen sıkıntısı olsa yatırırlardı. Geçmiş olsun

Bahsi geçen adam hala hasta yatıyormuş zatürre olmuş sesinden içleri acıyormuş anlatan kişinin 10 gündür adam hasta wcye dahi gidemiyormuş altını temizliyolarmış sapasağlam adam gitti aşıyla zatürre oldu

Yurt dışına çıkışlarda test ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…