- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Ramada otelin karşısında zeki altındağ polikliniği var, devlet hastanesi orası yani pcr testini ücretsiz yapmış olmanız lazımdıEvt testi yurt dışına çıkacağım icin yaptırdım.
Arkadaşlar tavsiyem kan.testi yaptırım antikor bakılıyor. O da iki hafta sonra 0 gelirse bu işte birsey var.
Konya da ramada otelin karşısında pcr test yaptırdım. 250 tl sonuç 3 saat sonra çıktı.
Antikor test 200 tl eve gelip kan aldilar
Yanlız bu çok ciddi bir ihmal, belki uğraşmak istemezsiniz almanyaya döneceğiniz için ama şikayet ederseniz işlem yapabilirler aslında.Arkadaşlar resmen negatifim ve hiç bir zaman pozitif değilmişim. Bir hafta beni evimden barkımdan ettiler. Kulagimla sahit oldum testler kaybolmuş. Kesin geçen benim ki de kayb oldu ve pozitif dediler.
Rabbim herkese şifa versin
Ben yaptım eve geldikden 4 saat falan geçmişdiSevgili arkadaşlar, bir sorum var: Zatürre aşısından sonra bir gün banyo yapılmaz diye bir şey duydunuz mu? Bize aşıyı veren eczacı ve de aşımızı vuran emekli hemşire, ısrarla bugün banyo yapmamalısınız dediler. Ben şimdiye kadar normalde eve girer girmez çamışırlarıma kadar kapı önünde soyunur hemen sıcak duşa girerdim ama sadece kıyafetlerimi çamaşır makinesine attım, ellerimi dirseğe kadar yıkadım, yüzümü yıkadım ve ayaklarımı dize kadar yıkadım o kadar. Eşim ne yaptı ilgilenmedim çünkü onun her tarafına dezenfektan sıkmıştım zaten. Bu benim için ilginç bir gelişme ama acaba banyo yapmalı mıydım? ne gibi bir sakıncası olabilir?
E devlet kullanıyorum e nabizda sonucun geldi. Evt ordaki poliklinik ama test 250 tl. Ilkini de orda yaptırdım oda 250 tl.Ramada otelin karşısında zeki altındağ polikliniği var, devlet hastanesi orası yani pcr testini ücretsiz yapmış olmanız lazımdıŞimdi okudum yazdıklarını çok üzücü nasıl böyle birşey olabilir, edevlet kullanıyor musunuz, yani enabızda sonucunuzu kontrol etmiş miydiniz? Büyük sorumsuzluk hastanenin yaptığı.
Devlette test ücretsiz ama yani para almamaları gerekir, hiç duymamıştım böyle birşey. Özelde ücretli sadece, üstelik testleri de kaybetmişlerE devlet kullanıyorum e nabizda sonucun geldi. Evt ordaki poliklinik ama test 250 tl. Ilkini de orda yaptırdım oda 250 tl.
Resmen kabus dolu bir hafta atlattım. Bence sizde antikorunuza baktirin belirtisiz geçirenler baktirsin
Antikoru araştırdım 1-3 hafta arası çıkıyormuş.Devlette test ücretsiz ama yani para almamaları gerekir, hiç duymamıştım böyle birşey. Özelde ücretli sadece, üstelik testleri de kaybetmişlerantikora bir iki hafta geçsin ben de baktıracağım özelde, acaba şimdi baktırsam antikor oluşmuş mudur acaba?
optik gözlük takanlarda bile virüs bulaşma ihtimali 5 kat azmış gözlüğe devam edin kim gülerse gülsünnHaklısın arkadaşın hakkını ödeyemeyiz.
Migrosa gittim gerçekten o gözlükle. hatta bankaya da gittim, bankadaki insanların bakışları gerçekten görülmeye değerdi. O gözlük belki %100 koruma ama nefes alınmıyor, onu söyleyim.
Yani test negatif çıkmış anladığım kadarıyla röntgende yahut emarda ciğerlere indiği mi anlaşılmışBir şey danisacagim sizlere
Eşimin amcası test yaptirmis covit belirtileri varmis suphelendigi icin hastahaneye gitmis. Agizdan burundan alinan testte anlasilmamis degilsin demisler ama kötü hissettigi icin akciger film çekilmiş ve cigerlerine inmiş bu hastalık heryerim agriyo boğazim cok kötü grip gbiyim migdem kötü diyor atesi yokmus. Oglu da yaninda bulunmus o yzden test yapmıştı o da pozitif çıkmış evde izole oluyorlar ilac tedavisi yapılıyor.
Sizce cigere inince hastaligi atlatma şansı var mi.?
Şok oldum ya aileniz negatif çıkıp bir tek siz pozitiftiniz değil mi Kemal Sunal'ın bir filmi vardı tahliller karışıyordu resmen onun gibi 1 hafta kimbilir nasıl üzüldünüz nereden aklınıza geldi yeniden test yaptırmak ne iyi edip baktırmışsınız çok şaşırdım yaArkadaşlar resmen negatifim ve hiç bir zaman pozitif değilmişim. Bir hafta beni evimden barkımdan ettiler. Kulagimla sahit oldum testler kaybolmuş. Kesin geçen benim ki de kayb oldu ve pozitif dediler.
Yes. Bankadaki memur yazık bir bana bakıyor, bir kimliğe bakıyor, bir bilgisayarına bakıyor, yine bana bakıyor, sonra "şeyi yüzünüzü hiç göremiyorum acaba biraz çıkartabilir misiniz?" dedi, Altında da maske var. Ama en komiği de kapıda ateş ölçen memurdu, nereden ölçeceğini bilemedi, "çıkartmam mı gerekiyor?" dedim "Yok rahatsız olmayın, ben şuradan ölçerim" dedi kafamın arkasından ölçtüYa Gül ciddi misin bankaya da gittin mio gözlükle
Hay Allah seni ne güldüm Gül yaYes. Bankadaki memur yazık bir bana bakıyor, bir kimliğe bakıyor, bir bilgisayarına bakıyor, yine bana bakıyor, sonra "şeyi yüzünüzü hiç göremiyorum acaba biraz çıkartabilir misiniz?" dedi, Altında da maske var. Ama en komiği de kapıda ateş ölçen memurdu, nereden ölçeceğini bilemedi, "çıkartmam mı gerekiyor?" dedim "Yok rahatsız olmayın, ben şuradan ölçerim" dedi kafamın arkasından ölçtü
Geçmiş olsun.Arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun yazamıyorum,kusura bakmayınkızlar cok hastaydım tat koku kaybı kemik agrısı baş bogaz agrısı mide bulantısı halsızlık burun sızısı bütün belirtiler vardı 13gun oldu bugun testte negatif cıktı çok şaşrdım ya iyleştim 13 gun olunca yada testlere anlam veremiyorum
Çok teşekkür ederimBen de sizi etiketleyecektim, bir türlü bulamadım isminizi. Çok sevindim gerçektenSizden de Allah razı olsun. İnşallah herkes bu şekilde atlatır
Evet çember çok daraldı, apartmanımızda 3 ailede var, karşı apartmanda daha fazla, neredeyse her gün sağlıkçılar geliyor. Dua edelim biz de sizin gibi atlatalım, tekrar geçmiş olsun, çok sevindim :)
Arkadaşım benim halam oldu evdekilerde oldu gelinine de yaptılar pozitif dediler hicbir belirti yoktu ilac vs almadi. Ama çocuğu 5 aylik ,alci vardi bacaklarinda kalca cikikligindan bu sürede alçıyi almadilar ve normalde 45 gün olmasi lâzımdı cocudk tam 60 gün kaldı alçıda. Sonra öğreniyorlar ki negatifmis, hayır onlar evden cikmadi tamam ama o çocuk yavrum perisan oldu. Bacaklari güçsüzlesebilir, incelebilir dediler ama böyle süreç uzadı.Arkadaşlar resmen negatifim ve hiç bir zaman pozitif değilmişim. Bir hafta beni evimden barkımdan ettiler. Kulagimla sahit oldum testler kaybolmuş. Kesin geçen benim ki de kayb oldu ve pozitif dediler.
Sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız Allahın izniyle, içinizi ferah tutun.Çok teşekkürler, içimi rahatlattınız gerçekten. kendim için korkmuyorum bağışıklığım iyidir ama koah hastası annem yanımızda kalıyor ona bir şey olacak diye çok kaygılıyım. nasıl koruyacağımı şaşırdım. temaslı olduğum için ben de başka odada takılıyorum. Ben de doktor arkadaşıma sordum ilaçları hemen ver dedi.
Tabi ki var. Hastaneye yatırmadıklarına göre de kötü değil. Oksijen sıkıntısı olsa yatırırlardı. Geçmiş olsunBir şey danisacagim sizlere
Eşimin amcası test yaptirmis covit belirtileri varmis suphelendigi icin hastahaneye gitmis. Agizdan burundan alinan testte anlasilmamis degilsin demisler ama kötü hissettigi icin akciger film çekilmiş ve cigerlerine inmiş bu hastalık heryerim agriyo boğazim cok kötü grip gbiyim migdem kötü diyor atesi yokmus. Oglu da yaninda bulunmus o yzden test yapmıştı o da pozitif çıkmış evde izole oluyorlar ilac tedavisi yapılıyor.
Sizce cigere inince hastaligi atlatma şansı var mi.?
Bahsi geçen adam hala hasta yatıyormuş zatürre olmuş sesinden içleri acıyormuş anlatan kişinin 10 gündür adam hasta wcye dahi gidemiyormuş altını temizliyolarmış sapasağlam adam gitti aşıyla zatürre olduKatılıyorum size her ilaca atlayan her aşıya koşan sorgusuz sualsiz kabul eden bir milletiz.ölümlerin çoğu verilen ilaclardan bana göre cogu insan taburcu olup evde kalp krizi gecirdi duyduk şahit olduk.Evde grip gibi telas korku olmadan dayanmak daha mantikli aşının kısır bir toplum yapacağı da duydugum soylentilerden amaç zaten dünya nüfusunu azaltmak kolay yönetmek degil miydi?oydu.
Yurt dışına çıkışlarda test ücretliDevlette test ücretsiz ama yani para almamaları gerekir, hiç duymamıştım böyle birşey. Özelde ücretli sadece, üstelik testleri de kaybetmişlerantikora bir iki hafta geçsin ben de baktıracağım özelde, acaba şimdi baktırsam antikor oluşmuş mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?