- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Bende duydum bugün , yaşlı bir adam bu verilen 8 ilacı içtikten sonra fenalaşmış, kalbi sıkışmış hastaneye kaldırmışlar. Orada da bilmedikleri için tekrar vermişler adam vefat etmişKatılıyorum size her ilaca atlayan her aşıya koşan sorgusuz sualsiz kabul eden bir milletiz.ölümlerin çoğu verilen ilaclardan bana göre cogu insan taburcu olup evde kalp krizi gecirdi duyduk şahit olduk.Evde grip gibi telas korku olmadan dayanmak daha mantikli aşının kısır bir toplum yapacağı da duydugum soylentilerden amaç zaten dünya nüfusunu azaltmak kolay yönetmek degil miydi?oydu.
sıkıntısız bitmiş sevindim adına. gerçekten çok anlayışlıymış arkadaşın canım. biraz biraz kalabalık olmayan saatlerde çıksan iyi olur. yoksa insan herşeyden korkuyor. ben karantina döneminde sadece çöp atmaya iniyordum. onda bile korktuğumu hatırlıyorum. çok gereksizmiş şimdi onu anladım. annemi mutlaka sakin yerlere götürüp yürüyüş yaptırıyorum ya da kendisi etken saatlerde yürüyor. biraz biraz çıkabilirsin canım. ben markete pazara gidiyorum. erken kalabalık olmayan saatleri tercih ediyorum. kendin açından da zor. bir müddet sonra yorgun düşeceksin bu şekilde yaşamaktan. zaten kış geliyor gelmeden biraz biraz alışmak lazım.Arkadaşın gönlünü aldım tabi ki ama haklısınız kırılabiliyor insanlar. Benimki aslında bir şımarıklık ve empati yapamama durumu değil, ben her zaman şükür ediyorum halime ama gerçekten bu bende psikolojik bir rahatsızlık oldu agorafobi gibi, germafobi gibi. Bugün yaptıklarımdan utandım, dün yaşadığım stresten de utandım. Çünkü artık hiç bir mantığı yok, benimkisi tedbir falan değil hastalık. Önceleri 4 hafta sundurmada bekleyen kola şişesini 20 dakika köpükte bekletiyordum artık bir gün bekletip, 20 saniye yıkıyorum oysa 2 saat beklemesinin yeterli olacağını bildiğim halde. Bugün anladım ki evden çıkmadıkça evden çıkma fobim daha da büyüyor. Bugün kalabalık caddede insanlar sıfır mesafeden yanımızdan geçtiler. Arkadaş maskeliydi, eşimin bir arkadaşı daha geldi onunla da görüştük o da maskeliydi, sosyal mesafeyi korumak mümkün olmadı ama maske vardı ve açık havadaydık, evin içinde de kısa süre kaldık. Dedim ki biz maske takıp insanlara 2 metreden fazla yaklaşmadığımız sürece çıkmalıyız, çıkmalıyız yani, çok kötü bir duruma geldim ben çünkü artık.
bizim tanıdığımız da aynı şekilde vefat etti. kalp krizi geçirdi. ilaçlar çok ağır gelmiş.Bende duydum bugün , yaşlı bir adam bu verilen 8 ilacı içtikten sonra fenalaşmış, kalbi sıkışmış hastaneye kaldırmışlar. Orada da bilmedikleri için tekrar vermişler adam vefat etmiş
Evet rontgende anlamislar ciğerine inmiş agizdan burundan alindiginda bilmemislerYani test negatif çıkmış anladığım kadarıyla röntgende yahut emarda ciğerlere indiği mi anlaşılmış
Cokvsagl. Hastahane de yer yok dolu demişler. Herkes de cigere inince kurtulamaz diyor.Tabi ki var. Hastaneye yatırmadıklarına göre de kötü değil. Oksijen sıkıntısı olsa yatırırlardı. Geçmiş olsun
Neden kurtulamasın lütfen herkesin okuduğu bi platformda böyle şeyler yazmayın kendileri ya da yakını bununla savaşan insanlar okuyorCokvsagl. Hastahane de yer yok dolu demişler. Herkes de cigere inince kurtulamaz diyor.
Biizim kv flan hep oyle diyor cok da severm o amcasini cok iyi biri. Buraya yazdm evet hoş bir şey yazmadm farkindayim ama inan cok üzüldüğüm icin insallh bylr olup iyileşen kisiler vardr diye duymak okumak istedigim icin yazdmNeden kurtulamasın lütfen herkesin okuduğu bi platformda böyle şeyler yazmayın kendileri ya da yakını bununla savaşan insanlar okuyor
Kanser hastası arkadaşımız ciğere indiği halde iyileşti
Komşumuzun oğlu da iyileşti zatürre olmuştu konuşamıyordu bile. Turp gibi şuan
Entübe edilip uyanan insanlar var bakın ecel geldi ise baş ağrısı bahane demişler. Akışı takip edemedim evde mi hasta?Biizim kv flan hep oyle diyor cok da severm o amcasini cok iyi biri. Buraya yazdm evet hoş bir şey yazmadm farkindayim ama inan cok üzüldüğüm icin insallh bylr olup iyileşen kisiler vardr diye duymak okumak istedigim icin yazdm
Oh mis gibi oksijen kokuyor resimlerGünaydın sevgili dostlarım, Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diler, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yeni doğan güneş ışıklarının üzerine yansıması ile pembeleşen bir yasemin çiçeği, Yer mineleri arasında koyu pembe kırmızı sardunya çiçekleri, İki tane limon yasemini ve bahçede bana yardım eden hamarat kızım Gözdeyi gönderiyorum :) Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2693498 Eki Görüntüle 2693499 Eki Görüntüle 2693500 Eki Görüntüle 2693501 Eki Görüntüle 2693502 Eki Görüntüle 2693503
Evet evde durmasini sylemisler hastahane doluymus yer yok demisler. Cigerine inmiş agizdan burundan alinan testte gorunmemis rontgende görünmüşEntübe edilip uyanan insanlar var bakın ecel geldi ise baş ağrısı bahane demişler. Akışı takip edemedim evde mi hasta?
Sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız Allahın izniyle, içinizi ferah tutun.
Eşimin korona olduğunu öğrenmeden önce eşim kızlarımıza bolca öptü, sarıldı fakat onlara bir şey olmadı çok şükür, bulaşıcı bir hastalık ama neye göre bulaşıyor acaba, çok garip değil mi?
Tabi bize test yapmadılar, belki de biz de pozitif tik, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Belirsizliklerle dolu bir hastalık bu, adı bile insanı tedirgin ediyor.
Belli ki siz çok temkinli ve bilinçli bir insansınız, her türlü önlemi alarak sıkıntısız geçireceğiniz emimim
Evt öyle ücretli ve bence sırf para kazanmak için yaptılar. Yakın cevremde 3 arkadaşın da aynısı başına gelmiş. Bu arada testi orda parası olan herkes yaptırabilir. Ne uçak bileti soruyorlar nede pasaport . Bir hafta içinde testlere 800 tl para verdim.Yurt dışına çıkışlarda test ücretli
Çok tuhaf oysa bu testin eğer test sonucunu karıştırmadilarsa %100 doğru sonuç veriyor dediler. Artık ben herşey den şüphe etmeye başladım. Bence o 8 hap ilaç almadan cok iyi düşünmek lazimEvet evde durmasini sylemisler hastahane doluymus yer yok demisler. Cigerine inmiş agizdan burundan alinan testte gorunmemis rontgende görünmüş
Bir tanıdığımın daha böyle oldu. Ciğere indiği için boğazda bulamamışlar. Onun nefes darlığı, yüksek ateş nedeniyle anlamış doktor korona olduğunuEvet evde durmasini sylemisler hastahane doluymus yer yok demisler. Cigerine inmiş agizdan burundan alinan testte gorunmemis rontgende görünmüş
Gercekten anlasilmiyor ateş e bakiliyor halbuki ates herkeste olmazmis. Adamn ciğerinde var ve atesi hiç yok. Bos yere bence ates olculuyor çoğu yerde. Tedbirler cogalmali korkar oldk bi yere gitmiyorm evdeyim hep bebegm var kucuk bi deÇok tuhaf oysa bu testin eğer test sonucunu karıştırmadilarsa %100 doğru sonuç veriyor dediler. Artık ben herşey den şüphe etmeye başladım. Bence o 8 hap ilaç almadan cok iyi düşünmek lazim
Covidden sonra bizim de bir iş arkadaşımız kalp krizi geçirerek vefat ettibizim tanıdığımız da aynı şekilde vefat etti. kalp krizi geçirdi. ilaçlar çok ağır gelmiş.Allah rahmet eylesin.
Birçok insanın akciğerine iniyor ama iyileşiyorlar allah şifa versin inşCokvsagl. Hastahane de yer yok dolu demişler. Herkes de cigere inince kurtulamaz diyor.
Cok tuhaf bi hastalk gercekten hem zorlu bi testi var hem de anlasilmama ihtimaliBir tanıdığımın daha böyle oldu. Ciğere indiği için boğazda bulamamışlar. Onun nefes darlığı, yüksek ateş nedeniyle anlamış doktor korona olduğunu
Amin insallah cok saglBirçok insanın akciğerine iniyor ama iyileşiyorlar allah şifa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?