bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende duydum bugün , yaşlı bir adam bu verilen 8 ilacı içtikten sonra fenalaşmış, kalbi sıkışmış hastaneye kaldırmışlar. Orada da bilmedikleri için tekrar vermişler adam vefat etmiş

sıkıntısız bitmiş sevindim adına. gerçekten çok anlayışlıymış arkadaşın canım. biraz biraz kalabalık olmayan saatlerde çıksan iyi olur. yoksa insan herşeyden korkuyor. ben karantina döneminde sadece çöp atmaya iniyordum. onda bile korktuğumu hatırlıyorum. çok gereksizmiş şimdi onu anladım. annemi mutlaka sakin yerlere götürüp yürüyüş yaptırıyorum ya da kendisi etken saatlerde yürüyor. biraz biraz çıkabilirsin canım. ben markete pazara gidiyorum. erken kalabalık olmayan saatleri tercih ediyorum. kendin açından da zor. bir müddet sonra yorgun düşeceksin bu şekilde yaşamaktan. zaten kış geliyor gelmeden biraz biraz alışmak lazım.

Bende duydum bugün , yaşlı bir adam bu verilen 8 ilacı içtikten sonra fenalaşmış, kalbi sıkışmış hastaneye kaldırmışlar. Orada da bilmedikleri için tekrar vermişler adam vefat etmiş
bizim tanıdığımız da aynı şekilde vefat etti. kalp krizi geçirdi. ilaçlar çok ağır gelmiş. Allah rahmet eylesin.

Cokvsagl. Hastahane de yer yok dolu demişler. Herkes de cigere inince kurtulamaz diyor.
Neden kurtulamasın lütfen herkesin okuduğu bi platformda böyle şeyler yazmayın kendileri ya da yakını bununla savaşan insanlar okuyor
Kanser hastası arkadaşımız ciğere indiği halde iyileşti
Komşumuzun oğlu da iyileşti zatürre olmuştu konuşamıyordu bile. Turp gibi şuan

Biizim kv flan hep oyle diyor cok da severm o amcasini cok iyi biri. Buraya yazdm evet hoş bir şey yazmadm farkindayim ama inan cok üzüldüğüm icin insallh bylr olup iyileşen kisiler vardr diye duymak okumak istedigim icin yazdm

Günaydın sevgili dostlarım, Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diler, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yeni doğan güneş ışıklarının üzerine yansıması ile pembeleşen bir yasemin çiçeği, Yer mineleri arasında koyu pembe kırmızı sardunya çiçekleri, İki tane limon yasemini ve bahçede bana yardım eden hamarat kızım Gözdeyi gönderiyorum :) Sevgilerimle

Entübe edilip uyanan insanlar var bakın ecel geldi ise baş ağrısı bahane demişler. Akışı takip edemedim evde mi hasta?

Oh mis gibi oksijen kokuyor resimler

Entübe edilip uyanan insanlar var bakın ecel geldi ise baş ağrısı bahane demişler. Akışı takip edemedim evde mi hasta?
Evet evde durmasini sylemisler hastahane doluymus yer yok demisler. Cigerine inmiş agizdan burundan alinan testte gorunmemis rontgende görünmüş

Çook teşekkür ediyorum..Umarım dediğiniz gibi olur. Gerçekten neye göre bulaşıyor ben de anlamadım. Eşim iş yerinde klimalı ortamda çalışıyor ben o yüzden iş arkadaşından bulaştığını düşünüyorum. Yoksa odaları ayrı.
Bugün karantınanın 3. günü, annemde bende hiçbir şey yok çok şükür, eşim hala uyuyor o nasıl acaba, o da dün şarkı söylüyordu İtalyanlar gibi =))

Yurt dışına çıkışlarda test ücretli
Evt öyle ücretli ve bence sırf para kazanmak için yaptılar. Yakın cevremde 3 arkadaşın da aynısı başına gelmiş. Bu arada testi orda parası olan herkes yaptırabilir. Ne uçak bileti soruyorlar nede pasaport . Bir hafta içinde testlere 800 tl para verdim.

Evet evde durmasini sylemisler hastahane doluymus yer yok demisler. Cigerine inmiş agizdan burundan alinan testte gorunmemis rontgende görünmüş
Çok tuhaf oysa bu testin eğer test sonucunu karıştırmadilarsa %100 doğru sonuç veriyor dediler. Artık ben herşey den şüphe etmeye başladım. Bence o 8 hap ilaç almadan cok iyi düşünmek lazim

Bir tanıdığımın daha böyle oldu. Ciğere indiği için boğazda bulamamışlar. Onun nefes darlığı, yüksek ateş nedeniyle anlamış doktor korona olduğunu

Çok tuhaf oysa bu testin eğer test sonucunu karıştırmadilarsa %100 doğru sonuç veriyor dediler. Artık ben herşey den şüphe etmeye başladım. Bence o 8 hap ilaç almadan cok iyi düşünmek lazim
Gercekten anlasilmiyor ateş e bakiliyor halbuki ates herkeste olmazmis. Adamn ciğerinde var ve atesi hiç yok. Bos yere bence ates olculuyor çoğu yerde. Tedbirler cogalmali korkar oldk bi yere gitmiyorm evdeyim hep bebegm var kucuk bi de

bizim tanıdığımız da aynı şekilde vefat etti. kalp krizi geçirdi. ilaçlar çok ağır gelmiş. Allah rahmet eylesin.
Covidden sonra bizim de bir iş arkadaşımız kalp krizi geçirerek vefat etti gencecikti yaşı max 35 tir. Virüs sonrası böyle kalbe bağlı hastalıkları çok duyuyoruz, ilaçlardan olduğu dan emin miyiz ama? Belki de virüsün verdiği bir zarardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…