yaşı vardı tanıdığımızın. siz de atlattınız sanırım. bilemem ilaçlardan olup olmadığını. eşi öyle dedi sadece. varayım tabiki. herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok. siz hafif atlatmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. sanmam bir şey olsun. telaşlandırdıysam kusruma bakmayın.Covidden sonra bizim de bir iş arkadaşımız kalp krizi geçirerek vefat ettigencecikti yaşı max 35 tir. Virüs sonrası böyle kalbe bağlı hastalıkları çok duyuyoruz, ilaçlardan olduğu dan emin miyiz ama? Belki de virüsün verdiği bir zarardır
Yok estf telaşlandığımdan değil de, ilaçlar geldiğinde ağrım veya ateşim olmadığı için içmesem mi diye düşünmüştüm ben de açıkçası (hepimizin tercihleri kendimizi bağlar neticede ama ne olursa olsun internet ortamında ilaç içmeyin diye tavsiye edilmemesi gerektiğini düşünüyorum) ama bu tür zararların ilaçlardan kaynaklandığına dair kesin bir kanıt var mı bilmiyorum. Belki de bu zararları virüsün kendisi veriyor ama ilaçlar deneysel de olsa bu semptomları azaltıyordur. Bilen arkadaşlar yazarsa biz de öğrenmiş oluruz.yaşı vardı tanıdığımızın. siz de atlattınız sanırım. bilemem ilaçlardan olup olmadığını. eşi öyle dedi sadece. varayım tabiki. herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok. siz hafif atlatmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. sanmam bir şey olsun. telaşlandırdıysam kusruma bakmayın.
işverenlerin de artık pozitif çıkan kişilere hiç bir yerde iş bulamazsin gel çalış dediğini duyuyorum yada niye test yaptiriyorsun diyorlarmış fabrikaya gidip calisanlar var dedi geçen arkadaş teftiş olucagi zaman maskeleri takın diye uyariliyoruz çünkü teftişe gelenler onceden haber veriyor dedi Allah yardımcımiz olsun inşallahmuhalefet için sormuyorum öyle anlaşılmasın ama orada da "borcum harcım var, taş mı yiyim?" deyip covid olduğu halde test yaptırmayıp, karantinada olması gerekirken işe gitmeye devam edenler oluyor mu yoksa bu Türk halkına özgü bir şey mi?
Bunu anlamıyorum.Haberli teftişmi olur?işverenlerin de artık pozitif çıkan kişilere hiç bir yerde iş bulamazsin gel çalış dediğini duyuyorum yada niye test yaptiriyorsun diyorlarmış fabrikaya gidip calisanlar var dedi geçen arkadaş teftiş olucagi zaman maskeleri takın diye uyariliyoruz çünkü teftişe gelenler onceden haber veriyor dedi Allah yardımcımiz olsun inşallah
Cezası var ama onun, yakalanırsam öderim mi diyorlar kiBunu anlamıyorum.Haberli teftişmi olur?
Kardeşimin iş yerinde çaycının eşi pozitifmiş.Temaslı olarak kendinide karantinaya almışlar.Param kesilmesin diye illa gelip çalışayım diyormuş.Patron da olur demiş
Keşke yakalansaCezası var ama onun, yakalanırsam öderim mi diyorlar ki
Pardon teyzesi vefat etmiş.Annesi hastaymış.Eş yok ortadaBunu anlamıyorum.Haberli teftişmi olur?
Kardeşimin iş yerinde çaycının eşi pozitifmiş.Temaslı olarak kendinide karantinaya almışlar.Param kesilmesin diye illa gelip çalışayım diyormuş.Patron da olur demiş
saglikci deilim ama bildigime gore ates üşüme yapar vicutta enfeksiyon varsa da ates yapar gittiğiniz doktor antibiyotik baslamadimi enfeksiyon icinKızlar bir şey danışmak istiyorum. Yardımcı olursunuz umarım. Dün annemle birlikte yemek yedik her şey gayet yolunda gidiyorken. Sofrayı kaldırdım, annem mutfağa gitti geldi. Üşümeye, titremeye başladı. Sonra biraz yatayım üşümem geçsin dedi. O arada 1 saat kadar uyudu ama nane limon, parol içirdim. Yok ateşe hiç fayda etmedi. Duramadım ambulans çağırdım gittik kan verdik kanda crp değeri 51 çıktı yüksek dedi, kanında enfeksiyon var dedi. Akciğer filmi temiz pnömoni görünmüyor dedi. Sürüntü aldı bugün sonucu negatif çıkmış. Kızlar duşa 2 defa girdi. Ateşi hiç geçmiyor, bildiğiniz yanıyor ben hissediyorum. Parolun da hiç faydası olmadı. Sağlık bakanlığını arıyorum açmıyorlar. Ne yapacağım yalancı negatiflik de olabilir diye korkuyorum. Yarın sağlık ocağına mı gidelim yoksa özel hastaneye mi gidelim. Üzüntüden bir şey düşünemiyorum. Ateş ve üşüme neden geçmiyor.
Kanda enfeksiyonsan, üşüme ve ateş vardır. Ateşi çok yüksek olduğu için titreme yapıyordur. Antibiyotik verdimi doktorKızlar bir şey danışmak istiyorum. Yardımcı olursunuz umarım. Dün annemle birlikte yemek yedik her şey gayet yolunda gidiyorken. Sofrayı kaldırdım, annem mutfağa gitti geldi. Üşümeye, titremeye başladı. Sonra biraz yatayım üşümem geçsin dedi. O arada 1 saat kadar uyudu ama nane limon, parol içirdim. Yok ateşe hiç fayda etmedi. Duramadım ambulans çağırdım gittik kan verdik kanda crp değeri 51 çıktı yüksek dedi, kanında enfeksiyon var dedi. Akciğer filmi temiz pnömoni görünmüyor dedi. Sürüntü aldı bugün sonucu negatif çıkmış. Kızlar duşa 2 defa girdi. Ateşi hiç geçmiyor, bildiğiniz yanıyor ben hissediyorum. Parolun da hiç faydası olmadı. Sağlık bakanlığını arıyorum açmıyorlar. Ne yapacağım yalancı negatiflik de olabilir diye korkuyorum. Yarın sağlık ocağına mı gidelim yoksa özel hastaneye mi gidelim. Üzüntüden bir şey düşünemiyorum. Ateş ve üşüme neden geçmiyor.
Valla dün işte gece parol vereceksin 6 saatte bir, ateşe yapacak bir şey yok dayanacak çekecek dedi. Hiçbir ilaç yazmadı gönderdi eczaneden parol al kendin dedi. Sonra ben bugün yine annemi duş aldırdım. Yine hiçbir faydası olmadı. Artık dayanamadım taksi çağırdım özel hastane aciline götürdüm. Orada annem nefesim maskeden daralıyor dedi maskeyi çıkarmak istedi. Doktor bağırdı mı bize teyze bizi de riske atıyorsun yapma dedi. Sonra ben de taktırdım anne lütfen tak böyle yapma nolur dedim. Ateş yine 38.1 çıktı. Doktor diyor ki ben %90 covid diyorum teyze pozitif bana göre dedi. Gezdirme teyzeyi, bugün yarın git devlet hastanesine tekrar sürüntü ver dedi. Antibiyotik hap, 2 tane de soğuk algınlığı hap yazdı. Eczaneye söyledim tekrar ne zaman götüreyim devlet hastanesine dedim. O da 2 3 gün bekle bakalım hala ateş ve üşüme titreme geçmiyorsa o zaman sürüntü almaya götür dedi. Kendini izole et, ayrı odalarda oturun, ikinizde maske takın dedi. Ben taktım, sorun annemin takmaması. Ateş düşsün başka bir şey istemiyorumKanda enfeksiyonsan, üşüme ve ateş vardır. Ateşi çok yüksek olduğu için titreme yapıyordur. Antibiyotik verdimi doktor
Valla dün işte gece parol vereceksin 6 saatte bir, ateşe yapacak bir şey yok dayanacak çekecek dedi. Hiçbir ilaç yazmadı gönderdi eczaneden parol al kendin dedi. Sonra ben bugün yine annemi duş aldırdım. Yine hiçbir faydası olmadı. Artık dayanamadım taksi çağırdım özel hastane aciline götürdüm. Orada annem nefesim maskeden daralıyor dedi maskeyi çıkarmak istedi. Doktor bağırdı mı bize teyze bizi de riske atıyorsun yapma dedi. Sonra ben de taktırdım anne lütfen tak böyle yapma nolur dedim. Ateş yine 38.1 çıktı. Doktor diyor ki ben %90 covid diyorum teyze pozitif bana göre dedi. Gezdirme teyzeyi, bugün yarın git devlet hastanesine tekrar sürüntü ver dedi. Antibiyotik hap, 2 tane de soğuk algınlığı hap yazdı. Eczaneye söyledim tekrar ne zaman götüreyim devlet hastanesine dedim. O da 2 3 gün bekle bakalım hala ateş ve üşüme titreme geçmiyorsa o zaman sürüntü almaya götür dedi. Kendini izole et, ayrı odalarda oturun, ikinizde maske takın dedi. Ben taktım, sorun annemin takmaması. Ateş düşsün başka bir şey istemiyorum
Yaptım ılık bezleri ıslattım geçmedi. Duş aldırıyorum geçmedi. Sadece bekleyip ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Pozitifse de çıksın bir an önce şu ilaçlar başlansın bir şeyler yapılsınGeçmiş olsun. Ateş için havluyu ıslatıp kolaltlarına ve boynuna veya başına koyabilirsin. Vücudunu da silebilirsin. Anneni rahatlatır.
Çok geçmiş olsun. Dr yarın götürün demiş dru dinleyin siz.Valla dün işte gece parol vereceksin 6 saatte bir, ateşe yapacak bir şey yok dayanacak çekecek dedi. Hiçbir ilaç yazmadı gönderdi eczaneden parol al kendin dedi. Sonra ben bugün yine annemi duş aldırdım. Yine hiçbir faydası olmadı. Artık dayanamadım taksi çağırdım özel hastane aciline götürdüm. Orada annem nefesim maskeden daralıyor dedi maskeyi çıkarmak istedi. Doktor bağırdı mı bize teyze bizi de riske atıyorsun yapma dedi. Sonra ben de taktırdım anne lütfen tak böyle yapma nolur dedim. Ateş yine 38.1 çıktı. Doktor diyor ki ben %90 covid diyorum teyze pozitif bana göre dedi. Gezdirme teyzeyi, bugün yarın git devlet hastanesine tekrar sürüntü ver dedi. Antibiyotik hap, 2 tane de soğuk algınlığı hap yazdı. Eczaneye söyledim tekrar ne zaman götüreyim devlet hastanesine dedim. O da 2 3 gün bekle bakalım hala ateş ve üşüme titreme geçmiyorsa o zaman sürüntü almaya götür dedi. Kendini izole et, ayrı odalarda oturun, ikinizde maske takın dedi. Ben taktım, sorun annemin takmaması. Ateş düşsün başka bir şey istemiyorum
Anladım ateş ve üşüme belirtilerini takip edeyim, olursa hala o zaman yarın götürürüm.Çok geçmiş olsun. Dr yarın götürün demiş dru dinleyin siz.
açık havada maskeli mesafeli buluşmuşsunuz. bir şey olmaz inşallah. eşinizle ayrı zamanlarda yemek yiyin. ayrı odalarda dursanız kızınızla. 15 gün sonra da eşiniz izin alır. belki daha iyi olur zamanlama açısından. o dönemlerde daha artabilir diyorlar. aynı evde bulaşmayan o kadar çok duydum ki. hiç bir şey olmayacak inşallah. ferah olmaya çalışın.iyi akşamlar herkese.
moralim çok ama çok bozuk.
persembe gunu esimin is yeri tarama amacli covit testi istedi esim negatif cikti.
ben isyerinde sadece 1 arkadasinin haniminda cikti diye biliyordum.
esim bana yalan soylemis.
is yerinde bir cok arkadasinda varmis
esim cuma gunu negatif cikinca cok gorusmek isteyen eside hamile olan bir arkadasi aradi disarda acik alanda biraz oturduk onlarla dün.
ben bugun tesasufen arkadaslarinin korona oldugunu ogrendim.
dahasi ben kronik hastayim esim bunu bile bile yanindaki arkadasi balayindan donuyor diye sen gelme bura cok karisik yillik izine ayril demis.
ben 1 haftadir esime yillik izin al diyip duruyordum en azindan 15 gun alsaydi belki cember bu kadar daralmayacakti.
adam ne cocugunu dusunmus ne beni tutumus yanindaki arkadasina sen izine ayril demis
hepsini gectim madem hasta cok is yerinde ne halt yemeye etrafinda gercekten hic hasta kimse yokmus gibi gittik o hamile kadinla bulustuk
kafam çok karişık
esimle mesafeli durabilirim ama bizim icin bir anlami olmaz cunku kizim babasi eve geldikten sonra agzinin icine düşüyor bu aralar resmen sonra geliyor ayni sekilde benimle oynuyoraçık havada maskeli mesafeli buluşmuşsunuz. bir şey olmaz inşallah. eşinizle ayrı zamanlarda yemek yiyin. ayrı odalarda dursanız kızınızla. 15 gün sonra da eşiniz izin alır. belki daha iyi olur zamanlama açısından. o dönemlerde daha artabilir diyorlar. aynı evde bulaşmayan o kadar çok duydum ki. hiç bir şey olmayacak inşallah. ferah olmaya çalışın.zaten eşiniz negatif. belirli aralıklarla test oluyorlarsa bu da çok iyi. en azından rahatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?