- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Evet cok ılginç acaba neden ? Çok garip bi virüs sankoBenim anlamadıgımm su pozitif eşlerle aynı evde olup diğer eşe bulasmıyo ama dısarda kimseye sarılıp öpüp koklaşmamamıza ragmen nasıl bulasıyor cok çelişkili ya 1 haftadır bunu düşünüyorum
ben zaten bu uyduruk testlere inanmiyorum kimse kusura bakmasin belirtim olsa da gidip test yaptirmam kapanirim odaya 15 gün gribim der bakarim basimin caresine günde 30 ilac yutacak degilim.Bu ilaçlari kimin bünyesi kaldiracak bilemeyiz zaten bunyesi kaldirmayan ölüyor.Arkadaşlar resmen negatifim ve hiç bir zaman pozitif değilmişim. Bir hafta beni evimden barkımdan ettiler. Kulagimla sahit oldum testler kaybolmuş. Kesin geçen benim ki de kayb oldu ve pozitif dediler.
Rabbim herkese şifa versin
Çok üzücü ya kimse aşı meraklısı olmasin lütfen dertsiz başa dert almış.Bahsi geçen adam hala hasta yatıyormuş zatürre olmuş sesinden içleri acıyormuş anlatan kişinin 10 gündür adam hasta wcye dahi gidemiyormuş altını temizliyolarmış sapasağlam adam gitti aşıyla zatürre oldu
Açık alanda buluşmuşsunuz birşey olmaz inşallah. Eşiniz nerde çalışıyor orda vaka cikinca ayni birimde karantina vermiyorlar mi? Sizde mümkün olursa eşinizle yatmayın ,ayni oda da bulunmayın daha önce hastalığınızı yazmistiniz. valla zor durum allah hepimize yardm etsiniyi akşamlar herkese.
moralim çok ama çok bozuk.
persembe gunu esimin is yeri tarama amacli covit testi istedi esim negatif cikti.
ben isyerinde sadece 1 arkadasinin haniminda cikti diye biliyordum.
esim bana yalan soylemis.
is yerinde bir cok arkadasinda varmis
esim cuma gunu negatif cikinca cok gorusmek isteyen eside hamile olan bir arkadasi aradi disarda acik alanda biraz oturduk onlarla dün.
ben bugun tesasufen arkadaslarinin korona oldugunu ogrendim.
dahasi ben kronik hastayim esim bunu bile bile yanindaki arkadasi balayindan donuyor diye sen gelme bura cok karisik yillik izine ayril demis.
ben 1 haftadir esime yillik izin al diyip duruyordum en azindan 15 gun alsaydi belki cember bu kadar daralmayacakti.
adam ne cocugunu dusunmus ne beni tutumus yanindaki arkadasina sen izine ayril demis
hepsini gectim madem hasta cok is yerinde ne halt yemeye etrafinda gercekten hic hasta kimse yokmus gibi gittik o hamile kadinla bulustuk
kafam çok karişık
Canım yinede öyle deme valla çok ağır geçirdi halam resmen kıyısından döndü. Ilaçlar hakkinda haklısnız . Inşallah olmadan biter bu meretEvet cok ılginç acaba neden ? Çok garip bi virüs sanko
ben zaten bu uyduruk testlere inanmiyorum kimse kusura bakmasin belirtim olsa da gidip test yaptirmam kapanirim odaya 15 gün gribim der bakarim basimin caresine günde 30 ilac yutacak degilim.Bu ilaçlari kimin bünyesi kaldiracak bilemeyiz zaten bunyesi kaldirmayan ölüyor.
Açıkcası ben de testlere güvenemiorum. Eşimin ablası ve eşi bütün belirtileri olmalarına rağmen testte negatif çıktı. Ablasına zatüre denildi. Zatüre ilaçları ile tedavi edildi. Eşi kalp hastasıydı o ilaçsız atlattı. Ben de verilen ilaçların bazı bünyelere çok ağır geldiğine katılıyorum. Fakat o psikoloji ile insan biran önce test yaptırıp durumu anlamaya çalışıyor. Çok korkunç bir psikoloji, RESMEN YALNIZLIK HASTALIĞIben zaten bu uyduruk testlere inanmiyorum kimse kusura bakmasin belirtim olsa da gidip test yaptirmam kapanirim odaya 15 gün gribim der bakarim basimin caresine günde 30 ilac yutacak degilim.Bu ilaçlari kimin bünyesi kaldiracak bilemeyiz zaten bunyesi kaldirmayan ölüyor.
esim kamuda ayni oda birim gibi degil aslinda esim kalitede hepsi ayri ayri bolumlerin kalite sefi odalari farkli ama surekli bir alisverisleri oluyor bir birleriyle digerlerin hepsinde cikti mudur dahil bir tek esimle bir arkadask negatif bu diger negatif olan arkadasla esimin yeri yan yanaAçık alanda buluşmuşsunuz birşey olmaz inşallah. Eşiniz nerde çalışıyor orda vaka cikinca ayni birimde karantina vermiyorlar mi? Sizde mümkün olursa eşinizle yatmayın ,ayni oda da bulunmayın daha önce hastalığınızı yazmistiniz. valla zor durum allah hepimize yardm etsin
Bu cidden çok ilginç birşey. Neye göre bulaşıyor bilmem. Kimisine asansörden bulaşıyor, kimi aynı evde bulaşmıyorBenim anlamadıgımm su pozitif eşlerle aynı evde olup diğer eşe bulasmıyo ama dısarda kimseye sarılıp öpüp koklaşmamamıza ragmen nasıl bulasıyor cok çelişkili ya 1 haftadır bunu düşünüyorum
size göre virüs te yoktu zaten değil mi ?hiç kimse doğumdan itibaren aşı olmasın ilaç kullanmasın sizin fikrinize göreÇok üzücü ya kimse aşı meraklısı olmasin lütfen dertsiz başa dert almış.
normal gripte aynı değil miydi?Bu cidden çok ilginç birşey. Neye göre bulaşıyor bilmem. Kimisine asansörden bulaşıyor, kimi aynı evde bulaşmıyor
Orası öyle de, gripten daha bulaşıcı diyorlar. Benim aklım bu virüse ermedi zaten. Nasıl çıktığı bile muamma. Umarım seneye yaza bu dertlerimiz olmaznormal gripte aynı değil miydi?
Enfeksiyon varsa antibiyotik içmeden ateşi düşmez, devlet hastanesindeki doktor neden antibiyotik vermedi ki?Valla dün işte gece parol vereceksin 6 saatte bir, ateşe yapacak bir şey yok dayanacak çekecek dedi. Hiçbir ilaç yazmadı gönderdi eczaneden parol al kendin dedi. Sonra ben bugün yine annemi duş aldırdım. Yine hiçbir faydası olmadı. Artık dayanamadım taksi çağırdım özel hastane aciline götürdüm. Orada annem nefesim maskeden daralıyor dedi maskeyi çıkarmak istedi. Doktor bağırdı mı bize teyze bizi de riske atıyorsun yapma dedi. Sonra ben de taktırdım anne lütfen tak böyle yapma nolur dedim. Ateş yine 38.1 çıktı. Doktor diyor ki ben %90 covid diyorum teyze pozitif bana göre dedi. Gezdirme teyzeyi, bugün yarın git devlet hastanesine tekrar sürüntü ver dedi. Antibiyotik hap, 2 tane de soğuk algınlığı hap yazdı. Eczaneye söyledim tekrar ne zaman götüreyim devlet hastanesine dedim. O da 2 3 gün bekle bakalım hala ateş ve üşüme titreme geçmiyorsa o zaman sürüntü almaya götür dedi. Kendini izole et, ayrı odalarda oturun, ikinizde maske takın dedi. Ben taktım, sorun annemin takmaması. Ateş düşsün başka bir şey istemiyorum
Kesin bir bilgim olamamak ile birlikte korona olup iyileşmiş siniz. Vücudunuz antikor üretmiş.Saglıklı günler arkadaşlar. Benım antikor testi pozitif, pcr negatif. Ne anlama geliyor?
hayatımız allak bullak oldu zaten.hiç bir şeyden zevk alamıyoruz virüs korkusundan.kızılaya gidip yürümek bile lüks oldu bizeOrası öyle de, gripten daha bulaşıcı diyorlar. Benim aklım bu virüse ermedi zaten. Nasıl çıktığı bile muamma. Umarım seneye yaza bu dertlerimiz olmaz
Covid geçirip iyileşmişsiniz demek, belirtisiz atlatmışsınız.Saglıklı günler arkadaşlar. Benım antikor testi pozitif, pcr negatif. Ne anlama geliyor?
Çevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.hayatımız allak bullak oldu zaten.hiç bir şeyden zevk alamıyoruz virüs korkusundan.kızılaya gidip yürümek bile lüks oldu bize
Gerçekten mi çok ilgincCovid geçirip iyileşmişsiniz demek, belirtisiz atlatmışsınız.
eşimin işyeri kamu kurumu ve yüzde 20 si covid oldu.2 ay önce çocukluk arkadaşımın dostumun kardeşi öldü 36 yaşında kronik hastalığı da yokmuş kadının.kamu kurumlarında ve sanayi üretim bölgelerinde virüs patladı Ankara da.Çin bize sattı kendileri parti yapıyor şimdilerdeÇevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.
Yaz nasıl geçti bilmiyorum. Evin içinde hapis
Gülcüm annemlere bi kedi geldi dışarıdan bildiğin eve sığındı ev kedisi sanırım biri sokağa bıraktı belki de tırnakları kesilmiş tertemiz çok tatlı ya kardeşimle yatıyor geceleri bir sokuluyor çok tatlı yaaGünaydın sevgili dostlarım, Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diler, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yeni doğan güneş ışıklarının üzerine yansıması ile pembeleşen bir yasemin çiçeği, Yer mineleri arasında koyu pembe kırmızı sardunya çiçekleri, İki tane limon yasemini ve bahçede bana yardım eden hamarat kızım Gözdeyi gönderiyorum :) Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2693498 Eki Görüntüle 2693499 Eki Görüntüle 2693500 Eki Görüntüle 2693501 Eki Görüntüle 2693502 Eki Görüntüle 2693503
Hiç rahatsızlanmadınız mı bu ay?Gerçekten mi çok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?