bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet cok ılginç acaba neden ? Çok garip bi virüs sanko ben zaten bu uyduruk testlere inanmiyorum kimse kusura bakmasin belirtim olsa da gidip test yaptirmam kapanirim odaya 15 gün gribim der bakarim basimin caresine günde 30 ilac yutacak degilim.Bu ilaçlari kimin bünyesi kaldiracak bilemeyiz zaten bunyesi kaldirmayan ölüyor.

Çok üzücü ya kimse aşı meraklısı olmasin lütfen dertsiz başa dert almış.

Açık alanda buluşmuşsunuz birşey olmaz inşallah. Eşiniz nerde çalışıyor orda vaka cikinca ayni birimde karantina vermiyorlar mi? Sizde mümkün olursa eşinizle yatmayın ,ayni oda da bulunmayın daha önce hastalığınızı yazmistiniz. valla zor durum allah hepimize yardm etsin

Canım yinede öyle deme valla çok ağır geçirdi halam resmen kıyısından döndü. Ilaçlar hakkinda haklısnız . Inşallah olmadan biter bu meret

Açıkcası ben de testlere güvenemiorum. Eşimin ablası ve eşi bütün belirtileri olmalarına rağmen testte negatif çıktı. Ablasına zatüre denildi. Zatüre ilaçları ile tedavi edildi. Eşi kalp hastasıydı o ilaçsız atlattı. Ben de verilen ilaçların bazı bünyelere çok ağır geldiğine katılıyorum. Fakat o psikoloji ile insan biran önce test yaptırıp durumu anlamaya çalışıyor. Çok korkunç bir psikoloji, RESMEN YALNIZLIK HASTALIĞI

esim kamuda ayni oda birim gibi degil aslinda esim kalitede hepsi ayri ayri bolumlerin kalite sefi odalari farkli ama surekli bir alisverisleri oluyor bir birleriyle digerlerin hepsinde cikti mudur dahil bir tek esimle bir arkadask negatif bu diger negatif olan arkadasla esimin yeri yan yana
fabrikada her is bir birine bagli
yani diyelimki esim onay verdi ornegi yolladi onu baskasi aliyo uretime geciriyo vs hepsi risk altinda suan tek kurtarabilecegimiz nokta esimin uretim sefliginde olmamasi
uretimde olanlar kalabalikta esim tek calisiyor
3 haftadir.
yirttiysa ondan yirttik yani

Bu cidden çok ilginç birşey. Neye göre bulaşıyor bilmem. Kimisine asansörden bulaşıyor, kimi aynı evde bulaşmıyor

Saglıklı günler arkadaşlar. Benım antikor testi pozitif, pcr negatif. Ne anlama geliyor?

Enfeksiyon varsa antibiyotik içmeden ateşi düşmez, devlet hastanesindeki doktor neden antibiyotik vermedi ki?

Orası öyle de, gripten daha bulaşıcı diyorlar. Benim aklım bu virüse ermedi zaten. Nasıl çıktığı bile muamma. Umarım seneye yaza bu dertlerimiz olmaz
hayatımız allak bullak oldu zaten.hiç bir şeyden zevk alamıyoruz virüs korkusundan.kızılaya gidip yürümek bile lüks oldu bize

hayatımız allak bullak oldu zaten.hiç bir şeyden zevk alamıyoruz virüs korkusundan.kızılaya gidip yürümek bile lüks oldu bize
Çevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.

Yaz nasıl geçti bilmiyorum. Evin içinde hapis

Çevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.

Yaz nasıl geçti bilmiyorum. Evin içinde hapis
eşimin işyeri kamu kurumu ve yüzde 20 si covid oldu.2 ay önce çocukluk arkadaşımın dostumun kardeşi öldü 36 yaşında kronik hastalığı da yokmuş kadının.kamu kurumlarında ve sanayi üretim bölgelerinde virüs patladı Ankara da.Çin bize sattı kendileri parti yapıyor şimdilerde

Gülcüm annemlere bi kedi geldi dışarıdan bildiğin eve sığındı ev kedisi sanırım biri sokağa bıraktı belki de tırnakları kesilmiş tertemiz çok tatlı ya kardeşimle yatıyor geceleri bir sokuluyor çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…