bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemez

kızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemez
Geçen kış bi kedi sahiplenmişti kardeşim ama kızım küçüktü o zaman rahatlık vermedi kediciğe çok kıskandı herkes onla ilgilenince kediler çok tatlı oluyor sevdiriyorlar kendilerini çamaşır makinasını bir izliyor görsen geçmiş karşısına oturmuş aşık oldum bakışlarına ne tatlı yaa

Kışın ne olacak bakalımAllah beterinden saklasın
Önümüz kış ne yapacağız bakalım hep evde
Kış çok zor geçecek. Hele çocuklu evler de grip hiç bitmiyor. Eşim de covid nedeni ile 15 gün işte 15 gün evde kalıyor. Şimdi yine çocuklarla dışarı çıkıp yürüyüş yapıp, market alışverişimi yapabiliyorum. Kışın hepsi zor olacak biri bebek iki çocukla.

Evde yapılacak aktiviteler bulucaz sanırım 2 çocukla Allah size de kolaylık versin bir kızım var bazen inanılmaz yoruyor 2.ye cesaretim gidiyor

Evde yapılacak aktiviteler bulucaz sanırım 2 çocukla Allah size de kolaylık versin bir kızım var bazen inanılmaz yoruyor 2.ye cesaretim gidiyor
Okul da yok çocuklar için cidden zor geçecek. Tabi bizim için de. Bende bu şartlar olacağını bilsem ertelerdim sanırım. Bebeğim 7 aylıkken patladı bu virüs

cok üzüldüm canım ya, eşiniz biliyor muydu o arkadaşların covid olduğunu? eğer biliyor ve size söylemediyse çok büyük yanlış yapmış. Eğer bilmiyor idiyse sizi bilmeden riskl, bir duruma sokmuş ama eğer maskelerinizi indirmediyseniz korkmayın, olumsuz düşünmeyin. bulaşma riski çok düşük. İndirdiyseniz de hemen olumsuz düşünmeyin, aynı evde yaşayıp bulaşmayan oluyor, illa bulaşacak diye bir şey yok, temkinli olun yeter. Benim eşim de özellijkle annesine babasına "üzülmesinler endişe etmesinler" diye sık sık yalan söyler, Bana da yaptığı olur, sevmem bu huyunu ama kendine göre iyi niyetinden yapıyor. Keşke eşiniz izin alabilse. (imla hataları için özür dilerim, karanlıkta yazıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…