- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.387
- 798
kızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemezGülcüm annemlere bi kedi geldi dışarıdan bildiğin eve sığındı ev kedisi sanırım biri sokağa bıraktı belki de tırnakları kesilmiş tertemiz çok tatlı ya kardeşimle yatıyor geceleri bir sokuluyor çok tatlı yaa
Geçen kış bi kedi sahiplenmişti kardeşim ama kızım küçüktü o zaman rahatlık vermedi kediciğe çok kıskandı herkes onla ilgilenince kediler çok tatlı oluyor sevdiriyorlar kendilerini çamaşır makinasını bir izliyor görsen geçmiş karşısına oturmuş aşık oldum bakışlarına ne tatlı yaakızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemez
Kışın ne olacak bakalımÇevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.
Yaz nasıl geçti bilmiyorum. Evin içinde hapis
Önümüz kış ne yapacağız bakalım hep evdeÇevremden farklı şehirlerden 2 vefat duydum iki günde. Kimi sorsam en yakın akrabalarında mutlaka bir vaka var.
Yaz nasıl geçti bilmiyorum. Evin içinde hapis
Ben 1ay önce yaptırdım. Ama bı sıkıntı yaşamadımHiç rahatsızlanmadınız mı bu ay?
Tospikim burda vakit geçirir sarışır otururuzÖnümüz kış ne yapacağız bakalım hep evde
Ablam buraya girmeye de evde karışan var yahu eş beyefendisi kıskanıyorTospikim burda vakit geçirir sarışır otururuz
Töbe kimden kıskanıyor burdaAblam buraya girmeye de evde karışan var yahu eş beyefendisi kıskanıyor
Çok vakit geçiriyormuşum burdaTöbe kimden kıskanıyor burda
Yahu geceden geceye gelyorsun.Okadarda şettirmesin:)Çok vakit geçiriyormuşum burda
Tepemin tasını attırma benim balığa yollamam bir daha görürsün dedimYahu geceden geceye gelyorsun.Okadarda şettirmesin:)
Evet, vücudunuz antikor üretmiş.Gerçekten mi çok ilginc
Kışın ne olacak bakalımAllah beterinden saklasın
Kış çok zor geçecek. Hele çocuklu evler de grip hiç bitmiyor. Eşim de covid nedeni ile 15 gün işte 15 gün evde kalıyor. Şimdi yine çocuklarla dışarı çıkıp yürüyüş yapıp, market alışverişimi yapabiliyorum. Kışın hepsi zor olacak biri bebek iki çocukla.Önümüz kış ne yapacağız bakalım hep evde
Evde yapılacak aktiviteler bulucaz sanırım 2 çocukla Allah size de kolaylık versin bir kızım var bazen inanılmaz yoruyor 2.ye cesaretim gidiyorKış çok zor geçecek. Hele çocuklu evler de grip hiç bitmiyor. Eşim de covid nedeni ile 15 gün işte 15 gün evde kalıyor. Şimdi yine çocuklarla dışarı çıkıp yürüyüş yapıp, market alışverişimi yapabiliyorum. Kışın hepsi zor olacak biri bebek iki çocukla.
Okul da yok çocuklar için cidden zor geçecek. Tabi bizim için de. Bende bu şartlar olacağını bilsem ertelerdim sanırım. Bebeğim 7 aylıkken patladı bu virüsEvde yapılacak aktiviteler bulucaz sanırım 2 çocukla Allah size de kolaylık versin bir kızım var bazen inanılmaz yoruyor 2.ye cesaretim gidiyor
Büyüğü kaç yaşında?Okul da yok çocuklar için cidden zor geçecek. Tabi bizim için de. Bende bu şartlar olacağını bilsem ertelerdim sanırım. Bebeğim 7 aylıkken patladı bu virüs
5 buçuk yaşında, bu sene ana okul seneye 1.sınıfBüyüğü kaç yaşında?
Ama şuan iki kardeş yaşları ideal yaşta arkadaşımın tam 1 e başladığı zaman bebeği oldu çok zorluk çekti5 buçuk yaşında, bu sene ana okul seneye 1.sınıf
Ona göre ayarladım zatenAma şuan iki kardeş yaşları ideal yaşta arkadaşımın tam 1 e başladığı zaman bebeği oldu çok zorluk çekti
cok üzüldüm canım ya, eşiniz biliyor muydu o arkadaşların covid olduğunu? eğer biliyor ve size söylemediyse çok büyük yanlış yapmış. Eğer bilmiyor idiyse sizi bilmeden riskl, bir duruma sokmuş ama eğer maskelerinizi indirmediyseniz korkmayın, olumsuz düşünmeyin. bulaşma riski çok düşük. İndirdiyseniz de hemen olumsuz düşünmeyin, aynı evde yaşayıp bulaşmayan oluyor, illa bulaşacak diye bir şey yok, temkinli olun yeter. Benim eşim de özellijkle annesine babasına "üzülmesinler endişe etmesinler" diye sık sık yalan söyler, Bana da yaptığı olur, sevmem bu huyunu ama kendine göre iyi niyetinden yapıyor. Keşke eşiniz izin alabilse. (imla hataları için özür dilerim, karanlıkta yazıyorum)iyi akşamlar herkese.
moralim çok ama çok bozuk.
persembe gunu esimin is yeri tarama amacli covit testi istedi esim negatif cikti.
ben isyerinde sadece 1 arkadasinin haniminda cikti diye biliyordum.
esim bana yalan soylemis.
is yerinde bir cok arkadasinda varmis
esim cuma gunu negatif cikinca cok gorusmek isteyen eside hamile olan bir arkadasi aradi disarda acik alanda biraz oturduk onlarla dün.
ben bugun tesasufen arkadaslarinin korona oldugunu ogrendim.
dahasi ben kronik hastayim esim bunu bile bile yanindaki arkadasi balayindan donuyor diye sen gelme bura cok karisik yillik izine ayril demis.
ben 1 haftadir esime yillik izin al diyip duruyordum en azindan 15 gun alsaydi belki cember bu kadar daralmayacakti.
adam ne cocugunu dusunmus ne beni tutumus yanindaki arkadasina sen izine ayril demis
hepsini gectim madem hasta cok is yerinde ne halt yemeye etrafinda gercekten hic hasta kimse yokmus gibi gittik o hamile kadinla bulustuk
kafam çok karişık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?