Tabi evde öyle kendi kendine atlatan oluyor ilaçsız ama Allah göstermesin kötü olursa insan mecbur içecek ilaç. Ciğere inmeden ciğere inmesini önleyen ilaç da veriyorlarmış, ya da verdikleri ilaç ciğere inmesini mi önlüyormuş ne, öyle bir şey var, görümceme verdiler ve içti, hafif atlattı, ciğere inmedi. Tabi Allah kimseye yaşatmasın ama oldukça tartışmalı bir mevzu bu.Evet cok ılginç acaba neden ? Çok garip bi virüs sanko
ben zaten bu uyduruk testlere inanmiyorum kimse kusura bakmasin belirtim olsa da gidip test yaptirmam kapanirim odaya 15 gün gribim der bakarim basimin caresine günde 30 ilac yutacak degilim.Bu ilaçlari kimin bünyesi kaldiracak bilemeyiz zaten bunyesi kaldirmayan ölüyor.
Benim babam da asla istemezdi, hatta ben emrivaki yapıp eve kedi getirdiğimde çok surat astı (konuşmadı benimle uzun süre) sonra sevdi. Hayvanlar çok moral oluyorlar insana. Hatta bunu daha önce yazmıştım beğenmeyenler olmuştu ama bir daha yazacağım, araştırmalara göre memeli hayvan besleyenlerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş veisveçte yapılan bir çalışmaya göre evde memeli hayvan besleyenlerin, veya çocukluğunda beslemiş olanların bu virüse karşı da bağışıklıkları daha güçlüymüş.kızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemez
Ya benimki ne yapsın? Alıştı artık. Hatta ben bir keresinde uyuyakaldım kıyamamış, güneş fotosu çekmiş doğarken :)Ablam buraya girmeye de evde karışan var yahu eş beyefendisi kıskanıyor
Ben seni yanlış anlar mıyım hiç güzelim?
Hem yanlış anlaşılsak ne olacak?
Maksat gönüller hoş olsun!
GünaydınlarGünaydınlar sevgili bayanlar
Hiç üzülme canım ben takıldım öylesine.Üzüldüm gerçekten lalecim,onun için açıklama yapmak istedim.
Kesinlikle gönüller bir olsun yeter ki.
Günaydınlar. Güzel sağlıklı bir gün geçirmek dileği ile.
Hiç üzülme canım ben takıldım öylesine.
Ben yanlış anlattıysam asıl ben özür diliyorum.
biliyor tabiki durumlarini konusmak icin birde whatsap grup kurmuslarcok üzüldüm canım ya, eşiniz biliyor muydu o arkadaşların covid olduğunu? eğer biliyor ve size söylemediyse çok büyük yanlış yapmış. Eğer bilmiyor idiyse sizi bilmeden riskl, bir duruma sokmuş ama eğer maskelerinizi indirmediyseniz korkmayın, olumsuz düşünmeyin. bulaşma riski çok düşük. İndirdiyseniz de hemen olumsuz düşünmeyin, aynı evde yaşayıp bulaşmayan oluyor, illa bulaşacak diye bir şey yok, temkinli olun yeter. Benim eşim de özellijkle annesine babasına "üzülmesinler endişe etmesinler" diye sık sık yalan söyler, Bana da yaptığı olur, sevmem bu huyunu ama kendine göre iyi niyetinden yapıyor. Keşke eşiniz izin alabilse. (imla hataları için özür dilerim, karanlıkta yazıyorum)
Bilmiyorum neden vermediğini. Test sonucunu bekleyeceğiz dedi. Pcr testi negatif çıktı. Ateşi gece kontrol ettim. Gece buz gibi olmuş, soğuktu. Şimdi bakıyorum yine ateşli. Antibiyotikle geçmezse tekrardan yarın akşam sürüntü almaya götürmeyi düşünüyorum.Enfeksiyon varsa antibiyotik içmeden ateşi düşmez, devlet hastanesindeki doktor neden antibiyotik vermedi ki?
bu bahsettiğim gün başına kesilen para ve zevkime rapor almadım ki ben devletin zorunlu karantinasına tabi oldum. toplamda 105 tl para kesilmiş maaşımdan ve benim tüm harcamalarım gelirime endeksli 1 tl bile eksik yatsa felek şaşıyor yani bizlerde aylık çalışıyoruz ama günlük yaşıyoruz ...Bu ülkenin pek çok vatandaşı günlük çalışıp yaşarken 13 tl den bahsetmeniz pek yakışık almamış..
Benim babam da asla istemezdi, hatta ben emrivaki yapıp eve kedi getirdiğimde çok surat astı (konuşmadı benimle uzun süre) sonra sevdi. Hayvanlar çok moral oluyorlar insana. Hatta bunu daha önce yazmıştım beğenmeyenler olmuştu ama bir daha yazacağım, araştırmalara göre memeli hayvan besleyenlerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş veisveçte yapılan bir çalışmaya göre evde memeli hayvan besleyenlerin, veya çocukluğunda beslemiş olanların bu virüse karşı da bağışıklıkları daha güçlüymüş.
Benim babam da asla istemezdi, hatta ben emrivaki yapıp eve kedi getirdiğimde çok surat astı (konuşmadı benimle uzun süre) sonra sevdi. Hayvanlar çok moral oluyorlar insana. Hatta bunu daha önce yazmıştım beğenmeyenler olmuştu ama bir daha yazacağım, araştırmalara göre memeli hayvan besleyenlerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş veisveçte yapılan bir çalışmaya göre evde memeli hayvan besleyenlerin, veya çocukluğunda beslemiş olanların bu virüse karşı da bağışıklıkları daha güçlüymüş.
benim testim negatifti ama semptomlu test yaptırdığım için karantina uygulandı 14 gün. ve karantinada olan herlesten kesinti yapılıyor negatif pozitif temaslı fark etmiyor bu durumda.Nasıl yani hem pozitif çıkıyorsunuz hem de karantina süresince maaşınızdan kesinti mi yapılyor? Bu kadar da hainlik olmaz. Ben serbest çalışanlara zorunlu karantina da destek verilmeli derken, emekliliğinden kesilsin gerekirse ama bir destek olmayınca bir sürü borcun harcın alına girmiş insanlar benim görümcem gibi covid olduğu halde test yaptırmayıp işe gitmeye devam eder, herkese bulaştırır.
aile hekimi rapor yazar, telefonla arayın, ulaşamazsanız bir yakınınız gitsin alsın raporunuzu.Covid arkadaşlar çalışanlar evde olduğunuz süreçte nasıl rapor aldiniz?
İş yerim benden rapor bekliyor aile hekimi veriyor mu raporu? Malum evden cikamadigimiz için telefondan arıyorum şuan ulasimiyorum..Sizler neyaptiniz?
biliyor tabiki durumlarini konusmak icin birde whatsap grup kurmuslar
bugun yillik izine ayrilacak ama ben bilmeseydim ayrilmayacakti
beni dusunup yalan soylemis olsa coktan ayrilmisti o izine.
yine herzaman ki gibi arkadaslari bizden daha degerli oldu
esime bugun izin vermediler personel eksik oldugu icin ben birde herkes alabiliyor tatile gidiyor ustune sen gelme dedin diye ise gelmiyorda sen nasil alamiyorsun acaba diyip bide ona tartistimben seni anladım ama ben de eşinin yaptığını yapardım
zira zaten eşine bulaşmış olabilir ama öbür eleman izindeymiş, ona iş yerinden bulaşmamış olur, o sağlam kalır diye düşünmüş
bir de nasıl işyeri orası merak ettim yani birileri korona yani işe gelmiyor diğerlerinin de yıllık izin almaları olanaklı oluyor
çoğu yerde planlanmış izinler bile diğer iş arkadaşları korona olunca iptal edildi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?