bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tabi evde öyle kendi kendine atlatan oluyor ilaçsız ama Allah göstermesin kötü olursa insan mecbur içecek ilaç. Ciğere inmeden ciğere inmesini önleyen ilaç da veriyorlarmış, ya da verdikleri ilaç ciğere inmesini mi önlüyormuş ne, öyle bir şey var, görümceme verdiler ve içti, hafif atlattı, ciğere inmedi. Tabi Allah kimseye yaşatmasın ama oldukça tartışmalı bir mevzu bu.

kızım da çok istiyor da eşim asla evde hayvan istemez
Benim babam da asla istemezdi, hatta ben emrivaki yapıp eve kedi getirdiğimde çok surat astı (konuşmadı benimle uzun süre) sonra sevdi. Hayvanlar çok moral oluyorlar insana. Hatta bunu daha önce yazmıştım beğenmeyenler olmuştu ama bir daha yazacağım, araştırmalara göre memeli hayvan besleyenlerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş veisveçte yapılan bir çalışmaya göre evde memeli hayvan besleyenlerin, veya çocukluğunda beslemiş olanların bu virüse karşı da bağışıklıkları daha güçlüymüş.

Günaydın sevgili dostlarım. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün, iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, Zakkum ve hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, mor duranda çiçekleri ve yer mineleri arasında kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Günaydınlar . Güzel sağlıklı bir gün geçirmek dileği ile.

Günaydınlar,inşallah her günümüz sağlıklı huzurlu ve mutlu geçsin inşallah .

Hiç üzülme canım ben takıldım öylesine.
Ben yanlış anlattıysam asıl ben özür diliyorum.

Estafurllah lalecim ne özürü olurmu hiç.
Sadece yanlış anlatımımdan kaynaklı o kadar.

biliyor tabiki durumlarini konusmak icin birde whatsap grup kurmuslar
bugun yillik izine ayrilacak ama ben bilmeseydim ayrilmayacakti
beni dusunup yalan soylemis olsa coktan ayrilmisti o izine.
yine herzaman ki gibi arkadaslari bizden daha degerli oldu

Enfeksiyon varsa antibiyotik içmeden ateşi düşmez, devlet hastanesindeki doktor neden antibiyotik vermedi ki?
Bilmiyorum neden vermediğini. Test sonucunu bekleyeceğiz dedi. Pcr testi negatif çıktı. Ateşi gece kontrol ettim. Gece buz gibi olmuş, soğuktu. Şimdi bakıyorum yine ateşli. Antibiyotikle geçmezse tekrardan yarın akşam sürüntü almaya götürmeyi düşünüyorum.

Bu ülkenin pek çok vatandaşı günlük çalışıp yaşarken 13 tl den bahsetmeniz pek yakışık almamış..
bu bahsettiğim gün başına kesilen para ve zevkime rapor almadım ki ben devletin zorunlu karantinasına tabi oldum. toplamda 105 tl para kesilmiş maaşımdan ve benim tüm harcamalarım gelirime endeksli 1 tl bile eksik yatsa felek şaşıyor yani bizlerde aylık çalışıyoruz ama günlük yaşıyoruz ...

Süper bir araştırmaymış,bend eçocukken kedilerle içice olurdum,sokakta bulup eve getirirdim sürekli.
Demekki onun için çok fazla hastalık olayı yaşamıyorum.

Tabi ki güçlü olur, 7/24 ona bakıp endorfin salgılıyoruz =) Çok faydası var hayvanla yaşamanın

Covid arkadaşlar çalışanlar evde olduğunuz süreçte nasıl rapor aldiniz?
İş yerim benden rapor bekliyor aile hekimi veriyor mu raporu? Malum evden cikamadigimiz için telefondan arıyorum şuan ulasimiyorum..Sizler neyaptiniz?

benim testim negatifti ama semptomlu test yaptırdığım için karantina uygulandı 14 gün. ve karantinada olan herlesten kesinti yapılıyor negatif pozitif temaslı fark etmiyor bu durumda.
aynı durum eşiminde başına geldi kendini iyi hissedene kadar evde istirahat etti sonra işbaşı yaptı , bilerek rapor yazdırmadı. zaten negatif olup karantina uygulamasında herhangi bir kontrol yok. tecrübe ile sabit.

aile hekimi rapor yazar, telefonla arayın, ulaşamazsanız bir yakınınız gitsin alsın raporunuzu.

ben seni anladım ama ben de eşinin yaptığını yapardım

zira zaten eşine bulaşmış olabilir ama öbür eleman izindeymiş, ona iş yerinden bulaşmamış olur, o sağlam kalır diye düşünmüş

bir de nasıl işyeri orası merak ettim yani birileri korona yani işe gelmiyor diğerlerinin de yıllık izin almaları olanaklı oluyor

çoğu yerde planlanmış izinler bile diğer iş arkadaşları korona olunca iptal edildi de

esime bugun izin vermediler personel eksik oldugu icin ben birde herkes alabiliyor tatile gidiyor ustune sen gelme dedin diye ise gelmiyorda sen nasil alamiyorsun acaba diyip bide ona tartistim
yine yalan soyluyo evde cocukla durmaktansa calisirim daha iyi diye dusunuyo sanmistim ama siz boyke diyince belkide gercekten izin vermediler.
mesele aslinda o arkadasina gelme demesi degil.
mesele etrafinda okadar hasta varken evdeki insanlara yani bize en azindan ayri banyolari lavabari kullanalim diyebilirdi hic bir sey yokmus gibi rahat rahat yasiyor adam bizede bisey soylemeden birde yani ayip bunu yazmak ama ben korona var diyip kabul etmesemde cinsellik bile istiyor
ben en cok buna kizdim.
dr lar aylardir evine gitmiyor belki
karisinin colugunun cocugunun yuzunu gormuyor
coluguma cocuguma bulastiririm korkusuna evlerinde yatamiyorlar
esime bu rahatlik nerden geliyor anlamadim gercekten şuursuz olduğunu düsünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…