bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Selamlar herkese..
Covid pozitif olup evde tedavi görenler 5gunluk tedavi sonrası ilaçlar bittiğinde yasağimis ne zaman bitiyor ve bu yasak ilk tabi konduğu andan itibaren mi?

10güne düştü demişlerdi..Kimisi 14 diyor kimisi 10.Ben indirip bakiyim programa

Eve gelen filyasyon ekibi de pozitif olan eşime 10, test yaptırmamış olan bana 14 gün dedi. Ama aile hekimi arkadaşım da eşimin 12 gün boyunca bulaştırıcı olacağını yaklaşmamam gerektiğini söyledi. Programda kalan gün yazmıyor ama covid 19 hastası veya riskli yazıyor, o yazı değişince yasak da bitmiş oluyordur muhtemelen

Bende böyle yazıyor 15 eylul-25eylül arası test yaptırdığım günü baz almış (15eylül test)
Tanim 19eylül.
Burda anladığıma göre 25i son gibi duruyor ama bilemedim...

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-21-20-46-30-356_tr.gov.saglik.hayatevesigar.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 92
Bende böyle yazıyor 15 eylul-25eylül arası test yaptırdığım günü baz almış (15eylül test)
Tanim 19eylül.
Burda anladığıma göre 25i son gibi duruyor ama bilemedim...

sizin dediğiniz gibiymiş o zaman, 10 günmüş yani. O zaman bana neden 14 gün dediler, acaba temaslıyım diye mi? Ben test yaptırmadım, belirtim de yok

sizin dediğiniz gibiymiş o zaman, 10 günmüş yani. O zaman bana neden 14 gün dediler, acaba temaslıyım diye mi? Ben test yaptırmadım, belirtim de yok
İşte eşiniz pozitif diye ona 10 siz aynı evde yaşadığınız için karantina süreniz 14 .
Bu durumda benim eşimde aynı şekilde.Onun sonucu daha çıkmadı ama.

İşte eşiniz pozitif diye ona 10 siz aynı evde yaşadığınız için karantina süreniz 14 .
Bu durumda benim eşimde aynı şekilde.Onun sonucu daha çıkmadı ama.

Doğru, belki onun 3. ya da 4. gününde bulaşacak bana o yüzden benim izolasyon sürem daha uzun. Oh be sevindim! son 4 gün ben odaya kapanırım o bana hizmet eder o zaman, yeminle 5 gündür oturmuyorum. çok zormuş çok..

Evet aynısını şuan bende eşimle yaşıyorum ..Pozitif olan benim hizmet eden o.
Yemekler, temizlik,çamaşır bulaşık onda..Hayır bide kendinden de test aldılar ama yetersiz almışlar sıkıntı çıkmış numunede bugün yine aldılar.Bakalim daha negatif mi pozitif ni onu bile bilmiyoruz.Sizede geçmiş olsun.

Çok teşekkürler size de geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz. Ben bilerek test yaptırmadım zaten dikkat ediyorum o pozitifi görürsem stres ve kaygı tavan yapar daha kötü olurum.

Süper bir araştırmaymış,bend eçocukken kedilerle içice olurdum,sokakta bulup eve getirirdim sürekli.
Demekki onun için çok fazla hastalık olayı yaşamıyorum.
Çocukluğumda bütün kedileri eve getirdim, 10 yıl 2 tanesi bizde kaldı. Sokak kedisi köpeği falan dinlemeyip öperim. İş buna bakıyorsa yaşadık ama hakkaten ben de 3 yılda bir grip olurum. O da öğretmen olduğum için yüzüme hapşuran bücürler yüzünden:)

Çok teşekkürler size de geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz. Ben bilerek test yaptırmadım zaten dikkat ediyorum o pozitifi görürsem stres ve kaygı tavan yapar daha kötü olurum.
Benim eşimde öyle ben pozitifim o benden daha kaygılı.Bi ara göğsüm ağrıyor daraliyorum nefes alamıyorum diyordu sonra benim omzuk ağrıyor diye onunda omzu ağrımaya başlamış:)
Bilmiyorum belki oda pozitif ye aşırı kaygı yaşadığını düşünüyorum şuan ..
Ama şükür ben normal hayatımda ki gibiyim hafif atlatıyorum şükür sizin eşiniz nasıl ?

Çok geçmiş olsun. Anneniz koahtı sanırım. Ona test yaptılar mı? Nasıl koruyorsunuz? Benim annem de koah, aşırı kaygılıyım bu yüzden. Kronik öksürüğü ve nefez ilacı var mı kendisinin? Allah uzun ömürler versin bu arada..

selam hocam.bugün çok mutluyum valla hem öğretmen geldi kızıma yarın tanışırız kendisiyle.hem de hani şu konu açtığım nefret ettiğim her şeye karışan sınıf annesi namzeti vardı ya o da çocuğunu başka okula aldırmış.bugün whatsap ta vedalaştı gitti.valla yarın bir fakir sevindireceğim pandemi sıkıntısını bile unutturdu bana umarım anneniz iyidir ellerinden öpüyorum.iiyi geceler

Ayy çok sevindim sizin adınıza sınıf annesi demek her konuda yüzyüze geleceğiniz, muhatap olacağınız kişi demek, o yüzden sevmezseniz yandınız. Ohh yeni ve huzurlu bir başlangıç olmuş sizin için, dediğiniz gibi sadaka verin bence de
Öğretmen geldiğine de çok sevindim, sağlıklı başarılı yıl geçirir çocuğunuz inşallah

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mavi yasemin çiçekleri, pembe sardunyalar ve gökyüzünde süzülen (sanırım, ne olduğunu bilmiyorum) bir doğan veya şahin ve de kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Ben bide eski toprağım yani,doğal yedik beslendik onunda çok faydası oldu bana.
Minnak bücürler candır yaa.

Anneme ve bana test yapmadılar belirtimiz olup olmadığını sordular sadece. Her gün de aile hekimi arayıp soruyor.
Evet annem koah, kronik öksürüğü de var, sigara da içiyor bırakmadı hiç, fısfıs gibi bi ilacı var ama çok sık kullanmıyor. Geceleri çok hırıltı çıkarıyor uyurken.

Ben de aşırı kaygılıydım resmen çektim kendime. İnanın mart ayından beri tek derdim annemin corona olmamasıydı, yeğenim ilkokul 1'e başlayacak ve annem ablamla yaşıyor kesin anneme hastalık getirir yeğenim diye korkup yanıma getirttim annemi. Koca ofiste sadece 2 çalışanın olduğu yerden virüs kaptı eşim. Olacağı varmış.

Aynı evin içinde bulaşmaması mümkün hiç endişe etmeyin. Şu an hepimiz ayrı odalardayız kapılarımız kapalı. Her odada balkon var hava alıyor. Çamaşır suyu ile dezenfektan yaptım kapı kolları musluk başlığı ışık düğmeleri sürekli dezenfekte ediliyor. Havaya falan da sıkıyorum. Yerleri bol çamaşır suyuyla sulandırılmış su ile siliyorum her gün. Bir de iyi besleniyoruz, iyi uyuyoruz. Başka yapacak bir şey yok malesef..

Çok teşekkür ederim Allah hepsine uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…