Selamlar herkese..
Covid pozitif olup evde tedavi görenler 5gunluk tedavi sonrası ilaçlar bittiğinde yasağimis ne zaman bitiyor ve bu yasak ilk tabi konduğu andan itibaren mi?
10güne düştü demişlerdi..Kimisi 14 diyor kimisi 10.Ben indirip bakiyim programaTabi test sonucunun belli olduğu gün başlıyor 14 günlük süreç. Hayat eve sığar programını indirip profilinize girip bakabilirsiniz.
10güne düştü demişlerdi..Kimisi 14 diyor kimisi 10.Ben indirip bakiyim programa
Bende böyle yazıyor 15 eylul-25eylül arası test yaptırdığım günü baz almış (15eylül test)Eve gelen filyasyon ekibi de pozitif olan eşime 10, test yaptırmamış olan bana 14 gün dedi. Ama aile hekimi arkadaşım da eşimin 12 gün boyunca bulaştırıcı olacağını yaklaşmamam gerektiğini söyledi. Programda kalan gün yazmıyor ama covid 19 hastası veya riskli yazıyor, o yazı değişince yasak da bitmiş oluyordur muhtemelen
Bende böyle yazıyor 15 eylul-25eylül arası test yaptırdığım günü baz almış (15eylül test)
Tanim 19eylül.
Burda anladığıma göre 25i son gibi duruyor ama bilemedim...
İşte eşiniz pozitif diye ona 10 siz aynı evde yaşadığınız için karantina süreniz 14 .sizin dediğiniz gibiymiş o zaman, 10 günmüş yani. O zaman bana neden 14 gün dediler, acaba temaslıyım diye mi? Ben test yaptırmadım, belirtim de yok
İşte eşiniz pozitif diye ona 10 siz aynı evde yaşadığınız için karantina süreniz 14 .
Bu durumda benim eşimde aynı şekilde.Onun sonucu daha çıkmadı ama.
Evet aynısını şuan bende eşimle yaşıyorum ..Pozitif olan benim hizmet eden o.Doğru, belki onun 3. ya da 4. gününde bulaşacak bana o yüzden benim izolasyon sürem daha uzun. Oh be sevindim! son 4 gün ben odaya kapanırım o bana hizmet eder o zaman, yeminle 5 gündür oturmuyorum. çok zormuş çok..
Evet aynısını şuan bende eşimle yaşıyorum ..Pozitif olan benim hizmet eden o.
Yemekler, temizlik,çamaşır bulaşık onda..Hayır bide kendinden de test aldılar ama yetersiz almışlar sıkıntı çıkmış numunede bugün yine aldılar.Bakalim daha negatif mi pozitif ni onu bile bilmiyoruz.Sizede geçmiş olsun.
Çocukluğumda bütün kedileri eve getirdim, 10 yıl 2 tanesi bizde kaldı. Sokak kedisi köpeği falan dinlemeyip öperim. İş buna bakıyorsa yaşadıkSüper bir araştırmaymış,bend eçocukken kedilerle içice olurdum,sokakta bulup eve getirirdim sürekli.
Demekki onun için çok fazla hastalık olayı yaşamıyorum.
Benim eşimde öyleÇok teşekkürler size de geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz. Ben bilerek test yaptırmadım zaten dikkat ediyorum o pozitifi görürsem stres ve kaygı tavan yapar daha kötü olurum.
Çok geçmiş olsun. Anneniz koahtı sanırım. Ona test yaptılar mı? Nasıl koruyorsunuz? Benim annem de koah, aşırı kaygılıyım bu yüzden. Kronik öksürüğü ve nefez ilacı var mı kendisinin? Allah uzun ömürler versin bu arada..Çok teşekkürler size de geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz. Ben bilerek test yaptırmadım zaten dikkat ediyorum o pozitifi görürsem stres ve kaygı tavan yapar daha kötü olurum.
selam hocam.bugün çok mutluyum valla hem öğretmen geldi kızıma yarın tanışırız kendisiyle.hem de hani şu konu açtığım nefret ettiğim her şeye karışan sınıf annesi namzeti vardı ya o da çocuğunu başka okula aldırmış.bugün whatsap ta vedalaştı gitti.valla yarın bir fakir sevindireceğim pandemi sıkıntısını bile unutturdu banaÇok geçmiş olsun. Anneniz koahtı sanırım. Ona test yaptılar mı? Nasıl koruyorsunuz? Benim annem de koah, aşırı kaygılıyım bu yüzden. Kronik öksürüğü ve nefez ilacı var mı kendisinin? Allah uzun ömürler versin bu arada..
Ayy çok sevindim sizin adınızaselam hocam.bugün çok mutluyum valla hem öğretmen geldi kızıma yarın tanışırız kendisiyle.hem de hani şu konu açtığım nefret ettiğim her şeye karışan sınıf annesi namzeti vardı ya o da çocuğunu başka okula aldırmış.bugün whatsap ta vedalaştı gitti.valla yarın bir fakir sevindireceğim pandemi sıkıntısını bile unutturdu banaumarım anneniz iyidir ellerinden öpüyorum.iiyi geceler
Çocukluğumda bütün kedileri eve getirdim, 10 yıl 2 tanesi bizde kaldı. Sokak kedisi köpeği falan dinlemeyip öperim. İş buna bakıyorsa yaşadıkama hakkaten ben de 3 yılda bir grip olurum. O da öğretmen olduğum için yüzüme hapşuran bücürler yüzünden:)
Çok geçmiş olsun. Anneniz koahtı sanırım. Ona test yaptılar mı? Nasıl koruyorsunuz? Benim annem de koah, aşırı kaygılıyım bu yüzden. Kronik öksürüğü ve nefez ilacı var mı kendisinin? Allah uzun ömürler versin bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?