bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Benim eşim çok iyi, klimalı ortamda çalıştığı iş arkadaşı pozitif olduğu için tedbir amaçlı test yaptırdı, pozitif çıkınca şaşırdık. Hiçbir şikayeti yok bugün 5. günü.
Eşinizin ağrıları psikolojik de olabilir, dün ben öyleydim, aha sırtım ağrıyor, bu sızlayan boğazım mı, belim mi zonkladı diye diye gerim gerim gerildim. İnsan sürekli kendi bedenini dinlerse bir sürü ağrı sızı duyar zaten. Benim bel ve sırt ağrım yorgunluktan. Ben 5 gündür oturmuyorum. Annem de var evde. Kahvaltı çamaşır bulaşık yemek temizlik hepsi bende.. Evi de her gün temizliyorum. Bi yandan da çalışıyorum ben evden. Olan bana oldu yani. O yüzden test yaptırmadım ben. Pozitif çıktığını görürsem bu işlerin hiçbirini yapamam.

Eşinize de eşinizin arkadaşına da çok geçmiş olsun.
Size de kolay gelsin.
Bu süreci çabuk ve şifa ile atlatırsınız inşallah.

Evet eşim piskolojik yaptı sanırım yada kendini çok dinledi çünkü bugün sonucu geldi negatifmiş
Çok sevindim çünkü başa saracaktik ben negatif olucam bu sefer ben dikkat edicem aynı ev içinde tekrar...Eve odaya hapis .
Tekrar bu sefer ondan bana bulaşma ihtimali..
Neyse sizde de zaten olsada hafif geçiriyorsunuzdur.Ama eşinizin durumu duzeldikten sonra siz yinede test yaptırin bence..

Çok sevindim, inşallah siz de bir an önce atlatırsınız. Evet ufak bir belirti hissedersem gideceğim test yaptırmaya.

Aynı durumdayız, ben de en çok anneme bulaşacak diye koktum başından beri. Kardeşimle yaşıyordu kardeşimi yanıma aldım işe gittiği için. Şimdi babamla beraberler ama sıkıldık diyip duruyorşar, biz de arabayla alıp uzak yerlere götürüyoruz hava alsın diye. Aynı şekilde annem de sağolsun sigarasını azaltmak yerine çoğalttı.
Herkes bu virüsü geçirecek dediklerinde ben de çok kötü oluyorum, belki biz atlatacağız ama annemin hırıltısı ve öksürüğünü duydukça covid ona ne yapar diye ağlıyorum sürekli. 59 yaşında ama nefes alırken bile hırıl hırıl öksürüyor. Çok yoruldum inanın. Siz zatürre ve grip aşısı yaptıracak mısınız? Bir de anneniz dışarıya çıkıyor mu park veya alışverişe?

Çok iyi anlıyorum sizi, söylemesi ayıp annem bu sabah ishal oldu diye ağlama krizine girdim. "Kızım dün çok fazla muz yedim midemi bozdum" demesine rağmen ambulans çağıracağım diye tutturdum. Çok zor.. Ama illaki bulaşacak illaki herkes hasta olacak veya her kronik hastalığı olan çok kötü geçirecek diye bir kaide yok. Kanser tedavisi görüp de atlatan çok kişi duydum. Aynı şekilde koah olup atlatanları da duydum. İnşallah en azından bizim yüzümüzden onlara bir şey olmaz. Olursa kendimi asla affedemem. Biz zatürre aşısı yaptırmadık yaptırmalı mıyız bilmiyorum.. Benim annem dışarı çıkmaz pek. Eskiden de sevmezdi, kimseye gidip gelmez, internet bağımlısıdır elinde sürekli telefon oyun oynar =) Ama ablam çok geziyordu, yeğenim de okula gidip gelecekti,çok korktum. Ben evdeyim, eşim de kalabalık ortamda değil işe de bisikletle gidip geliyor diye yanıma çağırdım kadıncağızı. Geleli 1 hafta olmuştu ki başımıza geldi..
Mümkün mertebe annenizi öpmeyin, hep mesafe olsun aranızda, toplu taşıma kullanmasın, elinde hep kolonyası olsun, Allahın izniyle bir şey olmaz. Bunları zaten yapıyorsunuzdur ama eşimin pozitif olduğunu henüz bilmiyorken aynı odada oturduk ama bunlara hep dikkat ettiğimiz için bulaşmadı anneme. Evet tedbirli olalım ama korkuyla da yaşanmıyor.

Annelerimiz aynı kişiler resmen, benim annemin de elinde telefon oyun oynar hep :)
Bizim risk aldığımız tek şey aynı arabada bir yerlere gitmek. Onun dışında 3-5 kere bana geldi ama hep balkonda oturduk. Ki eşim işe gitmiyor, ben de gitmiyorum, ona rağmen marketten falan bize bulaşmıştır diye korkuyoruz. İnşallah annelerimiz de şanslı kesimden olur, bizim bu kadar kaygımız boşa çıkar siz de elinizden geleni yapmışsınız, inşallah hiç bir şey olmadan onlara biter gider bu virüs

Bugün sağlık ocağına gittim birşey farkettim öğlen 13.30 olmasına rağmen Zatürre aşısı bitmişti ve dışarıda da aşı bekleyen kaç kişi vardı aşıya yoğun talep var gördüğüm kadarıyla 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlara yapılıyormuş.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve denizde küçük tekneler, hanımeli çiçekleri ve armutlar arasından doğan güneşi, koyu pembe sardunya çiçekleri ve denizi özleyenler için denizin köpüklü dalgalarını gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere günaydın diyor. Sevgiler

benim kızım Sarman size mi geldi

Mutlu günler

Eklentiler

• FCGX6973.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
Allahım poza bak ama ben Gözdeyi çok seviyorum bizim kedicik de çok tatlı ya bi topla oynuyor görmen lazım Gül her gün kediyi sevmeye annemlere gidiyoruz ama daha isim bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…