Benim eşimde öyleben pozitifim o benden daha kaygılı.Bi ara göğsüm ağrıyor daraliyorum nefes alamıyorum diyordu sonra benim omzuk ağrıyor diye onunda omzu ağrımaya başlamış:)
Bilmiyorum belki oda pozitif ye aşırı kaygı yaşadığını düşünüyorum şuan ..
Ama şükür ben normal hayatımda ki gibiyim hafif atlatıyorum şükür sizin eşiniz nasıl ?
Eşinize de eşinizin arkadaşına da çok geçmiş olsun.Benim eşim çok iyi, klimalı ortamda çalıştığı iş arkadaşı pozitif olduğu için tedbir amaçlı test yaptırdı, pozitif çıkınca şaşırdık. Hiçbir şikayeti yok bugün 5. günü.
Eşinizin ağrıları psikolojik de olabilir, dün ben öyleydim, aha sırtım ağrıyor, bu sızlayan boğazım mı, belim mi zonkladı diye diye gerim gerim gerildim. İnsan sürekli kendi bedenini dinlerse bir sürü ağrı sızı duyar zaten. Benim bel ve sırt ağrım yorgunluktan. Ben 5 gündür oturmuyorum. Annem de var evde. Kahvaltı çamaşır bulaşık yemek temizlik hepsi bende.. Evi de her gün temizliyorum. Bi yandan da çalışıyorum ben evden. Olan bana oldu yani. O yüzden test yaptırmadım ben. Pozitif çıktığını görürsem bu işlerin hiçbirini yapamam.
Eşinize de eşinizin arkadaşına da çok geçmiş olsun.
Size de kolay gelsin.
Bu süreci çabuk ve şifa ile atlatırsınız inşallah.
Rica ederim.Çook teşekkür ediyorum,
Allah hepimizi esirgesin..
Evet eşim piskolojik yaptı sanırım yada kendini çok dinledi çünkü bugün sonucu geldi negatifmişBenim eşim çok iyi, klimalı ortamda çalıştığı iş arkadaşı pozitif olduğu için tedbir amaçlı test yaptırdı, pozitif çıkınca şaşırdık. Hiçbir şikayeti yok bugün 5. günü.
Eşinizin ağrıları psikolojik de olabilir, dün ben öyleydim, aha sırtım ağrıyor, bu sızlayan boğazım mı, belim mi zonkladı diye diye gerim gerim gerildim. İnsan sürekli kendi bedenini dinlerse bir sürü ağrı sızı duyar zaten. Benim bel ve sırt ağrım yorgunluktan. Ben 5 gündür oturmuyorum. Annem de var evde. Kahvaltı çamaşır bulaşık yemek temizlik hepsi bende.. Evi de her gün temizliyorum. Bi yandan da çalışıyorum ben evden. Olan bana oldu yani. O yüzden test yaptırmadım ben. Pozitif çıktığını görürsem bu işlerin hiçbirini yapamam.
Evet eşim piskolojik yaptı sanırım yada kendini çok dinledi çünkü bugün sonucu geldi negatifmiş
Çok sevindim çünkü başa saracaktik ben negatif olucam bu sefer ben dikkat edicem aynı ev içinde tekrar...Eve odaya hapis .
Tekrar bu sefer ondan bana bulaşma ihtimali..
Neyse sizde de zaten olsada hafif geçiriyorsunuzdur.Ama eşinizin durumu duzeldikten sonra siz yinede test yaptırin bence..
Aynı durumdayız, ben de en çok anneme bulaşacak diye koktum başından beri. Kardeşimle yaşıyordu kardeşimi yanıma aldım işe gittiği için. Şimdi babamla beraberler ama sıkıldık diyip duruyorşar, biz de arabayla alıp uzak yerlere götürüyoruz hava alsın diye. Aynı şekilde annem de sağolsun sigarasını azaltmak yerine çoğalttı.Anneme ve bana test yapmadılar belirtimiz olup olmadığını sordular sadece. Her gün de aile hekimi arayıp soruyor.
Evet annem koah, kronik öksürüğü de var, sigara da içiyor bırakmadı hiç, fısfıs gibi bi ilacı var ama çok sık kullanmıyor. Geceleri çok hırıltı çıkarıyor uyurken.
Ben de aşırı kaygılıydım resmen çektim kendime. İnanın mart ayından beri tek derdim annemin corona olmamasıydı, yeğenim ilkokul 1'e başlayacak ve annem ablamla yaşıyor kesin anneme hastalık getirir yeğenim diye korkup yanıma getirttim annemi. Koca ofiste sadece 2 çalışanın olduğu yerden virüs kaptı eşim. Olacağı varmış.
Aynı evin içinde bulaşmaması mümkün hiç endişe etmeyin. Şu an hepimiz ayrı odalardayız kapılarımız kapalı. Her odada balkon var hava alıyor. Çamaşır suyu ile dezenfektan yaptım kapı kolları musluk başlığı ışık düğmeleri sürekli dezenfekte ediliyor. Havaya falan da sıkıyorum. Yerleri bol çamaşır suyuyla sulandırılmış su ile siliyorum her gün. Bir de iyi besleniyoruz, iyi uyuyoruz. Başka yapacak bir şey yok malesef..
Çok teşekkür ederim Allah hepsine uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin.
Aynı durumdayız, ben de en çok anneme bulaşacak diye koktum başından beri. Kardeşimle yaşıyordu kardeşimi yanıma aldım işe gittiği için. Şimdi babamla beraberler ama sıkıldık diyip duruyorşar, biz de arabayla alıp uzak yerlere götürüyoruz hava alsın diye. Aynı şekilde annem de sağolsun sigarasını azaltmak yerine çoğalttı.
Herkes bu virüsü geçirecek dediklerinde ben de çok kötü oluyorum, belki biz atlatacağız ama annemin hırıltısı ve öksürüğünü duydukça covid ona ne yapar diye ağlıyorum sürekli. 59 yaşında ama nefes alırken bile hırıl hırıl öksürüyor. Çok yoruldum inanın. Siz zatürre ve grip aşısı yaptıracak mısınız? Bir de anneniz dışarıya çıkıyor mu park veya alışverişe?
Annelerimiz aynı kişiler resmen, benim annemin de elinde telefon oyun oynar hep :)Çok iyi anlıyorum sizi, söylemesi ayıp annem bu sabah ishal oldu diye ağlama krizine girdim. "Kızım dün çok fazla muz yedim midemi bozdum" demesine rağmen ambulans çağıracağım diye tutturdum. Çok zor.. Ama illaki bulaşacak illaki herkes hasta olacak veya her kronik hastalığı olan çok kötü geçirecek diye bir kaide yok. Kanser tedavisi görüp de atlatan çok kişi duydum. Aynı şekilde koah olup atlatanları da duydum. İnşallah en azından bizim yüzümüzden onlara bir şey olmaz. Olursa kendimi asla affedemem. Biz zatürre aşısı yaptırmadık yaptırmalı mıyız bilmiyorum.. Benim annem dışarı çıkmaz pek. Eskiden de sevmezdi, kimseye gidip gelmez, internet bağımlısıdır elinde sürekli telefon oyun oynar =) Ama ablam çok geziyordu, yeğenim de okula gidip gelecekti,çok korktum. Ben evdeyim, eşim de kalabalık ortamda değil işe de bisikletle gidip geliyor diye yanıma çağırdım kadıncağızı. Geleli 1 hafta olmuştu ki başımıza geldi..
Mümkün mertebe annenizi öpmeyin, hep mesafe olsun aranızda, toplu taşıma kullanmasın, elinde hep kolonyası olsun, Allahın izniyle bir şey olmaz. Bunları zaten yapıyorsunuzdur ama eşimin pozitif olduğunu henüz bilmiyorken aynı odada oturduk ama bunlara hep dikkat ettiğimiz için bulaşmadı anneme. Evet tedbirli olalım ama korkuyla da yaşanmıyor.
Benim arkadaşımın beli ağrıdı, eniştesinin de aynı şekilde beli ağrıdı. Ama koku da alamadılar.Corono olup sadece bel ağrısı yaşayan var mı?
Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve denizde küçük tekneler, hanımeli çiçekleri ve armutlar arasından doğan güneşi, koyu pembe sardunya çiçekleri ve denizi özleyenler için denizin köpüklü dalgalarını gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere günaydın diyor. SevgilerEki Görüntüle 2695181
Allahım poza bakGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve denizde küçük tekneler, hanımeli çiçekleri ve armutlar arasından doğan güneşi, koyu pembe sardunya çiçekleri ve denizi özleyenler için denizin köpüklü dalgalarını gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere günaydın diyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2695174 Eki Görüntüle 2695175 Eki Görüntüle 2695176 Eki Görüntüle 2695177 Eki Görüntüle 2695178 Eki Görüntüle 2695179 Eki Görüntüle 2695181
teşekkür ederim, kediniz çok tatlıbenim kızım Sarman size mi geldi
Mutlu günler
Çok çok teşekkür ediyorum hepimize bol şifalı, güneş, deniz, çiçek, kedi ve gülücük dolu ömürler olsun inşallah.teşekkür ederim, size sağlıklı, coronasız, denizli kedili çiçekli bir gelecek diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?