bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
n95 lerin uzerine birde cerrahi maske takmak gerekiyormus.
n95 sadece takan kisiyi koruyormus ventilden nefesi disari veriyormus

ya bizde aile hekimimizin şahsi telefon numarasi var ama yani boyle seyler icin almamistik telefonunu
kendisinimi aramaliyiz yoksa aile hekimligini arayip orda mi baglatmaliyiz
Bilemiyorum özellikle bebek aşısı konusunda bizde hemşirenin telefonu var ben ona mesaj atıyorum o cevap veriyor.. doktorun odasina bağlatma imkanınız varsa deneyin ulasamazsaniz ya da gidemeyeceksiniz ararsiniz.

Salonun ayrı olması büyük avantaj olmuş biz salonda yaşıyoruz.
İnşallah negatif çıkar da, şu durumda negatif çıkması da rahatlatmaz bizi. Belirtiler için galiba cuma yaptırın testi denmiş.
Covidli gibi davranmakta fayda var.

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah belirtisiz atlatır eşiniz. Sorulardan bıkmışsınızdır ama çok merak ettiğim bir konu, toplantıda maske takmışlar mıydı? Klimalar çok tehlikeliymiş. Normalde havada asılı kalmayıp yere inecek olan virüsün havada deveran etmesine ve odaya dağılmasına neden oluyorlarmış

......

Çok teşekkürler, hayır estagfurullah ne bıkması.. ilk gün ben de aşırı panik haldeydim burdaki arkadaşlar rahatlattı beni.. bu amaçla burda yazışıyoruz zaten.

Toplantı esnasında maske takmışlar ama kim doğru düzgün takıyor ki, pozitif olan yönetici konuşurken çıkarmış durmuş sürekli. Pencerelerin kapıların hepsi kapalı en az 2-3 saat o ortamda kaldılar. Ertesi gün eşimle birlikte çalışan kadın öksürmeye başlıyor, test yaptırıyor sonuç pozitif çıkıyor. Eşim o kadınla çok fazla temas kuruyor. Ortak kullanım alanları çok fazla. Sürekli dosya, evrak falan veriyor, yeri geliyor yan yana oturup pc ekranına bakmaları gerekiyor. Yani eşime toplantıda bulaşmadıysa bile kadından kesin bulaşmıştır dedik o şekilde öğrendik. Evet klima gerçekten de çok çok tehlikeli, burda hiçbir taksi şoförü klima açmıyor 45 derece sıcaklıkta bile.

canım geçmiş olsun. Umarım eşinizde hiçbir şey yoktur.

canım geçmiş olsun. Umarım eşinizde hiçbir şey yoktur.
Sağol canım. Eşimde şuan bi belirti yok durumu iyi. Sağlık bakanlığı aradı belirtileriniz yoksa test yaptırmayın demiş, rapor almasını söylemişler. Bi belirsizlik var. Yaptırsa mı beklesek mi?
Zaten temaslıyım deyince artık yapılmıyor diye biliyorum.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün parçalı bulutlu ama nefis bir son bahar havası var. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, bir Japon gülü ve bahçede mutasyon geçiren bir çiçek daha9 yapraklı bir yasemin çiçeği ve bahçemizin yeni ziyaretçisi henüz isim koymadığımız bu sarı kediciği gönderiyorum, sevgilerimle

E şimdi ben evden çıkmıyordum. Alışveriş bana kaldı şu durumda. Sadece ekmek alıp geleceğim. Maske kurtarır mı? Benim riskim yok mu işe bak ya

Temaslı biriyle 4/5 saat yan yana oturdum üzerinden 1 hafta geçti ikimizde de sorun yok hala
Eskiden etrafımda kimsede yokken yavaş yavaş çıkmaya başladı hadi hayırlısı

Temaslı biriyle 4/5 saat yan yana oturdum üzerinden 1 hafta geçti ikimizde de sorun yok hala
Bizim etrafımızda çok çıktı.Birinin babası vefat etti bir aile iyileşti.Diğer evde gene iyileşen var.

Yabancı bir ülkede klimanın altına oturan biri bir kafeye bulaştırmış bu yolla

Çok artmaya başladı, hani çember daraldı deniyor ya, sevmesem de o ifadeyi, bir yerde doğru. O kadar izole yaşadık, yaşıyoruz, bir aşı olmaya gittik temaslının temaslısı olduk geldik. Ancak azami tedbirlerle korumuştuk kendimizi, maske, siperlik, dezenfektan ile. Sosyal mesafe her an korunamadı ama doğrudan dokunma vb olmadı. Çok şükür ki temaslı olan arkadaşta da şu ana kadar herhangi bir sorun yok. Umarım sizde de bir sorun olmaz.

Ben de maskenin aşı işlevi gormesine cok sevinmistim. Insallah dogrudur. Virus yükü diye bir gercek var.

Biz de maalesef temaslinin temaslisiyiz. Sizin de dediginiz gibi artik şu aşamada bir yelerden bilmeden bile olsa temas olabiliyor.

Korona acaba ishal,mide bulantisi, kusma gibi belirtiler ile de olabiliyor mu arkadaşlar?

Eşimde de bulantı varmış, ben psikolojik diyorum ama ishal varsa o belirtiler arasında var diye biliyorum.
Valla biz izole edemedik yaklaşmamaya çalışıyoruz maske de kullanmıyor sizde durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…