bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bana söylememiş bir de çok abartcakmışım çünkü. Daha bugün öğrendim temas olayını.
iyi ki dikkat ediyorum da bulaştırabilecek olduğum kişi yoktu nerdeyse

Kedinin adına bir önerim olsun Kıvanç olsun adı Kıvanç Tatlıtuğ gibi sarı

Yukarıdaki ankete binaen bir açıklamayı üzerime borç biliyorum. Bugün kızımı Bursa'da çocuk hastanesinin Osmangazi ek hizmet binası olan yere götürdüm. Güvenlik, hasta kişinin yanında 1 kişi dışında kimseyi almıyordu. Ben doktor kapısının önünde beklerken denetime geldiler hastane yetkililerine, güvenlik görevlisine neler yapmaları gerektiğini söylediler. Dışarıdaki kapının girişinde bekleyenlerin yoğunluk oluşturmamalarını söylediler. Hastanenin içerisinde de hiçbir yoğunluk yoktu. 2 seferdir gidiyorum. 2 seferdir de memnun kaldım. Aynı önlemleri özel hastanenin birinde görmediğimi söyleyebilirim. Orada çalışan bir yakını olan varsa teşekkürlerimi borç biliyorum. İyi ki böyle sağlık çalışanları var.

selam ne zaman siteye girsem bu konuda buluıyorum senii

Eşimde de bulantı varmış, ben psikolojik diyorum ama ishal varsa o belirtiler arasında var diye biliyorum.
Valla biz izole edemedik yaklaşmamaya çalışıyoruz maske de kullanmıyor sizde durum ne?
Biz ev halki olarak ishal, hafif ates ve de kusma yasadik gecen hafta. Kizim kustu, oglum ishal semptomlar ayni siddette değildi.

Hastaneye gittik dr a endisemi söyledim ve kan testi yaptılar kızıma . Korona degil dediler kizim icin. Serumla toparladi hemen. Sonrasinda sira sira olduk.

Korona da kanda bazi degerler cok yuksek cikiyormus. Crp gibi ferritin gibi. Mevsim gecisi, Eylul ayi ishal ayi vs dendi.

Ben tabi yine de izole kurallarina uydum. Kimseyle gorusmedik. 1 haftada gecti.

Bu virüs herkeste farkli çıktığı icin bilemedik ki ya.

Hamileyim bende koronaya tutuldum
çok geçmiş olsun. çoğu insan hafif atlatıyor. hiç korkmayın. d vitamini, çinko ve c vitamini alın tabi doktorunuz bebeğiniz açısından sıkıntı görmezse. sanırım ılık limonlu suya sarımsak ekleyip içiyordu yakalanan birinden okumuştum. meyve sebze balık ağırlıklı karaciğeri yormayacak besinler tüketin. geçecek inşallah. üzülmeyin çok az bir kısmı ağır atlatıyor öyle düşünün.

Sırf her gün Gülün attığı resimlere bakmak için buraya giriyorum bir de kedisi Gözdeyi görmek için G gul2016 yoksa her yerde korona
ben de de 2 japon balığı var misafir.komşu tatile giderken bıraktı bu hafta.sonunda bizim de evcil hayvanımız oldu sayılır mıı?

ben de de 2 japon balığı var misafir.komşu tatile giderken bıraktı bu hafta.sonunda bizim de evcil hayvanımız oldu sayılır mıı?
Bi kez evimizde yatılı misafir ağırlamıştık bu su sesiyle gece umarım koltuğa işemiş olarak uyanmam dedi he bir de patlamaz bu dimi dediydi akvaryum için

Bizim de evde dev akvaryum vardı çocuk olunca kaldırdık şuan fanusta 2 caponum var tabi ki evcil hayvan
dev akvarym bizde de vardı ama başedemedik durmadan ölüyordu aldığımız pahalı pahalı balıklar temizliği de çok zordu otomatik filtre vs. olmasına rağmen kurtuldum çok şükür.muhabbet kuşu olsa beslerim gene ama o seviliyor balık ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…