Bana söylememiş bir de çok abartcakmışım çünkü. Daha bugün öğrendim temas olayını.Çok artmaya başladı, hani çember daraldı deniyor ya, sevmesem de o ifadeyi, bir yerde doğru. O kadar izole yaşadık, yaşıyoruz, bir aşı olmaya gittik temaslının temaslısı olduk geldik. Ancak azami tedbirlerle korumuştuk kendimizi, maske, siperlik, dezenfektan ile. Sosyal mesafe her an korunamadı ama doğrudan dokunma vb olmadı. Çok şükür ki temaslı olan arkadaşta da şu ana kadar herhangi bir sorun yok. Umarım sizde de bir sorun olmaz.
Epeydir yoktunBana söylememiş bir de çok abartcakmışım çünkü. Daha bugün öğrendim temas olayını.
iyi ki dikkat ediyorum da bulaştırabilecek olduğum kişi yoktu nerdeyse
Kedinin adına bir önerim olsun Kıvanç olsun adıGünaydın sevgili dostlarım, bugün parçalı bulutlu ama nefis bir son bahar havası var. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, bir Japon gülü ve bahçede mutasyon geçiren bir çiçek daha9 yapraklı bir yasemin çiçeği ve bahçemizin yeni ziyaretçisi henüz isim koymadığımız bu sarı kediciği gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2695694 Eki Görüntüle 2695695 Eki Görüntüle 2695696 Eki Görüntüle 2695697 Eki Görüntüle 2695698 Eki Görüntüle 2695699
selam ne zaman siteye girsem bu konuda buluıyorum seniiYukarıdaki ankete binaen bir açıklamayı üzerime borç biliyorum. Bugün kızımı Bursa'da çocuk hastanesinin Osmangazi ek hizmet binası olan yere götürdüm. Güvenlik, hasta kişinin yanında 1 kişi dışında kimseyi almıyordu. Ben doktor kapısının önünde beklerken denetime geldiler hastane yetkililerine, güvenlik görevlisine neler yapmaları gerektiğini söylediler. Dışarıdaki kapının girişinde bekleyenlerin yoğunluk oluşturmamalarını söylediler. Hastanenin içerisinde de hiçbir yoğunluk yoktu. 2 seferdir gidiyorum. 2 seferdir de memnun kaldım. Aynı önlemleri özel hastanenin birinde görmediğimi söyleyebilirim. Orada çalışan bir yakını olan varsa teşekkürlerimi borç biliyorum. İyi ki böyle sağlık çalışanları var.
Neden kız her konuda geziyorum ben genelde panikatak grubunda görmen lazım amaselam ne zaman siteye girsem bu konuda buluıyorum senii
Biz ev halki olarak ishal, hafif ates ve de kusma yasadik gecen hafta. Kizim kustu, oglum ishal semptomlar ayni siddette değildi.Eşimde de bulantı varmış, ben psikolojik diyorum ama ishal varsa o belirtiler arasında var diye biliyorum.
Valla biz izole edemedik yaklaşmamaya çalışıyoruz maske de kullanmıyor sizde durum ne?
Tamam bir daha bu konuya yazmayim mademselam ne zaman siteye girsem bu konuda buluıyorum senii
Gecmis olsun. Gecer insallah sakin olun. Hamile olup da atlatan cok kisi var. Nasil belirtiler oldu sizde?Hamileyim bende koronaya tutuldum
çok geçmiş olsun. çoğu insan hafif atlatıyor. hiç korkmayın. d vitamini, çinko ve c vitamini alın tabi doktorunuz bebeğiniz açısından sıkıntı görmezse. sanırım ılık limonlu suya sarımsak ekleyip içiyordu yakalanan birinden okumuştum. meyve sebze balık ağırlıklı karaciğeri yormayacak besinler tüketin. geçecek inşallah. üzülmeyin çok az bir kısmı ağır atlatıyor öyle düşünün.Hamileyim bende koronaya tutuldum
Emrin başım üstüne başka Covid sayfası açıyorum hemen
yok açma valla psikolojimiz bozuldu bu konudan burası yeter de artar bizeEmrin başım üstüne başka Covid sayfası açıyorum hemen
Bizim de evde dev akvaryum vardı çocuk olunca kaldırdık şuan fanusta 2 caponum var tabi ki evcil hayvanben de de 2 japon balığı var misafir.komşu tatile giderken bıraktı bu hafta.sonunda bizim de evcil hayvanımız oldu sayılır mıı?
Bi kez evimizde yatılı misafir ağırlamıştık bu su sesiyle gece umarım koltuğa işemiş olarak uyanmam dediben de de 2 japon balığı var misafir.komşu tatile giderken bıraktı bu hafta.sonunda bizim de evcil hayvanımız oldu sayılır mıı?
dev akvarym bizde de vardı ama başedemedik durmadan ölüyordu aldığımız pahalı pahalı balıklar temizliği de çok zordu otomatik filtre vs. olmasına rağmen kurtuldum çok şükür.muhabbet kuşu olsa beslerim gene ama o seviliyor balık ne işe yarıyorBizim de evde dev akvaryum vardı çocuk olunca kaldırdık şuan fanusta 2 caponum var tabi ki evcil hayvan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?